Ζεζες
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.198
- Πόντοι
- 441
Έχωνα άνετα τη μούρη μου κ την ψωλαρα μου στον πάτο της κυρίας Καίτης.Η κυρία Καίτη
Έχωνα άνετα τη μούρη μου κ την ψωλαρα μου στον πάτο της κυρίας Καίτης.Η κυρία Καίτη
Πολύ αφρατεψε τελευταίαΗ κυρία Καίτη
ε μην εισαι αχαριστος...Τίποτα φοβερό αλλά μου αρέσει και το τιμάω συνέχεια.
Εμείς για ασπρισμα προσφερόμεθα αγαπητέΘέλει λίγο μαύρισμα λέει....

Φυσική καθημερινή γυναίκα.... σκέτη καύλα είναι και το κωλαρακι της ακόμα περισσότεροΘέλει λίγο μαύρισμα λέει....
Να της το κοκκινοσουμε πρώτα και μετά "κρέμα" για τον ήλιοΘέλει λίγο μαύρισμα λέει....
Τι θες να πεις γέροντα; Δεν τις ανέβασε η φοιτήτρια στον Κουρσάρο; Btw ο Κουρσάρος ανεβάζει κατα καιρούς μούφεςεπειδη εισαι φελος πονηρος και προπετης.. και σαλιαρης! μεγαλος!
οοοοοτι κι αν εχω ανεβασει βρε μερελια που πας να κανεις τον ποντικο το πονηρο...τα ανεβαζω και εδω και εκει!! με διαφορα ωρων!!
πονηρε!!!!! να σου βαλω οοολα τα λινκ να σε ξεφτιλισω;;; κατσε με το κρυφο προφιλ χωρις επιδραση βαρα καμια μαλακια και αστα τα αλλα..
Τέλειος πάτος
για πολυ γλειψιμο..λάρα
φοβερή πίσω όψη, για γλείψιμο και χαστούκι!
Δηλώνω θαυμαστής, θα ήμουν ο καλύτερος μαθητής της τάξηςποιον τον καυλώνει η δασκαλα
Γυμναστήρια, δραστηριότητες, παρέες, δουλειές… αλλά το δύσκολο δεν είναι να τις βρεις, είναι να σε βρουν ενδιαφέροντα κι εκείνες!Καλησπερα αλανια μόλις ανακαλύψα αυτο το νημα και ειναι τερμα καυλα μπραβο σε ολους!!μια ερωτηση για εμενα που μαρεσουν οι μιλφαρες σαν πιτσιρικας που ειμαι που μπορω να τις βρω;; Ευχαριστώ πολυ
Πάντως της εγλυψα και της δύο τρυπουλεςΌτι πρέπει για γλυψιμο
![]()
Καλα εννοειται αυτο..και σε αυτα τα μερη και με παρεες εχω βρεθει αλλα μαλλον δεν κανω κατι σωστα εγωΓυμναστήρια, δραστηριότητες, παρέες, δουλειές… αλλά το δύσκολο δεν είναι να τις βρεις, είναι να σε βρουν ενδιαφέροντα κι εκείνες!