Κόψε βλάκα.
Υπάρχει screenshot. Λες να είσαι ο πρώτος αναρχιδος που πέρασε από δω μέσα; Και να μην κρατάμε τα ποστ;
Και μια χαρά τεκμηριωμένα, με στοιχεία εγραψα.
Νούμερα όπως εσύ δε μπορούν να επεξεργαστούν τίποτα περισσότερο από αυτό που έχουν στο μυαλό τους.
Τράβα τώρα για κούρσα και μη μου ζαλίζεις τ' αρχίδια.
Σε αντίθεση με σένα έχω και τα τιμάω.
Ακου τουβλο. Σε προκαλω να αναρτησεις τα screenshot. Αν δεν προσεβαλλα την μανα σου ομως, δεν θα ξαναγραψεις εδω μεσα ποτέ, το καταλαβες; Ξερω τι γραφω εγω. Θα γινεις ρομπα αν δεν υπαρχει καμια προσβολη προς την μανα σου, οπως διατεινεσαι ψευτη.
Αν εχεις αρχιδια καντο, ψευταρα που με απειλεις κιολας με screenshot. Aν την ειχα οντως προσβαλλει, θα ειχα φαει ΒΑΝ. Μια ζωη απατεωνας και ψευτης εισαι. Φανηκες απο την αρχη τι εισαι ομως και σε καταλαβα.
Κ επειδή τον τελευταίο λόγο τον εχει η οικονομία....έχασες το στοίχημα....ήδη έχουν επεκτείνει οι χώρες τα έτη μέχρι να γίνει αποκλειστική πώληση με ηλεκτρικά....2036 κ βαλε....οι euro 7 προδιαγραφές είναι ακόμα στον αέρα....η πράσινη ανάπτυξη είναι ήδη στον αέρα.....
Κι ομως, δεν εχεις ιδεα τι λες. Η επεκταση της ζωης των αυτοκινητων με θερμικο κινητηρα εγινε για δυο λογους. Πρωτον, πιεζει το ισλαμικο πετρελαικο λομπι του Κολπου, γιατι αν παρουν ολοι ηλεκτρικα, σε ποιον θα πουλανε τους υδρογονανθρακες; Δευτερον, οι ευρωπαικες αυτοκινητοβιομηχανιες αδυνατουν να φτιαξουν ανταγωνιστικα ηλεκτρικα αυτοκινητα για την ωρα και θα φαληρισουν, αν απαγορευτουν οι πωλησεις θερμικων αυτοκινητων. Γι αυτο εκαναν κομμα με το λομπι του μαυρου χρυσου.... και προσπαθουν ματαια να κερδισουν χρονο.
Δεν ειναι τιποτα στον αερα οπως νομιζεις. Απλως προσπαθουν απεγνωσμενα να μειωσουν τις πωλησεις των ηλεκτρικων αυτοκινητων.... οι οποιες αυξανονται γιατι απο στομα σε στομα η αληθεια διασπειρεται: Η ηλεκτροκινηση ειναι η ταφοπλακα στα λομπι του μαυρου χρυσου που εξουσιαζουν τον κοσμο και μας υποχρεωνουν να πληρωνουμε τα καυσιμα σε τιμες φωτια...
Μαντεψε ποιος χανει απο ολο αυτο, κοροιδο που πληρωνεις 2 ευρω το λιτρο, ενω με ηλεκτρισμο θα σου εβγαινε 4 φορες φθηνοτερα. Σε εκαναν καλη πλυση εγκεφαλου τα αφεντικα του μαυρου χρυσου για να μην καταλαβαινεις ποιανου συμφεροντα εξυπηρετεις... Αν ειχες λιγο μυαλο, δεν θα εγραφες αυτες τις ανοησιες.