gregory35
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 4.473
- Πόντοι
- 3.535
Δεν ξέρω τι σου είναι η Νικολέτα (γυναίκα, γκόμενα ή κάτι άλλο) αλλά θέλω να τη πηδήξω
Νικολετα!!
Το part I βρίσκεται στο νήμα με το sex
Δεν ξέρω τι σου είναι η Νικολέτα (γυναίκα, γκόμενα ή κάτι άλλο) αλλά θέλω να τη πηδήξω
Νικολετα!!
Μάλλον οι σκηνοθέτες φοβούνται ότι αν βάλουν καμιά φορά κι έναν φυσιολογικό άντρα, θα καταρρεύσει όλο το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που έχουν χτίσει.Γιατί σε όλα τα βίντεο πάντα όμως πάντα ο γαμιάς είναι άσχημος έχει κοιλιά ή είναι καχεκτικός αλλά ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ φυσιολογικός;
Ετσι η καβλιαρα μας. Ωραίο στήσιμο. Προετοιμασία για δυνατό γμς.Αναπολώντας κοντινές αναμνήσεις, σε αναμονή του τί θα παιχτεί αύριο...
![]()
Θα πέσει το σάιτ με αυτά τα βίντεο...και όλοι την θέλουμε.... Έχεις πολλές επιλογές από πολλούς μύστες για τρίο!!!!! Φοβερή γκόμενα
Νικολετα!!
Δεν έχουμε καμία πρόταση προς το παρονΘα πέσει το σάιτ με αυτά τα βίντεο...και όλοι την θέλουμε.... Έχεις πολλές επιλογές από πολλούς μύστες για τρίο!!!!! Φοβερή γκόμενα
Μιλάω σοβαρά τύπε. Γιατί όλοι οσοι γαμάνε έχουν ή κοιλιτσα ή καχεκτικούς κοιλιακούς, βογγάνε σαν γελάδια που πάνε για σφαγή και ως επί το πλείστον ορατή δυσμορφία, στραβες πούτσες κτλ.Μάλλον οι σκηνοθέτες φοβούνται ότι αν βάλουν καμιά φορά κι έναν φυσιολογικό άντρα, θα καταρρεύσει όλο το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που έχουν χτίσει.
Μια χαρά σοβαρά μιλάς κι εγώ σοβαρά απαντάω.Μιλάω σοβαρά τύπε. Γιατί όλοι οσοι γαμάνε έχουν ή κοιλιτσα ή καχεκτικούς κοιλιακούς, βογγάνε σαν γελάδια που πάνε για σφαγή και ως επί το πλείστον ορατή δυσμορφία, στραβες πούτσες κτλ.
Αρχίδια ξεμπρόστιασαν. Μου έχετε πρήξει τα ρχίδια με τις φαντασιώσεις σας. Η φωτογραφία είναι δική μου και σήμερα έχω συνάντηση πάλι με το μωρό. Ανεβάζω και τις λεπτομέρειες της φωτογραφίας αν βοηθάει αυτό.Από όσα έχεις γράψει, είναι το μόνο μήνυμα με το οποίο συμπάσχω.
Όλα τα υπόλοιπα που λες είναι ψέματα . Σε ξεμπρόστιασαν τα λαγωνικά του site και συνεχίζεις να γράφεις τις παπάτζες σου.
Σάββατο βράδυ τι θα γίνει η γυναίκα...μόνη της ???Αρχίδια ξεμπρόστιασαν. Μου έχετε πρήξει τα ρχίδια με τις φαντασιώσεις σας. Η φωτογραφία είναι δική μου και σήμερα έχω συνάντηση πάλι με το μωρό. Ανεβάζω και τις λεπτομέρειες της φωτογραφίας αν βοηθάει αυτό.
Με τον γκόμενοΣάββατο βράδυ τι θα γίνει η γυναίκα...μόνη της ???
Έχει τελικάΜε τον γκόμενο
Μπορεί ποιος ξέρει. Οι γυναίκες κρύβονται καλύτεραΈχει τελικά
Επειδή εσύ έλεγες ότι σίγουρα δεν έχει...θα βγει έξω δηλαδή...δεν μας λες που θα πάει να την βρούμε αφού εσύ είσαι δεμένος άλλουΜπορεί ποιος ξέρει. Οι γυναίκες κρύβονται καλύτερα
Ότι να ναι...Έβαλα πουθενά αγγελία ότι ψάχνω γαμιάδες για την γυναίκα μου? Κάπου μπερδεύτηκες, δεν έχω τέτοια βίτσιαΕπειδή εσύ έλεγες ότι σίγουρα δεν έχει...θα βγει έξω δηλαδή...δεν μας λες που θα πάει να την βρούμε αφού εσύ είσαι δεμένος άλλου
Έχεις δίκιοΌτι να ναι...Έβαλα πουθενά αγγελία ότι ψάχνω γαμιάδες για την γυναίκα μου? Κάπου μπερδεύτηκες, δεν έχω τέτοια βίτσια
Δυνατές παρεμβάσεις!Για λίγο![]()
Πολλοί θέλουμε μακάρι να δοθεί η ευκαιρία από το ζευγαριΘα πέσει το σάιτ με αυτά τα βίντεο...και όλοι την θέλουμε.... Έχεις πολλές επιλογές από πολλούς μύστες για τρίο!!!!! Φοβερή γκόμενα