Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Laoplanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.652
Πόντοι
206
Στο house of love ποια είν' αυτή με τις βυζάρες ρε παίδες? Υπάρχη κάπου κριτική?

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Αυτή η λαλυ αξίζει?
Κάποιος έγραψε διθυραμβικη κριτική
Δεν έγραψα διθυραμβική κριτική για τις υπηρεσίες της! Απλά ανέφερα ότι αντικειμενικά είναι μούναρος σε μαύρη έκδοση. Έχει απίστευτη κωλάρα επίσης. Στα του σέρβις όχι πολλά πράγματα αλλά από ότι είπε η τσατσά δεν ήταν πολύ στα καλά της δηλαδή κάπως κρυωμένη και επίσης εγώ τουλάχιστον την βρήκα πτώμα από την κούραση αφού πρέπει να πέρασαν καμιά 50 άτομα εκείνη την μέρα. Για αυτό θα δώσω μια ευκαιρία ακόμα κάποια καθημερινή τώρα μετά τις γιορτές.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.082
Πόντοι
10.555
Επίθεση σήμερα το απόγευμα ξανά στην Έλενα για 9η ή 10η φορά στη ζωή μου. Η τύπισσα δεν έχει αλλάξει καθόλου .μόλις άκουσα από την τσατσά ότι δουλεύει,μπήκα κατευθείαν ,πρόγραμμα 50€ με τσιμπούκι ακαποτο. Το μαγαζί είχε πελατεία,παρόλο που επέστρεψα μετά από 20 λεπτά, και περίμενα ξανά κανα τέταρτο στο δωματειο. Η Έλενα όπως την ήξερα,τσιμπούκι δυνατό ,παίξιμο με τις βυζάρες της κλπ. Ευγενέστατη και χαμογελαστή.
Καταρχήν μπράβο στο συγκεκριμένο μπουρδέλο που ο χώρος διατηρείτε τόσο καθαρός και η τσατσά τόσο εξυπηρετική. Στην κουζίνα υπήρχαν πληντυρια και στεγανότητα που δούλευαν και η τσατσά μετά από καθε επίσκεψη άλλαζε τα σεντόνια τακτικά,τεσπά καθάριζε με συνέπεια. Δωμάτια καθαρά ,απλά,να κάνεις τη δουλειά σου.

Μ.παρασκευη πέρασα από ένα στην Φρίξου,απέναντι από το inside. Δούλευε μια Ρωσίδα αδύνατη με μια τσατσά χωρίς δόντια. Φουλ μαγκιά και ειρωνία κι επειδή έφυγα με έβρισε. Στο συγκεκριμένο αρκετά χρόνια πριν είχα επίσης ίδια συμπεριφορά με μια βυζαρου Ελληνίδα που δεν έβγαζε σουτιέν.

Η τύπισσα η τσατσά δεν πάει καλα
την ελενα με τα πρασινα ματια λες;;σε ποιο ειναι;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.732
Πόντοι
2.046
την ελενα με τα πρασινα ματια λες;;σε ποιο ειναι;
Μη το σκεφτεσαι καθολου δεν αξιζει, εκτος αν σ αρεσουν τα μεγαλα βυζια.
Στο δωματιο τυπικο γαμησι, την ρωτησα μηπως κανει κατι παραπανω σ μεγαλυτερο προγραμμα και μου ειπε οχι.
Εχει κοσμο, αλλα βγαινει γρηγορα απο μεσα.
Καμια σχεση με την παλια ελενα.. μερα με την νυχτα θα ελεγα.
Παλια εδινε γλωσσοφιλα και εκανε πουτσοτριψιματα, τωρα σε κανει ελεγχο στο απλο προγραμμα! ευτυχως δεν πηρα γυμνο, θα με περνουσε απο αξονικη :tooth:

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
470
Πόντοι
21

Benny 1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2024
Like
14
Πόντοι
0
Περασμα πριν απο λιγο πρωινη βαρδια διπλα απο mesusa στα αριστερα ρουμανα με ωραιο σιλικονατο βυζακι Ραισα αν θυμαμαι καλα προσωπο σωμα νορμαλ 40 απλο στα του αγωνα οχι κατι ιδιαίτερο μεσα αλλα γενικα επειδη εκανα γυρα τα ποιο πολλα εχουν κοπελες αδιαφορες για μενα εμφανισιακα αυτη ηταν ενα κλικ πάνω και περασα

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
710
Πόντοι
86
Περασμα πριν απο λιγο πρωινη βαρδια διπλα απο mesusa στα αριστερα ρουμανα με ωραιο σιλικονατο βυζακι Ραισα αν θυμαμαι καλα προσωπο σωμα νορμαλ 40 απλο στα του αγωνα οχι κατι ιδιαίτερο μεσα αλλα γενικα επειδη εκανα γυρα τα ποιο πολλα εχουν κοπελες αδιαφορες για μενα εμφανισιακα αυτη ηταν ενα κλικ πάνω και περασα
Η αισα σημερα φορουσε ροζ πορνοτακουνα και εβγαινε τσιτσιδη και ολο αυτο σε τραβουσε αρκετα αλλα δε μπηκα....νομιζω το εχω ξαναναφερει καλες επιλογες και το διδυμο ελενα πρασινοματα βυζαρου και ρενατα απεναντι απο την αισα...

Τελευταία τροποποίηση:

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
470
Πόντοι
21
Η ραισα σημερα φορουσε ροζ πορνοτακουνα και εβγαινε τσιτσιδη και ολο αυτο σε τραβουσε αρκετα αλλα δε μπηκα....νομιζω το εχω ξαναναφερει καλες επιλογες και το διδυμο ελενα πρασινοματα βυζαρου και ρενατα απεναντι απο την ραισα...
Γύρισε πρωί η Ραΐσα;κάνει τίποτα μέσα;;ή είναι το ίδιο παλτό όπως ήταν;

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
710
Πόντοι
86
Ναι Αισα λαθος το εγραψα...καμια σχεση με την ελενα ραισα

Laoplanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.652
Πόντοι
206
Πάντως πολύ πεσμένη η κατάσταση και αποψη κοριτσιών και από άποψη περατζαδας-κοσμου. Δεν ήταν έτσι παλιά. Έχω βρει τυχαία και αρκετούς γνωστούς γιατί στους δρόμους είμαστε σαν τις μύγες μέσα στο γάλα και κάνουμε μπαμ...
Αρε Βαρδάρη που γινόταν της πουτανας κάθε μέρα!!!

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.697
Πόντοι
3.936
Στο δωματιο τυπικο γαμησι, την ρωτησα μηπως κανει κατι παραπανω σ μεγαλυτερο προγραμμα και μου ειπε οχι.
Παλια εδινε γλωσσοφιλα και εκανε πουτσοτριψιματα, τωρα σε κανει ελεγχο στο απλο προγραμμα! ευτυχως δεν πηρα γυμνο, θα με περνουσε απο αξονικη :tooth:
Ποιο φολα κι απο τις φολες εδω και χρονια

xxl999gr

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2026
Like
4
Πόντοι
0
Πάντως πολύ πεσμένη η κατάσταση και αποψη κοριτσιών και από άποψη περατζαδας-κοσμου. Δεν ήταν έτσι παλιά. Έχω βρει τυχαία και αρκετούς γνωστούς γιατί στους δρόμους είμαστε σαν τις μύγες μέσα στο γάλα και κάνουμε μπαμ...
Περασμένα μεγαλεία. Τουλάχιστον εμείς είμαστε τυχεροί που τα ζήσαμε.

Laoplanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.652
Πόντοι
206
Τι εννοείς μαν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιο φολα κι απο τις φολες εδω και χρονια
Εγώ κάτι πολύ τυπικό έβλεπα. Φάτσα σκυλέ και μεγάλα βυζιά ,μόνο για ένα γρήγορο γαμησι παράπονο δεν έχω. Το θέμα είναι ότι την συγκεκριμένη πριν λίγα χρόνια την έπαιρνα με 30

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346

πολύ παλιά αποτελούσε καλή επιλογή, τώρα πλέον είναι αστερίας. Έχω γράψει αρνητική κριτική το 2019 για την Έλενα τότε που ήδη άρχισε να χαλάει τις υπηρεσίες.

εδώ ένα απόσπασμα από την κριτική για την Έλενα την πρασινομάτα μου το 2019

''Σαν συμπέρασμα σε γενικές γραμμές η Έλενα πλέον δεν είναι η παλιά Έλενα που ξέραμε και οι υπηρεσίες της είναι μέτριες ως κακές. Δεν μου έμεινε κάτι ευχάριστο από αυτή την συνέδρια παρά μόνο το αρχιδογλύψιμο και το παρακρατικό σεξ σε κάποια φάση της συνουσίας.
Σίγουρα δεν πρόκειται να την ξανά επισκεφτώ διότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές από την Έλενα σε παιχνίδι μέσα στο δωμάτιο.''

Τελευταία τροποποίηση:

Daisy.skg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Like
381
Πόντοι
20
Φρίξου 15 incognito Daisy Ελληνίδα 25 μέχρι 19:00

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom