Εάν τα περνει στο στόμα η καυλιάρα να την προτιμάμε!! συμπεριλαμβάνεται στην τιμούλα;
Κοίτα φίλε μου, η Λίζα δεν μου ζήτησε ούτε έξτρα αμοιβή για να τα πάρει στο στόμα, ούτε και της το ζήτησα εγώ.
Το εκανε απο μόνη της.
ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: Η Λίζα με ξέρει χρόνια. Ξερει ποιος ειμαι, πόσο προσέχω και πόσο υποχόνδριος ειμαι με την καθαριότητα. Συνεπώς, αφενός ήταν δική της επιλογή το να τα πάρει και να τα ΚΡΑΤΗΣΕΙ στο στόμα της και αφετέρου, να εχω κερδίσει αυτη την επιλογή της λόγω ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.
Έτσι λοιπον δεν μπορώ να εγγυηθώ πως αυτο θα το κανει σε ολους και ειδικά σε κάποιον που την παίρνει πρώτη ή δεύτερη φορά.
Αυτό που μπορώ να ΕΓΓΥΗΘΩ για ολα τα κορίτσια που βρίσκονται στο Diamond, ειναι πως με οποιοδήποτε extra δεν θα ριψοκινδυνεψουν την υγεία την δική τους και κατ' επεκτασιν, του επόμενου πελάτη.
Αν λοιπόν δεν κερδίσετε την εμπιστοσύνη των κοριτσιών με ενα σερί επισκέψεων που να είναι πασιφανής η υγεία σας και η καθαριότητα σας, μην περιμένετε να κάνουν τίποτα, ακόμα κι αν δώσετε, οχι extras, αλλα ολόκληρο μηνιάτικο.
Να πω επίσης πως η Άννα, οχι μονο δεν επεμβαίνει στις επιλογές των κοριτσιών μεσα στο δωμάτιο, οχι μονο δεν τις προτρέπει να κάνουν οτιδήποτε για extras, αλλα και τους λέει πως το πιο σημαντικό ειναι να μην πιέζουν τους εαυτούς τους και να επιλέγουν τι θα κάνουν και με ποιον, με γνώμονα την υγεία όλων των πελατών και φυσικα την δική τους.
Κι αυτο το γνωρίζω εκ των έσω και το υπογράφω.