Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.906
Πόντοι
8.595
Μη με αρρωσταίνεις τώρα :rockon:
Ήδη κοιτάω τώρα Hertz να το νοικιάσω για 2-3 μέρες να το δω.
Αλλά δεν μου λέει αν έχουν αυτό με τον ένα κινητήρα ή το γρήγορο με τους δύο κινητήρες.
Μιλάω για το Tesla 3 και το Y που έχει η Hertz.
Έχει κάποια εταιρεία άραγε το S Plaid για ενοικίαση?:sunglasses:

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.690
Πόντοι
216
Αλλά δεν μου λέει αν έχουν αυτό με τον ένα κινητήρα ή το γρήγορο με τους δύο κινητήρες.
Με leasing με το μήνα μήπως συμφέρει καλύτερα από την ενοικίαση;

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.906
Πόντοι
8.595
Με leasing με το μήνα μήπως συμφέρει καλύτερα από την ενοικίαση;
Μπα δεν είμαι για μήνα...
Όχι από άποψη κόστους.
Θα με πάνε σίγουρα μέσα με τις μαλακίες που θα κάνω με αυτό το διάολο στα χέρια μου...:tooth:

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
469
Πόντοι
26
ο πατέρας μου αγόρασε το byd atto 3 και είναι ευχαριστημένος.
το αγόρασε με την χορηγεια που δίνει το κράτος.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
469
Πόντοι
26
Το ηλεκτρικό θα το αγορασεις αν έχεις φωτοβολταϊκά στο σπίτι ή αν είσαι υπάλληλος της ΔΕΗ.

• Like
Αντιδράσεις: Lion4

Lion4

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2021
Like
288
Πόντοι
20
Προσεχτε τους καθυστερημενους με τα ηλεκτρικα που για να πανε βολτα βγαζουν σχεδιο μαχης που θα φορτισουν κ πεταγονται με τα ξυπνητήρια ωστε να το βγαλουν απτην θεση φορτισης.Επειδη εκαναν την μαλακια τους προσπαθουν να μας πεισουν ολους τι μαγκες ειναι

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.690
Πόντοι
216
Προσεχτε τους καθυστερημενους με τα ηλεκτρικα που για να πανε βολτα βγαζουν σχεδιο μαχης που θα φορτισουν κ πεταγονται με τα ξυπνητήρια ωστε να το βγαλουν απτην θεση φορτισης.Επειδη εκαναν την μαλακια τους προσπαθουν να μας πεισουν ολους τι μαγκες ειναι
Tι εστί ξυπνητήρια;

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
637
Πόντοι
81

Τι πινεις?
Βαζω στο gps τον προορισμο και μου βγαζει αυτοματα που θα κανω σταση για φορτιση, με ποσο % θα φτασω και ποσα λεπτα πρεπει να φορτισω για να φτασω στον προορισμο μου
Εσυ ρε μαγκα τι οδηγας, το Χιουνται που αγορασαν οι δικοι σου στους ολυμπιακους?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το ηλεκτρικό θα το αγορασεις αν έχεις φωτοβολταϊκά στο σπίτι ή αν είσαι υπάλληλος της ΔΕΗ.
Ουτε φωτοβολταικα εχω ουτε στην δεη δουλευω

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
4.154
Πόντοι
456
Τι πινεις?
Βαζω στο gps τον προορισμο και μου βγαζει αυτοματα που θα κανω σταση για φορτιση, με ποσο % θα φτασω και ποσα λεπτα πρεπει να φορτισω για να φτασω στον προορισμο μου
Εσυ ρε μαγκα τι οδηγας, το Χιουνται που αγορασαν οι δικοι σου στους ολυμπιακους?

Πόσα ξυπνητηρια εχεις?
ε?
Για πες.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216
ο πατέρας μου αγόρασε το byd atto 3 και είναι ευχαριστημένος.
το αγόρασε με την χορηγεια που δίνει το κράτος.

Που να δεις το νεο BYD Atto 3 Evo.... Ακομα καλυτερο, πολυ καλυτερο.

Επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα: 5.5 δευτ. !!!

Μέγιστη Ταχύτητα: 180 χλμ/ώρα

Χωρητικότητα Μπαταρίας: 74.8 kWh

Ηλεκτρική Αυτονομία (WLTP): 510 χλμ.

Tιμη σχεδον 40.000 ευρω αν δεν παρεις καμια επιδοτηση ή μπονους.

Lion4

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2021
Like
288
Πόντοι
20
Βαζουν το ξυπνητήρι στο κινητο κ τρεχουν να το παρουν απτην θεση φορτισης για να μην τους χρεωσουν την καρτα. Μιλαμε για μαλακες που το παιζουν ανετοι με σταση κ καλα για καφεδακι εδω για τα παιδια εκει, jumbo κ τα λοιπα.Εν τω μεταξύ αναγκαστικα ολοι αυτοι εχουν κ θερμικο γιατι μονο με ηλεκτρικο θα τους γαμησει η γυναίκα τους, καταλαβαίνετε εαν τυχει μια αναγκη θα πρεπει να φορτισουν για να φυγουν. Σας ζηλευουμε ρεεεεε

Lion4

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2021
Like
288
Πόντοι
20
Τι πινεις?

Πινω οτι βρω. Εγω ναι οδηγω αυτο που λες. Εσυ; Φορτισες;

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.690
Πόντοι
216
Βαζουν το ξυπνητήρι στο κινητο κ τρεχουν να το παρουν απτην θεση φορτισης για να μην τους χρεωσουν την καρτα. Μιλαμε για μαλακες που το παιζουν ανετοι με σταση κ καλα για καφεδακι εδω για τα παιδια εκει, jumbo κ τα λοιπα.Εν τω μεταξύ αναγκαστικα ολοι αυτοι εχουν κ θερμικο γιατι μονο με ηλεκτρικο θα τους γαμησει η γυναίκα τους, καταλαβαίνετε εαν τυχει μια αναγκη θα πρεπει να φορτισουν για να φυγουν. Σας ζηλευουμε ρεεεεε
Δηλαδή μέχρι πόσα λεπτά είναι δωρεάν και σε ποια σημεία; Στο σούπερ μάρκετ εννοείς;

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.690
Πόντοι
216
Σε απλή σουκο πρίζα παλιά σε σπίτι του 70 ηλεκτρικο φορτίζει ή θα υπάρχει πρόβλημα με την πρίζα μήπως ζεσταθεί κλπ;

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.882
Πόντοι
5.956
Σε απλή σουκο πρίζα παλιά σε σπίτι του 70 ηλεκτρικο φορτίζει ή θα υπάρχει πρόβλημα με την πρίζα μήπως ζεσταθεί κλπ;
Φορτίζει αν έχεις τριφασικό, ανετότατα. Το DS4 που εχω, έτσι το φορτίζω ως επί το πλείστον.

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
637
Πόντοι
81
επιλεγεις με ποσα αμπερ να φορτιζει

IMG_7405.jpeg

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.690
Πόντοι
216
επιλεγεις με ποσα αμπερ να φορτιζει

IMG_7405.jpeg
Πώς το επιλέγω αυτό; Νόμιζα ότι απλά βάζω το καλώδιο στην πρίζα σουκο. Από την εφαρμογή γίνεται αυτή η επιλογή;

Φορτίζει αν έχεις τριφασικό, ανετότατα. Το DS4 που εχω, έτσι το φορτίζω ως επί το πλείστον.
Μονοφασικό έχω όμως.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216
Μονοφασικό έχω όμως.

Και με μονοφασικο ρευμα γινεται. Ομως ειναι πιο γρηγορη η φορτιση αν τοποθετησεις φορτιστη τοιχου σε αυλη-πυλωτή-υπογειο παρκινγκ πολυκατοικιας... Μια φορα το αγοραζεις αυτο... συνηθως μαζι με το ηλεκτρικο αμαξι. Νομιζω οτι στοιχιζει περιπου 1.000 ευρω...

1799

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2026
Like
39
Πόντοι
0

Hertz θα σου δώσουν συνήθως 4κινητο. Αν πας σε μαγαζί Hertz αυτοπροσώπως (όχι τηλεφωνικά και όχι με ιντερνετ) μπορείς να δεσμεύσεις συγκεκριμένο αμάξι με την βοήθεια της υπαλλήλου που έχει πρόσβαση στο πλήρες απόθεμα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Για τα υπόλοιπα ο ποιο εξειδικευμένος τεσλα πάροχος στην ελλάδα με μεγάλη ποικιλία μεν αλλά γενικά παλιότερα μοντέλα είναι η Ενοικίαση Tesla - wheelyou.gr

Τέλος, επειδή διάβασα τα προηγούμενα, μην συγκρίνετε τα γρήγορα ηλεκτρικά με οποιοδήποτε θερμικό παραγωγής ευρείας κυκλοφορίας ανεξαρτήτως κόστους. Την ακαριαία αίσθηση απόκρισης και επιτάχυνσης τους δεν θα την βρείτε πουθενά αλλού. Και σε αυτό, σορι για τον εγωισμό, είμαι απόλυτος διότι μπιν δέαρ, νταν δατ. Εκεί που τα θερμικά έχουν το πάνω χέρι είναι στα πολλά πολλά χαω που στην ελλάδα πλέον διακινδυνεύεις φυλάκα αν φτάσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom