Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 42.801
- Πόντοι
- 4.656
Multi Massage DIAMOND Tora Live Metadosi i Kavliara Katerinara Tora Live!!!
Το πήρα το μωρό την Παρασκευή. Πάρα πολύ καλή.Multi Massage DIAMOND Tora Live Metadosi i Kavliara Katerinara Tora Live!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω το εχω παρει 2-3 φορεςΤο πήρα το μωρό την Παρασκευή. Πάρα πολύ καλή.
Έτσι είναι συμφωνώ.Εγω το εχω παρει 2-3 φορες
Παντα αψογη και καβλιαρα
Πωπω κωλαρα. Βάλε μας και τη Λίζα να σκύβει να φαίνεται η κωλαρα τηςMulti Massage DIAMOND Tora Live Metadosi i Kavliara Katerinara Tora Live!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Tora Live Metadosi i Muna LIZA σήμερα έχει το ρόλο της υποδοχής Live Metadosi Tora!!!Πωπω κωλαρα. Βάλε μας και τη Λίζα να σκύβει να φαίνεται η κωλαρα της
Πάντα έχει κίνηση.Έχει κίνηση τώρα;
Στην Τζένη δεν δίνεις απλά χρηματα.αλλος θεομουναρος η Τζενη !!!!!!!!!!!!
εγω παντως αν ειχα χρηματα θα επαιρνα σημερα διπλο την Ευα με την Τζενη αλλα περιμενω να πληρωθω και μετα !!!!!!!!
Στην Τζένη δεν δίνεις απλά χρηματα.
Κάνεις επένδυση!!!
Μετά το βιβλίο με ανέκδοτα για Πόντιους, πρέπει να γράψεις το επόμενο: "Χαζές ερωτήσεις"!!!ΕΡΩΤΗΣΗ ! Οταν κανει χρεη υποδοχης η Λιζα δεν ειναι διαθεσιμη για ραντεβου?
Το σχολιο σου ηταν ανοητο και περιττο αλλα αντιπαρερχομαι.Μετά το βιβλίο με ανέκδοτα για Πόντιους, πρέπει να γράψεις το επόμενο: "Χαζές ερωτήσεις"!!!
Αλήθεια ρωτάς ή μας τρολαρεις για να γελάσουμε;
Μια ειναι η υπεύθυνη υποδοχής εκεί. Η Άννα.
Αν χρειαστεί να πάει τουαλέτα η γυναίκα και σε υποδεχτεί η Λίζα ή οποιαδήποτε άλλη, δεν σημαίνει πως δεν μπαίνει στο δωμάτιο.
εγω εχω να σου προτεινω αγαπη και λιζαΓια διπλή συνέδρια ποιες προτείνετε;
Tora Live i Muna LIZA!!!Multi Massage DIAMOND i Muna LIZA Kavliara!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όση ώρα είναι επί της υποδοχής, κάνει μόνο αυτό.ΕΡΩΤΗΣΗ ! Οταν κανει χρεη υποδοχης η Λιζα δεν ειναι διαθεσιμη για ραντεβου?