sethelo1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2025
- Like
- 188
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα αλάνια!
Να σχολιάσετε την γυναίκα μου παρακαλώ γιατί γουστάρει!
τι καυλα που ειναι η γυναικα σου?!!! οτι καλυτερο!!

Καλημέρα αλάνια!
Να σχολιάσετε την γυναίκα μου παρακαλώ γιατί γουστάρει!

Τέτοιου είδους φωτογραφίες από γυναίκες μας κοπέλες έχουν αξία !!! Καλοκαίρι, ύπνος από κάτω να μην φοράνε πυτζάμα και οι κωλάρες τους έτοιμες για καρφέτο στα πλάγια... Που να αντέξει το καυλί γίνεται πέτρα !!!
Εδώ τρελάθηκα!!!Bonus photo
Εδώ είμαστε ακοινώνητοιΑυτή την στιγμή που γράφω έχουν κατάρευση όλα τα κοινωνικά δίκτυα...το σάιτ μας αθάνατο είναι πάντα εδώ !!!!!!!
θα εχεις καλο σαββστοκυριακο βλεπω φιλε μου!!χα χα!!Αναπολώντας κοντινές αναμνήσεις, σε αναμονή του τί θα παιχτεί αύριο...
![]()
Επιβεβαιώνω, οι κρυφές παραλίες στο Μεγανήσι ενδείκνυται για γαμησι με φουσκωτό.Αναπολώ πριν κάποια χρόνια μια που γαμαγα και την είχα πάει Λευκάδα να νοικιασουμε σκαφακι,όπου είχα ρίξει άγκυρα κάπου ήσυχα και την είχα γυμνή και την γαμαγα στην θάλασσα και στο σκαφακι…
Θα δείτε πολλά τέτοια στο Μεγανησι με νοικιαστο σκαφακι
Και με ξεφούσκωτο!!!Επιβεβαιώνω, οι κρυφές παραλίες στο Μεγανήσι ενδείκνυται για γαμησι με φουσκωτό.
Από όσα έχεις γράψει, είναι το μόνο μήνυμα με το οποίο συμπάσχω.Μου έκοψε το σεξ μετά την γέννηση του παιδιού. Κλασικά αυτό κάνουν...
Κανονικά θα επρεπε να μετανομαστεί σε Μεγαμήσι, με τοσα φουσκωτα νοικιαρικα και μη που πεφτει πηδημα επανωΕπιβεβαιώνω, οι κρυφές παραλίες στο Μεγανήσι ενδείκνυται για γαμησι με φουσκωτό.
Αναπολώντας κοντινές αναμνήσεις, σε αναμονή του τί θα παιχτεί αύριο...
![]()
Θα καταστραφούν τα καυλια μας από τη μλκιαη κωλαρα και το μουνακι της γυναικας μου
Ποιο κάτω είναι η θάλασσα χαχαχαχαΤο δουλεύει μια χαρά το τούνελ. Εχει κυκλοφορία και χωρίς διόδια...
ΥΓ. Κοντά έπεσες. Κάπως παρακάτω...
Εκεί ζει. Είναι γοργόνα !Ποιο κάτω είναι η θάλασσα χαχαχαχα
Καλοκαίριασε βγάλε τις κάλτσες…. Χαχαχα.Και με ξεφούσκωτο!!!
Αλήθεια είναι μαγικό μέρος!!!
Δεν κρυώνω τύπε!! Τους μύκητες κρατάω μακριάΚαλοκαίριασε βγάλε τις κάλτσες…. Χαχαχα.
Επειδή βλέπω ότι λείπει το θέμα Μέρος που κάναμε sex με κοπέλες γυναίκες μας λείπει, ευκαιρία να το ανοίξει ο φίλτατος που το ξεκίνησε η ο @trimis