Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 93 άτομα (6 μέλη και 87 επισκέπτες)

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
926
Πόντοι
81
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά αυτό το σύστημα να σου κάνει άλλη μασάζ και να έρχεται άλλη για το δεύτερο μέρος το είχα πρωτοσυναντήσει το 2003 Και απλά σηκώθηκα έφυγα. Δηλαδή απλά Εξηγείστε μας Σας κάνει το μασάζ μία κοπέλα και ξαφνικά μπαίνει μια άλλη και ή σας τον παίζει ή σας κάνει πίπα και τελειώνετε;
Δηλαδή για να κάνουμε και λίγο πλάκα αφού τελειώσει το μασάζ χτυπάει πόρτα και μπαίνει μέσα η δεύτερη και λέτε καλώς την εκτόνωση μου;
Επαναλαμβάνω για να μην εγείρω αντιδράσεις ότι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα απλά δεν καταλαβαίνω το κόνσεπτ.
Το κόνσεπτ ειναι οτι η μια που κάνει μπουκια δεν αντέχει να κάθεται να σε τρίβει κι όλας,
οποτε μια που δεν κανει μπουκια και αντέχει καθώς αυτή είναι η δουλειά της κάθεται και σε τρίβει. απλά τα πράγματα :)

το θέμα είναι φυσικά οτι προφανώς εμείς σαν σοβαροί άνθρωποι για κάποιο λόγο θέλουμε πάντα αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε. δλδ αυτή που δεν κάνει μπούκι να κάνει! :P

δλδ τώρα αν όπως έγραψαν πιο πάνω η άλλη κερνάει στρίγκο, αλλα σου λέει αααα δεν ακουμπας δεν κάνω τέτοια ε.. σου γαμάει την ψυχολογία.
Οπότε! μπαίνει μετά η άλλη μέρα, της τον δίνεις με τη μία στο στόμα κι όλα καλά!

το πρόβλημα εγω θα ξαναπω όπως έχουμε υπερ αναλύσει πολλές φορές είναι οτι έχουν μείνει ελάχιστες, κατα την άποψη, μου καλές κορασίδες που να κάνουν έστω μπούκι!

τώρα αν φτάσουμε απλά να σου παίζει φραπέ... τι να κάνουμε... έτσι έχουν τα πράγματα...

εδω διαβάζω αποθεωτικές κριτικές απο συναδέλφους για κάποια κορίτσια που πραγματικά με κάνουν να απορώ τι στάνταρ έχουν στη ζωή τους.

αλλά και πάλι, όλα είναι υποκειμενικά σε αυτή την ζωή...

mpogias123

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Like
292
Πόντοι
21
Επίσκεψη προ ημερών στο Prestige. Επιλέχθηκε η Αφροδίτη, νεαρά πολυτάλαντη,στο αισθησιακό μασαζ,τυπου νουνού! Χωρίς βιασύνες και με υπομονή με χαλάρωσε....φτιάχνοντασμε τούρμπο! Η συνέχεια εξελιχθεί με αγγιγματα σε ευαίσθητα σημεία και καλό.....γυάλισμα της περιοχής! Να περνάτε καλά.

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.844
Πόντοι
481
Βλέπω το relief έκλεισε λέει και πάει σε νέο χώρο η Μαρία χωρίς την νικολ.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.408
Πόντοι
3.506
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά αυτό το σύστημα να σου κάνει άλλη μασάζ και να έρχεται άλλη για το δεύτερο μέρος το είχα πρωτοσυναντήσει το 2003 Και απλά σηκώθηκα έφυγα. Δηλαδή απλά Εξηγείστε μας Σας κάνει το μασάζ μία κοπέλα και ξαφνικά μπαίνει μια άλλη και ή σας τον παίζει ή σας κάνει πίπα και τελειώνετε;
Δηλαδή για να κάνουμε και λίγο πλάκα αφού τελειώσει το μασάζ χτυπάει πόρτα και μπαίνει μέσα η δεύτερη και λέτε καλώς την εκτόνωση μου;
Επαναλαμβάνω για να μην εγείρω αντιδράσεις ότι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα απλά δεν καταλαβαίνω το κόνσεπτ.
Τι να κάνουμε συνάδελφε, αφού δεν μας εμπιστεύθηκαν παλιοί να μας κάνουν πάσα πρώην μασατζούδες πριβέ μαγαζιών για να το βρέξουμε βολευόμαστε με οτι έχουμε. Η δεύτερη κοπέλα ήταν επιλογή του μαγαζιού γιατί αυτές που προχωράνε σε τσίμπο δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα. Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει ειδικά αν είναι καλό καυλάκι η λαδοκορη. Αν έκανε και κανένα διπλό τσιμπο και άφηνε το χουφτωμα θα ήταν υπέροχο. Ακόμα και αυτό που είπες περί ανωμαλίας με ανήλικες εμένα δεν με χαλάει και καλά είναι αυτές οι "ανωμαλίες" να βγαίνουν σε αυτά τα ιδρύματα παρά στην καθημερινότητα και στην κοινωνία. Εκεί εκτονώνεται σε ένα roleplay. Και όχι δεν είμαι ο ανώμαλος, το λέω για να μη παρεξηγειθώ.

Τελευταία τροποποίηση:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.139
Πόντοι
17.116
Επίσκεψη στο zesi του βρωμιάρη από περιέργεια!

Είχε μια Ειρήνη ...Αλβανίδα μαυρομαλα ψιλομιλφ με λίγα παραπανισια κιλά. Μία ουκρανιδα με ακμή στο πρόσωπο όπως την έκοψα, μαυρομαλα κανονικού αναστήματος. Μελίνα...σκινκυ μωρό εγχώριο κ με έκφυλο προσωπάκι. Κ τέλος μία Μαρία....Με κάστανα μαλια, πιτσιρικά μου φάνηκε με έντονα χαρακτηριστικά μάτια. Έγινα μπουχος....:rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.139
Πόντοι
17.116
Επίσκεψη στο ντάμες...

Ρόστερ: Σάσα...Τι σκυλί του πολέμου είναι αυτό??
Βερόνικα... από ελεγκανς
Κασσάνδρα.... Πέρασα με το τορπιλομουνο!:kissass2:
Μασάζ της πλάκας, αλλά όταν ξεκίνησε το ισπανικό της πάνω κάτω κ μετά μία στάση στα όρθια ήταν όλα τα λεφτά. 80€ το κόστος!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
59.002
Πόντοι
12.756
Επίσκεψη στο ντάμες...

Βερόνικα... από ελεγκανς
Μασάζ της πλάκας, αλλά όταν ξεκίνησε το ισπανικό της πάνω κάτω κ μετά μία στάση στα όρθια ήταν όλα τα λεφτά. 80€ το κόστος!
:wanker:

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.355
Πόντοι
206
Επίσκεψη στο ντάμες...

Βερόνικα... από ελεγκανς
Πώς τα λες έτσι ρε μπουστη

Roccogr_1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2025
Like
618
Πόντοι
81
Nα ρωτήσω κάτι για dames. H zenis είναι ακόμα; Tην έχει παρει κανείς τελευταία; Έχω να την δω από Εγνατίας.

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
556
Πόντοι
81
Επίσκεψη προ ημερών στο Prestige. Επιλέχθηκε η Αφροδίτη, νεαρά πολυτάλαντη,στο αισθησιακό μασαζ,τυπου νουνού! Χωρίς βιασύνες και με υπομονή με χαλάρωσε....φτιάχνοντασμε τούρμπο! Η συνέχεια εξελιχθεί με αγγιγματα σε ευαίσθητα σημεία και καλό.....γυάλισμα της περιοχής! Να περνάτε καλά.
Επισκεψη στο πρεστιζ κραταμε το αισθησιακο μασαζ χωριs βιασυνεs μαs αρεσε το μεχρι εδω..... ....ομωs καλο γιαλισμα τηs περιοχηs και να περνατε καλα ....μαs αφησε υπονοιεs ....Μυστη γινε λιγο ποιο Τρανοs

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
556
Πόντοι
81
Επισκεψη Πρεστιζ πολυ καλο μωρο ωραιο σωματακι με ομορφα πιασιματα και γλυκο προσωπο που ακουει στο ονομα MIλενα σουπερ προγραμα μασαζ περιπου 20 -25 λεπτων με χαλαρη πιεση και μπολικα χαδακια σε ολο το σωμα δευτερο μεροs περασματα απο τα επιμαχα σημεια γυρισμα στο αλλιωs καβαλα επανω μου σκετη γκαβλα γυμνη εντελωs οπωs την γενησε η μαμα τηs στην συνεχεια γλειψιματα με την γλωσαρα τηs γυρω απο τον πεολα και πιπα βαθια υγρη μεχρι μεσα ....καταθεση στο στομα και στον λεμο .....Το δωρακι τηs στα 80 πολυ ωραια εμπειρια 8 στα 10 δινω ανετα απο το πρωτο ρανεβου που εν συνεχεια θα γινει πολυ καλυτερο λογο περισσοτερων ραντεβου. Αυτα απο εμενα Μυστεs ενα καλο βραδυ να εχετε!

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.408
Πόντοι
3.506
Επισκεψη Πρεστιζ πολυ καλο μωρο ωραιο σωματακι με ομορφα πιασιματα και γλυκο προσωπο που ακουει στο ονομα MIλενα σουπερ προγραμα μασαζ περιπου 20 -25 λεπτων με χαλαρη πιεση και μπολικα χαδακια σε ολο το σωμα δευτερο μεροs περασματα απο τα επιμαχα σημεια γυρισμα στο αλλιωs καβαλα επανω μου σκετη γκαβλα γυμνη εντελωs οπωs την γενησε η μαμα τηs στην συνεχεια γλειψιματα με την γλωσαρα τηs γυρω απο τον πεολα και πιπα βαθια υγρη μεχρι μεσα ....καταθεση στο στομα και στον λεμο .....Το δωρακι τηs στα 80 πολυ ωραια εμπειρια 8 στα 10 δινω ανετα απο το πρωτο ρανεβου που εν συνεχεια θα γινει πολυ καλυτερο λογο περισσοτερων ραντεβου. Αυτα απο εμενα Μυστεs ενα καλο βραδυ να εχετε!
Έχει μπριζόλα το μενού και αν έχει πόσο πάει;

manolisskgp

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2026
Like
34
Πόντοι
0
Καλημέρα. Μετά από καιρό επανήλθα Θεσσαλονίκη από 6 μήνες αποχή Ξάνθη . Έχασα τον λογαριασμό οπότε επανέρχομαι με καινούργιο. Πέρασα από κρυσταλ όπου ήμουν φαν και ήταν σκέτη απογοήτευση. Με το ζόρι μου σηκώθηκε ενώ παλιά πριν γυρίσω ήθελα να χύσω στο κρεβάτι μπρούμυτα .οποτε πάμε για άλλα. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Διάβασα μερικές σελίδες πίσω κ έχω πάρει μια εικόνα . Αν παίζει μπριζόλα prestige ενδιαφέρομαι κ εγώ ή κ κάπου αλλού .

manolisskgp

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2026
Like
34
Πόντοι
0
Καλημέρα. Μετά από καιρό επανήλθα Θεσσαλονίκη από 6 μήνες αποχή Ξάνθη . Έχασα τον λογαριασμό οπότε επανέρχομαι με καινούργιο. Πέρασα από κρυσταλ όπου ήμουν φαν και ήταν σκέτη απογοήτευση. Με το ζόρι μου σηκώθηκε ενώ παλιά πριν γυρίσω ήθελα να χύσω στο κρεβάτι μπρούμυτα .οποτε πάμε για άλλα. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Διάβασα μερικές σελίδες πίσω κ έχω πάρει μια εικόνα . Αν παίζει μπριζόλα prestige ενδιαφέρομαι κ εγώ ή κ κάπου αλλού .
Είχα πάει κ κάποια στιγμή στη Αγ Δημητρίου πιο παλιά που είχε μια ξανθιά με κοντό μαλλί αδύνατη. Που έκανε σώμα με σώμα . Εχω χάσει τηλ αν κάποιος ξέρει αν μπορεί να μου στείλει

ΡΟΔΕΛΟΚΥΝΗΓΟΣ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Κριτικές
21
Like
872
Πόντοι
990
Καλησπέρα σε όλους.μπορει κάποιος που γνωρίζει να μ'ενηνερωσει αν στο prestige υπάρχει κάποια κοπέλα στο σωματοτυπο της Μιλενας?κοντοπουτανο να το πω λαϊκά....ευχαριστώ εκ των προτέρων.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.139
Πόντοι
17.116
Περάσματα από το prestige...

Πρώτο πέρασμα με Λίνα... Ξανθιά γύρω στα 25 την έκοψα. Αρκετά τζουση μωρό με ένα ταττου στην κοιλιά. Η μοναδική διαθέσιμη εκείνη την ώρα που πήγα. Μασάζ μπορώ να πω το προσπαθούσε, αλλά δεν το κατέχει. Γύρισμα κ εκεί άρχισαν τα καλά, έντονα χουφτωματα από την μεριά μου και.....:pipa1:
Δεύτερο πέρασμα με Μαριάννα...εδώ η γνωστή μας Αλεξία (:boobies:)από victoria.:grin: Μου πρότεινε στην αρχή πρόγραμμα nuru με 100€!
Πολύ πιο καλό μασάζ με έντονο πασαλειμα από λάδι. Με χαλάρωσε πραγματικά κ δυνατό μπουκι με βαθιά μπουκώματα που τον εξαφάνιζε ανά διαστήματα.:wanker:
Και στις 2 συνεδρίες κόστος 80€!
Αυτά μπουστηδες...:cool2:

Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
174
Like
40.372
Πόντοι
63.029
Περάσματα από το prestige...

Πρώτο πέρασμα με Λίνα... Ξανθιά γύρω στα 25 την έκοψα. Αρκετά τζουση μωρό με ένα ταττου στην κοιλιά. Η μοναδική διαθέσιμη εκείνη την ώρα που πήγα. Μασάζ μπορώ να πω το προσπαθούσε, αλλά δεν το κατέχει. Γύρισμα κ εκεί άρχισαν τα καλά, έντονα χουφτωματα από την μεριά μου και.....:pipa1:
Δεύτερο πέρασμα με Μαριάννα...εδώ η γνωστή μας Αλεξία (:boobies:)από victoria.:grin: Μου πρότεινε στην αρχή πρόγραμμα nuru με 100€!
Πολύ πιο καλό μασάζ με έντονο πασαλειμα από λάδι. Με χαλάρωσε πραγματικά κ δυνατό μπουκι με βαθιά μπουκώματα που τον εξαφάνιζε ανά διαστήματα.:wanker:
Και στις 2 συνεδρίες κόστος 80€!
Αυτά μπουστηδες...:cool2:
Το εχεις παραγαμησει το θεμα..

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
1
Οποτε απο αυτα που διαβασω .. Στο prestige ολες κανουν καλαμακι .. Γιατι δεν εχω παει απο τοτε που αλλαξε και στην victoria κλασσικα Φενια και Νταρια ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom