Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56K
  • Εμφανίσεις 12M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (12 μέλη και 40 επισκέπτες)

massatzidis

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
214
Πόντοι
20
Οχι από όσο ξέρω δεν έχει σιλικόνες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή είναι η διαφορά
Αν και εγώ έχω να δω Χριστίνα καιρό
Οτι η Χριστίανα δεν το παίζει Ντίβα
Και είναι πιο προσεγγίσιμη στα έξτρα
Εχει γραφτει οτι η Χριστιαννα δεν βγαζει τιμοκαταλογο και ειναι προσχαρος χαρακτηρας. Καμια σχεση με ντιβα.

sweety74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
2.335
Πόντοι
496
Εχει γραφτει οτι η Χριστιαννα δεν βγαζει τιμοκαταλογο και ειναι προσχαρος χαρακτηρας. Καμια σχεση με ντιβα.
σωστα. αν εισαι καλος στο ανταποδιδει..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ειναι μποτοξαρισμενη προσωπο και χειλη?
οχι.

lakis mamoulakis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.448
Πόντοι
2.420
μαγδα(εγω) μακρια, καμμενο πρεζακι
Για Σοφια Γαλλιδουλα πες τιποτα αμα θες
Παίκτη για Μάγδα κι εγώ το σκέφτομαι πολύ κάθε φορά. Την ψάχνω όποτε εξαφανίζεται, κι όποτε βρω στοιχεία, κάτι με κρατάει απ' το να κανονίσω. Την έχω δει μερικές φορές κι έχω περάσει πολύ καλά, αλλά από αυτά που έχω δει κι ακούσει, δεν κάνει δυστυχώς. Ελπίζω να τα βρει με τον εαυτό της, επειδή είναι κρίμα.

Ksemialismenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
671
Πόντοι
80
Παίκτη για Μάγδα κι εγώ το σκέφτομαι πολύ κάθε φορά. Την ψάχνω όποτε εξαφανίζεται, κι όποτε βρω στοιχεία, κάτι με κρατάει απ' το να κανονίσω. Την έχω δει μερικές φορές κι έχω περάσει πολύ καλά, αλλά από αυτά που έχω δει κι ακούσει, δεν κάνει δυστυχώς. Ελπίζω να τα βρει με τον εαυτό της, επειδή είναι κρίμα.
Μάγδα παίζει πάλι στο Attica. Μια φορά είχα πάρει και βρώμαγε ακραία από τα ρούχα μέχρι παντού , έκανε πίπα με σκούφο (εγώ το ζήτησα) και εξαφανίστηκα.

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
4.989
Πόντοι
5.595
Και Χριστίνα Ρουμάνα τα έχουμε πει..... Μια χαρά περίπτωση είναι αν κάτσει καλά η φάση.... το μόνο που με χάλαγε είναι ότι όταν το γύρισε στο μασαζ έβγαζε στην αρχή κάτι τιμοκαταλόγους λες και είχε το χρυσό μουνί..... ¨Εχω να πάρω καιρό βέβαια τώρα ίσως έχει χαλαρώσει....
δεν εχει
και σα βιζιτου την επαιρνες με 120 ξερω γω για 2 γυρους κιολας αντι 1

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
667
Πόντοι
86
Επειδή με ρωτάνε αρκετοί, Νεφέλη είναι στο Άρτ και το Σένσες.
Κορμάρα επίσης είναι η Σοφία (από Γαλλία) από Άττικα.
Στο οποίο επέστρεψε από χθές η Μάγδα.
Η μαγδα επέστρεψε αττικά??

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
4.989
Πόντοι
5.595

sweety74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
2.335
Πόντοι
496
την εδιωξα χωρις καν χερι.ζητησε +60 για να βγαλει ρουχα.λεω no thanks σκετο μασαζ
το χουνε παραχεσει μερικες. ετσι θελουν μπας κ βαλουν μυαλο...
ενω η χριστιανα ειναι εντελως διαφορετικη.

massatzidis

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
214
Πόντοι
20
Έχει δοκιμάσει κάποιος δίδυμο Χριστιάνα Ελληνίδα και Χριστίνα Ρουμάνα από deluxe; Τις έχω δοκιμάσει μόνες την καθεμία αλλά ποτέ μαζί
Παρε σε διπλο Χριστιανα απο deluxe με Μελινα (jadore) - η αποθεωση

lakis mamoulakis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.448
Πόντοι
2.420

massatzidis

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
214
Πόντοι
20
Ωραίος τύπε που κάνεις αλχημίες με διαφορετικά γραφεία. Δεν το χα σκεφτεί. Πώς τους το ζήτησες;
κλεινεισ ξεχωριστα, απλα ενημερωσα οτι θα ειναι σε ζευγαρι το μασαζ. δεν εδωσα περαιτερω αναφορα. οχι απο την πρωτη φορα βεβαια, παιρνεις ξεχωριστα, ρωτας τη καθεμια για επομενη φορα αν εχουν θεμα με γυναικα και μετα αλχημεια...

stavrosp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
535
Πόντοι
80
κλεινεισ ξεχωριστα, απλα ενημερωσα οτι θα ειναι σε ζευγαρι το μασαζ. δεν εδωσα περαιτερω αναφορα. οχι απο την πρωτη φορα βεβαια, παιρνεις ξεχωριστα, ρωτας τη καθεμια για επομενη φορα αν εχουν θεμα με γυναικα και μετα αλχημεια...

Επειδή ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο σχήμα. Εάν μπορείς ενημέρωσε εδώ κατα προτίμηση, ή σε DM αν δεν νιώθεις άνετα για

- Κόστος
- Πόση μπαλίτσα έπαιξαν.

μιας και έχουν ξανα-γνωριστεί θα είναι πιο εύκολο όταν συναντήσει εκ'νέου η μία την άλλη.

σε ευχαριστώ.

massatzidis

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
214
Πόντοι
20
Διευκρινίζω ότι έχω πάρει ξεχωριστα και έχω ρωτήσει την καθε μια ξεχωριστά αν κάνουν διπλό σε ζευγάρι ή σε γυναίκα και έλαβα θετική απάντηση οπότε δεν βλέπω γιατί δεν μπορεί να μην γίνει με την προϋπόθεση ότι έχουν ενημερωθεί και το γραφείο να ξέρει ότι θα γίνει μασάζ σε ζευγάρι. Θα ενημερώσω αν καταφέρω να τις συγχρονισω

panagopoulos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Διευκρινίζω ότι έχω πάρει ξεχωριστα και έχω ρωτήσει την καθε μια ξεχωριστά αν κάνουν διπλό σε ζευγάρι ή σε γυναίκα και έλαβα θετική απάντηση οπότε δεν βλέπω γιατί δεν μπορεί να μην γίνει με την προϋπόθεση ότι έχουν ενημερωθεί και το γραφείο να ξέρει ότι θα γίνει μασάζ σε ζευγάρι. Θα ενημερώσω αν καταφέρω να τις συγχρονισω
Δε το ειχα σκεφτει ωραιος

kors

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Αυγ 2023
Κριτικές
41
Like
1.806
Πόντοι
2.411
Χθες έκανα με Αντζελίνα deluxe massage. Εντυπωσιακή γυναίκα γύρω στα 40. Μοσχομυριστη με κρέμα σώματος και φορούσε μίνι φόρεμα και γόβες. Πολυ καλό μασάζ και στο τέλος αισθησιακό παίξιμο. Εννοείται ότι θα το επαναλάβω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom