antreasfilop
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2025
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Όπως??
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.
Όπως??
Δεν θα το έλεγα διαμάντι ....![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
Ούτε εγω θα το ελεγα διαμάντι,αλλά τουλάχιστον ειναι αρκετά απομονωμένα και έχει πολλή φύση.Δεν θα το έλεγα διαμάντι ....
Για εκει ειμαστε για το καλοκαιρι...
Αμα εχεις τα φραγκα γιατι οχι....Δέχονται και άνδρες μόνους;
Για offrode διαδρομή το βλέπω![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
Ούτε καν. Μετά την ταβέρνα, κάνεις αριστερά και εκεί έχεις ένα χωματόδρομο 50 μέτρα. Παρκάρεις και κάνεις έναν περίπατο με τα πόδια σε ένα μονοπάτι για 5 λεπτά περίπου. Αυτό είναι όλο.Για offrode διαδρομή το βλέπω
Είναι εντάξει εκεί ή θα έρθει κανένας μπάρμπας να μας πάρει με τις πέτρες?Ούτε καν. Μετά την ταβέρνα, κάνεις αριστερά και εκεί έχεις ένα χωματόδρομο 50 μέτρα. Παρκάρεις και κάνεις έναν περίπατο με τα πόδια σε ένα μονοπάτι για 5 λεπτά περίπου. Αυτό είναι όλο.
Δε χρειάζονται τα τρελά λεφτά, ποντάρουν σε αυτούς που κλείνουν δωμάτια μέσα στο γυμνιστικο χωριό. Τη πρώτη φορά που πήγα, επειδή ταξίδεψα αυθημερόν από Μασσαλία, η είσοδος ήταν 50€. Την επόμενη φορά που πήγα με ένα φιλικό ζευγάρι και μια ακόμη φίλη, μείναμε μέσα στο γυμνιστικο χωριό, δώσαμε 150€ τη βραδιά το κάθε ζευγάρι. Πιο φθηνά από ότι να πας στις Κυκλάδες. Και περνάς πιο ωραία χαχαχαΑμα εχεις τα φραγκα γιατι οχι....
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Είναι εντάξει εκεί ή θα έρθει κανένας μπάρμπας να μας πάρει με τις πέτρες?
Πήγα εγω φιλε αν θες για μόνος σου οξ αλλα εκει που σχετικά έκαναν γυμνισμό δεν ειχε μονο 4ις ανδρες μόνους τουςΜια παρένθεση,στην Βραυρώνα δεν υπάρχει επίσημη παραλία γυμνιστών, αλλά υπάρχουν πολλά ωραία μέρη απομονωμένα που είναι διαμάντια!
Φίλε μου αν πηγές Χαμολιά λογικό να έχει μόνο άντρες....γενικά κάποιοι τα έχουν γαμησει όλα με την συμπεριφορά και τις ενέργειες τους σε τέτοιες παραλίες.Οπως είπα υπάρχουν διαμαντακια στην Βραυρώνα όπου υπάρχουν και γυναίκες και ζευγάρια και φυσικά άντρες μόνοι..... Όπου απολαμβάνουμε γυμνησμο χωρίς τους κλασσικούς σπασαρχιδες....Πήγα εγω φιλε αν θες για μόνος σου οξ αλλα εκει που σχετικά έκαναν γυμνισμό δεν ειχε μονο 4ις ανδρες μόνους τους
Φιλε την γύρισα όλη ηταν καθημερινή δεν είδα πουθενά μονο έναν βλακα που πηγαινορρζοταν όλη την ωρα με το αμάξι για να πετύχει κανα ζευγάριΦίλε μου αν πηγές Χαμολιά λογικό να έχει μόνο άντρες....γενικά κάποιοι τα έχουν γαμησει όλα με την συμπεριφορά και τις ενέργειες τους σε τέτοιες παραλίες.Οπως είπα υπάρχουν διαμαντακια στην Βραυρώνα όπου υπάρχουν και γυναίκες και ζευγάρια και φυσικά άντρες μόνοι..... Όπου απολαμβάνουμε γυμνησμο χωρίς τους κλασσικούς σπασαρχιδες....
Επανομή έχω εντοπίσει το σποτάκι που κάνουν γυμνισμό, θέλω να πάω με την πρώτη ευκαιρία αλλά με έχει φάει η δουλειά τον τελευταίο καιρόΠαραλία κοντά στα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας κυρίως και Επανομή Θεσσαλονίκης. Είναι κανείς εδώ που κάνει γυμνισμό στις δύο αυτές παραλίες κύριοι ;
Στο κομμάτι με τους αμμόλοφους είναι στην ουσία που κάπως κόβει η οπτική απ το χωματόδρομο που πηγαινοέρχονται τα οχήματα...Επανομή έχω εντοπίσει το σποτάκι που κάνουν γυμνισμό, θέλω να πάω με την πρώτη ευκαιρία αλλά με έχει φάει η δουλειά τον τελευταίο καιρό
![]()
Ναι ναι λίγο πριν το ναυάγιο είναι αν θυμάμαι σωστάΣτο κομμάτι με τους αμμόλοφους είναι στην ουσία που κάπως κόβει η οπτική απ το χωματόδρομο που πηγαινοέρχονται τα οχήματα...