Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)

johnlittle

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2020
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
0
Ρε μυστες που φτασαμε να μπαινουν οι φαβελες να μας την λενε και να απειλλουν για αυτα που γραφουμε εδω . Μην ειστε τοσο δουλοι μερηκοι και καρφωνετε το φορουμ και το τι γραφεται εδω μεσα.

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
388
Πόντοι
21
Ρε μυστες που φτασαμε να μπαινουν οι φαβελες να μας την λενε και να απειλλουν για αυτα που γραφουμε εδω . Μην ειστε τοσο δουλοι μερηκοι και καρφωνετε το φορουμ και το τι γραφεται εδω μεσα.
προσπαθουν να φιμώσουν τα μέλη για να μη γράφουν τις αρνητικές εμπειριες που ειχαν με τις πατσαβουρες ώστε αυτές να συνεχίζουν ακάθεκτες...Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης η φάση...για γέλια πραγματικά!

johnlittle

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2020
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
0
Αν και απεχω περιπου 2 χρονια απο το αθλημα, βλεπω οτι εχει μαζευτει πολυ σαβουρα τελευταια. βοηθηστε ολοι με το να λεμε εμπειριες μπας και παρουν δρομο οι σαπιες

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
918
Πόντοι
86
Τελευταία τροποποίηση:

dmsdmks

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
105
Πόντοι
0
...και άντε να γράψω τώρα ότι έχουν έρθει πχ
  1. η μουνάρα η distintas.net/julia-azevedo που την περίμενα πώς κ πώς (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα,απλά με καυλώνει!),
  2. distintas.net/zendaia, που στο 1ο κιόλας βιντεο στο Χ πριν το κατεβάσει με το που ήρθε GR, έδειχνε να κατουράει τον άλλο στο στόμα - άγρια φαίνεται(!), ξανάρχεται με άλλο όνομα, είναι όμως λίγο αγοράκι στο πρόσωπο?
  3. distintas.net/khalie - είναι τόσο όμορφη κ θηλυκή όσο φαίνεται άραγε, έχει ξανάρθει πάντως, όπως κ οι 2 πρώτες
  4. distintas.net/kassandra-grace, επιτέλους ένα ladyboy!
  5. www.ts-dating.com/model/LADY_MIA και αυτή φαίνεται ωραία
μάλλον όμως ξέχασαν να αλλάξουν τις τιμές τους τώρα που ήρθαν Ελλάδα.
Το μεγάλο μπαμ πάντως είναι η πορνοσταρ Isabella Salvatore που θα έρθει σε λίγες μέρες, αν και από τιμές και υπηρεσίες κρατώ μικρό καλάθι.
Περιμένω απόψεις από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον μόνο, διότι σιγά μην ανέβουν ποτέ Θεσ/κη να τις δοκιμάσω, εκτός από την 4. που είναι εκεί,αλλά εγώ όχι ακόμα :undecided-old:.Αν κάτσει λίγες μέρες, κάτι που ΔΕΝ συνηθίζεται πλέον σε μας, την προλάβω κ ζητήσει λογικό ποσό, θα ορμίσω.

Τελευταία τροποποίηση:

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
918
Πόντοι
86
  1. η μουνάρα η distintas.net/julia-azevedo που την περίμενα πώς κ πώς (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα,απλά με καυλώνει!),
  2. distintas.net/zendaia, που στο 1ο κιόλας βιντεο στο Χ πριν το κατεβάσει με το που ήρθε GR, έδειχνε να κατουράει τον άλλο στο στόμα - άγρια φαίνεται(!), ξανάρχεται με άλλο όνομα, είναι όμως λίγο αγοράκι στο πρόσωπο?
  3. distintas.net/khalie - είναι τόσο όμορφη κ θηλυκή όσο φαίνεται άραγε, έχει ξανάρθει πάντως, όπως κ οι 2 πρώτες
Το μεγάλο μπαμ πάντως είναι η πορνοσταρ Isabella Salvatore που θα έρθει σε λίγες μέρες, αν και από τιμές και υπηρεσίες κρατώ μικρό καλάθι.
Περιμένω απόψεις από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον μόνο, διότι σιγά μην ανέβουν ποτέ Θεσ/κη να τις δοκιμάσω, εκτός από την 4. που είναι εκεί,αλλά εγώ όχι ακόμα :undecided-old:.Αν κάτσει λίγες μέρες, κάτι που ΔΕΝ συνηθίζεται πλέον σε μας, την προλάβω κ ζητήσει λογικό ποσό, θα ορμίσω.
Σε όποιον αρέσουν σκληρά προγράμματα, domination, double anal και αλλα τέτοια να παει στην salvatore, προσωπικά εχω δει πολλες σκηνές θα είναι φοβερή εμπειρία

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.082
Πόντοι
3.446
Azevedo αποστειρωμενη δηλ. έκανε πίπα σε πεσμένο με προφυλακτικό γαριδάκι, όχι φιλιά, σήκωσε τηλέφωνο την ώρα που πηδούσε , πολύ ψυχρή στην αρχή κάπως καλύτερη μετά από λίγο 100€ μόνο για την εμπειρία. Κορμί καύλα , μήλο του Αδάμ νομίζω εμφανές.Για μένα μακρυά, για ενεργητικούς ίσως καλύτερα.

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
2.098
Πόντοι
7.316
Βλεπω το forum να αλλαζει χαρακτηρα με τις ευλογίες των μελων του. Αυτοι που ενθαρρύνουν τετοιες συμπεριφορες απο τις (επισκεπτριες) να σταματησουν γιατι κατι μου λεει οτι θα αρχισουμε να βλεπουμε ονοματα στα μανταλακια. Σε προηγουμενη αναρτηση ειχα γραψει κατι σχετικο που θα μπορουσε να γινει μεγαλο δραμα για τον συναδελφο. Η ανθρωπινη φυση ειναι ευαλωτη και ο καθενας μας μπορει την ωρα της καυλας να δωσει γη και ηδωρ. Οι επισκεπτριες εχουν μεγαλωσει δυσκολα και αυτες τις αδυναμιες εχουν μαθει να τις εκμεταλλεύονται 150% με την παραμικρη ευκαιρια. Στο παρελθον εχουν γινει ξανα τετοιες κρουσεις αλλα τοτε ο αριθμος των επισκεπτριων ηταν μικρος και απολυτα ελεγξιμος. Τωρα αποτελουν το 90% και αυτο κατι λεει. Προτεινω στους admin να λαβουν τα απαραιτητα μετρα για να σταματησουν αυτες οι επιθεσεις και οι υπόλοιποι να μειωσουμε την εκθεση μας απο τα social οσο περισσοτερο μπορουμε. Αλλη ρατσα, αλλοι σκοποι, αλλη αντιμετωπιση.

Transforever

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2026
Like
86
Πόντοι
0
Το ladyboy φαίνεται δυνατή περίπτωση

Rafaela.Nascimento

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2026
Like
30
Πόντοι
0
Hoje estou trabalhando com um amigo. Pangrati

satriani33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
1.189
Πόντοι
206

Μαλιστα! Πολυ ομορφη , πολυ θηλυκη στο προσωπο και σωμα κι ας μην εχει βυζι (οχι σα κατι βραζιλιανους που βαζουν βυζια αλλα εχουν αντρικη συμπεριφορα), καλυτερη και πιο fit απ τις φωτογραφιες, ευγενεστατη, εργαλειο δυνατο, πιστευω θα κανει κι ενεργητικο ρολο.

Ποτε δε κοιταξε ρολοι, εκανα οτι ηθελα στο σεξ. Φιλιά super gfe, βαθυ λαρυγγι, καυλωμενη full. Πολυ καλη ευκαιρια . φευγει αυριο για Μυκονο. Θα ρθει σ ενα μηνα.

Mesasolakaiapola

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Like
24
Πόντοι
0
Καλημέρα
Να ρωτήσω αν την έχει βρει κανείς αυτή εδώ; Γιατί εγώ ψάχνω τόσο καιρό και δεν μου σηκώνει ποτέ τηλ...

Ευχαριστω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσης να ρωτήσω αν έχει μιλήσει κανείς και ξέρει αν θα έρθει αθηνα η Isabellabigcock ?

satriani33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
1.189
Πόντοι
206
Θεωρώ γελοίο το πώς δίνουν προτεραιότητα στην τιμή της δουλειάς των κοριτσιών. Όταν φτάνεις στο σπίτι της κοπέλας, δυσκολεύεται ή περνάει πάνω από μία ώρα επειδή θέλει να κάνει κακά στο κρεβάτι, λερώνοντας το κρεβάτι και την πετσέτα. Υποτίθεται ότι καθαρίζουμε το χάος των παντρεμένων ανδρών. Μετά μιλάνε για τιμές, λέγοντας ότι είναι πολύ ακριβά. Γιατί τηλεφωνούν καν στην ιστοσελίδα αν δεν έχουν τα χρήματα; Αυτοί οι κακομαθημένοι άνθρωποι νομίζουν ότι κάθε κορίτσι, Βραζιλιάνα ή Ελληνίδα, θα θέλει φιστίκια. Δεν είμαι υποχρεωμένη να δεχτώ καμία τιμή, δεν είμαι υποχρεωμένη να πληρώνω πελάτες που θέλουν να πληρώνονται φιστίκια για μικρές ποσότητες. Δουλεύω με ποιότητα και τιμή, όχι με μειοψηφία. Αν δεν έχεις χρήματα, απλά μην επικοινωνήσεις μαζί μου, μην με ενοχλείς. Τώρα νομίζω ότι είναι άσχημο να μιλάς άσχημα για τα κορίτσια πίσω από την πλάτη τους, μιλώντας για τη μία, μιλώντας για την άλλη, όταν βαθιά μέσα σου, αυτές που τους αρέσει περισσότερο το πουλί είναι αυτές που μιλάνε άσχημα.
Παντως και οι βραζιλιανες (πισω σου) για σενα , λενε τα χειροτερα! Και σωστα διοτι εισαι ασυνεπης στα ραντεβου σου και φυσικα εαν κοιταξεις το προσωπο σου στο καθρεπτη θα καταλαβεις οτι δεν αξιζεις τα χρηματα που ζητας.

Γιατι λοιπον εμεινες στην Ελλαδα? Πηγαινε καπου αλλου οπως στην Αγγλια και θα δεις ποσα θα παιρνεις

satriani33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
1.189
Πόντοι
206
Μερικες εδω μεσα νομίζεται οτι ειστε τιποτα απόφοιτες πανεπιστήμιου με ντοκτορα, μην ενοχλείται κλπ, πουτανακια ειστε που σας πληρώνουν μαύρα για αυτή την δουλειά, ξεκαβαληστε
Δεν επρεπε να εχουν το δικαιωμα εγγραφης εδω, τουλαχιστον δωρεαν. Ειναι δυνατον να επεμβαινουν και να επηρεαζουν την κουβεντα των μελων?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom