Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.022
Πόντοι
456
Αυτό που έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό είναι ότι κάποια ζευγάρια που όντως εμφανιζόντουσαν στο ίδρυμα έχουν εξαφανιστεί όπως το ζευγάρι με την μελαχρινή με τις κόκκινες γόβες που γαμιόταν πάντα στον πρώτο καναπέ δεξιά στην κεντρική αίθουσα και το άλλο ζευγάρι από την Κινέτα που γαμιόταν η γυναίκα μέσα σε καμπίνα και κατά καιρούς έσκαγαν και κάτι αλλά ζευγάρια που φαίνεται ότι το cuckolding και το wotwofing για όσους ξέρουν έχει σταματήσει να γίνεται σε σινεμά άγνωστο το γιατί, τώρα έχει ακουστεί ότι κάποια ζευγάρια ήταν πληρωμένα αυτό δεν μπορώ να το πω. Τωρα πολλά ζευγάρια πανε ή σε swinger club που βρισκουν και bulls (μπαλαντέρς) αλλά τώρα το καλοκαίρι έμαθα οτι πάνε και σε παραλιες γυμνιστών ή άλλους ανοιχτούς χώρους όπως το πάρκινγκ στα λιμανάκια με τα αυτοκίνητα τους (έχουν το εσωτερικό φως ανοιχτό συνήθως σαν σινιάλο) και αλλου για bukkake ή dogging αλλα και gangbang για τσεκάρετε το και γράψτε εδώ
Γιατι γαμιοταν μονο στον συγκεκριμενο καναπε? ειχε φενγκ σουι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα. Πάντως εγώ που πήγα προ ημερών, είχε μια Κρος που την γαμουσαν στους καναπέδες στον πρώτο όροφο. Γυναίκα ούτε για ζήτω. Γενικά είχε κόσμο. Έφαγα και εγώ κανά δυο πουτσες Περιφερειακά αλλά γινόταν δυνατό παιχνίδι στο υπόγειο.
οι γυναικες κανουν εμπαργκο στο ιδρυμα για συμπαραστη στις κρος που τις κρυβουν στα υπογεια

Σεβαλιέ

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2026
Like
18
Πόντοι
0
Untitleddd.jpg

Βαριεμαι σήμερα .....

Untitleddd.jpg

Βαριεμαι σήμερα .....
Καλημέρα! Θέλεις να κανουμε κάτι να σου φύγει η βαρεμάρα..;

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.201
Πόντοι
201
Άντρες με φούστες και πουλάκι κάνουν παιχνίδι, ωραία η επιστήμη προχώρησε μπορείτε να κάνετε και αναπαραγωγή του είδους με την βοήθεια του Θεού, δεν έχει γυναίκες κάνουν φασαρία και φέρνουν παρεξηγήσεις της περισσότερες φορές, το καλύτερο παιχνίδι άντρες μετάξι μας παίδες
Ποιον Θεό δε ξέρω χαχα

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
367
Πόντοι
21
Μιας και δεν υπαρχει αντιστοιο thread γραφω εδω για την Παρασκευη στη σαουνα ειχε bisexual νυχτα και ειχε συνολικα 4 γυναικες. ολες ηταν με φιλο τους ή γκομενο τους. απο τις 4 μονο οι 2 επαιξαν σε κοινη θεα. οι αλλες απλα αραζαν και εκαναν βολτα. δεν τις ειδα να κανουν κατι. και μονο η μια εκανε σοβαρο παιχνιδι με αρκετο κοσμο.
κυκολοφορουσε με στρινγκ και απο πανω γυμνη. ειδα να την γαμαει ο φιλος της και ενας ακομα και πιπωσε αρκετο κοσμο. την χυσαμε 2-3 στη μαπα οσο παρακολουθουσε ο φιλος της.

ManLover

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
67
Πόντοι
0
Πάρε αδιάβροχο αύριο λέει βροχές το πρόγ

Μιας και δεν υπαρχει αντιστοιο thread γραφω εδω για την Παρασκευη στη σαουνα ειχε bisexual νυχτα και ειχε συνολικα 4 γυναικες. ολες ηταν με φιλο τους ή γκομενο τους. απο τις 4 μονο οι 2 επαιξαν σε κοινη θεα. οι αλλες απλα αραζαν και εκαναν βολτα. δεν τις ειδα να κανουν κατι. και μονο η μια εκανε σοβαρο παιχνιδι με αρκετο κοσμο.
κυκολοφορουσε με στρινγκ και απο πανω γυμνη. ειδα να την γαμαει ο φιλος της και ενας ακομα και πιπωσε αρκετο κοσμο. την χυσαμε 2-3 στη μαπα οσο παρακολουθουσε ο φιλος της.
ποια σαουνα; alexander;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.677
Πόντοι
11.915
Τύπε υπάρχει αντίστοιχο θρεντ για την σάουνα,πήγαινε γραψτα εκεί :rockon:
Με στρινγκ δεν κυκλοφορούσε καμιά και αυτή που λες ότι έκανε παιχνίδι ήταν μια χοντρή σπυριαρα που έχει έρθει και άλλες φορές με τον δικό της τον χοντρό :headbang::headbang:.
Με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος εκτός φόρουμ και μου τα είπε την επόμενη. Δεν θα έγραφα κάτι αλλά δεν μπορώ να διαβάζω μ@λακιες :jerking::jerking:

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
367
Πόντοι
21
Ποια μαλακια ακριβως διάβασες? Ότι είδα εγραψα. Δεν ήσουν εκεί όπως είπες και μόνος σου....οπότε...

ΦΡΑΠΕΣ 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
2.130
Πόντοι
201
Με στρινγκ δεν κυκλοφορούσε καμιά και αυτή που λες ότι έκανε παιχνίδι ήταν μια χοντρή σπυριαρα που έχει έρθει και άλλες φορές με τον δικό της τον χοντρό :headbang::headbang:.
Με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος εκτός φόρουμ και μου τα είπε την επόμενη. Δεν θα έγραφα κάτι αλλά δεν μπορώ να διαβάζω μ@λακιες :jerking::jerking:
Ο χοντρός με την χοντρή που έρχεται στο σινεμά κουβαλάνε μικρόβια από έξω το ξέρω πρώτο χέρι

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
162
Πόντοι
1
καλησπέρα συναγωνιστές. Σήμερα λογικά θα έρθω με την δικιά μου απο εκεί κατα τις 10 παρα.
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μας δώσετε χρόνο και χώρο ώστε να νιώσει άνετα καθώς δεν έχει ξαναέρθει αλλά έχει πάει αρκετές φορές σε swingers και καυλώνει τρελά να την χύσει κόσμος.
Όπως είπα όμως είναι αρχάρια στον χώρο αυτόν, δώστε χρόνο και χώρο να νιώσει άνετα και να αφεθεί.
Υ.Γ μην περιμένετε να δείτε τίποτα μοντέλα!

ΦΡΑΠΕΣ 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
2.130
Πόντοι
201
καλησπέρα συναγωνιστές. Σήμερα λογικά θα έρθω με την δικιά μου απο εκεί κατα τις 10 παρα.
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μας δώσετε χρόνο και χώρο ώστε να νιώσει άνετα καθώς δεν έχει ξαναέρθει αλλά έχει πάει αρκετές φορές σε swingers και καυλώνει τρελά να την χύσει κόσμος.
Όπως είπα όμως είναι αρχάρια στον χώρο αυτόν, δώστε χρόνο και χώρο να νιώσει άνετα και να αφεθεί.
Υ.Γ μην περιμένετε να δείτε τίποτα μοντέλα!
Τράβα σε ξενοδοχείο priamos και γάμα με την πόρτα του δωματίου ανοικτή πρόσκληση καλύτερα θα περάσεις, στο σινεμά θα στην πέσουν τα ζόμπι και θα φύγετε τρέχοντας

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
162
Πόντοι
1
Τράβα σε ξενοδοχείο priamos και γάμα με την πόρτα του δωματίου ανοικτή πρόσκληση καλύτερα θα περάσεις, στο σινεμά θα στην πέσουν τα ζόμπι και θα φύγετε τρέχοντας
Πλάκα πλάκα το είχα σκεφτεί να το κάνουμε κι αυτό αλλά μετά είπα θα μας έκραζαν . Το έχεις κάνει ποτέ ; Είχε αποτέλεσμα ;

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
865
Πόντοι
81
Aυτη που λες είναι που πάει και Κινέτα.Εφευγαν όταν έμπαινα εγώ γύρω τις 930, αλλά σίγουρα έπαιξε με πολύ κόσμο, εγώ ήμουν άτυχος.Απο 2130 μέχρι 2330 είδα άλλες 2 κόπελες με μπικίνι /εσώρουχα που δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ...Την τεταρτη που λες δεν την είδα

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

ΦΡΑΠΕΣ 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
2.130
Πόντοι
201
Πλάκα πλάκα το είχα σκεφτεί να το κάνουμε κι αυτό αλλά μετά είπα θα μας έκραζαν . Το έχεις κάνει ποτέ ; Είχε αποτέλεσμα ;
Τό κάνω συνέχεια οπότε πάω bill hotel η priamos, αλλά σε συνεννόηση με την κοπέλα που έχω παρτενέρ

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.022
Πόντοι
456
μηπως πηγε οταν μολις ειχαν φυγει αυτοι και τους εχασε για λιγο?

Εφευγαν όταν έμπαινα εγώ
παντα ετσι συμβαινει

ΦΡΑΠΕΣ 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
2.130
Πόντοι
201
μηπως πηγε οταν μολις ειχαν φυγει αυτοι και τους εχασε για λιγο?

παντα ετσι συμβαινει
Στο εν λόγω ίδρυμα εν έτος 2011 είχε μπει γνωστή τηλεπερσονα και έχει ρουφήξει μέχρι και τον ταμία που ήταν γκέι, αλλά αυτά δεν ξανά γίνονται ποτέ, έχουν μείνει αναμνήσεις

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
598
Πόντοι
301
Στο εν λόγω ίδρυμα εν έτος 2011 είχε μπει γνωστή τηλεπερσονα και έχει ρουφήξει μέχρι και τον ταμία που ήταν γκέι, αλλά αυτά δεν ξανά γίνονται ποτέ, έχουν μείνει αναμνήσεις
για δώσε κάνα στοιχείο παραπάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom