Νέα

Αναστασία Ντραγκομίροβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AnaCobra
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

???

• ΚΩΛΑΡΑ ΟΛΚΗΣ?

Ψήφοι: 48 81,4%
  • ΑΠΛΟ ΣΛΑΒΙΚΟ ΦΟΡΑΔΙ?

Ψήφοι: 11 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

psolaras90

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Οκτ 2024
Like
6.064
Πόντοι
1.046
Ρε μαλάκες που δε γαματε ούτε κατάκοιτη Παπαρηγα σας πέφτει λίγη αυτή η μουναρα; Και στη τελική στα αρχιδια μας η καταγωγή της .
Δε ξέρω αν το μάθατε Ελληνούτσοι αλλά η Ελλάδα είναι κάτω από τη Βουλγαρία σε αγοραστική δύναμη οπότε δε σας παίρνει να ξερνάτε ρατσισμό.

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.336
OP
OP
AnaCobra

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
3.468
Πόντοι
726
Ρε μαλάκες που δε γαματε ούτε κατάκοιτη Παπαρηγα σας πέφτει λίγη αυτή η μουναρα; Και στη τελική στα αρχιδια μας η καταγωγή της .
Δε ξέρω αν το μάθατε Ελληνούτσοι αλλά η Ελλάδα είναι κάτω από τη Βουλγαρία σε αγοραστική δύναμη οπότε δε σας παίρνει να ξερνάτε ρατσισμό.
Εντωμεταξύ και εμείς και αυτοί, είμαστε με ένα τρόπο Τουρκοσπόροι...
Η Γλώσσα μας έσωσε...

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
AnaCobra

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
3.468
Πόντοι
726
Αναστασία, αστούς να λένε!
Μόνο εγώ σε ποθώ πραγματικά Κοριτσάρα μου!!!:zfuck:

file_00000000564871f4b83f2bd5c757893e.png

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.833
Πόντοι
16.235
Φιλαράκι, έπαιξες και έχασες, γιατί όπως έμαθα, η Αναστασία μας, διαβάζει το νήμα και την στεναχώρησες με την "θέση" σου...:glasses:
Αθλητικά και διοικητικά είναι Ελληνίδα ...όμως όχι ως καταγωγή.
Αν η ίδια δεν νιώθει συνδεδεμένη με την καταγωγή της αυτό είναι αλλο θέμα .
Δεν υπήρχε πρόθεση να την θίξω .Απλώς έκανα ιστορικές επισημάνσεις που αγνοεί ο μέσος αστός σε Θεσσαλονίκη και πολύ περισσότερο σε Αθήνα.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
99
Like
13.767
Πόντοι
12.586
μα τι λες τώρα; είναι δυνατό να ανεβάζουμε φωτογραφίες της κοπέλας αν πρώτα δεν έχουμε ελέγξει πιστοποίηση γνήσιου ελληνικού DNA με καταγωγή από τον Μεγαλέξαντρο; αντεθνικά πράματα ναούμ! :cheesy:

OP
OP
AnaCobra

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
3.468
Πόντοι
726
μα τι λες τώρα; είναι δυνατό να ανεβάζουμε φωτογραφίες της κοπέλας αν πρώτα δεν έχουμε ελέγξει πιστοποίηση γνήσιου ελληνικού DNA με καταγωγή από τον Μεγαλέξαντρο; αντεθνικά πράματα ναούμ! :cheesy:
file_0000000043ac72439234818fa71d1d88.png

Στα τέσσερα...με τρία ποδια ομως, αν κοιτάξεις καλύτερα :glasses:

Stavroghin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.587
Πόντοι
201
Γιατί όλες οι εκδιδόμενες εδώ μέσα κατάγονται από την εταίρα Ασπασία, να πούμε, και μας μάρανε που μία μουνάρα και αθλήτρια σαν την Ντραγκομίροβα δεν έχει ελληνικό DNA. Αντίφαση φουλ

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
99
Like
13.767
Πόντοι
12.586
Γιατί όλες οι εκδιδόμενες εδώ μέσα κατάγονται από την εταίρα Ασπασία, να πούμε, και μας μάρανε που μία μουνάρα και αθλήτρια σαν την Ντραγκομίροβα δεν έχει ελληνικό DNA. Αντίφαση φουλ
εν τω μεταξύ είναι γεννημένη εδώ. Αλλά για τους ακεραιόφονες εθνικομπατριώτες, άπαξ και οι γονείς σου είναι βούλγαροι, σουδανοί, νεοζηλανδοί, είσαι κι εσύ το ίδιο.
Όπως οι γιαγιάδες που με ρωτούσαν "από πού είσαι;" όταν ήμουν πιτσιρικάς κι όταν απαντούσα με διόρθωναν "α όχι, είσαι από κει που είναι ο πατέρας σου!" :cheesy:

Stavroghin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.587
Πόντοι
201
εν τω μεταξύ είναι γεννημένη εδώ. Αλλά για τους ακεραιόφονες εθνικομπατριώτες, άπαξ και οι γονείς σου είναι βούλγαροι, σουδανοί, νεοζηλανδοί, είσαι κι εσύ το ίδιο.
Όπως οι γιαγιάδες που με ρωτούσαν "από πού είσαι;" όταν ήμουν πιτσιρικάς κι όταν απαντούσα με διόρθωναν "α όχι, είσαι από κει που είναι ο πατέρας σου!" :cheesy:
Γενικά, πιστεύω στην εντοπιότητα και στο δέσιμο με τον τόπο μας. Αλλά βρισκόμαστε ανάμεσα σε δυο διασταυρούμενα πυρά. Αυτούς που λένε «όπου γης πατρίς» κι αυτούς που συνδέουν την πατρίδα με το αίμα. Βασικά, δεν ταυτίζομαι με καμία πλευρά και το εξήγησα και παραπάνω

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
222
Πόντοι
1
Δεν έχει τίποτα ελληνικό μέσα της .Μονο τα χαρτιά της είναι ελληνικά.
Ίσως θα μπορούσε να έχει μεγαλώσει π. χ.στα Η.Α.Ε.Θα έβγαινε κανένας από εκείνη την χώρα να έλεγε ότι είναι δικιά τους;Ακόμα κι αν αγωνιζόταν με την φανέλα των Η .Α.Ε.;Δεν νομίζω ...η επιδημία της ελαστικής εθνικής συνείδησης και την ψευτοπροοοδευτικης αντίληψης των πραγμάτων δεν νομίζω να έχει πλήξει τόσο έντονα χώρες σε εκείνη την γωνία του πλανήτη.
τωρα που ολοι ησαστε τοσο σιγουροι για την αγνη ελληνικη καταγωγη σας με ξεπερναει...που οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι γλωσσα μιλουσαν οι προγονοι τους πριν 4 γενιες

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.833
Πόντοι
16.235
τωρα που ολοι ησαστε τοσο σιγουροι για την αγνη ελληνικη καταγωγη σας με ξεπερναει...που οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι γλωσσα μιλουσαν οι προγονοι τους πριν 4 γενιες
Όσοι έχουν πρόβλημα με την ελληνική ταυτότητα ή την ελληνική καταγωγή ας δηλώσουν "Πολίτες του κόσμου" η UFO σε ταυτότητες και διαβατήρια ...

OP
OP
AnaCobra

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
3.468
Πόντοι
726
Νραγκομιροβα: Η ΚαληΔυνατη Δράκαινα!!!
IMG_20260521_010101.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όσοι έχουν πρόβλημα με την ελληνική ταυτότητα ή την ελληνική καταγωγή ας δηλώσουν "Πολίτες του κόσμου" η UFO σε ταυτότητες και διαβατήρια ...
Η Σεξομανια βαράει το ίδιο Δεξιούς Αριστερούς βλέπω...

Negroni

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Like
346
Πόντοι
20
Θέλω να μου κάνει γλειφοκωλι... Μεγάλη καριόλα φαίνεται

Stories

Νέο!

Stories