parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 414
- Πόντοι
- 21
Σήμερα είναι εκει... Μολις πέρασαΣημερα αυριο δουλευει.?? Σου ειπε.??
Σήμερα είναι εκει... Μολις πέρασαΣημερα αυριο δουλευει.?? Σου ειπε.??
Ποια ειναι αυτη η Σαντρα ρε μαγκες? Καντε μια περιγραφη. τοσο καλη ειναι ?Σήμερα είναι εκει... Μολις πέρασα
Αυτή η Ντάρια είναι αδύνατη;Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη με υγεία στην ομαδα. Έπαθα ζημια με την υπηρεσία στο X στην φριξου 15 διπλα στο μπλε. Ξερει κανεις λεπτομέρειες? Στα του σπιτιου, ενα βουλγαρακι πετιτ Νταρια αξιογαμητο με γυαλακια. Μπορει να δοκιμαστεί. Αλλα η υπηρεσια οχι πανω απο 30 φοβερ μουνι. Ισως ειναι του επαγγέλματος αλλα δεν ρωτησα γιατι κόλλησα απο το ποσο καλο ηταν
Ναι... Λεπτούλα πετιτ με γυαλακια... 21 χρονωνΑυτή η Ντάρια είναι αδύνατη;
Λοιπον.... Σαντρα, ρουμανα 30 χρονων, κοντουλα αλλα τουμπανακι, μοιαζει γεματη αλλα ειναι πετρα το κορμι, μελαχρινη, φοβερο δερμα μεταξενιο, και πολυ καθαρηΑυτή η Ντάρια είναι αδύνατη;
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά αυτή η απάντηση ήταν για τον από πάνω!Λοιπον.... Σαντρα, ρουμανα 30 χρονων, κοντουλα αλλα τουμπανακι, μοιαζει γεματη αλλα ειναι πετρα το κορμι, μελαχρινη, φοβερο δερμα μεταξενιο, και πολυ καθαρη
Inside? ΑΝ το γράφω καλά. Στα 50 ΑΠΛΌ!!!! πιπα με καποτα πολύ καλή φιλιά στόμα πτοκαταρτκτικα να σε κάνει κάγκελο φιλιά παντού γενικά σε κάνει πύραυλο και ότι στάση θες... Πολωνεζα ωραία γυναίκα μιλάει καλά ελληνικά... Και έβριζε τον Μητσοτάκη...
ξέρει κανείς αν το X (φριξου 13α) ειναι ανοιχτό σημερα
στις 13:20 έχει γράψει κάποιος ότι πήγε, οπότε μάλλον ναι.ξέρει κανείς αν το X (φριξου 13α) ειναι ανοιχτό σημερα
στις 13:20 έχει γράψει κάποιος ότι πήγε, οπότε μάλλον ναι.
Για την Σαντρα που ρωτησες απαντησαΕυχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά αυτή η απάντηση ήταν για τον από πάνω!
Εχω περασει με την Νταρια.. στα μειον το οτι δεν κανει καλο ελε στοματικο και 2ον το σωμα της ειχε μια ελαφρια μυρωδια..το τελευταιο ισως ετυχε...τα θετικα της οτι ειναι φιλικη αντεχει γενικα στο σπρωξιμο και δε βιαζεται καθολου...ειχα αργησει να τελειωσω η τσατσα ηρθε κοντα στη πορτα την φωναξε αλλα η νταρια μου ειπε να μην αγχωνομαι στα αγγλικα...πιο παλια δε φορουσε γυιαλια..Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη με υγεία στην ομαδα. Έπαθα ζημια με την υπηρεσία στο X στην φριξου 15 διπλα στο μπλε. Ξερει κανεις λεπτομέρειες? Στα του σπιτιου, ενα βουλγαρακι πετιτ Νταρια αξιογαμητο με γυαλακια. Μπορει να δοκιμαστεί. Αλλα η υπηρεσια οχι πανω απο 30 φοβερ μουνι. Ισως ειναι του επαγγέλματος αλλα δεν ρωτησα γιατι κόλλησα απο το ποσο καλο ηταν
Εχει σωματαρα αλλα λογω καταγωγης δεν μπηκα με τοσες φολεςΚαλησπέρα μια Βαλεντίνα λατίνα στ Μπλάκ Άντζελς την δοκίμασε κανείς να μας πει
Αυτή η λαλυ αξίζει?Στη χθεσινη βραδυνη τσαρκα
Πετρου ερημιτη 2α καρλα..εκει εγινε η καταθεση.. για οσους αναρωτιουνται τι αποδοση εχει μεσα απο μουνι κλεβει απο κωλο καθετε και τον τρωει σε ικανοποιητικο βαθμο
Πετρου ερημιτη 4 η Εμμα
Και στο πανω τερμα της Πετρου ερημιτη η Νικολ
Απεναντι πετρου ερημιτη 5α καρολινα
Καρινοσπιτο μινωταυρου 3 κλειστο
Μινωταυρου 16 Venus Λιντα
Μινωταυρου 16β Venus στο πισω 2 κλασικες φαρδοκωλες λατινοφατσες η καταλινα και μια αλλη..νομιζω τις εχω ξαναδει ισως ανακυκλωνονται.. με πρωκτικο και οι 2
Στο ξυλινο Μινωταυρου 14 2 ρωσσιδες μια μελαχροινη ψηλη(σε πολλους θα αρεσει)και μια κοντη ξανθια...απο 40 και εδω
Νικηφορου ουρανου 24 και μινωταυρου με το welcome ηχητικο η ναντια η ρουμανα
Νικηφορου ουρανου 28 ή 26 δε ξερω διπλα απο της ρεμπεκας η λουνα απο 30
Νικηφορου ουρανου και μινωταυρου το ασπρο οι 2 ουκρανες η νεαρη τζουλια και η πιο μεγαλη ηλικιακα αλισα
Η επιστροφη της τζενης στο godiva αχελωου 10... απο 40 euros...απο πορτογαλια ειπε η τσατσα
Nικηφορου ουρανου 13 black angels η Βαλεντινα λατινα με πλαστικα βυζια
Belarus 3 κοπελιες κρυσταλ νικολ και μια ακομη δε θυμαμαι ονομα
Φριξου 13 η 15 μπλε blue dreams η σουζανα χωρις τσατσα
Φριξου 15β icognito ενα ωαραιο διδυμο η βουλγαρα νταρια με μαυρα κοκκαλινα γυαλια και μια απο παραγουαη αρκετα ομορφη...
Inside φριξου 14 β 2 κοπελες λουσια κοντη με βαμενα ξανθα μαλλια και η ελιζα -λιζα μελαχροινη αλογα απο αγιο δομινικο σε παρτουζα και οι 2 ...ισως το επιχειρησω
Sex and the city φριξου 14α ο νεαρος τσατσος που ονομαζεται Παναγιωτης οπως μου ειπε μου παρουσιασε την μαυρουλα Κατυ...μια barbie σε σοκολατι οπως το συμπληρωσε
Poison πισω η Λαλυ
Casa da more 2 αδιαφορες απο 30 ...ονοματα δεν ειπαν
Super paradise μια κοντη βαλεντινα ειπε ο τσατσος
Super paradise 1 καταλινα
Super paradise 2 γκαμπυ
Και τα 3 των paradise απο 40
Πολλοι αθιγγανοι χθες και ολοι μαζεμενοι στη πετρου ερημιτη...ασιατες δεν ειδα
Δεν εχω μπει φιλε..για τα δικα μου γουστα οχιΑυτή η λαλυ αξίζει?
Κάποιος έγραψε διθυραμβικη κριτική