Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 189 46,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 218 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    407

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.866
Πόντοι
216
Δ) Ποιες κατηγορίες? ότι είναι πιόνι του σόρρος και ότι στην ουσία δεν ενδιαφέρεται για το παιδί της που το σκότωσε η εγκληματική αμέλεια του κράτους

Α) αλλά για να υποστηρίξει την συμπερίληψη και τα συμφέροντα της ΝΤΠ??

Β) ή τα κουτσομπολιά για την ζωή της πριν τα τέμπη?

Πως θα το εξετάσει δηλαδή? θα την ανακρίνει μέχρι να ομολογήσει αυτά που πρέπει?

Γ) Είναι δυνατόν σοβαρός άνθρωπος να λέει δημόσια ότι αυτή που έχασε το παιδί της πήγε να βεβηλώσει το μνημείο του αγν. στρατιώτη? (ρητορική κυβέρνησης 100%)
Α) Ότι συγχρωτίζεται με αριστερίστικες ομαδούλες και τύπους σαν τόν Ιάσωνα, δεν μού κάθεται καλά. Άντε να πούμε ότι το έκανε γιά λόγους τακτικής γιά να πετύχει τον στόχο της ευαισθητοποίησης του κοινού.
Β) ΑΔέν είναι κουτσομπολιά. Είναι εκδηλώσεις που δείχνουν τό ποιόν κάθε ανθρώπου.
Γ) Σε αυτό είμαι διχασμένος. Από την μιά είναι το πιό ιερό μνημείο, από την άλλη πιστεύω ότι έχει σημασία ο τρόπος που προσεγγίζεις κάτι. Δεν ξέρω, εξ άλλου πού ακριβώς είναι γραμμένα τα ονόματα των νεκρών.
Δ) Παλιά έλεγε ότι δεν πρόκειται να κάνει κόμμα. Ένα στοιχείο αρνητικό είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ συγγενής δεν είναι μαζί της, Ακόμη και ο Ασλανίδης που φάγανε ψωμί κι αλάτι μαζί, δήλωσε πως "δεν μας είπε τίποτα". Τι πιό φυσικό, όταν πας να κάνεις μιά κίνηση να αποταθείς ΠΡΩΤΑ στην ΟΜΑΔΑ σου και να τούς πείς "παιδιά, ξεκινάμε να κάνουμε πολιτικό κίνημα"; κόμα και ο Ηλιόπουλος, που είναι σε αυτήν την γραμμή της πολιτικής δράσης δέν συμμετέχει. Γιατί; Μήπως γιατί κάποιοι την έβαλαν μπροστινή, λόγω αναγνωρισιμότητας;
Τέλος, η επαμφοτερίζουσα στάση της είναι αυτό που με ξενίζει.

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.696
Πόντοι
9.931
να θυμηθούμε τα αριστερά φρούτα της συμπερίληψης :dancing:

ο ζαίος Αντωνιόζας του Κολωνού και οι λοιποί λαθρολάγνοι ανωμαλιάρηδες :klapste:

αντoνιοζας.jpg

Scr3-.png

-38-25.png

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.866
Πόντοι
216
ωχ πλάκωσαν οι αλμπανοί (ουτσεκάδες) "αντιεξουσιαστές" του Σόρρος :2funny:

3--2.png
Σε παρακαλώ! Μην παραθέτεις θεωρίες συνωμοσίας ψεκασμένων!
Εδώ διακυβεύονται εκατοντάδες χιλιάδες ψηφαλάκια από τά μουσλίμια που πολιτογραφήθηκαν και πολιτογραφούνται σωρηδόν Άγγλοι, Γάλλοι, Έλληνες κτλ. Πώς θα επιβιώσουν τα Αριστερά κόμματα, τώρα που συρρικνώνεται η εργατική τάξη;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.677
Πόντοι
6.256
Α) Ότι συγχρωτίζεται με αριστερίστικες ομαδούλες και τύπους σαν τόν Ιάσωνα, δεν μού κάθεται καλά. Άντε να πούμε ότι το έκανε γιά λόγους τακτικής γιά να πετύχει τον στόχο της ευαισθητοποίησης του κοινού.
Β) ΑΔέν είναι κουτσομπολιά. Είναι εκδηλώσεις που δείχνουν τό ποιόν κάθε ανθρώπου.
Γ) Σε αυτό είμαι διχασμένος. Από την μιά είναι το πιό ιερό μνημείο, από την άλλη πιστεύω ότι έχει σημασία ο τρόπος που προσεγγίζεις κάτι. Δεν ξέρω, εξ άλλου πού ακριβώς είναι γραμμένα τα ονόματα των νεκρών.
Δ) Παλιά έλεγε ότι δεν πρόκειται να κάνει κόμμα. Ένα στοιχείο αρνητικό είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ συγγενής δεν είναι μαζί της, Ακόμη και ο Ασλανίδης που φάγανε ψωμί κι αλάτι μαζί, δήλωσε πως "δεν μας είπε τίποτα". Τι πιό φυσικό, όταν πας να κάνεις μιά κίνηση να αποταθείς ΠΡΩΤΑ στην ΟΜΑΔΑ σου και να τούς πείς "παιδιά, ξεκινάμε να κάνουμε πολιτικό κίνημα"; κόμα και ο Ηλιόπουλος, που είναι σε αυτήν την γραμμή της πολιτικής δράσης δέν συμμετέχει. Γιατί; Μήπως γιατί κάποιοι την έβαλαν μπροστινή, λόγω αναγνωρισιμότητας;
Τέλος, η επαμφοτερίζουσα στάση της είνα ιαυτό που με ξενίζει.
Όλα αυτά είναι γνώμες (δεκτές οκ) τι σχέση έχουν με κατηγορίες τύπου "είναι πιόνι του σόρρος" και "δεν την νοιάζει τίποτα παρά να προωθήσει την συμπερίληψη"

Δεν έχει δικαίωμα να συγχρωτίζεται με τύπους όπως τον Ιάσωνα? Εδώ μπήκαν στην βουλή τυπάδες που είχαν στο παιδκό τους δωμάτιο αφήσες του Χίτλερ...:confused:

Κουτσομπολιό είναι να κρίνεις τι ρούχα φόραγε και σε τι εκδηλώσεις πήγαινε....ΕΙΔΙΚΑ ένας άνθρωπος που πέρασε ένα LIFE CHANGING EVEN όπως το να πεθάνει το παιδί σου. ΑΝ ένας άνθρωπος έχει δικαίωμα στην αναθεώρηση σίγουρα είναι αυτή.

Όσο για το μνημείο....η ίδια του η φύση...ακυρώνει αυτά που λέει ο ψέκας στο βίντεο. Το μνημείο αυτό...είναι αφιερωμένο σε όλους τους απλούς στρατιώτες που πέθαναν πολεμώντας για την Ελλάδα που δεν ήταν ούτε γνωστοί ούτε γράφεται το όνομα τους στα βιβλία ιστορίας. Όταν γράφονται τα ονόματα των παιδιών που η ίδια η χώρα τα σκότωσε...δεν είναι βεβήλωση...είναι συμβολισμός.

Δεν είναι απαραίτητο οι συγγενείς να συμφωνούν μαζί της...εγώ να δεχτώ και ότι η Κάρυ είναι δύσκολος άνθρωπος και ακόμα ότι την έχουν κοροιδέψει μερικοί καλοθελητές για να χωθούν στο κόμμα της. Και εμένα δεν μου άρεσε καθόλου ότι στο κόμμα της έχει ανθρώπους ξεκάθαρα Ρωσικών συμφερόντων.

Αυτά...από το να λες ότι είναι πιόνι του σόρος και ότι προωθεί τις ατζέντες κτλπ...είναι έτη φωτός μακρυά.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.696
Πόντοι
9.931
Σε παρακαλώ! Μην παραθέτεις θεωρίες συνωμοσίας ψεκασμένων!
Εδώ διακυβεύονται εκατοντάδες χιλιάδες ψηφαλάκια από τά μουσλίμια που πολιτογραφήθηκαν και πολιτογραφούνται σωρηδόν Άγγλοι, Γάλλοι, Έλληνες κτλ. Πώς θα επιβιώσουν τα Αριστερά κόμματα, τώρα που συρρικνώνεται η εργατική τάξη;
λέω να τους δώσουμε κανά ρετιρέ στον Διόνυσο μπας κ γλυτώσουμε την μπανάσταση :2funny:

ποιά εργατική τάξη φίλε μου ?
όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για την εργατική τάξη δεν είναι λαθρολάγνος φτηνού εισαγώμενου εργατικού δυναμικού

Hliast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2025
Like
277
Πόντοι
21
Οι αντιφάσεις της , στα λόγια της , σε σχέση με τις πράξεις της , και με το καλήμερα σας , έχουν σπάσει καρύδια σε κενό αέρος . Μέχρι και για επιλογή σούπερ αρίστων , όπως και για ανθρώπων που δεν θα είχαν σχέση με την πολιτική έως τώρα μίλησε σχετικά για το επιτελείο της , και στο τέλος μας εμφάνισε διάφορα απίστευτα κελεπούρια έως και τον Νικολόπουλο .. Όταν μιλάει , στην ουσία δεν λέει τίποτα και απαντά με διάφορες γενικότητες καφενείου όλο σάλτσες Η όλη της συμπεριφορά δε , θυμίζει πολιτευτή άλλων εποχών του στυλ Θανασάκης ο πολιτευόμενος κτλ

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.866
Πόντοι
216
Όλα αυτά είναι γνώμες (δεκτές οκ) τι σχέση έχουν με κατηγορίες τύπου "είναι πιόνι του σόρρος" και "δεν την νοιάζει τίποτα παρά να προωθήσει την συμπερίληψη"

Δεν έχει δικαίωμα να συγχρωτίζεται με τύπους όπως τον Ιάσωνα? Εδώ μπήκαν στην βουλή τυπάδες που είχαν στο παιδκό τους δωμάτιο αφήσες του Χίτλερ...:confused:

Κουτσομπολιό είναι να κρίνεις τι ρούχα φόραγε και σε τι εκδηλώσεις πήγαινε....ΕΙΔΙΚΑ ένας άνθρωπος που πέρασε ένα LIFE CHANGING EVEN όπως το να πεθάνει το παιδί σου. ΑΝ ένας άνθρωπος έχει δικαίωμα στην αναθεώρηση σίγουρα είναι αυτή.
Έγραψα ότι είναι πιόνι του Σόρρος; Ούτε για την συμπερίληψη έγραψα, αν και "δείξε μου τον φίλο σου να σού πώς ποιός είσαι"...
Παρατήρησε την αντίφασή σου: Κατηγορείς και ταμπελώνεις κάποιον που ως παιδί είχε την φωτογρ. του Χίτλερ* στο δωμάτιό του και βγάζεις συμπεράσματα γιά την πολιτική του συγκρότηση, αλλά αρνείσαι να δεχθείς (από τις πρόσφατες εκδηλώσεις της Κάρυ ) ότι επρόκειτο (άντε να γράψω παρατατικό, λόγω του "τσέϊντζινγ") γιά ένα ρηχό και κενόδοξο άτομο με ανύπαρκτη πολιτική συγκρότηση, και μάλλον επηρεαζόμενο από Αριστερο-άπλυτους που γνώριζε στις καλοκαιρινές συναυλίες και πάρτυ...

* Νά σου πώ σήμερα, στα 65 μου, μελετώντας την Ευρωπαϊκἠ Ιστορία και τον Β΄ Παγκ. πόλεμο, δεν ξέρω ποιός ήταν ο χειρότερος. Ο Χίτλερ, ο Τσώρτσιλ ή ο Στάλιν.

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.023
χωσατε στη φυλακη οτι πηγε κοντρα.....
εμειναν τα δηθεν κουστουμια και παλι σκατα τα κάνατε..
απο τα γονατα κανεις δεν σας ακουει ..
αμα σηκωθείτε ίσως κατι να γινει .. :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.677
Πόντοι
6.256
Έγραψα ότι είναι πιόνι του Σόρρος; Ούτε για την συμπερίληψη έγραψα, αν και "δείξε μου τον φίλο σου να σού πώς ποιός είσαι"...
Παρατήρησε την αντίφασή σου: Κατηγορείς και ταμπελώνεις κάποιον που ως παιδί είχε την φωτογρ. του Χίτλερ* στο δωμάτιό του και βγάζεις συμπεράσματα γιά την πολιτική του συγκρότηση, αλλά αρνείσαι να δεχθείς (από τις πρόσφατες εκδηλώσεις της Κάρυ ) ότι επρόκειτο (άντε να γράψω παρατατικό, λόγω του "τσέϊντζινγ") γιά ένα ρηχό και κενόδοξο άτομο με ανύπαρκτη πολιτική συγκρότηση, και μάλλον επηρεαζόμενο από Αριστερο-άπλυτους που γνώριζε στις καλοκαιρινές συναυλίες και πάρτυ...

* Νά σου πώ σήμερα, στα 65 μου, μελετώντας την Ευρωπαϊκἠ Ιστορία και τον Β΄ Παγκ. πόλεμο, δεν ξέρω ποιός ήταν ο χειρότερος. Ο Χίτλερ, ο Τσώρτσιλ ή ο Στάλιν.
Για εσένα μίλησα? Για τον τύπο στο βίντεο που έβαλες μίλησα

Ο οποίος λέει ακριβώς αυτά που σου είπα ότι είναι πιόνι της ΝΤΠ και ότι δεν την νοιάζει η δικαιοσύνη αλλά η συμπερίληψη.

Αυτοί που "ταμπελώνω" τις αφίσες του χίτλερ τις είχαν μέχρι και λίγο πριν το δικαστήριο...τι συμπεράσματα για την πολιτική συγκρότηση ρε τύπε? για την χρυσή αυγή λέω...θέλει και ανάλυση?

Δέχομαι τις κρίσεις για την συμπεριφορά της Κάρυ...και εμένα του ίδιου δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα...ΔΕΝ δέχομαι ο κάθε πουθενάς να την βαφτίζει πιόνι της ΝΤΠ ή αριστερίζουσα (ενώ ξεκάθαρα δεν είναι) επειδή χτυπάει στο ίδιο ακροατήριο. Τα γράφω νομίζω με σαφήνεια.

*** Να σου πω και εγώ....σήμερα στα 36 μου (και από τα 16 μου όσο θυμάμαι)

Μπορώ να ξεκαθαρίσω πολύ εύκολα....ότι όποιος καταργεί την δημοκρατία και επιβάλει την διακυβέρνηση του με τα όπλα είναι ο χειρότερος.

Μπορεί ο Τσώρτσιλ (και οι όμοιοι του) μέχρι σήμερα να είναι δολοπλόκοι...ανήθικοι και ιμπεριαλιστές

αλλά σίγουρα δεν αποφασίζουν να αφανίσουν ολόκληρα έθνη βασισμένοι σε έναν ψυχανόμαλο ρατσιστή...δεν στήνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης για να αργοπεθάνουν αθώοι άνθρωποι αδιακρίτως...δεν κάνουν ιατρικά πειράματα και βασανιστήρια σε παιδάκια και γυναίκες...ούτε έχουν σχέδια μακροπρόθεσμα να οδηγήσουν με τα τρένα τους εκατομμύρια ανθρώπους σε κρεματόρια. Και όλα αυτά ισχύουν (αναλόγως) και για τον Στάλιν.

Σημείωση...λάθος...σήμερα κάποια από τα παραπάνω τα κάνει ο νετανιάχου...πως τα γυρίζει η ζωή ε? :confused:

Αν δεν μπορείς να διακρίνεις την διαφορά ανάμεσα στον μαλάκα με το μικρό μουστάκι (και τον μαλάκα με το μεγάλο μουστάκι) τους φασίστες δηλαδή...

και τους δυτικούς (όσο σάπιοι και αν είναι) τότε έχουμε ΧΑΟΤΙΚΗ διαφορά σκέψης.

Τελευταία τροποποίηση:

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.866
Πόντοι
216
Είμαι κατά του εθνικισμού από όπου και αν προέρχεται
Ακόμα και οι εθνικιστές Τούρκοι για μένα είναι γαμιολια και τους βάζω μαζί με τους Έλληνες εθνικιστες
Άμα είχανε ξεκοιλιάσει την μάνα σου στην Κύπρο και είχαν καταστρέψει το μαγαζί του παππού σου στην Πόλη το '55, θα έγραφες διαφορετικά, τσόγλανε, και δεν θα εξομοίωνες τους Τούρκους εγκληματίες με τους Έλληνες πατριώτες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
47.296
Πόντοι
6.256
να θυμηθούμε τα αριστερά φρούτα της συμπερίληψης :dancing:

ο ζαίος Αντωνιόζας του Κολωνού και οι λοιποί λαθρολάγνοι ανωμαλιάρηδες :klapste:

αντoνιοζας.jpg

Scr3-.png

-38-25.png
Τι θυμάσαι και συ τώρα. Περασμένα ξεχασμένα, τώρα έρχεται το νέο.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.866
Πόντοι
216
Για εσένα μίλησα? Για τον τύπο στο βίντεο που έβαλες μίλησα

Ο οποίος λέει ακριβώς αυτά που σου είπα ότι είναι πιόνι της ΝΤΠ και ότι δεν την νοιάζει η δικαιοσύνη αλλά η συμπερίληψη.

Αυτοί που "ταμπελώνω" τις αφίσες του χίτλερ τις είχαν μέχρι και λίγο πριν το δικαστήριο...τι συμπεράσματα για την πολιτική συγκρότηση ρε τύπε? για την χρυσή αυγή λέω...θέλει και ανάλυση?

Δέχομαι τις κρίσεις για την συμπεριφορά της Κάρυ...και εμένα του ίδιου δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα...ΔΕΝ δέχομαι ο κάθε πουθενάς να την βαφτίζει πιόνι της ΝΤΠ ή αριστερίζουσα (ενώ ξεκάθαρα δεν είναι) επειδή χτυπάει στο ίδιο ακροατήριο. Τα γράφω νομίζω με σαφήνεια.

*** Να σου πω και εγώ....σήμερα στα 36 μου (και από τα 16 μου όσο θυμάμαι)

Μπορώ να ξεκαθαρίσω πολύ εύκολα....ότι όποιος καταργεί την δημοκρατία και επιβάλει την διακυβέρνηση του με τα όπλα είναι ο χειρότερος.

Μπορεί ο Τσώρτσιλ (και οι όμοιοι του) μέχρι σήμερα να είναι δολοπλόκοι...ανήθικοι και ιμπεριαλιστές

αλλά σίγουρα δεν αποφασίζουν να αφανίσουν ολόκληρα έθνη βασισμένοι σε έναν ψυχανόμαλο ρατσιστή...δεν στήνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης για να αργοπεθάνουν αθώοι άνθρωποι αδιακρίτως...δεν κάνουν ιατρικά πειράματα και βασανιστήρια σε παιδάκια και γυναίκες...ούτε έχουν σχέδια μακροπρόθεσμα να οδηγήσουν με τα τρένα τους εκατομμύρια ανθρώπους σε κρεματόρια. Και όλα αυτά ισχύουν (αναλόγως) και για τον Στάλιν.

Αν δεν μπορείς να διακρίνεις την διαφορά ανάμεσα στον μαλάκα με το μικρό μουστάκι (και τον μαλάκα με το μεγάλο μουστάκι) τους φασίστες δηλαδή...

και τους δυτικούς (όσο σάπιοι και αν είναι) τότε έχουμε ΧΑΟΤΙΚΗ διαφορά σκέψης.
Α) Να ξέρεις ότι τα πειράματα στούς ανθρώπους με την ευγονική, οι "Δημοκράτες" Αμερικανοί τα ξεκίνησαν!!! :sunglasses:Πληκτρολόγησε "Ευγονική πειράματα Αμερικανοί" στο γκούγκλ και θα δείς τι θα σου βγάλει.
Β) Ο Γερμανικός λαός έπινε νερό στο όνομα του Χίτλερ. Άλλωστε δεν κατέλαβε την εξουσία, αλλά τού παραδόθηκε αρχικά. Δεν ήταν ένας τρελλός που ματοκύλησε την Ευρώπη, μόνος του, όπως άφηναν να εννοηθεί στις σχολικές γιορτές οι μαλάκες οι φιλόλογοι. Όσο γιά τους Εβραίους, υπήρχε λόγος γιά τον διωγμό τους (δεν λέω ότι έκανε καλά), διότι στον Α΄ Παγκ. Πόλεμο είχαν πάρει γραμμή και λιποτακτούσαν κατά χιλιάδες, κάτι που θεωρήθηκε αιτία της ήττας των γερμανών.
Γ) Εγκλήματα έκαναν όλοι. (Βομβαρδισμός Δρέσδης, Χιροσίμα Ναγκασάκι, Αποκλεισμός και βομβαρδισμός του Πειραιά από τούς "Συμμάχους", εξ ου και η πείνα της Κατοχής).

Έχεις δεκαετίες μπροστά σου γιά να ψάξεις τα πράγματα εις βάθος...

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
934
Πόντοι
366
Οι αντιφάσεις της , στα λόγια της , σε σχέση με τις πράξεις της , και με το καλήμερα σας , έχουν σπάσει καρύδια σε κενό αέρος . Μέχρι και για επιλογή σούπερ αρίστων , όπως και για ανθρώπων που δεν θα είχαν σχέση με την πολιτική έως τώρα μίλησε σχετικά για το επιτελείο της , και στο τέλος μας εμφάνισε διάφορα απίστευτα κελεπούρια έως και τον Νικολόπουλο .. Όταν μιλάει , στην ουσία δεν λέει τίποτα και απαντά με διάφορες γενικότητες καφενείου όλο σάλτσες Η όλη της συμπεριφορά δε , θυμίζει πολιτευτή άλλων εποχών του στυλ Θανασάκης ο πολιτευόμενος κτλ
Η Κάρυ δεν έχει ρονταριστεί στην πολιτική, και ο Κασσελάκης στην αρχή είχε πει μαθαίνω γρήγορα.
Η Κάρυ θα κάνει τα πρώτα της χιλιόμετρα, θα πει κάποιες αρλούμπες, αλλά μετά το πρώτο service θα στρώσει.
Οταν θα αρχίσει η κρατική επιχορήγηση και μπει στο παιχνίδι θα βαδίσει την πεπατημένη και θα λέει το ποίημά της όπως και οι υπόλοιποι φωστήρες της βουλής

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.677
Πόντοι
6.256
Να ξέρεις ότι τα πειράματα στούς ανθρώπους με την ευγονική, οι "Δημοκράτες" Αμερικανοί τα ξεκίνησαν!!! :sunglasses:Πληκτρολόγησε "Ευγονική πειράματα Αμερικανοί" στο γκούγκλ και θα δείς τι θα σου βγάλει.
Β) Ο Γερμανικός λαός έπινε νερό στο όνομα του Χίτλερ. Δεν ήταν ένας τρελλός που ματοκύλησε την Ευρώπη, μόνος του, όπως άφηναν να εννοηθεί στις σχολικές γιορτές οι μαλάκες οι φιλόλογοι. Όσο γιά τους Εβραίους, υπήρχε λόγος γιά τον διωγμό τους (δεν λέω ότι έκανε καλά), διότι στον Α΄ Παγκ. Πόλεμο είχαν πάρει γραμμή και λιποτακτούσαν κατά χιλιάδες, κάτι που θεωρήθηκε αιτία της ήττας των γερμανών.
Γ) Εγκλήματα έκαναν όλοι. (Βομβαρδισμός Δρέσδης, Χιροσίμα Ναγκασάκι, Αποκλεισμός και βομβαρδισμός του Πειραιά από τούς "Συμμάχους", εξ ου και η πείνα της Κατοχής.

Έχεις δεκαετίες μπροστά σου γιά να ψάξεις τα πράγματα εις βάθος...
Δεν είναι μόνο τα πειράματα της ευγονικής φίλε μου...οι ναζί έκαναν πειράματα στους αιχμαλώτους προσπαθώντας να δημιουργήσουν καλύτερους στρατιώτες...να βρουν θεραπείες και τρόπους επεμβάσεων....φάρμακα κτλπ. Εξέθεταν τους αιχμαλώτους σε ακραίες συνθήκες...σε στελέχη ιών...για να δουν τα όρια του σώματος. Δοκίμαζαν πάνω τους όπλα κτλπ. Ο μένγκελε έχει θέσει τις βάσεις για πολλά από την σημερινή ιατρική.

Εσύ πως νομίζεις ότι τα ανακάλυψε? με εθελοντές ή με τα ανθρώπινα δικαιώματα στο πίσω μέρος του μυαλού του.???

Ναι εννοείται ένας λαός εξαθλιωμένος θα πιστέψει και θα δώσει δύναμη σε έναν ΦΑΣΙΣΤΑ που του υπόσχεται πολλά...και στην Ελλάδα το είδαμε με την χρυσή αυγή (αφού στο ανέφερα άλλωστε) αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μιλάμε για έναν τρελό ψυχανόμαλο εγκληματία πολέμου. Επίσης...οι τακτικές πολέμου δεν έχουν σημασία με αυτά που συζητάμε....τα στρατόπεδα συγκέντρωσης...οι φρίκες και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν δικαιολογούνται από τον πόλεμο.

Ζεις σε μια χώρα που έχει χωριά με μνημεία από σφαγές των ΝΑΖΙ....με αναφορές ότι σκότωναν ότι έβρικσαν...γυναίκες παιδάκια..

Όσο για τους Εβραίους...υπάρχει αλήθεια κάποιος λόγος που μπορεί να δικαιολογήσει γραμμές από αποστεωμένο παιδάκια να περιμένουν να εκτελεστούν μαζικά? Είμαστε καθόλου με τα καλά μας????

Έχω δεκαετίες να κάνω τι? να διαβάσω τα χάλια των δυτικών για να βρω τρόπο να δικαιολογήσω τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας?

όχι ευχαριστώ...προτιμώ 1000 χρόνια σάπια δημοκρατία παρά 10 λεπτά φασισταριών και ψυχασθενών με στρατιωτικές στολές.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.866
Πόντοι
216
Δεν είναι μόνο τα πειράματα της ευγονικής φίλε μου...οι ναζί έκαναν πειράματα στους αιχμαλώτους προσπαθώντας να δημιουργήσουν καλύτερους στρατιώτες...να βρουν θεραπείες και τρόπους επεμβάσεων....φάρμακα κτλπ. Εξέθεταν τους αιχμαλώτους σε ακραίες συνθήκες...σε στελέχη ιών...για να δουν τα όρια του σώματος. Δοκίμαζαν πάνω τους όπλα κτλπ. Ο μένγκελε έχει θέσει τις βάσεις για πολλά από την σημερινή ιατρική.

Εσύ πως νομίζεις ότι τα ανακάλυψε? με εθελοντές ή με τα ανθρώπινα δικαιώματα στο πίσω μέρος του μυαλού του.???

Ναι εννοείται ένας λαός εξαθλιωμένος θα πιστέψει και θα δώσει δύναμη σε έναν ΦΑΣΙΣΤΑ που του υπόσχεται πολλά...και στην Ελλάδα το είδαμε με την χρυσή αυγή (αφού στο ανέφερα άλλωστε) αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μιλάμε για έναν τρελό ψυχανόμαλο εγκληματία πολέμου. Επίσης...οι τακτικές πολέμου δεν έχουν σημασία με αυτά που συζητάμε....τα στρατόπεδα συγκέντρωσης...οι φρίκες και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν δικαιολογούνται από τον πόλεμο.

Ζεις σε μια χώρα που έχει χωριά με μνημεία από σφαγές των ΝΑΖΙ....με αναφορές ότι σκότωναν ότι έβρικσαν...γυναίκες παιδάκια..

Όσο για τους Εβραίους...υπάρχει αλήθεια κάποιος λόγος που μπορεί να δικαιολογήσει γραμμές από αποστεωμένο παιδάκια να περιμένουν να εκτελεστούν μαζικά? Είμαστε καθόλου με τα καλά μας????

Έχω δεκαετίες να κάνω τι? να διαβάσω τα χάλια των δυτικών για να βρω τρόπο να δικαιολογήσω τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας?

όχι ευχαριστώ...προτιμώ 1000 χρόνια σάπια δημοκρατία παρά 10 λεπτά φασισταριών και ψυχασθενών με στρατιωτικές στολές.
Λυπάμαι που βλἐπεις τα πράγματα κάτω από ιδεολογικά γυαλιά. Προσπέρασες το θέμα τηε ευγονικής αβρόχοις ποσί, χωρίς να έχεις μελετήσει τι ειδεχθή εγκλήματα έκαναν οι "από δώ".
Το γράφω γιά να το διαβάσουν και άλλοι που μπορούν να στοχαστούν: Δεν είναι δυνατόν ΕΝΑΣ τρελλός να αιματοκύλισε τον κόσμο, όπως μας διδάσκουν, ούτε η "Δημοκρατία" (που ούτε καν δημοκρατία δεν είναι) είναι πανάκεια.
Χρησιμοποιείς όρους φορτισμένους ιδεολογικά ώστε δεν μπορείς να δεις αμερόληπτα.
Δεν εξαγιάζω τους Γερμανούς. Προχθές έγραφα για την σφαγή του Διστόμου. Οι Γερμανοί είναι οι πρώτοι που έκαναν γενοκτονία (στην Ναμίμπια) και δίδαξαν τους Τούρκους πώς να κάνουν κι αυτοί (Αρμένιοι, Πόντιοι, Ασσύριοι)
Να το πάω ένα βηματάκι παρακάτω, που θα παρεξηγθεί και αυτό.
Κάθε λαός έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Οι Γερμανοί (και οι Τούρκοι) εκτιμούν την "Δύναμη" πάνω απ' όλα. Αυτήν αναγνωρίζουν και αυτήν ξέρουν να ασκούν. Η Ιστορία τους το δείχνει. Δεν είναι θέμα Δημοκρατίας ή φασισμού. Όποιο πολίτευμα και να είχαν την ΔΥΝΑΜΗ θα προέτασσαν.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.677
Πόντοι
6.256
Λυπάμαι που βλἐπεις τα πράγματα κάτω από ιδεολογικά γυαλιά. Προσπέρασες το θέμα τηε ευγονικής αβρόχοις ποσί, χωρίς να έχεις μελετήσει τι ειδεχθή εγκλήματα έκαναν οι "από δώ".
Το γράφω γιά να το διαβάσουν και άλλοι που μπορούν να στοχαστούν: Δεν είναι δυνατόν ΕΝΑΣ τρελλός να αιματοκύλισε τον κόσμο, όπως μας διδάσκουν, ούτε η "Δημοκρατία" (που ούτε καν δημοκρατία δεν είναι) είναι πανάκεια.
Χρησιμοποιείς όρους φορτισμένους ιδεολογικά ώστε δεν μπορείς να δεις αμερόληπτα.
Δεν εξαγιάζω τους Γερμανούς. Προχθές έγραφα για την σφαγή του Διστόμου. Οι Γερμανοί είναι οι πρώτοι που έκαναν γενοκτονία (στην Ναμίμπια) και δίδαξαν τους Τούρκους πώς να κάνουν κι αυτοί (Αρμένιοι, Πόντιοι, Ασσύριοι)
Να το πάω ένα βηματάκι παρακάτω, που θα παρεξηγθεί και αυτό.
Κάθε λαός έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Οι Γερμανοί (και οι Τούρκοι) εκτιμούν την "Δύναμη" πάνω απ' όλα. Αυτήν αναγνωρίζουν και αυτήν ξέρουν να ασκούν. Η Ιστορία τους το δείχνει. Δεν είναι θέμα Δημοκρατίας ή φασισμού. Όποιο πολίτευμα και να είχαν την ΔΥΝΑΜΗ θα προέτασσαν.
Ποια ιδεολογικά γυαλιά? ιδεολογία είναι να μην σου αρέσουν οι δικτάτορες και οι μαζικές εκτελέσεις τα πειράματα κτλπ?

θες να σου πω εγώ άλλα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών δυτικών???? γκουαντανάμο??? πραξικοπήματα??? συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας όταν μας έφεραν "δώρο" την χούντα...εποικισμοί?? ότι γουστάρεις...όλα αυτά για το κέρδος και για την γεωπολιτική θέση.

Αλλά ΟΧΙ όμως με ρατσιστικά κίνητρα ούτε με σκοπό τον αφανισμό ενός έθνους. Δεν έχω δει τους σάπιους δυτικούς να οργανώνουν μαζικές εκτελέσεις παιδιών και γυναικών...ούτε να στήνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Αντίθετα ότι (αδύναμοι) νόμοι υπάρχουν για την προστασία των ατομικών σου δικαιωμάτων....τους έχουν περάσει οι διεφθαρμένοι δυτικοί...αν είχαν επικρατήσει οι ναζί ή τα κουμούνια...σήμερα δεν θα έγραψες εδώ ελεύθερα ότι θέλεις. Αυτό πρέπει να το εκτιμάς ΠΟΛΥ.

Δεν ήταν ΕΝΑΣ τρελός...ήταν ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ...και από την άλλη ένας ΑΛΛΟΣ ΤΡΕΛΟΣ (ο στάλιν) και τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ των "δυτικών" κτλπ

Όχι φίλε μου...αυτό το "κάθε λαός έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά" είναι ένας τρόπος να ξεπλύνεις τα εγκλήματα που διέπραξαν οι ηγέτες των λαών...και κατεπέκταση πολλοί ακόμα.

´Ολοι την εκτιμούν την δύναμη...οι ΕΛΛΗΝΕΣ φάνηκαν πιο δυνατοί από όλους...είδες εδώ στην Ελλάδα ποτέ να στήνουμε άουσβιτς?????

Εγώ δεν πιστεύω ότι ο μέσος Γερμανός ανθρωπάκος ή ο μέσος Τούρκος...ο απλός λαός...έχει όρεξη για εγκλήματα πολέμου...αυτά είναι δημιουργήματα των άρρωστων ηγετών τους....και των ΝΑΖΙ που είχαν σκατά αντί για εγκέφαλο. Άπειροι Γερμανοί πολίτες εκδιώχθηκαν επειδή δεν γούσταραν τους ΝΑΖΙ. Όπως ξέρω και Τούρκους που καμία όρεξη δεν έχουν για πολέμους με την Ελλάδα.

Φυσικά είναι θέμα δημοκρατίας και φασισμού....δύναμη μπορεί να έχει και η δημοκρατία...απλά δεν την χρησιμοποιεί για να βάζει σε φούρνους παιδάκια.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.468
Πόντοι
3.556
Διαβάζοντας όλα αυτά τα post , προσπαθώ να καταλάβω τι σχέση έχουν με την Κάρυ και το κόμμα της ...

Υποτίθεται οτι το νημα είναι για ανταλλαγή απόψεων για αυτό....

• Like
Αντιδράσεις: Hliast

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
47.296
Πόντοι
6.256
Η Κάρυ δεν έχει ρονταριστεί στην πολιτική, και ο Κασσελάκης στην αρχή είχε πει μαθαίνω γρήγορα.
Η Κάρυ θα κάνει τα πρώτα της χιλιόμετρα, θα πει κάποιες αρλούμπες, αλλά μετά το πρώτο service θα στρώσει.
Οταν θα αρχίσει η κρατική επιχορήγηση και μπει στο παιχνίδι θα βαδίσει την πεπατημένη και θα λέει το ποίημά της όπως και οι υπόλοιποι φωστήρες της βουλής
Θεωρώ οτι αυτό με την πολιτική δε μαθαινεται, ή το χεις ή δεν το χεις.
Η κάρυ δεν τό χει

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.468
Πόντοι
3.556
Θεωρώ οτι αυτό με την πολιτική δε μαθαινεται, ή το χεις ή δεν το χεις.
Η κάρυ δεν τό χει
Πάντως απο την αναγγελία του κόμματος με την αναφορά των στόχων της (θεωρητική προσέγγιση , Διαφάνεια, Δικαιοσύνη κλπ) δεν έχει κάνει ούτε μια δήλωση πολιτική...... Τυχαίο????

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom