Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.247
- Πόντοι
- 1.056
Από νομο Καβάλας?????Μεγάλο "πολυβόλο" και το Ρουλάκι!!!
Από νομο Καβάλας?????Μεγάλο "πολυβόλο" και το Ρουλάκι!!!
Μπα!!!Την Τετάρτη θα πάω από το ναό και όποια βρω ελεύθερη εκείνη την ώρα θα την πάρω. Θα τζογάρω.
Όταν εννοώ ότι θα τζογάρω εννοώ ότι δεν θα ξέρω με ποιαν θα πάω. Εννοείται ότι όλα τα κορίτσια εκεί είναι σιγουράκι.Μπα!!!
Δεν ειναι τζόγος τα κορίτσια!
Ειναι σιγουράκι!!!
Ξέρεις πόσες φορές εχω πάει και εχω πεί στην Άννα, οταν με ρωτάει με ποιά κοπέλα θα περάσω, "στείλε μου όποια θες. Μονο να της πεις να μην μιλήσει καθόλου μέχρι την ώρα που θα με γυρίσει ανασκελα"!!!
Βέβαια το γουστάρω αυτο το παιχνίδι της έκπληξης αλλα ειναι και λιγο "στημένο" αφου ξερω όλα τα κορίτσια και περνάω καλα με όλες!
DIAMOND Tora Live Metadosi Live i Tzenara me Trela Tora!!!Καλό μήνα στους καβλωμένους συναγωνιστές και στα περιποιητικά κορίτσια του Diamond..
Λεβέντη μου καλό μήνα με υγεία μπορείς να κλείσεις ραντεβού ότι ώρα θέλεις και την ίδια μέρα σε πάντα καλά ο θεός να σε φωτίσει υγεία!!!Επειδή τρελάθηκα με το συγκεκριμένο μασατζιδικο και την πρώτη φορά πήγα χωρίς ραντεβού μέχρι πόση ώρα πριν πρέπει να κλείσω κάποια κοπέλα για ραντεβού; Θέλει από την προηγούμενη μέρα;
Καλό μήνα Άννα μαςΛεβέντη μου καλό μήνα με υγεία μπορείς να κλείσεις ραντεβού ότι ώρα θέλεις και την ίδια μέρα σε πάντα καλά ο θεός να σε φωτίσει υγεία!!!
Λεβέντη μου καλό μήνα να έχεις υγεία και ο θεός να σε εκεί πάντα καλά εσένα και όλο τον κόσμο!!!Καλό μήνα Άννα μας
Να είσαι καλά αγαπημένηΛεβέντη μου καλό μήνα να έχεις υγεία και ο θεός να σε εκεί πάντα καλά εσένα και όλο τον κόσμο!!!
Να είστε πάντα καλά και να συνεχίζετε να προσφέρετε τέτοιες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου !Λεβέντη μου καλό μήνα με υγεία μπορείς να κλείσεις ραντεβού ότι ώρα θέλεις και την ίδια μέρα σε πάντα καλά ο θεός να σε φωτίσει υγεία!!!
Λεβέντη μου καλό μήνα σου εύχομαι σε όλο τον κόσμο έβαλα πριν live πάλι και αύριο μέρα είναι θα κάνουμε live καλά βράδυ με υγεία και με ευλογία !!!Καλο μηνα Αννα μου και σε όλα τα κορίτσια σου...
Βάλε μας live metadosi
Πάρε το πρωί που ανοίγει. 10:00Επειδή τρελάθηκα με το συγκεκριμένο μασατζιδικο και την πρώτη φορά πήγα χωρίς ραντεβού μέχρι πόση ώρα πριν πρέπει να κλείσω κάποια κοπέλα για ραντεβού; Θέλει από την προηγούμενη μέρα;
Το οκταπύρηνο μουνί ειναι αυτη η Λίζα!!!Multi Massage DIAMOND i Muna LIZA Kavla Gefi!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Live Tora Metadosi DIAMOND Tora Live!!!Το οκταπύρηνο μουνί ειναι αυτη η Λίζα!!!
Λιζάρα και Κατερινάρα.Live Tora Metadosi DIAMOND Tora Live!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()