απο λατινες , μονο στο babylon,στα αλλα δεν παταω καν.Ακόμα και στα λατινάδικα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.717
- Πόντοι
- 8.345
Ναι αλλά ίσως να βρεις αυτό που ψάχνεις. Ή δοκίμασε στο Ελιτ. Έχει κάποιες απο εκεί μέσα που δουλεύουν σε γραφείο, ίσως να έχεις καλύτερη τύχη.απο λατινες , μονο στο babylon,στα αλλα δεν παταω καν.
Ναι αλλά ίσως να βρεις αυτό που ψάχνεις. Ή δοκίμασε στο Ελιτ. Έχει κάποιες απο εκεί μέσα που δουλεύουν σε γραφείο, ίσως να έχεις καλύτερη τύχη.
Σε ποιο;
GiannisGRtop
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Η ενημέρωση αφορά την Πέμπτη 7/5/26. Παίρνω τηλέφωνο φίλο συναγωνιστή που είχε καιρό να επισκεφτεί το συγκεκριμένο μαγαζί και λίγο μετά τις δώδεκα γίνεται η άφιξη στο GQ. Καθίσαμε σε ένα τραπέζι δύο σειρές μακριά από το κυρίως θέαμα. Σέρβις καλό σχετικά, και ξεκινάνε μια μια όλα τα κορμιά να ανεβαίνουν στον στύλο. Πολλές νταρντάνες, 2-3 μαυρουλες και μετά κυρίως λατινική Αμερική. Εμενα μου αρέσουν οι σλαβες για αυτό και ο τίτλος δοκίμασα 2 που είδα, πρώτα 2 χορους με την Βικτωρια, μου είπε από Ρωσία αλλά σίγουρα είναι Καζακστάν, καλός χορός αλλά φανερά κουρασμένη γιατί τα πιτσιρίκια έκαναν ουρά να την πάρουν. Μετα πήρα μια που παλιά δούλευε AQ και ήταν από Ουκρανία, δεν συγκράτησα όνομα αλλά πολύ καλύτερος χορός οπότε πήρα και έναν δεύτερο. Και μετά πήρα μια από λατινική Αμερική πιτσιρίκα με πολύ καλό σώμα για έναν αναγνωριστικό χορό. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές πιστεύω.
nikosnikolas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2016
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά. Έχω πάνω από 15 χρόνια να πάω σε strip club και έχω χάσει πολλά επεισόδια. Θα πάμε με μια παρέα τις επόμενες μέρες καμία 10αρια άτομα αλλά ψάχνουμε το που. Υπάρχουν μαγαζιά που προσφέρουν στο prive μπριζόλα η έστω καμία φραπεδιά? Κ με τι κόστος?
Ty
Ty
nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 144
- Like
- 11.689
- Πόντοι
- 25.186
Στο Μπουρνάζι Athens Quinn έχω πάρει με 80 έως 120 πάντα σε συνεννόηση με την κοπέλα.... Βέβαια υπάρχουν και άλλα αλλά απο όσο διαβάζω εδώ (λόγο του ότι σε αυτό το άθλημα δεν είμαι fun) αλλα οι τιμές είναι πιο πάνω αρκετάΚαλησπέρα παιδιά. Έχω πάνω από 15 χρόνια να πάω σε strip club και έχω χάσει πολλά επεισόδια. Θα πάμε με μια παρέα τις επόμενες μέρες καμία 10αρια άτομα αλλά ψάχνουμε το που. Υπάρχουν μαγαζιά που προσφέρουν στο prive μπριζόλα η έστω καμία φραπεδιά? Κ με τι κόστος?
Ty
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.717
- Πόντοι
- 8.345
Στο μπουρνάζι είναι το golden queens, εκεί το 80ρι για διπλό πριβέ δεν υπάρχει πλέον, έχει καθιερωθεί το100ρι απ'οτι θυμάμαι.Στο Μπουρνάζι Athens Quinn έχω πάρει με 80 έως 120 πάντα σε συνεννόηση με την κοπέλα.... Βέβαια υπάρχουν και άλλα αλλά απο όσο διαβάζω εδώ (λόγο του ότι σε αυτό το άθλημα δεν είμαι fun) αλλα οι τιμές είναι πιο πάνω αρκετά
Το athens queens είναι στο χαιδάρι.
nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 144
- Like
- 11.689
- Πόντοι
- 25.186
Ναι έχεις δίκιο για το golden λέω....Στο μπουρνάζι είναι το golden queens, εκεί το 80ρι για διπλό πριβέ δεν υπάρχει πλέον, έχει καθιερωθεί το100ρι απ'οτι θυμάμαι.
Το athens queens είναι στο χαιδάρι.
luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.474
- Πόντοι
- 481
Έτυχε περνούσα το πρωί από fbi και είδα τις κοπέλες να βγαίνουν έξω. Μόλις είχαν σχολάσει και πήγαιναν δίπλα στα έβερεστ. Είδα ένα πολύ τούμπανο ρε παιδιά με φουστίτσα, γόβες και απίστευτες μπουτάρες! Νομίζω καρέ μελαχρινό το μαλλί της και είχε ένα τατουάζ στο μηρό. Περνούσα με το αμάξι και ήμουνα έτοιμος να το παρκάρω και να πήγαινα εκεί και να χωνόμουνα να της έλεγα για ξενοδοχείο. Τόσο πολύ με καύλωσε! Είδα ακόμα μία αδυνατούλα, κοντούλα. Και αυτή με καύλωσε. Αλλά η πρώτη ήταν το κάτι άλλο με τις ποδάρες!
Έτυχε περνούσα το πρωί από fbi και είδα τις κοπέλες να βγαίνουν έξω. Μόλις είχαν σχολάσει και πήγαιναν δίπλα στα έβερεστ. Είδα ένα πολύ τούμπανο ρε παιδιά με φουστίτσα, γόβες και απίστευτες μπουτάρες! Νομίζω καρέ μελαχρινό το μαλλί της και είχε ένα τατουάζ στο μηρό. Περνούσα με το αμάξι και ήμουνα έτοιμος να το παρκάρω και να πήγαινα εκεί και να χωνόμουνα να της έλεγα για ξενοδοχείο. Τόσο πολύ με καύλωσε! Είδα ακόμα μία αδυνατούλα, κοντούλα. Και αυτή με καύλωσε. Αλλά η πρώτη ήταν το κάτι άλλο με τις ποδάρες!
Έτοιμο για επίσκεψη σε βλέπω
Evelina chivu ;
??? Εννοείς αν εμφανίζεται σε κάποιο μαγαζί;
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.436
- Πόντοι
- 9.086
golden χρονια τώρα
Τυχαίο όνομα
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Athens queens έχει πετύχει κανείς μια Ουκρανη μελαχρινή petite με ένα tattoo μικρό στο στήθος με κάτι γράμματα, να μας πει εντυπώσεις?
Κομπλέ. Ναι το ήξερα ότι είναι χρόνια απλώς ρώτησα μήπως σταμάτησε γιατί τον τελευταίο καιρό δεν έχει αναφερθεί κάτι. Και συνεχίζει να είναι φωτιά σε όλα ;golden χρονια τώρα
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.436
- Πόντοι
- 9.086
Φωτιά ναι σε όλα.... απλα η πίπα της χαλιΚομπλέ. Ναι το ήξερα ότι είναι χρόνια απλώς ρώτησα μήπως σταμάτησε γιατί τον τελευταίο καιρό δεν έχει αναφερθεί κάτι. Και συνεχίζει να είναι φωτιά σε όλα ;
Γνωρίζει κανείς που θα βρουμε πιπινάκια σλαβικα αυτόν τον καιρό?
Αλκατράζ κινκυ και Babylon
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 148