ΤΟΞΟΤΗΣ1965
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2025
- Like
- 747
- Πόντοι
- 81
οποια και να παρεις ενα ειναι βεβαιοΤην Τετάρτη θα πάω από το ναό και όποια βρω ελεύθερη εκείνη την ώρα θα την πάρω. Θα τζογάρω.
πως θα περασεις καλα !!!!!!!!!!
οποια και να παρεις ενα ειναι βεβαιοΤην Τετάρτη θα πάω από το ναό και όποια βρω ελεύθερη εκείνη την ώρα θα την πάρω. Θα τζογάρω.
Έχει χάσει λίγα κιλάκια αλλα ο,τι έχασε, τα πήρε σε καύλα!!!αδυνατισε η ΛΙζα η ειναι ιδεα μου?
Πάρε την λιζα να δεις τι σημαίνει καυλα … σαν να πηδάς την παιχνιδιάρα γκομενα σου είναι, δεν υπάρχει η κοπέλα … ( όχι ότι οι άλλες κοπέλες δεν είναι μέσα στην καυλα βέβαια …..)Αδέρφια λέω αύριο να πάω πρώτη φορά στον ναό, ποια προτείνετε να πάρω ως 20αρης; Ρούλα;
Κορυφή το Λιζακι!!!Τελικά η επιθυμία μου πραγματοποιήθηκε!
Με επιμονή και υπομονή, τελικά πέτυχα την Λίζα διαθέσιμη!!!
Η συνάντηση ήταν φαντασμαγορική!!!
Το μασαζ της ήταν απλά ΚΑ ΤΑ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΟ!!!
Με ξεκλείδωσε, με χαλάρωσε, με καύλωσε!!!
Η πίπα της υγρή, με σάλιο και χτυπήματα στα μάγουλά της.
Παρα λιγο να με τελειώσει το παλιοκόριτσο!
Την περιποιήθηκα και τελείωσε με σπασμούς και οταν θέλησα να την βάλω κάτω για τα περαιτέρω, δεν με άφησε.
"Δεν θα κανεις τίποτα εσυ" μου ειπε. Με ξάπλωσε ανάσκελα και κάθισε πανω μου!!!
Με ξεζούμισε στην κυριολεξία και οταν καταλαβε πως ερχόταν το τέλος, σηκώθηκε, πέταξε το προφυλακτικό και τα πήρε ολα στο στόμα!!!
Παιδιά, εχω να πάω με την Λίζα γύρω στους 7 μήνες και διαπίστωσα πως εχει αλλάξει level.
Σε συνδυασμό με τα κιλάκια που εχει χάσει, το χιούμορ της και τα πειράγματα της, δηλώνω πως αγγίζει την κορυφή!!!
Άννα μου, η ομαδάρα σου τα σπάει!!!
Ευχαριστώ πολύ αδερφέλεπτοκαμωμενα κοριτσια εχει αρκετα
ρουλα- ευα=-τζενη
καλο ειναι πριν πας να παφρεις τηελφωνο να κλεισεις ραντεβου με το κοριτσι που θες να περασεις
Εγω παλι αν και εχω δοκιμασει ολο το σταφ του μαγαζιου καταληξα στην Αγαπη λογω της καβλας που σταζει μεσα στο δωματιοMulti Massage DIAMOND i Agapi full se Ola!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι η επόμενη στην λίστα!!!Εγω παλι αν και εχω δοκιμασει ολο το σταφ του μαγαζιου καταληξα στην Αγαπη λογω της καβλας που σταζει μεσα στο δωματιο
Θα περασεις καλα νασαι σιγουρος !!!!!!!!!!!!!!Είναι η επόμενη στην λίστα!!!
Η Αγάπη και η κωλαρα της!!!
Πες μας εμπειρία συνάδελφεΒρισκομαι στο diamond και περιμενω την σειρα μου για....Τzενη!!!!
Σημερα ειναι πολυ ομορφη
Θα περασω καλα!!!!
Καλησπέρα δουλεύω η αγάπη σήμερα
Multi Massage DIAMOND i Agapi full se Ola!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα λεβέντη μου φυσικά και δουλεύει η αγάπη όπως και τα άλλα κορίτσια ευχαριστώ !!!Καλησπέρα δουλεύω η αγάπη σήμερα
Όλο το team!Καλησπέρα λεβέντη μου φυσικά και δουλεύει η αγάπη όπως και τα άλλα κορίτσια ευχαριστώ !!!
Εσύ δεν περίμενες την σειρά σου για την Τζένη? Τελικά πήρες την Αγάπη?Φοβερη η σημερινη μου συνευρεση με την Αγαπη
Μου εδωσε το σφικτο κωλαρακι της που σφυροκοπησα με καβλα μεχρι που εχυσα