Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τον ξέρω αλλά δεν χρειάζεται να αναφερθεί εδώ. Δεν είναι και κάτι σημαντικό. Το σημαντικό είναι πως αυτοί που το επιθυμούν ξέρουν που θα τη βρουν.
Είναι ξεκάθαρη σε αυτό που προσφέρει και σέβεται το χρόνο και τα χρήματά σου. Και είναι και ωραία γυναίκα.Παντως η γκομενα στις υπηρεσιες της αλλα και σα χαρακτηρας ειναι σπαθι.Δε πουλαει λογια...
Ενταξει το ωραια ειναι σχετικο(εμενα μου αρεσει)Είναι ξεκάθαρη σε αυτό που προσφέρει και σέβεται το χρόνο και τα χρήματά σου. Και είναι και ωραία γυναίκα.
Ναι. Το ωραίο είναι υποκειμενικό. Αλλά υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια τα οποία κατά τη γνώμη μου τα πληρεί.Ενταξει το ωραια ειναι σχετικο(εμενα μου αρεσει)
Σημασια εχει οτι σεβεται τα λεφτα που περνει και δε σε αφηνει να πιστευεις τα δικα σου(για τους αγαπουληδες)

Ευχαριστώ!Όπως ήταν. 100€ η μια ώρα.
Θά διαφωνήσω σέ μερικά από αυτά λες....ρε αλανια για να διαγραψει η κοπελα το προφιλ, σημαινει οτι κατι την πειραξε-ενοχλησε εδω! Ειτε το φορουμ, ειτε καποια μελη κ ισως να ηταν κατι σοβαρο για να αλλαξει και το τηλεφωνο των ραντεβου της.
Οποτε μην ζητατε ολοι λινκ και νεο τηλεφωνο, σεβαστειτε την επιθυμια της.
![]()

κανει μπλοκ τους μαλακες και ολα καλα. το τηλεφωνο το βρισκει ευκολα οποιος θελει...ρε αλανια για να διαγραψει η κοπελα το προφιλ, σημαινει οτι κατι την πειραξε-ενοχλησε εδω! Ειτε το φορουμ, ειτε καποια μελη κ ισως να ηταν κατι σοβαρο για να αλλαξει και το τηλεφωνο των ραντεβου της.
Οποτε μην ζητατε ολοι λινκ και νεο τηλεφωνο, σεβαστειτε την επιθυμια της.
![]()
Για να είμαστε ξεκάθαροι. Και επειδή έχω μιλήσει μαζί της. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα μέλη του σάιτ που θα θελήσουν να επικοινωνήσουν μαζί της. Όποιος συναντηθεί μαζί της θα μάθει και τους λόγους της αποχώρησής της από εδώ. Ας μην το κάνουμε σίριαλ. Το θέμα είναι να βρεθείς με την Αναστασία και να περάσεις όμορφα. Όλα τα άλλα δεν έχουν και τόση σημασία....αρχοντα δεν ειπα οτι σταματησε, ειπα να μην ζητανε εδω πληροφοριες κ νεο τηλεφωνο απο την στιγμη που η κοπελα θελησε να κοψει επαφες απο εδω, αυτο εννοω λεγοντας να σεβαστουμε την επιθυμια της!
Τηλέφωνο ψάξε στους δίπλα.Ένα τηλέφωνο παρακαλώ