Abbey Road
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 248
- Πόντοι
- 20
Για πες μας με ποιεςεκλεισα για αποψε 2πλο !!!!!!!!!!!!!
Για πες μας με ποιεςεκλεισα για αποψε 2πλο !!!!!!!!!!!!!
οποιες και να διαλεξει κανεις η καβλα ειναι εξασφαλισμενη!!!!!!!!!!!!!!Για πες μας με ποιες
τι ακριβως θες να μαθεις?Σχετικά με την Εύα. Έχω διαβάσει αυτά που έχουν ανέβει, έχει κανείς πιο αναλυτική άποψη ;
αυτα ειναι υποκειμενικα γενικα να ξερεις ομως για μενα ναι ...αξιζειΓενικά αξίζει ; Συν κ πλην ;
Δεν θα διαφωνήσω αγαπητέ συναγωνιστή μας. Δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις εκεί μέσα.οποιες και να διαλεξει κανεις η καβλα ειναι εξασφαλισμενη!!!!!!!!!!!!!!
ενας εμπειρος και αξιοπιστος και συχνος πελατης του μαγαζιου (dragon)εχει γραψει εδω μεσαΔεν θα διαφωνήσω αγαπητέ συναγωνιστή μας. Δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις εκεί μέσα.
Συμφωνώ και επαυξάνω.ενας εμπειρος και αξιοπιστος και συχνος πελατης του μαγαζιου (dragon)εχει γραψει εδω μεσα
η πιο σοφη επιλογη για καποιον ειναι να δοκιμασει μια μια τα κοριτσια που εργαζονται ωστε να αποκτησει την δικη του αποψη
συνιστω να ξεκινησεις με ΛιζαΟκ θα παίξω σήμερα καταδρομική ή με Εύα η με Λίζα κ θα ενημερώσω
Η αγάπη έβαλε μαλλί ;Multi Massage DIAMOND Tora Live Metadosi Live Tora!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Live Tora Metadosi i Agapi full se Ola!!!Η αγάπη έβαλε μαλλί ;
Ομοιοπαθής φίλε μου. Το ίδιο δίλημμα κι εγώ!!!Μονο ενα πρόβλημα εχω παντα οταν πάω στο Διαμάντι.
Δεν ξερω ποια να διαλέξω!
Πάω με την μία και λυπάμαι που δεν επέλεξα την άλλη!
Ειναι όλες υπέροχες γι αυτο πολλές φορές παίρνω διπλό.
Αλλά τι να το κανεις;
Πενταπλό θέλω για να ειμαι ευχαριστημένος!!!
Βολεψου με Εύα σήμερα, αν δουλεύει και κλείσε ραντεβού για άλλη μέρα με την Λίζα. Εγώ δεν την πετυχαίνω ελεύθερη ούτε καθημερινή.Οκ θα παίξω σήμερα καταδρομική ή με Εύα η με Λίζα κ θα ενημερώσω
Εδώ μιλάμε για έργο τέχνης!!Multi Massage DIAMOND i Muna LIZA Kavliara!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάμε παρέα μια μέρα με ακόμα 1-2 να τις πάρουμε όλες μαζί να κάνουμε αλλαγές να το ευχαριστηθουμεΜονο ενα πρόβλημα εχω παντα οταν πάω στο Διαμάντι.
Δεν ξερω ποια να διαλέξω!
Πάω με την μία και λυπάμαι που δεν επέλεξα την άλλη!
Ειναι όλες υπέροχες γι αυτο πολλές φορές παίρνω διπλό.
Αλλά τι να το κανεις;
Πενταπλό θέλω για να ειμαι ευχαριστημένος!!!