Κατά την άποψη μου κάνετε ένα λάθος κάποιοι.
Πηγαίνετε να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια. Φίλος βρήκε και παντρεύτηκε απ' την φάση με τα δείπνα.
Το πατσαβούρι κάποιου μπορεί να είναι το δικό μου δεκάρι. Θυμάμαι παλιά στο Πολυτεχνείο κάποιοι μουνόπανα ,τρόμπες ,αιωνίως αγαμητοι, μου την έλεγαν που έμπαινα mirc , adults κλπ. Οκ εγώ φόρτωνα ,γαμουσα , μετά έπαιξα και με το τιντερ, φόρτωσα και από εκεί και άλλοι(πιο καλά παιδιά ) πάλι μου την έλεγαν, πως ένας τυπάς σαν κι εμένα να παίζει εκεί κλπ όμορφα. Πάρτε ρίσκο, εκτεθειτε, μην ντρέπεστε, εννοείται μην βασίζετε μόνο σε αυτά ή ότι δεν θα φάτε ήττες ,αλλά προσπαθήστε όπου μπορείτε και στο τέλος δεν θα ξέρετε ποια να πρωτοπηδηξετε
Mάστορα μου, βλέπω πως είσαι κι εσύ παλιός (mirc, adult κλπ.)
Τώρα συγκρίνεις εντελώς διαφορετικές φάσεις κι εποχές όμως. Μιλάμε για μια εποχή που ήταν κάτι καινούριο όλο αυτό, και όλοι έκαναν ένα πέρασμα, υπήρχε κι ένα πιο ενθουσιώδες κλίμα σε σχέση με τώρα. Χώρια που δεν υπήρχαν ακόμη τα σόσιαλ, οπότε όλ αυτά αποτελούσαν μέσο κοινωνικοποίησης τότε!
Κι εγώ θυμάμαι mirc τότε φουλ (το ίδιο κράξιμο με σένα έτρωγα, μη νομίζεις) eftaxias -για όσα αλάνια το θυμούνται-, το joy, και το adult στα φόρτε του κάτι σουρεάλ σκηνικά....άλλες δυναμικές άλλες συνθήκες.
Και τότε βέβαια είχε κακοτοπιές καθώς έπαιζαν άπειροι άνδρες που υποδύονταν τις γκόμενες. Αλλά ναι υπήρχε κινητικότητα φουλ και νομίζω όλοι τρώγαμε από δω κι από κει.
Τώρα τα νερά αυτά έχουν λιμνάσει όμως, δεν υπάρχει αυτό. Και οι εφαρμογές πλέον έγιναν νεκροτομεία (οι ίδιες και οι ίδες 10+ χρόνια μέσα).
Πολύ καλά το λες πως πρέπει να παίρνουν ρίσκα και να κινούνται όλοι, αλλά μην κοροιδευόμαστε κιόλας. Οι περισσότεροι πλέον θα κληθούν να φάνε πολλά σκατά προκειμένου να πηδήξουν όπως καταλαβαίνεις.
Και δε θα φταίνε πάντα αυτοί.
Αλλά έχεις δίκιο για την προσπάθεια, ο καθένας έχει τη δική του άκρη να βγάλει, είναι ένας μοναχικός, εσωτερικός 'άθλος' για πολλούς.
...όσο για τον 'φιλο που παντρεύτηκε μέσα από τα δείπνα'....και οι φίλοι μας οι ρομά παντρεύονται πίνοντας μια γκαζόζα, δε λέει κάτι αυτό.