Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 336 άτομα (23 μέλη και 313 επισκέπτες)

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
454
Πόντοι
21
Καλησπέρα μήπως ξέρει κανείς αν έχει επιστρέψει η Φωτεινή από το Ιασώ 44 κ αν όχι ποτε επιστρέφει?

Beastarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
20
Καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε 3 μιλφ πρωινής βάρδιας στην φυλής ;
Βαλέρια από Φιλιππίδου 11α - milf.
Καρολίνα από Φιλιππίδου 11β - δεν είναι ούτε milf, ούτε τελείως πιτσιρίκα.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.487
Πόντοι
8.296
Λυπαμαι αλλα θα σε απογοητεψω.....
Και η μονη επιφυλαξη που εχω, ειναι οτι δεν ξερω αν μας διαχωριζει σε
παλαιους και νεωτερους πελατες. Και δεν προκειται να την ρωτησω φυσικα.
Για διαβασε εδω
για τη Βίκυ λέω… από άγκυρας και φυλής 69 μέχρι πρόσφατα

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
197
Πόντοι
0
Διάβασα κριτικές για Τάνια από δίδυμου 27, υπάρχει ακόμα? εάν ναι τι βάρδια την βρίσκει κάποιος? thanks

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.258
Πόντοι
10.026

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.699
Πόντοι
49.090

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Την Τρίτη, που πήγα, δούλευε στην 1η Πρωινή Βάρδια.
Τι ωρα πηγες ? 13:00-14:00 ερχοταν περσι συνηθως.

Διάβασα κριτικές για Τάνια από δίδυμου 27, υπάρχει ακόμα? εάν ναι τι βάρδια την βρίσκει κάποιος? thanks
Να πας αλλα κοιτα προσφατες κριτικες και κρατα μικρο καλαθι,οι μπαζοθειες δειχνουν να ειναι σκια του εαυτους σε σχεση με πριν μερικα χρονια.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
287
Like
34.788
Πόντοι
33.108

Να πας αλλα κοιτα προσφατες κριτικες και κρατα μικρο καλαθι,οι μπαζοθειες δειχνουν να ειναι σκια του εαυτους σε σχεση με πριν μερικα χρονια.
Μια χαρά υπηρεσίες έχουν οι θείες. Δεκαρι κανονικό. Αν σε κάποιον δεν αρέσουν είναι άλλο θέμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πας κσι να φύγεις άχυστος ούτε να σηκωθούν να φύγουν από το δωμάτιο σαν κάποιες άλλες.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Μια χαρά υπηρεσίες έχουν οι θείες. Δεκαρι κανονικό. Αν σε κάποιον δεν αρέσουν είναι άλλο θέμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πας κσι να φύγεις άχυστος ούτε να σηκωθούν να φύγουν από το δωμάτιο σαν κάποιες άλλες.
Επειδη εισαι αξιοτιμο μελος με συνεισφορα και θεωρω οτι γραφεις αληθειες γενικα για το πως περνας θα σου απαντησω σοβαρα.Δε θεωρω πως οι πουτανες φερονται σε ολους το ιδιο..

Η Τανια ηταν στανταρακι επι κοβιντ αλλα με ξενερωσε ασχημα τελευταια φορα (περσι) οντας αγενεστατη χωρις καποιον εμφανη λογο και μυριζοντας ασχημα το στομα της,180 μοιρες απο την δεκτικη χοντρουλα θεια που ηξερα.Θα φευγα ευκολα αχυστος αν ειχα λιγη αξιοπρεπεια.

Οσο για τον χρονο οπως και στα πιο πολλα μαγαζια παντα κλεβανε κανωντας μου απο το 6-8 λεπτο ειτε μομφες ειτε χτυπηματα πορτας,συνηθως και τα δυο μαζι και δε νομιζω οτι μονο σε μενα συμβαινει αυτο για να μαι ειλικρινης.Ανεπιτρεπτο στο 20ρικο τετοιας ηλικιας και εμφανισης γυναικες να κανουν τετοια.

Με τη Βικτωρια εχω περασει μονο μια φορα πριν 5 ετη,θετικα vibes χαβαλετζου αλλα βιαζοταν και δεν αφηνε πολλα.Πριν κατι μερες ελλείψη επιλογων που πηγα να την ξαναδω και να περασω ηταν μεσα στα νευρα και μουρμουραγε με δυσανασχετιση οσο εβγαινε αστραπιαια να την δω με τα χιλια ζορια.Εννοειται δεν περασα.Τα αρκετα εξτρα κιλα απο πριν χρονια δε τα σχολιαζω καν γουστα αυτα αλλα το υφος οτι κανει χαρη δεν πρεπει να το προσπερασω.Ακομα και η τσα που με θυμαται απο παλιοτερες επισκεψεις μου λεγε πως σιγουρα θα χω δει την Βικτωρια καποια φορα ωστε να μη σηκωσει τον κωλο της να βγει,πραγμα που δειχνει οτι εχει ρητες εντολες απο την πουτανα.Μεσα δεν μπορω να ξερω αν αξιζει ακομα αλλα και κει ειναι διφορουμενες οι αποψεις κρινωντας απο τι γραφεται τον τελευταιο χρονο.

Στα συν οτι εχουν καλη υγιεινη γενικα ,δεν παιρνουν σκουροχρωμους και οτι ειναι εμπειρες και δεκτικες σε κινκυ σκηνικα για τους λατρεις(γλυψιμο περινεο-κωλο,δαχτυλακι στον προστατη) ,καταταλλα δεν ειναι worth για μενα και θα προτιμησω αντιστοιχες θειες ακομα και στο Μεταξουργειο για ενα απλο αδειασμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.121
Πόντοι
446

Οι θείες, λόγω εμφάνισης, σίγουρα είναι δεκάρι κανονικό με άριστα το είκοσι!

Δυστυχώς, η καλύτερη της τάξης, το δεκαοχτάρι και σημαιοφόρος, η θεία Φωτεινή, λείπει από πέρυσι.
Ελπίζω να την ξαναδούμε σύντομα.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
287
Like
34.788
Πόντοι
33.108
Οι θείες, λόγω εμφάνισης, σίγουρα είναι δεκάρι κανονικό με άριστα το είκοσι!

Δυστυχώς, η καλύτερη της τάξης, το δεκαοχτάρι και σημαιοφόρος, η θεία Φωτεινή, λείπει από πέρυσι.
Ελπίζω να την ξαναδούμε σύντομα.
Η Φωτεινή το πολύ ένα μήνα να λείπει
Την έχω πάρει αρκετές φορές φέτος. Όσο για την εμφάνιση δεν την θεωρώ την καλύτερη με τίποτα.
Την καλύτερη στο δεκάρικο ίσως. Βέβαια ο καθένας με τα γούστα του.

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
4
Like
1.515
Πόντοι
481
Ρε παιδιά μία βοήθεια. Ψάχνω μια με τεράστια κωλαρα. Πήγαινα στην Άντζελα τη Βουλγαρα στο Ιάσονος 37Α αλλά έφυγε οριστικά στο εξωτερικό. Τέτοια κωλαρα ψάχνω καί ακόμα μεγαλύτερη. Βίτσια είναι αυτά. Μη μου πείτε για τη Κωνσταντίνα δεν μου αρέσει γενικά. Καί μία πληροφορία αν στο Μ.Αλεξανδρου 23 γύρισε η Πατρίτσια η Ρουμάνα έχει τροφαντη κωλαρα όχι βέβαια τεράστια που ψάχνω εγώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αυτή η Φολίτσα,
Ρούμπι/Βικτώρια στα Φιλιππιδισταν έχει Κωλαρα, για να ανέβεις επάνω!!!
Θα σου κάνει twerk στην σάλα, θα ψαρώσεις και μετά Καλή Τύχη...:glasses:

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
2.595
Πόντοι
731

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
287
Like
34.788
Πόντοι
33.108
Επειδη εισαι αξιοτιμο μελος με συνεισφορα και θεωρω οτι γραφεις αληθειες γενικα για το πως περνας θα σου απαντησω σοβαρα.Δε θεωρω πως οι πουτανες φερονται σε ολους το ιδιο..

Η Τανια ηταν στανταρακι επι κοβιντ αλλα με ξενερωσε ασχημα τελευταια φορα (περσι) οντας αγενεστατη χωρις καποιον εμφανη λογο και μυριζοντας ασχημα το στομα της,180 μοιρες απο την δεκτικη χοντρουλα θεια που ηξερα.Θα φευγα ευκολα αχυστος αν ειχα λιγη αξιοπρεπεια.

Οσο για τον χρονο οπως και στα πιο πολλα μαγαζια παντα κλεβανε κανωντας μου απο το 6-8 λεπτο ειτε μομφες ειτε χτυπηματα πορτας,συνηθως και τα δυο μαζι και δε νομιζω οτι μονο σε μενα συμβαινει αυτο για να μαι ειλικρινης.Ανεπιτρεπτο στο 20ρικο τετοιας ηλικιας και εμφανισης γυναικες να κανουν τετοια.

Με τη Βικτωρια εχω περασει μονο μια φορα πριν 5 ετη,θετικα vibes χαβαλετζου αλλα βιαζοταν και δεν αφηνε πολλα.Πριν κατι μερες ελλείψη επιλογων που πηγα να την ξαναδω και να περασω ηταν μεσα στα νευρα και μουρμουραγε με δυσανασχετιση οσο εβγαινε αστραπιαια να την δω με τα χιλια ζορια.Εννοειται δεν περασα.Τα αρκετα εξτρα κιλα απο πριν χρονια δε τα σχολιαζω καν γουστα αυτα αλλα το υφος οτι κανει χαρη δεν πρεπει να το προσπερασω.Ακομα και η τσα που με θυμαται απο παλιοτερες επισκεψεις μου λεγε πως σιγουρα θα χω δει την Βικτωρια καποια φορα ωστε να μη σηκωσει τον κωλο της να βγει,πραγμα που δειχνει οτι εχει ρητες εντολες απο την πουτανα.Μεσα δεν μπορω να ξερω αν αξιζει ακομα αλλα και κει ειναι διφορουμενες οι αποψεις κρινωντας απο τι γραφεται τον τελευταιο χρονο.

Στα συν οτι εχουν καλη υγιεινη γενικα ,δεν παιρνουν σκουροχρωμους και οτι ειναι εμπειρες και δεκτικες σε κινκυ σκηνικα για τους λατρεις(γλυψιμο περινεο-κωλο,δαχτυλακι στον προστατη) ,καταταλλα δεν ειναι worth για μενα και θα προτιμησω αντιστοιχες θειες ακομα και στο Μεταξουργειο για ενα απλο αδειασμα.
Θα συμφωνήσω ότι δεν φέρονται σε ολους το ίδιο.
Προσωπικά με αυτές που έχω σαν στανταράκια δεν μου έχει τύχει να αλλάξουν συμπεριφορά, ακόμα κι αν τύχει να περάσει καιρός από την τελευταία επίσκεψη.

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
4
Like
1.515
Πόντοι
481
Θα συμφωνήσω ότι δεν φέρονται σε ολους το ίδιο.
Προσωπικά με αυτές που έχω σαν στανταράκια δεν μου έχει τύχει να αλλάξουν συμπεριφορά, ακόμα κι αν τύχει να περάσει καιρός από την τελευταία επίσκεψη.
Αν τις σεβαστείς, θα σε σεβαστούν! Όλες!

Εκτός από τις Λατινες που μας θεωρούν Γκρινγκος...

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
197
Πόντοι
0

Διάβασα για μεγάλους βυζους, αυτό με ενδιαφέρει

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
3.234
Πόντοι
441
Καλησπέρα,μόλις πέρασα από φωκαιας13 ισόγειο κ ήταν εκεί Εύα κ νομίζω η Ειρήνη από Αλκαμένους,την πήρα ,αν είναι αυτή πως χάλασε έτσι ,έχει πάρει κιλά κ έχει κάτι σημάδια.....ξενέρωσα κ την εδιωξα

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Διάβασα για μεγάλους βυζους, αυτό με ενδιαφέρει
Πηγαινε στην Καρολινα Φιλ.11 οροφος πρωινη που ναι πιο νεα και ομορφη.Μαζι της εχει μια μιλφ με ακομα μεγαλυτερα βυζια (Κορινα) που δν εχω παρει ποτε ομως ωστε να προτεινω...

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
43
Like
3.865
Πόντοι
2.831
Πέρασμα με Ειρήνη Φώκαιας 13 όντως αυτή από το Αλκαμένους 113 και όντως με λίγα κιλά παραπάνω όντας νέα μαμά όπως μου είπε, μόλις 2 μηνών το βρέφος και βουρ στην δουλειά.... Στο δωμάτιο το τιμά το 20ρικο όπως παλιά αλλά ξεχάστε την λάμψη της πιτσιρίκας. Μαζί της η Εύα που δούλευε πριν με την Άννα στο ίδιο μαγαζί

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom