Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.483
- Πόντοι
- 216
Ελληνικα ξεφτιλικια. Γιουνανισταν... Τουρκοσποροι ηλιθιοι με την βουλα. Ζουν αναμεσα μας.
«Αγαπητέ» αγράμματε ντελιβερά με βανάκι, με μειωμένη αντίληψη και με αδυναμία κατανόησης,Βλεπω εκανες γαργαρα το ξυλο που εφαγες παλι.
Αυτοκινητο με μπαταριες λιθιου σβηνει μεσα σε δευτερολεπτα.... γαργαρα!
Αυτοκινητο με μπαταριες λιθιου μεσα σε κλειστο χωρο σβηνει γρηγορα απλως εκει χρησιμοποιουν μονο το χημικο υλικο και οχι 6% υδατοδιαλυμενο. 240 λιτρα μονο!!!
Η Πυροσβεστικη Υπηρεσια της χωρας αυτης σε εφτυσε και εσυ νομιζεις οτι βρεχει. Γαργαρα.
Πως αντεχεις και ζεις οταν γινεσαι ρομπα τοσο ασχημα ρε φιλε; Θα πνιγεις απο την γαργαρα στο τελος. Το Υπουργειο μια χαρα το δεχτηκε με επισημο τροπο, μονο εσυ κανεις τον Κινεζο. Τοσο μισος που εχεις για τα ηλεκτρικα, να το κοιταξεις σε ψυχιατρο παντως... Δεν μπορω να σε βοηθησω δυστυχως.

Υπάρχει νομοθεσία για το κάτω από 40% χωρητικότητα μπαταρίας για να μπεις σε πλοίο....ψαξτο
Ελληνικα ξεφτιλικια. Γιουνανισταν... Τουρκοσποροι ηλιθιοι με την βουλα. Ζουν αναμεσα μας.
Συτο ισχύει για όλα τα προγράμματα της ΕΕΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙς ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ
Αξίας?????
Εως και 780 χιλιομετρα πραγματικης αυτονομιας, σε ρεαλιστικες συνθηκες δοκιμων... οχι ενα, οχι δυο αλλά 24 ηλεκτρικά αυτοκινητα στην ιδια δοκιμή αυτονομιας!!!
Η ΕΕ είναι θέμα το τι λέει....αν δεν γίνει νόμος....This video examines claims of an “EV collapse” and argues that many headlines ignore strong global electric vehicle sales growth, expanding battery production, and continued investment from automakers. It explores how selective reporting can distort public perception while the EV industry continues its transition toward mainstream adoption.
Οταν τα ΜΜΕ ελεγχονται απο εφοπλιστες που ζουν απο τον μαυρο χρυσο, τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια; Μονο τα ζωα τους πιστευουν πλεον....
ΜΜΕ που τα παιρνουν χοντρα απο πετρελαικά λομπι, ειναι δυνατον να στηριξουν την ηλεκτροκινηση;
«Αγαπητέ» αγράμματε ντελιβερά με βανάκι, με μειωμένη αντίληψη και με αδυναμία κατανόησης,
Παίρνεις ένα βίντεο από έκθεση δοκιμής (που δεν ξέρεις τι σημαίνει), αραδιάζεις τα δεδομένα (που δεν ξέρεις τι σημαίνουν) και μπερδεύεις και τα αποτελέσματα γιατί προφανώς δεν ξέρεις τι σημαίνουν.
Απόδειξη είναι ότι πας και κάνεις edit 50 φορές αυτά που γράφεις και ΠΑΛΙ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις. Δηλαδή αυτά που γράφεις είναι διαφορετικά από τις πηγές που ποστάρεις.
Η ασχετοσύνη σου είναι τεράστια…πετάς ένα «το έχει δεχτεί το υπουργείο» επειδη το δέχτηκε σε μια έκθεση η πυροσβεστική υπηρεσία μιας άλλης χώρας
Απλά για να ξέρουμε και τι λέμε…η διαφωνία μου δεν είναι ως προς το ότι αυτό το υλικό είναι αποτελεσματικό
Εγώ ισχυρίζομαι ότι 100% δεν ξέρεις τι λες…πετάς μεγάλες κουβέντες από άρθρα που δεν κατανοείς απλά για να βγεις από πάνω.
Φάνηκε αυτό όταν σου φάνηκε πολύ γνώστης αυτός που είχε για τις ηλεκτρικες φωτιές και είπες να το χειροκροτήσεις. Αν ήξερες πόσο λάθος ήταν αυτό θα γέλαγες με τον εαυτό σου.
Εγώ πάντως έκλασα στο γέλιο ήταν το παρέθεσες![]()
Υπάρχει νομοθεσία για το κάτω από 40% χωρητικότητα μπαταρίας για να μπεις σε πλοίο....ψαξτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Eιχε διαφορα η τιμη του με την τιμη Ελλαδας? Εγω οταν ειχα παρει το Rover 2.20 Coupe, απο το Γιβραλταρ, στα 7200000 περιπου, στην Ελλαδα κοστιζε 11500000. Σοβαρη διαφορα. Συν τρια χρονια δωρεαν το σερβις, σε ολες τις αντιπροσωπειες Rover της Ευρωπης. Γεγονος που αναγκαστηκε να αποδεχτει και η δικη μας Βιαμαξ.Στα παπαρια μας η επιδοτηση
Εγω το τεσλα το πηρα απο Αυστρια, μου αρκει που δεν πληρωσα τελωνειο
Θυμαστε παλαιοτερα, με τα φωτοβολταικα συστηματα για σπιτια, που ελεγαν οτι και επιδοτησεις θα παρει οποιος μπει στα εξοδα και τα τοποθετησει σπιτι του, και το ρευμα που θα του περισευει θα το αγοραζει η ΔΕΗ? Αλλαξε η νομοθεσια ξαφνικα και πολλοι που ειχαν επενδυσει, βρεθηκαν εκτεθημενοι. Το Ελληνικο κρατος ειναι ενα νομιμο εργαλειο απατης, που δεν πρεπει ποτε και για κανεναν λογο να το εμπιστευεσαι. Το ηλεκτρικο αυτοκινητο θα το αγορασεις αν το σηκωνει η τσεπη σου κι αν εξυπηρετει τις αναγκες σου. Εκτος κι αν αναλαβει η αντιπροσωπεια να; εισπραξει την οποια επιδοτηση και την αφαιρει απο το ποσον που θα πληρωσεις εσυ.
Εισαι αετος δικε μου πιανεις πουλια στον αερα .Αυτο καταλαβες ;;;; Η οτι το κουλεικο δουλέυει τον κοσμο.Στα παπαρια μας η επιδοτηση
Εγω το τεσλα το πηρα απο Αυστρια, μου αρκει που δεν πληρωσα τελωνειο
Πρόεδρε έλα.....έλα με φόραΕλα καραγκιοζακο μου, ο,τι μαλακια και να πεις, απο τις μπαταριες που δεν σβηνουν με τιποτα φτασαμε σε μπαταριες που σβηνουν μεσα σε ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ουτε καν σε λεπτα. Εισαι τοσο διανοητικα καθυστερημενος που δεν καταλαβαινεις οτι σε φτυνουν και εσυ νομιζεις οτι βρεχει. Δεν σε ξεφτιλισα απλως, σε εκανα πουτανα μου.

τελικα σβηνει η φωτια στα ηλεκτρικα αυτοκινητα;Πρόεδρε έλα.....έλα με φόρα![]()

ΜΟΝΟ με φάντα ΜΠΛΕτελικα σβηνει η φωτια στα ηλεκτρικα αυτοκινητα;![]()
Σίγουρα υπάρχει....Οδηγια βρηκα, οχι νομοθεσια. Που ειναι το ΦΕΚ; Χωρις ΦΕΚ νομος δεν υπαρχει.
Επισης σε ολον τον κοσμο, δεν υπαρχει τετοιος ηλιθιος περιορισμος.
Αρχιδιατελικα σβηνει η φωτια στα ηλεκτρικα αυτοκινητα;![]()
Πρόεδρε έλα.....έλα με φόρα![]()