Νέα

Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (4 μέλη και 48 επισκέπτες)

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
684
Πόντοι
80
Κομπλέ,δε ζητάει πολλά..στον επόμενο μήνα και για κανα ποτάκι αλλά μισά μισά μη σε πιάσει και κότσο
Ρε φίλε γκόμενα την έχω για σεξ και όχι έρωτες και λουλούδια. Και αυτή αυτό θέλει. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Δεν ζητάει τίποτα βασικά εκτός από σεξ. Το ξέρω φαίνεται περίεργο αλλά υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
21.483
Πόντοι
5.956
Από τη μακρυνή 10ετία του 90...

0500 -27 (2).jpg

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
90.119
Πόντοι
12.056
Ρε φίλε γκόμενα την έχω για σεξ και όχι έρωτες και λουλούδια. Και αυτή αυτό θέλει. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Δεν ζητάει τίποτα βασικά εκτός από σεξ. Το ξέρω φαίνεται περίεργο αλλά υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες
Δεν μας την γνωρίζεις...γιατί εμείς έχουμε πέσει πάνω στις άλλες που θέλουν συνέχεια δωράκια

• Χαχα
Αντιδράσεις: noblue

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
684
Πόντοι
80
Δεν μας την γνωρίζεις...γιατί εμείς έχουμε πέσει πάνω στις άλλες που θέλουν συνέχεια δωράκια
Χαχαχα καλά σας κάνουν!! Εγώ κάθομαι σπίτι, στέλνω ένα μήνυμα και έρχεται κατευθείαν για πούτσα χωρίς πολλά πολλά...Αν έχω όρεξη θα κεράσω κανένα φαγητό και τέλος...

Mandragora7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
1.175
Πόντοι
206
Χαχαχα καλά σας κάνουν!! Εγώ κάθομαι σπίτι, στέλνω ένα μήνυμα και έρχεται κατευθείαν για πούτσα χωρίς πολλά πολλά...Αν έχω όρεξη θα κεράσω κανένα φαγητό και τέλος...
Είσαι σκληρός καριόλης δηλαδή...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
90.119
Πόντοι
12.056
Έτσι χωρίς λεφτά .... είμαστε άξιοι της μοίρας μας...και πώς το καταφέρνεις έχεις άκρες να το κάνουμε και εμείς ...γιατί η γυναίκες μας πολύ Μπαζα είναι και θέλουμε έναν άλλο μεζε

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
90.119
Πόντοι
12.056
Δικό σου ποστ νομίζω είναι αυτό...

Συνημμένα

• Screenshot_2026-06-10-14-17-28-246_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2026-06-10-14-17-28-246_com.android.chrome.jpg
    323 KB · Εμφανίσεις: 52

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
684
Πόντοι
80
Έτσι χωρίς λεφτά .... είμαστε άξιοι της μοίρας μας...και πώς το καταφέρνεις έχεις άκρες να το κάνουμε και εμείς ...γιατί η γυναίκες μας πολύ Μπαζα είναι και θέλουμε έναν άλλο μεζε
Εμένα η γυναίκα μου είναι πολύ εμφανίσιμη αλλά δεν θέλει συχνά σεξ αν και εγώ θέλω και με καυλώνει πολύ. Έτσι βρήκα τυχαία από εφαρμογή αυτή την τύπισσα που μένει κοντά μου και εξαρχής της ξεκαθάρισα ότι έχω γυναίκα και θέλω μόνο σεξ μαζί της. Αυτή δέχτηκε και συναντιώμαστε τακτικά γιατί γουστάρει πολύ σεξ γιατί ήταν καιρό χωρισμένη και δεν έκανε κάτι...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
90.119
Πόντοι
12.056
Εμένα η γυναίκα μου είναι πολύ εμφανίσιμη αλλά δεν θέλει συχνά σεξ αν και εγώ θέλω και με καυλώνει πολύ. Έτσι βρήκα τυχαία από εφαρμογή αυτή την τύπισσα που μένει κοντά μου και εξαρχής της ξεκαθάρισα ότι έχω γυναίκα και θέλω μόνο σεξ μαζί της. Αυτή δέχτηκε και συναντιώμαστε τακτικά γιατί γουστάρει πολύ σεξ γιατί ήταν καιρό χωρισμένη και δεν έκανε κάτι...
Δεν σε φέρνει σε σκέψεις που η γυναίκα σου δεν θέλει πολύ σεξ..... ποια εφαρμογή να βρούμε και εμείς

Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
2.625
Πόντοι
441
Κανονικά η εφαρμογή πρέπει να σου δώσει ποσοστά επιτυχίας!

Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
2.625
Πόντοι
441

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
684
Πόντοι
80
Δεν σε φέρνει σε σκέψεις που η γυναίκα σου δεν θέλει πολύ σεξ..... ποια εφαρμογή να βρούμε και εμείς
Δεν με κερατώνει αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν θέλει γιατί κουράζεται, σπίτι, παιδί, δουλειές...Από το viber dating την βρήκα. Έκανε like, μιλήσαμε, βρεθήκαμε και πήγε παραπέρα...Από ξεκάρφωτη εφαρμογή δηλαδή μου έκατσε

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
90.119
Πόντοι
12.056
Δεν με κερατώνει αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν θέλει γιατί κουράζεται, σπίτι, παιδί, δουλειές...Από το viber dating την βρήκα. Έκανε like, μιλήσαμε, βρεθήκαμε και πήγε παραπέρα...Από ξεκάρφωτη εφαρμογή δηλαδή μου έκατσε
Εάν θες λες φυσικά... δηλαδή δεν θέλει συχνά... μπορεί εμείς να είμαστε σε χειρότερη θέση...κάθε πότε γίνεται η φάση με την γυναίκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom