Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.596
Πόντοι
216
Ποιος είναι άντρας εσύ που έκανες τον σκύλο της τέας η που ήθελες να σε πηδησει η Έλενα με 20ποντο στραπον?
Εσύ πέρα από μελιτζάνες δεν ξέρεις τίποτα αλλο.

Παίχτηκαν τέτοια σκηνικά ; Φαντάσου πόσο αγανάκτησαν οι κοπέλες με τον συγκεκριμένο για να τα βγάλουν στη φόρα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.516
Πόντοι
5.506
Τι να σου πω ; Πώς κιλά (χωρίς μέτρα δίπλα) τα λένε οι κάγκουρες τους οποίους οι καθηγητές φυσικής τους περνάνε χαριστικά για να τους ξεφορτωθούν από την τάξη ;

"Σου τα έγραψαν και άλλοι"

Ναι μου τα γράψε ένας του συναφιού σου που παίζει με εξομοιωτές πτήσεων από το παιδικό του δωμάτιο και ο οποίος αμφιβάλω αν ξέρει να ξεχωρίζει τα κιλά μάζας από τα κιλά δύναμης. Το ότι ακόμη και αυτός έγραψε κιλά-μέτρα αντί για σκέτα κιλά το προσπέρασες διότι το μυαλό σου είναι στα 15χρονα.

Άσε που η μονάδα κιλά - μετρά δεν είναι καν μονάδα επίσημου συστήματος SI ή imperial.
Eνταξει βλάκα, εσύ όταν μιλάμε για αυτοκίνητα στον καφέ λες "στροφές ανά λεπτό" :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.516
Πόντοι
5.506
True story, εχω φιλο που κυκλοφορει με το χιουνται που αγορασε ο πατερας του πριν 20 χρονια και με εχει ζαλισει για το τι μαλακια εκανα που αγορασα tesla
Τα ίδια με τον καγκουρό που κυκλοφορεί (απ ότι λέει, γιατί είναι και επαγγελματίας μυθομανής) με bmw 520 του 1997 και το έχει και για καμάρι. :2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.516
Πόντοι
5.506
Παίχτηκαν τέτοια σκηνικά ; Φαντάσου πόσο αγανάκτησαν οι κοπέλες με τον συγκεκριμένο για να τα βγάλουν στη φόρα.
Ρε βλάκα, πες ότι είσαι εντελώς ναυάγιο και πιστεύεις ότι μαλακια σου γράφουν να τελειώνουμε, τζάμπα ξόδεψα 4-5 ποστ.

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
643
Πόντοι
81
Τα ίδια με τον καγκουρό που κυκλοφορεί (απ ότι λέει, γιατί είναι και επαγγελματίας μυθομανής) με bmw 520 του 1997 και το έχει και για καμάρι. :2funny::2funny:
Αυτοκινητα ανω των 15 ετων ειναι για σκραπ, μονο στην Ελλαδα δινουν λεφτα για να αγοραζουν χρεπια

• Like
Αντιδράσεις: barock

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.135
Πόντοι
6.256
Αυτοκινητα ανω των 15 ετων ειναι για σκραπ, μονο στην Ελλαδα δινουν λεφτα για να αγοραζουν χρεπια
και τι να κάνουν αν δεν έχουν λεφτά να μπουκάρουν σε καμιά τράπεζα για να αγοράσουν ακριβό αμάξι γυαλιστερό?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.944
Πόντοι
16.631
δεν δίνουν δάνεια σε φτωχομπινέδες με μόνη περιουσία τους ένα iphone και 125e στην τράπεζα :confused::confused:
κατσε να σου εξηγησω γιατι ΔΕΝ ξερεις ολη μερα κλεισμενος να παιζεις fortnite..ΑΝ δεν χρωστας,εχεις μια δουλεια πχ 900 ευρω σου δινουν δανειο για αμαξι...στο λεω ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.135
Πόντοι
6.256
κατσε να σου εξηγησω γιατι ΔΕΝ ξερεις ολη μερα κλεισμενος να παιζεις fortnite..ΑΝ δεν χρωστας,εχεις μια δουλεια πχ 900 ευρω σου δινουν δανειο για αμαξι...στο λεω ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ
το ξέρω ότι σου δίνουν αφού βάζεις κολάτεραλ το αμάξι :confused:

απλά θα πληρώσειες το αμάξι πανάκριβο

και αν βγάζεις μονο 900 θα σε στριμώξει η δόση

και δεν ξέρω αν θέλει και προκαταβολή

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.944
Πόντοι
16.631
το ξέρω ότι σου δίνουν αφού βάζεις κολάτεραλ το αμάξι :confused:

απλά θα πληρώσειες το αμάξι πανάκριβο

και αν βγάζεις μονο 900 θα σε στριμώξει η δόση

και δεν ξέρω αν θέλει και προκαταβολή
θελει συνηθως καποια μικρη προκαταβολη
δεν υπαρχουν πλεον ατοκα τα επιτοκια ποικιλλουν αναλογα την εταιρεια
ΑΡΑ δεν ειναι προβλημα το δανειο αλλα τα λεφτα που παιρνει ο Ελληνας

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
643
Πόντοι
81
και τι να κάνουν αν δεν έχουν λεφτά να μπουκάρουν σε καμιά τράπεζα για να αγοράσουν ακριβό αμάξι γυαλιστερό?
Ας παρουν ΜΜΜ
Ημαρτον, στην Ελλαδα χρεπια πωλουνται 4-5 χιλιαρικα, στην Γερμανια τα ιδια αυτοκινητα πωλουνται κατω απο χιλιαρικο

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.596
Πόντοι
216
Eνταξει βλάκα, εσύ όταν μιλάμε για αυτοκίνητα στον καφέ λες "στροφές ανά λεπτό" :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.

Από κάποια ηλικία και μετά οι άντρες έχουν αλλά πράματα να συζητήσουν στους καφέδες. Ειδικά όταν υπάρχουν και γυναίκες στην παρέα.

Για πες μας για ποιο λόγο να μιλήσω για τις "στροφές ανά λεπτό" στην ηλικία μου ; Οδηγός αγώνων είμαι ή συντάκτης περιοδικού για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ;

Τώρα εαν στους καφέδες και στις παρέες σου τα αυτοκίνητο μονοπωλούν τα θέματα συζήτησης, καταλάβαμε το επίπεδο και την ηλικία των ατόμων που συναναστρέφεσαι.

Ο πανίβλακας είναι αυτός που ξέρει από φυσική ή αυτός που πέρασε χαριστικά το μάθημα ;

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.596
Πόντοι
216
Ρε βλάκα, πες ότι είσαι εντελώς ναυάγιο και πιστεύεις ότι μαλακια σου γράφουν να τελειώνουμε, τζάμπα ξόδεψα 4-5 ποστ.

Έτσι που συμπεριφέρεσαι γενικότερα, ότι και να ακούσω για την πάρτη σου δεν θα μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.135
Πόντοι
6.256
θελει συνηθως καποια μικρη προκαταβολη
δνε υπαρχουν πλεον ατοκα τα επιτοκια ποικιλλουν αναλογα την εταιρεια
ΑΡΑ δεν ειναι προβλημα το δανειο αλλα τα λεφτα που παιρνει ο Ελληνας
ναι

απλά ένας φτωχός ανθρωπάκος με μισθό 900 ευρώ και ενοίκιο 450ε για τρύπα δεν θέλει να βάλει σφίνα στον κώλο του ένα δάνειο που θα τον δεσμεύσει για τα επόμενα χρόνια

για να λέει ότι έχει ωραίο αμάξι...θα κοιτάνε να βρει ότι είναι για να τη βγάλει φτηνά

προφανώς και δεν είναι πρόβλημα το δάνειο...δε θέλω να σπαμάρω το αμαξοθρεντ με τις αλιτήριες τράπεζες γιαυτό έχε χάρη :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.135
Πόντοι
6.256
Ας παρουν ΜΜΜ
Ημαρτον, στην Ελλαδα χρεπια πωλουνται 4-5 χιλιαρικα, στην Γερμανια τα ιδια αυτοκινητα πωλουνται κατω απο χιλιαρικο
αν θέλουν ας πάρουν

πηγάδι χωρίς πάτο είναι το μτχ αλλά

δεν θα κάτσω να κρίνω τις επιλογές κάποιου που είναι στην ανάγκη δεν είναι καλό αυτό.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.944
Πόντοι
16.631
ναι

απλά ένας φτωχός ανθρωπάκος με μισθό 900 ευρώ και ενοίκιο 450ε για τρύπα δεν θέλει να βάλει σφίνα στον κώλο του ένα δάνειο που θα τον δεσμεύσει για τα επόμενα χρόνια

για να λέει ότι έχει ωραίο αμάξι...θα κοιτάνε να βρει ότι είναι για να τη βγάλει φτηνά

προφανώς και δεν είναι πρόβλημα το δάνειο...δε θέλω να σπαμάρω το αμαξοθρεντ με τις αλιτήριες τράπεζες γιαυτό έχε χάρη :coffee:
οποιος εχει ενοικιο τον πινει τα ξερω πολλα χρονια το πληρωνα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.135
Πόντοι
6.256
οποιος εχει ενοικιο τον πινει τα ξερω πολλα χρονια το πληρωνα
ε ναι ή μπορεί να έχει άλλα ζόρια πάντως με 9 κατοστάρικα δεν είναι καλό να βάζεις τέτοια δάνεια:confused:

αν και το καινούριο αυτοκίνητο σε βάθος χρόνου οικονομία σου κάνει...

Τώρα όμως φαίνεται ότι δεν πληρώνεις και σου μένουν λεφτά...

στείλε 2Κ δανεικά :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.944
Πόντοι
16.631
ε ναι ή μπορεί να έχει άλλα ζόρια πάντως με 9 κατοστάρικα δεν είναι καλό να βάζεις τέτοια δάνεια:confused:

αν και το καινούριο αυτοκίνητο σε βάθος χρόνου οικονομία σου κάνει...

Τώρα όμως φαίνεται ότι δεν πληρώνεις και σου μένουν λεφτά...

στείλε 2Κ δανεικά :coffee:
δεν μπορω χρωσταω δανειο:undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom