George BarbaTroll
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.082
- Πόντοι
- 3.446
Καλύτερο απ' τον β ημιτελικό της γιουρο-βύζιονΤο πιο διασκεδαστικό φόρουμ
Καλύτερο απ' τον β ημιτελικό της γιουρο-βύζιονΤο πιο διασκεδαστικό φόρουμ
προσπαθουν να φιμώσουν τα μέλη για να μη γράφουν τις αρνητικές εμπειριες που ειχαν με τις πατσαβουρες ώστε αυτές να συνεχίζουν ακάθεκτες...Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης η φάση...για γέλια πραγματικά!Ρε μυστες που φτασαμε να μπαινουν οι φαβελες να μας την λενε και να απειλλουν για αυτα που γραφουμε εδω . Μην ειστε τοσο δουλοι μερηκοι και καρφωνετε το φορουμ και το τι γραφεται εδω μεσα.
Show us your dick babe, it is really so big or the photos are fake?Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
That's great, love, it's better this way.
Εγώ πάντως έχω πάρει ποπ κορν και coca cola...Καλύτερο απ' τον β ημιτελικό της γιουρο-βύζιον
Σε όποιον αρέσουν σκληρά προγράμματα, domination, double anal και αλλα τέτοια να παει στην salvatore, προσωπικά εχω δει πολλες σκηνές θα είναι φοβερή εμπειρία...και άντε να γράψω τώρα ότι έχουν έρθει πχ
μάλλον όμως ξέχασαν να αλλάξουν τις τιμές τους τώρα που ήρθαν Ελλάδα.
- η μουνάρα η distintas.net/julia-azevedo που την περίμενα πώς κ πώς (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα,απλά με καυλώνει!),
- distintas.net/zendaia, που στο 1ο κιόλας βιντεο στο Χ πριν το κατεβάσει με το που ήρθε GR, έδειχνε να κατουράει τον άλλο στο στόμα - άγρια φαίνεται(!), ξανάρχεται με άλλο όνομα, είναι όμως λίγο αγοράκι στο πρόσωπο?
- distintas.net/khalie - είναι τόσο όμορφη κ θηλυκή όσο φαίνεται άραγε, έχει ξανάρθει πάντως, όπως κ οι 2 πρώτες
- distintas.net/kassandra-grace, επιτέλους ένα ladyboy!
- www.ts-dating.com/model/LADY_MIA και αυτή φαίνεται ωραία
Το μεγάλο μπαμ πάντως είναι η πορνοσταρ Isabella Salvatore που θα έρθει σε λίγες μέρες, αν και από τιμές και υπηρεσίες κρατώ μικρό καλάθι.
Περιμένω απόψεις από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον μόνο, διότι σιγά μην ανέβουν ποτέ Θεσ/κη να τις δοκιμάσω, εκτός από την 4. που είναι εκεί,αλλά εγώ όχι ακόμα.Αν κάτσει λίγες μέρες, κάτι που ΔΕΝ συνηθίζεται πλέον σε μας, την προλάβω κ ζητήσει λογικό ποσό, θα ορμίσω.
Azevedo αποστειρωμενη δηλ. έκανε πίπα σε πεσμένο με προφυλακτικό γαριδάκι, όχι φιλιά, σήκωσε τηλέφωνο την ώρα που πηδούσε , πολύ ψυχρή στην αρχή κάπως καλύτερη μετά από λίγο 100€ μόνο για την εμπειρία. Κορμί καύλα , μήλο του Αδάμ νομίζω εμφανές.Για μένα μακρυά, για ενεργητικούς ίσως καλύτερα....και άντε να γράψω τώρα ότι έχουν έρθει πχ
- η μουνάρα η distintas.net/julia-azevedo που την περίμενα πώς κ πώς (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα,απλά με καυλώνει!),
- distintas.net/zendaia, που στο 1ο κιόλας βιντεο στο Χ πριν το κατεβάσει με το που ήρθε GR, έδειχνε να κατουράει τον άλλο στο στόμα - άγρια φαίνεται(!), ξανάρχεται με άλλο όνομα, είναι όμως λίγο αγοράκι στο πρόσωπο?
- distintas.net/khalie - είναι τόσο όμορφη κ θηλυκή όσο φαίνεται άραγε, έχει ξανάρθει πάντως, όπως κ οι 2 πρώτες
Το μεγάλο μπαμ πάντως είναι η πορνοσταρ Isabella Salvatore που θα έρθει σε λίγες μέρες, αν και από τιμές και υπηρεσίες κρατώ μικρό καλάθι.
Περιμένω απόψεις από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον μόνο, διότι σιγά μην ανέβουν ποτέ Θεσ/κη να τις δοκιμάσω, εκτός από την 4. που είναι εκεί,αλλά εγώ όχι ακόμα.Αν κάτσει λίγες μέρες, κάτι που ΔΕΝ συνηθίζεται πλέον σε μας, την προλάβω κ ζητήσει λογικό ποσό, θα ορμίσω.
Το ladyboy φαίνεται δυνατή περίπτωση...και άντε να γράψω τώρα ότι έχουν έρθει πχ
Παντως και οι βραζιλιανες (πισω σου) για σενα , λενε τα χειροτερα! Και σωστα διοτι εισαι ασυνεπης στα ραντεβου σου και φυσικα εαν κοιταξεις το προσωπο σου στο καθρεπτη θα καταλαβεις οτι δεν αξιζεις τα χρηματα που ζητας.Θεωρώ γελοίο το πώς δίνουν προτεραιότητα στην τιμή της δουλειάς των κοριτσιών. Όταν φτάνεις στο σπίτι της κοπέλας, δυσκολεύεται ή περνάει πάνω από μία ώρα επειδή θέλει να κάνει κακά στο κρεβάτι, λερώνοντας το κρεβάτι και την πετσέτα. Υποτίθεται ότι καθαρίζουμε το χάος των παντρεμένων ανδρών. Μετά μιλάνε για τιμές, λέγοντας ότι είναι πολύ ακριβά. Γιατί τηλεφωνούν καν στην ιστοσελίδα αν δεν έχουν τα χρήματα; Αυτοί οι κακομαθημένοι άνθρωποι νομίζουν ότι κάθε κορίτσι, Βραζιλιάνα ή Ελληνίδα, θα θέλει φιστίκια. Δεν είμαι υποχρεωμένη να δεχτώ καμία τιμή, δεν είμαι υποχρεωμένη να πληρώνω πελάτες που θέλουν να πληρώνονται φιστίκια για μικρές ποσότητες. Δουλεύω με ποιότητα και τιμή, όχι με μειοψηφία. Αν δεν έχεις χρήματα, απλά μην επικοινωνήσεις μαζί μου, μην με ενοχλείς. Τώρα νομίζω ότι είναι άσχημο να μιλάς άσχημα για τα κορίτσια πίσω από την πλάτη τους, μιλώντας για τη μία, μιλώντας για την άλλη, όταν βαθιά μέσα σου, αυτές που τους αρέσει περισσότερο το πουλί είναι αυτές που μιλάνε άσχημα.
Δεν επρεπε να εχουν το δικαιωμα εγγραφης εδω, τουλαχιστον δωρεαν. Ειναι δυνατον να επεμβαινουν και να επηρεαζουν την κουβεντα των μελων?Μερικες εδω μεσα νομίζεται οτι ειστε τιποτα απόφοιτες πανεπιστήμιου με ντοκτορα, μην ενοχλείται κλπ, πουτανακια ειστε που σας πληρώνουν μαύρα για αυτή την δουλειά, ξεκαβαληστε