Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (12 μέλη και 267 επισκέπτες)

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
15
Like
3.114
Πόντοι
1.326
40 όχι αλλά πριν 30 τόσο είχε. στα στούντιο που είχαν 5-6 κοπέλες άρτι αφιχθείσες από το άνοιγμα των συνόρων της πρώην ΕΣΣΔ ήταν 10000 η μία 15000 οι δύο (30 € η μία τότε ήταν πολλά σε σχέση με τα 50 τα σημερινά όμως τα κορίτσια ήταν ένα και ένα, λουλούδια)
Το 1986-87 ήταν 600δρχ και προς το τέλος του 87 πήγε 700δρχ..
Πίσω από την Αστυνομία (Δεληγιάννη) είχε 2..
Στο ένα ήταν μια 50+ Ελληνίδα που γαμιόταν ακα και πιο δίπλα, η Μπέμπα, μια μελαχρινή μουνάρα, η Νατάσα, Ελληνίδα νταρντάνα και μια πιο πιτσιρίκα ξανθιά,η οποία πέθανε μικρή..Η Μπέμπα την είχε τη μικρή λεσβιακή σύντροφο..Τσάτσος, ένας 35άρης...

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.331
Πόντοι
446
Μήπως εννοείς αυτό το κορίτσι Άρχοντα ? Ήταν εδώ το 2014 στα Μοντελάδικα.
Alina_72f1b0312e27e694955451e62668d203.jpg

Η Αλίνα που θυμάμαι ήταν αρκετά διαφορετική από την παραπάνω στη φωτογραφία.

Ίσως να περάσω αύριο το πρωί για να τσεκάρω.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.331
Πόντοι
446
Ας της εξηγήσει κάποιος, ότι 20€ δίνουμε για να τα πιουν...

Δεν χρειάζεται εξήγηση! Η Βίκυ πριν από 10 χρόνια όταν ήταν στο Πιπίνου 118 έκανε ακάποτο στοματικό τελειωτικό χωρίς έξτρα χρήματα, μάλιστα κάποιες φορές όταν είχε όρεξη τα έπινε κιόλας!

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.204
Πόντοι
2.906
Καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε 3 μιλφ πρωινής βάρδιας στην φυλής ;
Σαρα-Βαλερια-Καρολινα-Μαρια ολες στα φιλιππιδου,απο φιλο εμαθα οτι η Μαρια ειναι πολυ καλη μεσα καθως ειχαμε παει μαζι.Αλλα οι αποψεις αλλαξαν σε αυτους τους οικους που τοσο ''αγαπησαμε'' καθως αλλαξε η αξιοπιστια τους

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.204
Πόντοι
2.906
Έφαγα 2 φόλες απο Σάρα Φιλιπίδου που αρνήθηκε στο δωμάτιο ελεύθερο στοματικό, για να σας προλάβω είχα ξυριστεί την ίδια μέρα ποιό πριν και ειχα κάνει και μπάνιο και αρνήθηκε πριν βγάλω το σώβρακο, ενώ η τσα² με τα γυαλιά είχε ανακοινώσει ελεύθερο στοματικό
Και Ντόρα 69 πάνω. Είχε πει τελειωτικό στο στόμα και όταν έρχεται να της πω κιόλας. Ενώ ερχόταν το υγρό πετάχτηκε πάνω και κοίταζε την τσαπου που έχυνε και μετά που της την είπα έλεγε δικαιολογίες ότι αυτή ξέρει οως δουλεύει και δεν θα της πω εγώ.:hi:
Δηλαδή δουλεύει κοροιδεύοντας τον πελάτη.
Απο μένα άκυρο και στις 2 πλέον.
Τι να σχολιασω.Αμα η Σαρα αρχισε τα ιδια επειδη προφανως καταλαβε οτι σχεδον ολες μονο το λενε αλλα δε το κανουν,παει χανονται τα μαγαζια κ πρεπει να ριξουμε χαστουκι γερο.Ντορα δεν εχω τι να πω.Στην εποχη των χοντρακιδων ειμαστε,αλλιως δε θα κανε τετοια με τη καμια.Καλα λεω,γερο οικονομικο χαστουκι!Τωρα που λειπει η Νικολ βρηκε ευκαιρια.Οι επιλογες ειναι τοσες πολλες που δε θα χαραμιστω σε καμια.Θα ανεχτω το στοματικο με καποτα παρα να πεσω θυμα τους!

scorpioRetired

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
1.175
Πόντοι
200
Η Αλίνα που θυμάμαι ήταν αρκετά διαφορετική από την παραπάνω στη φωτογραφία.

Ίσως να περάσω αύριο το πρωί για να τσεκάρω.
Μήπως η Αλίνα που θυμάσαι ήταν κάπως έτσι ? (η ίδια κοπέλα με την πρώτη φωτό αλλά με άλλο στύλ) :
Alina_15d599da7c54b41b076fd49276b5585d.jpg

Βέβαια τώρα, αν αυτή που είδε ο συνάδελφος είναι αυτή, η φωτό είναι 12 χρόνια πριν,
και όλοι μας αλλάζουμε εμφάνιση σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

scorpioRetired

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
1.175
Πόντοι
200
Δεν χρειάζεται εξήγηση! Η Βίκυ πριν από 10 χρόνια όταν ήταν στο Πιπίνου 118 έκανε ακάποτο στοματικό τελειωτικό χωρίς έξτρα χρήματα, μάλιστα κάποιες φορές όταν είχε όρεξη τα έπινε κιόλας!
Αγαπητέ παλιέ συνάδελφε, επειδή το ξέρω από παλιά το κορίτσι, και παλιότερα
είχαμε μιλήσει για την εποχή της Πιπίνου 118, μου είχε πει οτι λόγω των ακά πίπα (που ήταν πολιτική του μαγαζιού ως "στουντέλο" που ήταν)
αναγκαζόταν συχνά να παίρνει αντιβίωση, κάτι που της δημιουργούσε πρόβλημα,
και στο "φούσκωμα" στο κορμί, οπότε είναι λογικό τώρα να το έχει κόψει και ίσως
(δεν το γνωρίζω) να το κάνει με έξτρα χρήμα όπως ανέφερε άλλος συνάδελφος.

Τελευταία τροποποίηση:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.204
Πόντοι
2.906
Μήπως η Αλίνα που θυμάσαι ήταν κάπως έτσι ? (η ίδια κοπέλα με την πρώτη φωτό αλλά με άλλο στύλ) :
Alina_15d599da7c54b41b076fd49276b5585d.jpg

Βέβαια τώρα, αν αυτή που είδε ο συνάδελφος είναι αυτή, η φωτό είναι 12 χρόνια πριν,
και όλοι μας αλλάζουμε εμφάνιση σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Υπηρχαν τετοια σλαβικα παλια?Τι εχανα!

Melvin13

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2026
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
0
Σαρα-Βαλερια-Καρολινα-Μαρια ολες στα φιλιππιδου,απο φιλο εμαθα οτι η Μαρια ειναι πολυ καλη μεσα καθως ειχαμε παει μαζι.Αλλα οι αποψεις αλλαξαν σε αυτους τους οικους που τοσο ''αγαπησαμε'' καθως αλλαξε η αξιοπιστια τους
Ευχαριστώ αδερφέ μου ποια έχει το καλύτερο στήθος από αυτές ;

• Like
Αντιδράσεις: oKsa

scorpioRetired

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
1.175
Πόντοι
200
Υπηρχαν τετοια σλαβικα παλια?Τι εχανα!

Ήταν μια "Ρομαντική μου Αγάπη" Μολδαβάκι στα Μοντελάδικα που από την πρώτη φορά που με είδε στο σαλόνι πετάχτηκε να έρθει πάνω μου να την πάρω "γαμήλια αγκαλιά" και παραλίγο να με ξεμεσιάσει πριν μπώ στο δωμάτιο :-) (ήταν σχετικά ψηλή)
Υπήρχε πολύ χημεία μεταξύ μας τότε, οπότε σε κάποια φάση μετά από πολλά γλυφομούνια και τριψίματα έξω από το γατάκι της μια φορά "μπήκε μέσα" πάνω στο τρίψιμο, και από εκείνη τη φορά καταργήσαμε και τα λάστιχα μισελέν :-) μετά από 1-2 χρόνια εδώ έφυγε για Αγγλία. Υ.Γ. Αν ήταν αυτή η κοπελιά που είδε ο συνάδελφος (που δεν είναι) θα στεναχωριόμουν, γιατί αυτό τον καιρό είμαι τραυματίας μετά από ατύχημα, και δεν θα μπορούσα να την δω (οπότε ευτυχώς που δεν είναι αυτή).

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.331
Πόντοι
446
Ήταν μια "Ρομαντική μου Αγάπη" Μολδαβάκι στα Μοντελάδικα που από την πρώτη φορά που με είδε στο σαλόνι πετάχτηκε να έρθει πάνω μου να την πάρω "γαμήλια αγκαλιά" και παραλίγο να με ξεμεσιάσει πριν μπώ στο δωμάτιο :-) (ήταν σχετικά ψηλή)
Υπήρχε πολύ χημεία μεταξύ μας τότε, οπότε σε κάποια φάση μετά από πολλά γλυφομούνια και τριψίματα έξω από το γατάκι της μια φορά "μπήκε μέσα" πάνω στο τρίψιμο, και από εκείνη τη φορά καταργήσαμε και τα λάστιχα μισελέν :-) μετά από 1-2 χρόνια εδώ έφυγε για Αγγλία. Υ.Γ. Αν ήταν αυτή η κοπελιά που είδε ο συνάδελφος (που δεν είναι) θα στεναχωριόμουν, γιατί αυτό τον καιρό είμαι τραυματίας μετά από ατύχημα, και δεν θα μπορούσα να την δω (οπότε ευτυχώς που δεν είναι αυτή).

Αν είναι ή δεν είναι θα το διαπιστώσω αύριο, σε περίπτωση που πάω φυσικά!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.331
Πόντοι
446
Αγαπητέ παλιέ συνάδελφε, επειδή το ξέρω από παλιά το κορίτσι, και παλιότερα
είχαμε μιλήσει για την εποχή της Πιπίνου 118, μου είχε πει οτι λόγω των ακά πίπα (που ήταν πολιτική του μαγαζιού ως "στουντέλο" που ήταν)
αναγκαζόταν συχνά να παίρνει αντιβίωση, κάτι που της δημιουργούσε πρόβλημα,
και στο "φούσκωμα" στο κορμί, οπότε είναι λογικό τώρα να το έχει κόψει και ίσως
(δεν το γνωρίζω) να το κάνει με έξτρα χρήμα όπως ανέφερε άλλος συνάδελφος.

Τα έξυπνα κορίτσια το κάνουν επιλεκτικά χωρίς να ζητούν έξτρα χρήματα. Όταν ο άλλος είναι άπλυτος, μυρίζει ή πηγαίνει με πολλές συγχρόνως, καλύτερα να μην το κάνεις ούτε με έξτρα! Εγώ προσωπικά δεν έχω κολλήσει ποτέ από ακάποτο στοματικό τελειωτικό διότι είμαι πολύ προσεκτικός με ποιά το κάνω και πώς το κάνω.
Η Βίκυ το έκανε με τον καθένα και για αυτό ήταν συνεχώς με αντιβίωση. Ας πρόσεχε!

Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
135
Πόντοι
0
Πέρασμα απο Φωκ ξανά τα 17αρια κλειστά, να φανταστώ είχαμε Μαργκώ :(.Το ίδιο έκανε και την πρωτοχρονιά του 2025, πρόλαβα μια φορά και είτανε απο τα καλύτερα μησηγα μ, αν και την ξέρω απο παλιά που έπαιζε στα Λ73 και Φωκ 13 που γινότανε προσκύνημα.

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
3.204
Πόντοι
731
Λυπαμαι αλλα θα σε απογοητεψω.....
Και η μονη επιφυλαξη που εχω, ειναι οτι δεν ξερω αν μας διαχωριζει σε
παλαιους και νεωτερους πελατες. Και δεν προκειται να την ρωτησω φυσικα.
Για διαβασε εδω

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
3.204
Πόντοι
731
Οπως και να'χει, αν η πληροφορια που εμαθα ειναι σωστη,
δλδ οτι ερχεται η Ιβανα, τοτε θα θα εχουμε και μια σουπερ ρουφηχτρα στο team ! :eyebrows::hi:

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.210
Πόντοι
481
Ποια είναι τα τοπ 3 μιλφ για έναν αρχάριο φυλής; Πρωινή βάρδια
Αν είσαι αυθεντικό νέο μέλος... Και πραγματικά αρχάριος...

Πήγαινε Άγκυρας 9-12.
Βρες την Ντάρια.
Δεν θα πονέσουν τα μάτια σου, ένα. Τουναντίον!

Δύο, θα σε φροντίσει ανάλογα. (Ελ.Στ.-Ελ.Τελ.)

Τρία, ζητά πετσέτα πληρωνοντας (δίνουν) για ντουζακι μετά (πριν?).

Τέσσερα, βρες την στο πρόγραμμα και πήγαινε πρωί στις 10:00, στο άνοιγμα.

Καλά να περάσεις!!!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.331
Πόντοι
446
Λυπαμαι αλλα θα σε απογοητεψω.....
Και η μονη επιφυλαξη που εχω, ειναι οτι δεν ξερω αν μας διαχωριζει σε
παλαιους και νεωτερους πελατες. Και δεν προκειται να την ρωτησω φυσικα.

Πέταξες την μπάλλα στην εξέδρα! Δεν απάντησες σε καμμία από τις παρακάτω κρίσιμες ερωτήσεις σχετικά με την Βίκυ που εργάζεται και πάλι στο Αγκύρας 12 (δεξιό μπουρδέλο)
1) Κάνει η Βίκυ ακάποτο στοματικό τελειωτικό με τους πελάτες;
2) Αν ναι, το κάνει σε όλους ή επιλεκτικά;
3) Ζητάει έξτρα χρήματα για να το κάνει;

• Like
Αντιδράσεις: oKsa

Melvin13

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2026
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
0
Αν είσαι αυθεντικό νέο μέλος... Και πραγματικά αρχάριος...

Πήγαινε Άγκυρας 9-12.
Βρες την Ντάρια.
Δεν θα πονέσουν τα μάτια σου, ένα. Τουναντίον!

Δύο, θα σε φροντίσει ανάλογα. (Ελ.Στ.-Ελ.Τελ.)

Τρία, ζητά πετσέτα πληρωνοντας (δίνουν) για ντουζακι μετά (πριν?).

Τέσσερα, βρες την στο πρόγραμμα και πήγαινε πρωί στις 10:00, στο άνοιγμα.

Καλά να περάσεις!!!
Μπορώ κάπου να ξέρω το πρόγραμμα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom