younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 926
- Πόντοι
- 81
Το κόνσεπτ ειναι οτι η μια που κάνει μπουκια δεν αντέχει να κάθεται να σε τρίβει κι όλας,Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά αυτό το σύστημα να σου κάνει άλλη μασάζ και να έρχεται άλλη για το δεύτερο μέρος το είχα πρωτοσυναντήσει το 2003 Και απλά σηκώθηκα έφυγα. Δηλαδή απλά Εξηγείστε μας Σας κάνει το μασάζ μία κοπέλα και ξαφνικά μπαίνει μια άλλη και ή σας τον παίζει ή σας κάνει πίπα και τελειώνετε;
Δηλαδή για να κάνουμε και λίγο πλάκα αφού τελειώσει το μασάζ χτυπάει πόρτα και μπαίνει μέσα η δεύτερη και λέτε καλώς την εκτόνωση μου;
Επαναλαμβάνω για να μην εγείρω αντιδράσεις ότι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα απλά δεν καταλαβαίνω το κόνσεπτ.
οποτε μια που δεν κανει μπουκια και αντέχει καθώς αυτή είναι η δουλειά της κάθεται και σε τρίβει. απλά τα πράγματα
το θέμα είναι φυσικά οτι προφανώς εμείς σαν σοβαροί άνθρωποι για κάποιο λόγο θέλουμε πάντα αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε. δλδ αυτή που δεν κάνει μπούκι να κάνει!
δλδ τώρα αν όπως έγραψαν πιο πάνω η άλλη κερνάει στρίγκο, αλλα σου λέει αααα δεν ακουμπας δεν κάνω τέτοια ε.. σου γαμάει την ψυχολογία.
Οπότε! μπαίνει μετά η άλλη μέρα, της τον δίνεις με τη μία στο στόμα κι όλα καλά!
το πρόβλημα εγω θα ξαναπω όπως έχουμε υπερ αναλύσει πολλές φορές είναι οτι έχουν μείνει ελάχιστες, κατα την άποψη, μου καλές κορασίδες που να κάνουν έστω μπούκι!
τώρα αν φτάσουμε απλά να σου παίζει φραπέ... τι να κάνουμε... έτσι έχουν τα πράγματα...
εδω διαβάζω αποθεωτικές κριτικές απο συναδέλφους για κάποια κορίτσια που πραγματικά με κάνουν να απορώ τι στάνταρ έχουν στη ζωή τους.
αλλά και πάλι, όλα είναι υποκειμενικά σε αυτή την ζωή...

)από victoria.