Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
158
Πόντοι
1
οχι εχει εξτρα χρεωση για φουλ,απλα το nuru ειναι κατι σαν ΄΄εισητηριο΄΄

Ρε παίδες ερώτηση . Το Κρισταλ είναι φουλ και για να βρεις ραντεβού θέλεις αίτηση του νόμου 105 ένας χριστιανός δεν μπορεί να ανεβάσει μια κριτική . Για όνομα
Ίσως επειδή έχουν ειπωθεί τα ίδια πολλές φορές και δεν υπάρχει κάτι νεότερο

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
969
Πόντοι
81
Ίσως επειδή έχουν ειπωθεί τα ίδια πολλές φορές και δεν υπάρχει κάτι νεότερο
Πολύ πιθανό αλλά μου προκαλεί εντύπωση ο όγκος των ραντεβού και η μηδενική ενημέρωση . Έστω κάτι σαν update ή να πει κάποιος την γνώμη του για κάποια κοπέλα

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
714
Πόντοι
81
Σαββατιάτικη επίσκεψη στο Victoria spa και ραντεβού με το διαμαντάκι την Έλενα! Μελαχρινή, πετίτ σωματάκι, απίστευτο κωλαρακι και μοσχομυρωδάτη! Πολύ καλή προσθήκη στο team του μαγαζιού! Εξαιρετική σε όλα, από τη στιγμή που μπήκε μέχρι την ώρα που αποχώρησε από το δωμάτιο. Τις λεπτομέρειες τις κρατάω για μένα. Το αφεντικό μου βάζει δύσκολα γιατί πλέον δεν θα ξέρω με ποιο κορίτσι θα κλείνω ραντεβού!

Iasonjason

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
86
Πόντοι
0
Σιγα μην ειναι και νευροχειρουργος.
Εσυ πάντως καμία χυλόπιτα θα τρως και θα είσαι κανενας κομπλεξικός ασχημαντρας για να αμφισβητείς . Πολλες κοπελες έχεις σκεφτεί ότι έχουν και ζωή κ άλλες δουλειες εκτός από τα λάδομαγαζα και το κάνουν για επιβιωση ανάγκη έξτρα χρήματα ρε θείο ;

Iasonjason

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
86
Πόντοι
0
Ρε παίδες ερώτηση . Το Κρισταλ είναι φουλ και για να βρεις ραντεβού θέλεις αίτηση του νόμου 105 ένας χριστιανός δεν μπορεί να ανεβάσει μια κριτική . Για όνομα
Εγώ πέρασα πολύ καλά αδερφέ στο Crystal από τα καλύτερα π έχω πάει . Πιο καλά Crystal παρά Βάνα κ Victoria elegance αν θες μόνο μέχρι εκτόνωση και καλαμάκι . Αν θες φουλ σεξ πάνε dames . Ζητά νεφελη από Crystal και Μονικα

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446
Σιγα μην ειναι και νευροχειρουργος.
Συνεργάζεται με την χειρουργό δερματολόγο Εύα…
Εκείνο το σούργελο πως βγάζει λεφτά από γυναίκες Και δεν την έχουνε μπουζουριάσει ακόμα είναι άξιο απορίας

Φορα παρτίδα γράφει χειρουργός δερματολόγος ότι έχει κλινική και κάνει ενέσιμές θεραπείες

Iasonjason

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
86
Πόντοι
0
Τελικά δεν έχει κανείς εμπειρία από nuru στο prestige; Καλά και όσοι γράφουν μόνο κριτική δεν κάνουν. Κάποιοι που και που μουγκανίζουν δείχνοντας ικανοποίηση και ούτε αναφορά σε κόστος.
Πέρασα πριν 2 εβδομάδες στο prestige για nuru με την αλεξια του elegance/Victoria spa νυν Μαριαννα στο prestige . Από το 1-10 βάζω ένα 6 .. nuru δεν είναι αυτό Αθήνα έχει αληθινό nuru εδώ ξεγελάνε πίπα μετρια . Πάνε prestige και πάρε την Μιλένα και κάνε φουλ πολύ καλύτερη σε όλα bro

Iasonjason

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
86
Πόντοι
0
Εκείνο το σούργελο πως βγάζει λεφτά από γυναίκες Και δεν την έχουνε μπουζουριάσει ακόμα είναι άξιο απορίας

Φορα παρτίδα γράφει χειρουργός δερματολόγος ότι έχει κλινική και κάνει ενέσιμές τ

Φορα παρτίδα γράφει χειρουργός δερματολόγος ότι έχει κλινική και κάνει ενέσιμές θεραπείες
Α ρε μαύρα μέσανυχτα που έχεις κ εσυ . Και εσυ την ξέρεις την κοπέλα Ε ; Και λες τις παπαριες σου ; Η Εύα που δουλεύει dames είναι 22 χρόνων ρε παπάρα τι μαλακιες γραφεις ;

MiGeCh

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2025
Like
162
Πόντοι
0
Σαββατιάτικη επίσκεψη στο Victoria spa και ραντεβού με το διαμαντάκι την Έλενα! Μελαχρινή, πετίτ σωματάκι, απίστευτο κωλαρακι και μοσχομυρωδάτη! Πολύ καλή προσθήκη στο team του μαγαζιού! Εξαιρετική σε όλα, από τη στιγμή που μπήκε μέχρι την ώρα που αποχώρησε από το δωμάτιο. Τις λεπτομέρειες τις κρατάω για μένα. Το αφεντικό μου βάζει δύσκολα γιατί πλέον δεν θα ξέρω με ποιο κορίτσι θα κλείνω ραντεβού!
Δηλαδή δεν διαλέγεις όνομα από το πρόγραμμα που στέλνουνε ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ πέρασα πολύ καλά αδερφέ στο Crystal από τα καλύτερα π έχω πάει . Πιο καλά Crystal παρά Βάνα κ Victoria elegance αν θες μόνο μέχρι εκτόνωση και καλαμάκι . Αν θες φουλ σεξ πάνε dames . Ζητά νεφελη από Crystal και Μονικα
Δηλαδή έφθασε η νεφέλη για καλαμάκι; Πόσα έδωσες ;

Iasonjason

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
86
Πόντοι
0
Φιλαράκι κόψε τις μαλακίες στο Αφροδίσιο δουλεύω 1 μήνα αντιβίωση παίρνεις Για συφιλη η αλλιώς μία ένεση κ μία βδομάδα αντιβίωση μη πετάς ότι σου κατέβε
Φιλαράκι κόψε τις μαλακίες στο Αφροδίσιο δουλεύω 1 μήνα αντιβίωση παίρνεις Για συφιλη η αλλιώς μία ένεση κ μία βδομάδα αντιβίωση μη πετάς ότι σου κατέβει
Οφείλεται στο βακτήριο treponema pallidum, παραμένει στον οργανισμό σε λανθάνουσα κατάσταση και επηρεάζει όλες τις λειτουργίες του. Η διάγνωση γίνεται μέσω αιματολογικών εξετάσεων. Αντιμετωπίζεται πάντα με αντιβιοτική αγωγή αναλόγως του σταδίου από εξειδικευμένο αφροδισιολόγο. Πιθανές επιπλοκές είναι η ανάπτυξη καρδιαγγειακών νοσημάτων, το ανεύρυσμα και οι μόνιμες δερματικές βλάβες.- Εφόσον εργάζεσαι και στο νόσοκομειο θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι αν προχωρήσει δύσκολα θεραπεύεται .. ανάλογα το στάδιο . Βρηκες και άνθρωπο να πας κόντρα άστο .. άνοιξε κανενα chat gpt να πάρεις καμία έτοιμη απάντηση γιατί δεν στροφάρεις . Λες να λέμε ψέμματα ο φίλος μ έκλεισε το σπιτι του αλλά καλά να πάθει αφού θέλει ακαποτα γαμησια με γυναικες χώρις εξετάσεις

Iasonjason

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
86
Πόντοι
0

100 εξτρα δήθεν κρυφά και καλά .. δεν ξέρω αν είναι ακόμα η Τόκιο αδερφέ πολύ καλό κομμάτι σε όλα ρώτησε αν είναι

Iasonjason

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
86
Πόντοι
0
Τέτοιες μλκς λέμε και στο τέλος αν τους.πω ότι πήδηξα στο διαβαλκανικό μια θεραπεύτρια θα το πιστέψουν κιόλας.
Πέρυσι την πέτυχα εφημερία στο Παπανικολάου και ήρθαμε και οι δυο με την κοπέλα σε αμήχανη στιγμή . Ελπίζω να σε κάλυψα . Εγώ με όλες τις κοπελες έχω καλή σχέση γιατί σεβομαι ότι εργάζονται για κάτι έξτρα η για ανάγκη και όχι με τους μαστροπούς . Κάποιοι προμοτοτες εδώ μέσα και βάλτοι απο τσατσαδες η που ρίχνουν λάσπη σε γυναικες επειδή δεν πάνε με τα νερά τους αυτοί πραγματικά είναι αρσενικά Γ διάλογης .

Spkse

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Βλέπω το relief έκλεισε λέει και πάει σε νέο χώρο η Μαρία χωρίς την νικ

Στο Μιχάλη πήγε και θα γαμησε την Αλβανίδα εδώ και 2 χρόνια έχει κολλήσει σύφιλη την μισή Θεσσαλονίκη . Καλά να πάθουν όσοι κανουνν ακαποτο με τις ψυχοπαθείς βρωμιαρες που έχει το Zesi spa το πιο βρωμικο μαγαζί με τις πιο βρώμικες κοπελες κ μπαζα αδερφέ πήγε φίλος κ 6 μήνες έπαιρνε αντιβίωση και του είπα καλά να πάθεις κ χώρισε κ με την γυναίκα του
Εννοείται

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
714
Πόντοι
81

Είδες κάπου το πρόγραμμα και δεν έγραφε Έλενα?

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446
Το χειρότερο πράγμα είναι ένας ηλίθιος να το παίζει έξυπνος και να βρίζει. Όλο το Φόρουμ πλην ενός ηλίθιου κατάλαβε ότι μιλάω για την Εύα Jumbo
Εκείνη δηλώνει γιατρός με κλινική

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
2.133
Πόντοι
446
Το χειρότερο πράγμα είναι ένας ηλίθιος να το παίζει έξυπνος και να βρίζει. Όλο το Φόρουμ πλην ενός ηλίθιου κατάλαβε ότι μιλάω για την Εύα Jumbo
Εκείνη δηλώνει γιατρός με κλινική
καλα και το καλυτερο ειναι οτι ανεβαζει στα σοσιαλ οτι παντρευεται τον Rack και απαντανε ολα τα βουρλα η πελατισες τις,πραγματικα απορω πως δενν την εχουν δεσει ακομα,οχι οι μπατσοι,οι ψυχιατροι

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.336
Πόντοι
3.506
Δηλαδή το καλαμάκι πόσο πάει στο Crystal; Και με πόσες επισκέψεις;

Xan8oulis

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
134
Πόντοι
0
Πολύ πιθανό αλλά μου προκαλεί εντύπωση ο όγκος των ραντεβού και η μηδενική ενημέρωση . Έστω κάτι σαν update ή να πει κάποιος την γνώμη του για κάποια κοπέλα
Φίλε αν πάρεις 12 και κάτι που ανοίγει μπορείς να κλήσεις τα ραντεβού άνετα ότι ώρα σε βολεύει... Η ρωτάς με την ταδε κοπέλα τι ώρα έχει διαθέσιμη...

manolisskgp

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2026
Like
34
Πόντοι
0
Πέρασα πριν 2 εβδομάδες στο prestige για nuru με την αλεξια του elegance/Victoria spa νυν Μαριαννα στο prestige . Από το 1-10 βάζω ένα 6 .. nuru δεν είναι αυτό Αθήνα έχει αληθινό nuru εδώ ξεγελάνε πίπα μετρια . Πάνε prestige και πάρε την Μιλένα και κάνε φουλ πολύ καλύτερη σε όλα bro
Τι προσφέρεις στο φουλ ; Κ πόσα ; Κ η μια κ η άλλη ; Μπριζόλα παίζει ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom