ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.405
- Πόντοι
- 3.506
Το prestige έχει σερίφισα δικιά του ή είναι κανένα υποκατάστημα;
Και σου απαντώ...δεν είμαι υποχρεωμένος!Ζητησα ενα νουμερο απο αυτην την κολοτρυπίδα με τον ονομα ΜΠΟΥΧΟΣ
με εγραψε...βεβαια το βρηκα σε χρόνο Dt
να δειτε τι κολοτρυπίδες γραφουν εδω μεσα..προσοχη,μακρια και αλαργα!καιι οχι σχεσεις και τηλεφωνα εκτος σαιτ...
Οπως ειχει πει ο τεραστιος Ψάλτης
Οι μισοι εδω μεσα ειναι ρουφιανοι!!!
Να προσθεσω οτι το προγραμμα με nuru εχει φουλ μετα,για να γνωριζουν τα μεληΠεράσματα από το prestige...
Πρώτο πέρασμα με Λίνα... Ξανθιά γύρω στα 25 την έκοψα. Αρκετά τζουση μωρό με ένα ταττου στην κοιλιά. Η μοναδική διαθέσιμη εκείνη την ώρα που πήγα. Μασάζ μπορώ να πω το προσπαθούσε, αλλά δεν το κατέχει. Γύρισμα κ εκεί άρχισαν τα καλά, έντονα χουφτωματα από την μεριά μου και.....
Δεύτερο πέρασμα με Μαριάννα...εδώ η γνωστή μας Αλεξία ()από victoria.
Μου πρότεινε στην αρχή πρόγραμμα nuru με 100€!
Πολύ πιο καλό μασάζ με έντονο πασαλειμα από λάδι. Με χαλάρωσε πραγματικά κ δυνατό μπουκι με βαθιά μπουκώματα που τον εξαφάνιζε ανά διαστήματα.
Και στις 2 συνεδρίες κόστος 80€!
Αυτά μπουστηδες...![]()
Δηλαδή με τα 100 του nuru παίρνεις και μπριζόλα;Να προσθεσω οτι το προγραμμα με nuru εχει φουλ μετα,για να γνωριζουν τα μελη
οχι εχει εξτρα χρεωση για φουλ,απλα το nuru ειναι κατι σαν ΄΄εισητηριο΄΄Δηλαδή με τα 100 του nuru παίρνεις και μπριζόλα;
Θες να μας πεις ότι με 100€ nuru γαμας κιόλας?? Αυτό εμένα προσωπικά δεν μου το πρότεινε κάποια!Να προσθεσω οτι το προγραμμα με nuru εχει φουλ μετα,για να γνωριζουν τα μελη
δεν ειπα οτι με 100 γαμας,εξηγησα πιο πανω ! συγνωμη για την παρερμηνεια!Θες να μας πεις ότι με 100€ nuru γαμας κιόλας?? Αυτό εμένα προσωπικά δεν μου το πρότεινε κάποια!
Και πόσο έχει τελικά το φουλ; Στο προτείνει πριν ξεκινήσεις ή κατά τη διάρκεια του nuru;οχι εχει εξτρα χρεωση για φουλ,απλα το nuru ειναι κατι σαν ΄΄εισητηριο΄΄
φουλ πρόγραμμα με μαριανα μόνο που σκέφτομαι την κολάρα της από Πάνο μου τελείωσα κιόλαςΝα προσθεσω οτι το προγραμμα με nuru εχει φουλ μετα,για να γνωριζουν τα μελη
Παντού μας ταληρακια ρε αδερφέπουτανιαριδες στην βανα αρχίζουν να ξεφεύγουν τα πράγματα και αυτό μου αρέσει
Ξερουμε αν η βικτωρια κανει κ η ιδια μασαζ στο
Αλβανίδα είναι αλεξια που τα είδες τα ασιατικά χαρακτηριστικά ρεΕύκολη συνεννόηση με viber, απαντούν άμεσα...Φένια και Ντάρια τα "βαριά - δυνατά χαρτιά" του μαγαζιού...Δοκίμασα μία φορά και την Αλεξία, καλή περίπτωση αν σου αρέσουν οι κοπέλες με ελαφρώς ασιατικά χαρακτηριστικά! Πάνε και δεν θα χάσεις!
Μαλακιες γράφουν όλο για 1-2 κοπελες γράφουν προμοτάρουν δεν είναι αντικειμενικοί . ΑδερφέΤο κόνσεπτ ειναι οτι η μια που κάνει μπουκια δεν αντέχει να κάθεται να σε τρίβει κι όλας,
οποτε μια που δεν κανει μπουκια και αντέχει καθώς αυτή είναι η δουλειά της κάθεται και σε τρίβει. απλά τα πράγματα
το θέμα είναι φυσικά οτι προφανώς εμείς σαν σοβαροί άνθρωποι για κάποιο λόγο θέλουμε πάντα αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε. δλδ αυτή που δεν κάνει μπούκι να κάνει!
δλδ τώρα αν όπως έγραψαν πιο πάνω η άλλη κερνάει στρίγκο, αλλα σου λέει αααα δεν ακουμπας δεν κάνω τέτοια ε.. σου γαμάει την ψυχολογία.
Οπότε! μπαίνει μετά η άλλη μέρα, της τον δίνεις με τη μία στο στόμα κι όλα καλά!
το πρόβλημα εγω θα ξαναπω όπως έχουμε υπερ αναλύσει πολλές φορές είναι οτι έχουν μείνει ελάχιστες, κατα την άποψη, μου καλές κορασίδες που να κάνουν έστω μπούκι!
τώρα αν φτάσουμε απλά να σου παίζει φραπέ... τι να κάνουμε... έτσι έχουν τα πράγματα...
εδω διαβάζω αποθεωτικές κριτικές απο συναδέλφους για κάποια κορίτσια που πραγματικά με κάνουν να απορώ τι στάνταρ έχουν στη ζωή τους.
αλλά και πάλι, όλα είναι υποκειμενικά σε αυτή την ζωή...
τι αναφορά να σου κάνω δημόσια δεν μπορώ γιατί μας βλέπουν τα κοριτσόπουλα αλλά για να γράφω έτσι κάτι θα έχει παραπάνωΠαντού μας ταληρακια ρε αδερφέ
Έστω μια αναφορά στις εργάτριες που «ίσως» ξεφύγουν
Εντωμεταξύ στην Βάνα όλες κρυφά το κάνουν και καλά αλλά μια χαρά τα ξέρει και η ίδια.τι αναφορά να σου κάνω δημόσια δεν μπορώ γιατί μας βλέπουν τα κοριτσόπουλα αλλά για να γράφω έτσι κάτι θα έχει παραπάνω
Έχει δίκιο ο φίλος ! Πείτε να ξέρουμε τι παίζει !Τι γίνετε μάγκες εξελίξεις βλέπω αλλά μόνο εικασίες χωρίς ξεκάθαρες απαντήσεις μιλήστε και μην κρύβεστε στα λόγια σας αλλιώς θα καταλάβουμε ότι λέτε ψέμματα
Αν έχουν αλλάξει τα πράγματα στην βάνα και υπάρχουν θετικές εντυπώσεις πείτε.
Επισεις για prestige πέρασε κάποιος σε nuru αξίζει? Μιλήστε ρε μην δώσουμε 100 150 άδικα επισεις ακούω ότι μιλενα αξίζει εκει τώρα είπατε και για μαριιανα άρα ποια επιλέγουμε από της 2 ποια αξίζει περισσότερο συγκρίνονται με φενια ? Συγκρίνονται με Ντάρια αντε ρε αλλανια πείτε βάνα πρεστιτζ η Βικτωρίας άιντε να ουμε