Νέα

Fast dates και γραφεία συνοικεσίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sexy_funn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevaliier7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
490
Πόντοι
1.245
Γεια σας ειμαι 38 αντρα σκεφτομαι να πάω σε γραφειο συνοικεσίων, η σε αυτα τα ραντεβου fast dates , εχει παει κανεις? Αξιζει? Μπορει να βρεις τιποτα σχεση η κατι αξιολογο απο εκει?
Γράψου σε καμιά δραστηριότητα.Κανέναν σύλλογο μαραθωνοδρόμων/περιπατητών,κανα τένις,πάντελ άντε σε καμιά σχολή χορού λάτιν που υπάρχει τρελή αναλογία γυναίκας πρός άντρα.Κάτι θα υπάρχει κι εκεί.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.715
Πόντοι
456
Γράψου σε καμιά δραστηριότητα.Κανέναν σύλλογο μαραθωνοδρόμων/περιπατητών,κανα τένις,πάντελ άντε σε καμιά σχολή χορού λάτιν που υπάρχει τρελή αναλογία γυναίκας πρός άντρα.Κάτι θα υπάρχει κι εκεί.
Τα κλασσικά που λέμε όλοι. Αλλά είτε βαριούντια να πάνε, αφόρητα (όπως εγώ) είτε οι τύπισσες που βλέπονται είναι ήδη καπαρωμένες.
Άσε που κατά βάθος θέλουμε την ελευθερία μας, που να μπλέκουμε τώρα με ιστορίες , τα μέλια της πρώτης γνωριμίας στη σχέση είναι μόνο η μύτη της κορυφής του παγόβουνου

manos968

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2022
Like
52
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα. Υπάρχει ένα bar στην Αθήνα που λέγεται bartesera και κάνει εκδηλώσεις για singles συνήθως κάθε κυριακή.Έχει πάει κανείς να μας πει εντυπώσεις και αν βρήκε κοπέλα;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
8.454
Πόντοι
6.797
Κατά την άποψη μου κάνετε ένα λάθος κάποιοι.
Πηγαίνετε να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια. Φίλος βρήκε και παντρεύτηκε απ' την φάση με τα δείπνα.
Το πατσαβούρι κάποιου μπορεί να είναι το δικό μου δεκάρι. Θυμάμαι παλιά στο Πολυτεχνείο κάποιοι μουνόπανα ,τρόμπες ,αιωνίως αγαμητοι, μου την έλεγαν που έμπαινα mirc , adults κλπ. Οκ εγώ φόρτωνα ,γαμουσα , μετά έπαιξα και με το τιντερ, φόρτωσα και από εκεί και άλλοι(πιο καλά παιδιά ) πάλι μου την έλεγαν, πως ένας τυπάς σαν κι εμένα να παίζει εκεί κλπ όμορφα. Πάρτε ρίσκο, εκτεθειτε, μην ντρέπεστε, εννοείται μην βασίζετε μόνο σε αυτά ή ότι δεν θα φάτε ήττες ,αλλά προσπαθήστε όπου μπορείτε και στο τέλος δεν θα ξέρετε ποια να πρωτοπηδηξετε

Διεισδυτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
811
Πόντοι
361
Πηγαίνετε να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια. Φίλος βρήκε και παντρεύτηκε απ' την φάση με τα δείπνα.
Το πατσαβούρι κάποιου μπορεί να είναι το δικό μου δεκάρι. Θυμάμαι παλιά στο Πολυτεχνείο κάποιοι μουνόπανα ,τρόμπες ,αιωνίως αγαμητοι, μου την έλεγαν που έμπαινα mirc , adults κλπ. Οκ εγώ φόρτωνα ,γαμουσα , μετά έπαιξα και με το τιντερ, φόρτωσα και από εκεί και άλλοι(πιο καλά παιδιά ) πάλι μου την έλεγαν, πως ένας τυπάς σαν κι εμένα να παίζει εκεί κλπ όμορφα. Πάρτε ρίσκο, εκτεθειτε, μην ντρέπεστε, εννοείται μην βασίζετε μόνο σε αυτά ή ότι δεν θα φάτε ήττες ,αλλά προσπαθήστε όπου μπορείτε και στο τέλος δεν θα ξέρετε ποια να πρωτοπηδηξετε
Γεια σου Ευγενιε Τριβιζά με τα παραμύθια σου

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.714
Πόντοι
2.046
Γεια σας ειμαι 38 αντρα σκεφτομαι να πάω σε γραφειο συνοικεσίων, η σε αυτα τα ραντεβου fast dates , εχει παει κανεις? Αξιζει? Μπορει να βρεις τιποτα σχεση η κατι αξιολογο απο εκει?
Δεν εχεις θεια σε χωριο να σε κανει προξενιο;

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.528
Πόντοι
6.795
και γιατί δηλαδή να πρέπει ένα τόσο προσωπικό ζήτημα να πάει μέσω αντιπροσώπου; βαριέστε ωρέ λεβέντες να την πέσετε και να φάτε μερικές χυλόπιτες στον κόσμο; και μεταθέτετε ακόμη και την απολαυστική ευθύνη για το φλερτ σε 3ο πρόσωπο;

και είστε έτοιμοι να πληρώσετε τη συμμετοχή σας σε αυτή τη διαδικασία στον μεσάζοντα;

σόρρυ ρε σεις, αλλά νομίζω η Σαλαμίνα δεν είχε τόσα ναυάγια στη ναυμαχία της

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.557
Πόντοι
6.256
Τυπε οι γνωριμιες που κανψ ειναι απο εφαρμογες, μενω Αθηνα, σχεδον ολες εχουν θεματα και εχω αρχισει να νομιζω οτι φταινε οι εφαρμογες.... Εκτως και εαν δεν με επιλεγουν οι σωστες και με επιλεγουν αυτες με θεματα, αυτο που κανω λαθος πιστευω ειναι οτι δε γνωριζω απο κοντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε? Τι σημαινει αυτο?
Φίλε ούτε οι εφαρμογές φταίνε .... ούτε το καμάκι ....

ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΧΩΡΑ.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.493
Πόντοι
736
Mάστορα μου, βλέπω πως είσαι κι εσύ παλιός (mirc, adult κλπ.)
Τώρα συγκρίνεις εντελώς διαφορετικές φάσεις κι εποχές όμως. Μιλάμε για μια εποχή που ήταν κάτι καινούριο όλο αυτό, και όλοι έκαναν ένα πέρασμα, υπήρχε κι ένα πιο ενθουσιώδες κλίμα σε σχέση με τώρα. Χώρια που δεν υπήρχαν ακόμη τα σόσιαλ, οπότε όλ αυτά αποτελούσαν μέσο κοινωνικοποίησης τότε!
Κι εγώ θυμάμαι mirc τότε φουλ (το ίδιο κράξιμο με σένα έτρωγα, μη νομίζεις) eftaxias -για όσα αλάνια το θυμούνται-, το joy, και το adult στα φόρτε του κάτι σουρεάλ σκηνικά....άλλες δυναμικές άλλες συνθήκες.
Και τότε βέβαια είχε κακοτοπιές καθώς έπαιζαν άπειροι άνδρες που υποδύονταν τις γκόμενες. Αλλά ναι υπήρχε κινητικότητα φουλ και νομίζω όλοι τρώγαμε από δω κι από κει.

Τώρα τα νερά αυτά έχουν λιμνάσει όμως, δεν υπάρχει αυτό. Και οι εφαρμογές πλέον έγιναν νεκροτομεία (οι ίδιες και οι ίδες 10+ χρόνια μέσα).
Πολύ καλά το λες πως πρέπει να παίρνουν ρίσκα και να κινούνται όλοι, αλλά μην κοροιδευόμαστε κιόλας. Οι περισσότεροι πλέον θα κληθούν να φάνε πολλά σκατά προκειμένου να πηδήξουν όπως καταλαβαίνεις.
Και δε θα φταίνε πάντα αυτοί.
Αλλά έχεις δίκιο για την προσπάθεια, ο καθένας έχει τη δική του άκρη να βγάλει, είναι ένας μοναχικός, εσωτερικός 'άθλος' για πολλούς.

...όσο για τον 'φιλο που παντρεύτηκε μέσα από τα δείπνα'....και οι φίλοι μας οι ρομά παντρεύονται πίνοντας μια γκαζόζα, δε λέει κάτι αυτό.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.557
Πόντοι
6.256
Μαλάκες .... speed dates για παντρεμένους με παντρεμενες ... έχει ;;;

Πληρώνω όσα όσα.

Γουστάρω τρελά.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.556
Πόντοι
6.236

championagain79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
1.131
Πόντοι
206

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.523
Πόντοι
2.306
Τώρα συγκρίνεις εντελώς διαφορετικές φάσεις κι εποχές όμως. Μιλάμε για μια εποχή που ήταν κάτι καινούριο όλο αυτό, και όλοι έκαναν ένα πέρασμα, υπήρχε κι ένα πιο ενθουσιώδες κλίμα σε σχέση με τώρα. Χώρια που δεν υπήρχαν ακόμη τα σόσιαλ, οπότε όλ αυτά αποτελούσαν μέσο κοινωνικοποίησης τότε!
Κι εγώ θυμάμαι mirc τότε φουλ (το ίδιο κράξιμο με σένα έτρωγα, μη νομίζεις) eftaxias -για όσα αλάνια το θυμούνται-, το joy, και το adult στα φόρτε του κάτι σουρεάλ σκηνικά....άλλες δυναμικές άλλες συνθήκες.
Και τότε βέβαια είχε κακοτοπιές καθώς έπαιζαν άπειροι άνδρες που υποδύονταν τις γκόμενες. Αλλά ναι υπήρχε κινητικότητα φουλ και νομίζω όλοι τρώγαμε από δω κι από κει.

Τώρα τα νερά αυτά έχουν λιμνάσει όμως, δεν υπάρχει αυτό. Και οι εφαρμογές πλέον έγιναν νεκροτομεία (οι ίδιες και οι ίδες 10+ χρόνια μέσα).
Πολύ καλά το λες πως πρέπει να παίρνουν ρίσκα και να κινούνται όλοι, αλλά μην κοροιδευόμαστε κιόλας. Οι περισσότεροι πλέον θα κληθούν να φάνε πολλά σκατά προκειμένου να πηδήξουν όπως καταλαβαίνεις.
Αλλά έχεις δίκιο για την προσπάθεια, ο καθένας έχει τη δική του άκρη να βγάλει, είναι ένας μοναχικός, εσωτερικός 'άθλος' για πολλούς.

...όσο για τον 'φιλο που παντρεύτηκε μέσα από τα δείπνα'....και οι φίλοι μας οι ρομά παντρεύονται πίνοντας μια γκαζόζα, δε λέει κάτι αυτό.
Να προσθέσω και το zoo
Περασμένα μεγαλεία!!!

Romano Garreton

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2022
Like
421
Πόντοι
20
Τα γραφεια συνοικεσιων ειναι ( μαλλον ηταν,δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα) καθαρη απατη. Ειχα συγγενη που δουλεψε εκει, παλια,δεκαετια του 80, μου ειχε πει τι εκαναν στα θυματα. Μακρια, χαλαστε τα λεφτα σας αλλου,οχι σε επαγγελματιες απατεωνες ( αν και οσοι υπαρχουν ακομα,το ξαναλεω)

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.330
Πόντοι
6.246
To είπες και μόνος σου: Οι αγάμητοι στο Πολυτεχνείο (και εγώ Πολυτεχνείο έχω τελειώσει και πρέπει να είμαστε κοντά ηλικιακά) ζηλεύουν αυτό που δεν έχουν: Γυναίκες.
Επειδή οι περισσότεροι εκεί μέσα ήταν losers που στην καλύτερη να παντρεύτηκαν τη δεύτερη αν όχι την πρώτη τους σχέση και μετά να βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο, δε μπορούσαν να δεχτούν ότι ο διπλανός τους είχε επιτυχίες. Και εκτός Πολυτεχνείου το ίδιο φαινόμενο. Και μόλις κάποιος από την παρέα βρει γκομενα αρχίζουν οι αγάμητοι "σκέψου τι καραπουτανάρα θα είναι αυτοί για να είναι στο mirc, και εγώ αν ήμουν εκεί θα είχα όσες θέλω, μην κοιτάς που δε γράφομαι..."
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι το εξής:
- Αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση, θεωρείς ότι δεν αξίζεις να σου δώσουν σημασία, φοβάσαι την αποτυχία, περιμένεις να τα φτιάξεις με καμία πορνοστάρ για να κάνεις σχέση ,θα τη βγάζεις με τη χούφτα σου μέχρι να σβηστούν οι γραμμές από το χέρι. Και στα 20 και στα 50 και στις 5 ηπείρους και τις 7 θάλασσες το ίδιο θα γίνεται.
- Αν το θέλεις πολύ, προσέχεις τον εαυτό σου, πας με στρατηγική, επιμένεις μετά από κάθε άκυρο, θα βρεις είτε με καμάκι στο δρόμο, με εφαρμογή, με οτιδήποτε.

όπως λέει και μια παλιά παροιμία "στο μπουρδέλο τις πουτάνες αλλάζουνε ,δεν αλλάζουν τα σεντόνια"

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
454
Πόντοι
26
Μάγκες καλησπέρα. Υπάρχει ένα bar στην Αθήνα που λέγεται bartesera και κάνει εκδηλώσεις για singles συνήθως κάθε κυριακή.Έχει πάει κανείς να μας πει εντυπώσεις και αν βρήκε κοπέλα;

• Χαχα
Αντιδράσεις: dorcel

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
8.454
Πόντοι
6.797
To είπες και μόνος σου: Οι αγάμητοι στο Πολυτεχνείο (και εγώ Πολυτεχνείο έχω τελειώσει και πρέπει να είμαστε κοντά ηλικιακά) ζηλεύουν αυτό που δεν έχουν: Γυναίκες.
Επειδή οι περισσότεροι εκεί μέσα ήταν losers που στην καλύτερη να παντρεύτηκαν τη δεύτερη αν όχι την πρώτη τους σχέση και μετά να βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο, δε μπορούσαν να δεχτούν ότι ο διπλανός τους είχε επιτυχίες. Και εκτός Πολυτεχνείου το ίδιο φαινόμενο. Και μόλις κάποιος από την παρέα βρει γκομενα αρχίζουν οι αγάμητοι "σκέψου τι καραπουτανάρα θα είναι αυτοί για να είναι στο mirc, και εγώ αν ήμουν εκεί θα είχα όσες θέλω, μην κοιτάς που δε γράφομαι..."
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι το εξής:
- Αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση, θεωρείς ότι δεν αξίζεις να σου δώσουν σημασία, φοβάσαι την αποτυχία, περιμένεις να τα φτιάξεις με καμία πορνοστάρ για να κάνεις σχέση ,θα τη βγάζεις με τη χούφτα σου μέχρι να σβηστούν οι γραμμές από το χέρι. Και στα 20 και στα 50 και στις 5 ηπείρους και τις 7 θάλασσες το ίδιο θα γίνεται.
- Αν το θέλεις πολύ, προσέχεις τον εαυτό σου, πας με στρατηγική, επιμένεις μετά από κάθε άκυρο, θα βρεις είτε με καμάκι στο δρόμο, με εφαρμογή, με οτιδήποτε.

όπως λέει και μια παλιά παροιμία "στο μπουρδέλο τις πουτάνες αλλάζουνε ,δεν αλλάζουν τα σεντόνια"
Πόση αλήθεια σε ότι έγραψες αλλα περισσότερο σε αυτήν την πρόταση;;;;
Οι περισσότεροι εκεί πουλάγανε και τη μάνα τους αν τους μίλαγε καμία. Μην σου πώ ότι αρκετοί τους κανόνισε ο μπαμπάς και η μαμα κοπέλα για γάμο.
Να έχω βρεθεί με παρέα συμφοιτητών μου και να μου την λένε που δεν με νοιάζει η γυναίκα να έχει προίκα (κάπου έλεος).

Έχεις δίκιο, έχω αφήσει αρκετο καιρό τις εφαρμογές , επομένως την σημερινή κατάσταση δεν την ξέρω πιά.
Αλλά κι εμάς στα νιάτα μας δεν μας κοροϊδευαν και φτάσαμε να πηδάμε και απο εκεί.
Το θέμα είναι τα νέα παιδιά οι εικοσάρηδες-τριαντάρηδες να μην τους παίρνει απο κάτω στην πρώτη χυλόπιτα ή δυσκολία. Να προσπαθούν και κοπέλες θα βρεθούν.

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
2.060
Πόντοι
456
δεν εχω δοκιμάσει την τυχη μου εκει,αλλα απο τα λιγα που γνωριζω ειναι οτι κατ αρχην πληρωνεις αρχικά ανεξαρτητα απο το αν θα γινει κατι ή οχι τελικα.
Επισης πρεπει να εχεις περιουσία και να ψαχνεις για σχεση και γάμο στην πορεία,γιατι αλλιως αν εισαι σαν εμενα που θελω απλως καποια για να κανω σεξ,τοτε δεν τους κάνεις.Με λιγα λόγια ψαχνουν για μαμούχαλα και ανασφαλή ατομα με σκοπο να του φορτωσουν για γάμο την καθε γεροντοκόρη.Αν κανω καπου λαθος διορθωστε με,οπως σας ειπα δεν εχω δοκιμασει σε τετοια

OP
OP
S

Sexy_funn

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2026
Like
43
Πόντοι
0
Αρα δεν πηγατε? Μου εχετε αναλυσει χιλια πράγματα χωρις να μου απαντατε σε αυτο που ρωταω το οποιο ειναι αν κανουν δουλειά τα fast dates!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom