Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Βαλέρια από Φιλιππίδου 11α - milf.Καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε 3 μιλφ πρωινής βάρδιας στην φυλής ;
για τη Βίκυ λέω… από άγκυρας και φυλής 69 μέχρι πρόσφαταΛυπαμαι αλλα θα σε απογοητεψω.....
Και η μονη επιφυλαξη που εχω, ειναι οτι δεν ξερω αν μας διαχωριζει σε
παλαιους και νεωτερους πελατες. Και δεν προκειται να την ρωτησω φυσικα.
Για διαβασε εδω
![]()
Όλες οι κριτικές για την Βικτώρια - Διδύμου 27 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Όλες οι κριτικές για την Βικτώρια - Διδυμου 27 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίαςwww.bourdela.com
Την Τρίτη, που πήγα, δούλευε στην 1η Πρωινή Βάρδια.Διάβασα κριτικές για Τάνια από δίδυμου 27, υπάρχει ακόμα? εάν ναι τι βάρδια την βρίσκει κάποιος? thanks
Δουλεύει 3-4 φορές τη βδομάδα, όταν δουλεύει πιάνει 1230-1300 και φεύγει 1800-1900.Την Τρίτη, που πήγα, δούλευε στην 1η Πρωινή Βάρδια.
Τι ωρα πηγες ? 13:00-14:00 ερχοταν περσι συνηθως.Την Τρίτη, που πήγα, δούλευε στην 1η Πρωινή Βάρδια.
Να πας αλλα κοιτα προσφατες κριτικες και κρατα μικρο καλαθι,οι μπαζοθειες δειχνουν να ειναι σκια του εαυτους σε σχεση με πριν μερικα χρονια.Διάβασα κριτικές για Τάνια από δίδυμου 27, υπάρχει ακόμα? εάν ναι τι βάρδια την βρίσκει κάποιος? thanks
Μια χαρά υπηρεσίες έχουν οι θείες. Δεκαρι κανονικό. Αν σε κάποιον δεν αρέσουν είναι άλλο θέμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πας κσι να φύγεις άχυστος ούτε να σηκωθούν να φύγουν από το δωμάτιο σαν κάποιες άλλες.Τι ωρα πηγες ? 13:00-14:00 ερχοταν περσι συνηθως.
Να πας αλλα κοιτα προσφατες κριτικες και κρατα μικρο καλαθι,οι μπαζοθειες δειχνουν να ειναι σκια του εαυτους σε σχεση με πριν μερικα χρονια.
Επειδη εισαι αξιοτιμο μελος με συνεισφορα και θεωρω οτι γραφεις αληθειες γενικα για το πως περνας θα σου απαντησω σοβαρα.Δε θεωρω πως οι πουτανες φερονται σε ολους το ιδιο..Μια χαρά υπηρεσίες έχουν οι θείες. Δεκαρι κανονικό. Αν σε κάποιον δεν αρέσουν είναι άλλο θέμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πας κσι να φύγεις άχυστος ούτε να σηκωθούν να φύγουν από το δωμάτιο σαν κάποιες άλλες.
Μια χαρά υπηρεσίες έχουν οι θείες. Δεκαρι κανονικό. Αν σε κάποιον δεν αρέσουν είναι άλλο θέμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πας κσι να φύγεις άχυστος ούτε να σηκωθούν να φύγουν από το δωμάτιο σαν κάποιες άλλες.
Η Φωτεινή το πολύ ένα μήνα να λείπειΟι θείες, λόγω εμφάνισης, σίγουρα είναι δεκάρι κανονικό με άριστα το είκοσι!
Δυστυχώς, η καλύτερη της τάξης, το δεκαοχτάρι και σημαιοφόρος, η θεία Φωτεινή, λείπει από πέρυσι.
Ελπίζω να την ξαναδούμε σύντομα.
Αυτή η Φολίτσα,Ρε παιδιά μία βοήθεια. Ψάχνω μια με τεράστια κωλαρα. Πήγαινα στην Άντζελα τη Βουλγαρα στο Ιάσονος 37Α αλλά έφυγε οριστικά στο εξωτερικό. Τέτοια κωλαρα ψάχνω καί ακόμα μεγαλύτερη. Βίτσια είναι αυτά. Μη μου πείτε για τη Κωνσταντίνα δεν μου αρέσει γενικά. Καί μία πληροφορία αν στο Μ.Αλεξανδρου 23 γύρισε η Πατρίτσια η Ρουμάνα έχει τροφαντη κωλαρα όχι βέβαια τεράστια που ψάχνω εγώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ελα ομως που την φωναζουμε Βικυ για συντομια,για τη Βίκυ λέω… από άγκυρας και φυλής 69 μέχρι πρόσφατα

Θα συμφωνήσω ότι δεν φέρονται σε ολους το ίδιο.Επειδη εισαι αξιοτιμο μελος με συνεισφορα και θεωρω οτι γραφεις αληθειες γενικα για το πως περνας θα σου απαντησω σοβαρα.Δε θεωρω πως οι πουτανες φερονται σε ολους το ιδιο..
Η Τανια ηταν στανταρακι επι κοβιντ αλλα με ξενερωσε ασχημα τελευταια φορα (περσι) οντας αγενεστατη χωρις καποιον εμφανη λογο και μυριζοντας ασχημα το στομα της,180 μοιρες απο την δεκτικη χοντρουλα θεια που ηξερα.Θα φευγα ευκολα αχυστος αν ειχα λιγη αξιοπρεπεια.
Οσο για τον χρονο οπως και στα πιο πολλα μαγαζια παντα κλεβανε κανωντας μου απο το 6-8 λεπτο ειτε μομφες ειτε χτυπηματα πορτας,συνηθως και τα δυο μαζι και δε νομιζω οτι μονο σε μενα συμβαινει αυτο για να μαι ειλικρινης.Ανεπιτρεπτο στο 20ρικο τετοιας ηλικιας και εμφανισης γυναικες να κανουν τετοια.
Με τη Βικτωρια εχω περασει μονο μια φορα πριν 5 ετη,θετικα vibes χαβαλετζου αλλα βιαζοταν και δεν αφηνε πολλα.Πριν κατι μερες ελλείψη επιλογων που πηγα να την ξαναδω και να περασω ηταν μεσα στα νευρα και μουρμουραγε με δυσανασχετιση οσο εβγαινε αστραπιαια να την δω με τα χιλια ζορια.Εννοειται δεν περασα.Τα αρκετα εξτρα κιλα απο πριν χρονια δε τα σχολιαζω καν γουστα αυτα αλλα το υφος οτι κανει χαρη δεν πρεπει να το προσπερασω.Ακομα και η τσα που με θυμαται απο παλιοτερες επισκεψεις μου λεγε πως σιγουρα θα χω δει την Βικτωρια καποια φορα ωστε να μη σηκωσει τον κωλο της να βγει,πραγμα που δειχνει οτι εχει ρητες εντολες απο την πουτανα.Μεσα δεν μπορω να ξερω αν αξιζει ακομα αλλα και κει ειναι διφορουμενες οι αποψεις κρινωντας απο τι γραφεται τον τελευταιο χρονο.
Στα συν οτι εχουν καλη υγιεινη γενικα ,δεν παιρνουν σκουροχρωμους και οτι ειναι εμπειρες και δεκτικες σε κινκυ σκηνικα για τους λατρεις(γλυψιμο περινεο-κωλο,δαχτυλακι στον προστατη) ,καταταλλα δεν ειναι worth για μενα και θα προτιμησω αντιστοιχες θειες ακομα και στο Μεταξουργειο για ενα απλο αδειασμα.
Αν τις σεβαστείς, θα σε σεβαστούν! Όλες!Θα συμφωνήσω ότι δεν φέρονται σε ολους το ίδιο.
Προσωπικά με αυτές που έχω σαν στανταράκια δεν μου έχει τύχει να αλλάξουν συμπεριφορά, ακόμα κι αν τύχει να περάσει καιρός από την τελευταία επίσκεψη.
Ξέρεις ποιες μέρες?μην κατέβω τσάμπα και δεν την βρωΔουλεύει 3-4 φορές τη βδομάδα, όταν δουλεύει πιάνει 1230-1300 και φεύγει 1800-1900.
Διάβασα για μεγάλους βυζους, αυτό με ενδιαφέρειΤι ωρα πηγες ? 13:00-14:00 ερχοταν περσι συνηθως.
Να πας αλλα κοιτα προσφατες κριτικες και κρατα μικρο καλαθι,οι μπαζοθειες δειχνουν να ειναι σκια του εαυτους σε σχεση με πριν μερικα χρονια.
Πηγαινε στην Καρολινα Φιλ.11 οροφος πρωινη που ναι πιο νεα και ομορφη.Μαζι της εχει μια μιλφ με ακομα μεγαλυτερα βυζια (Κορινα) που δν εχω παρει ποτε ομως ωστε να προτεινω...Διάβασα για μεγάλους βυζους, αυτό με ενδιαφέρει