Νέα

Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (10 μέλη και 61 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
2.625
Πόντοι
441
Δεν με κερατώνει αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν θέλει γιατί κουράζεται, σπίτι, παιδί, δουλειές...Από το viber dating την βρήκα. Έκανε like, μιλήσαμε, βρεθήκαμε και πήγε παραπέρα...Από ξεκάρφωτη εφαρμογή δηλαδή μου έκατσε
Δεν θέλει γιατί κουράζεται, σπίτι, παιδί, δουλειές.. Ωπα φιλε ωπα. οι περισσοτεροι ετσι ειμαστε. παντρεμενα ζευγαρια με παιδια και εργασια αλλα να μην της ενδιαφερει το σεξ, αραια και που κατι συμβαινει. Η εσυ δεν ασχολεισαι και την παραμελεις η γινεται κατι αλλο.

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
684
Πόντοι
80
Εάν θες λες φυσικά... δηλαδή δεν θέλει συχνά... μπορεί εμείς να είμαστε σε χειρότερη θέση...κάθε πότε γίνεται η φάση με την γυναίκα
Δύο τρεις φορές τον μήνα όταν έχει τις καύλες της

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
89.855
Πόντοι
12.056

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
684
Πόντοι
80
Δεν θέλει γιατί κουράζεται, σπίτι, παιδί, δουλειές.. Ωπα φιλε ωπα. οι περισσοτεροι ετσι ειμαστε. παντρεμενα ζευγαρια με παιδια και εργασια αλλα να μην της ενδιαφερει το σεξ, αραια και που κατι συμβαινει. Η εσυ δεν ασχολεισαι και την παραμελεις η γινεται κατι αλλο.
Καλά δεν είμαι και υπόδειγμα οικογενειάρχη

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
684
Πόντοι
80
Πολύ καλά είναι εμείς σε χειρότερη θέση είμαστε... δηλαδή πόσο ωραία είναι η γυναίκα σου πολύ ωραία η βλέπετε ???
Είναι πανέμορφη χωρίς πλάκα. Πρόσωπο, σώμα...Τα έχει όλα εκτός από όρεξη για σεξ. Της το έχω πει ότι θα γαμάω άλλες αλλά δεν με πίστευε, νόμιζα κανω πλακα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
89.855
Πόντοι
12.056
Είναι πανέμορφη χωρίς πλάκα. Πρόσωπο, σώμα...Τα έχει όλα εκτός από όρεξη για σεξ. Της το έχω πει ότι θα γαμάω άλλες αλλά δεν με πίστευε, νόμιζα κανω πλακα
Πρέπει να την δούμε... γιατί εμείς έχουμε γυναίκες μπάζα ... δείξε κάτι!!!!!

Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
2.625
Πόντοι
441
Καλά δεν είμαι και υπόδειγμα οικογενειάρχη
Αδερφε να γινεις.Εφοσον υπαρχει οικογενεια να αλλαξεις σταση. Και αν θες να σε πλησιαζει η συζυγος σου μιας και μας λες οτι ειναι κουκλα να την δινεις σημασια. εκτος αν θες να τον τρωει απο αλλον και δεν σε απασχολει. Να μας την γνωρισεις κι ολας

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
89.855
Πόντοι
12.056
Αδερφε να γινεις.Εφοσον υπαρχει οικογενεια να αλλαξεις σταση. Και αν θες να σε πλησιαζει η συζυγος σου μιας και μας λες οτι ειναι κουκλα να την δινεις σημασια. εκτος αν θες να τον τρωει απο αλλον και δεν σε απασχολει. Να μας την γνωρισεις κι ολας
Να την γνωρίσουμε θέλουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν το δίνει και δεν έχω εμφιβολια για αυτό
Έτσι νόμιζα και εγώ και για την πρώτη και για την δεύτερη αρραβωνιαστικιά

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
684
Πόντοι
80
Πρέπει να την δούμε... γιατί εμείς έχουμε γυναίκες μπάζα ... δείξε κάτι!!!!!
Την σέβομαι και δεν θα την έδειχνα σε ένα μπουρδελοσάϊτ. Δεν ζηλεύω στο ελάχιστο αλλά την σέβομαι

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
89.855
Πόντοι
12.056
Την σέβομαι και δεν θα την έδειχνα σε ένα μπουρδελοσάϊτ. Δεν ζηλεύω στο ελάχιστο αλλά την σέβομαι
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ το ίδιο θα έκανα ....αλλά πας με άλλες πως την σέβεσαι...

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
684
Πόντοι
80
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ το ίδιο θα έκανα ....αλλά πας με άλλες πως την σέβεσαι...
Ε τι να κάνω να περιμένω όταν και αν θα έχει όρεξη να μου κάτσει και για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνω ο άντρας της χρονιάς? Ναι δεν είναι καλό που πηδάω άλλες αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
89.855
Πόντοι
12.056
Ε τι να κάνω να περιμένω όταν και αν θα έχει όρεξη να μου κάτσει και για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνω ο άντρας της χρονιάς? Ναι δεν είναι καλό που πηδάω άλλες αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα
Εγώ νομίζω από την μικρή εμπειρία που έχω ότι έχει γκόμενο η γυναίκα σου...τώρα που πως το κάνει μόνο αυτή ξέρει...

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13
Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
2.625
Πόντοι
441
Δεν ακούγεσαι σαν να έπαψες να την αγαπάς ή να τη σέβεσαι. Ακούγεσαι σαν κάποιος που δεν είναι ικανοποιημένος από αυτή την πλευρά της σχέσης.

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
684
Πόντοι
80
Εγώ νομίζω από την μικρή εμπειρία που έχω ότι έχει γκόμενο η γυναίκα σου...τώρα που πως το κάνει μόνο αυτή ξέρει...
Δεν έχει το έχω ψάξει. Και κινητά έχω ψάξει και κωδικούς της έχω. Καταλαβαίνω τις υποψίες αλλά δεν έχει άλλον. Το χέρι μου στην φωτιά δεν βάζω για καμία βέβαια...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
89.855
Πόντοι
12.056
Δεν έχει το έχω ψάξει. Και κινητά έχω ψάξει και κωδικούς της έχω. Καταλαβαίνω τις υποψίες αλλά δεν έχει άλλον. Το χέρι μου στην φωτιά δεν βάζω για καμία βέβαια...
Και εάν έχει ψάξει και αυτή το κινητό σου????

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
89.855
Πόντοι
12.056
Εγώ φίλε εμπιστοσύνη ούτε στον κωλο μου δεν έχω ...πάω σε μια δεξίωση κλάνω ξαφνικά και με ακούνε όλοι ...ρεζιλη....η βλέπω μια ωραία μεγάλη πουτσα και της κάθομαι χωρίς να είμαι γκέι χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom