Νέα

Σεξ με ξαδέρφη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Καλά ρε αδέρφια...
Τόσα και τόσα μουνια γύρω μας....
Με συγγενείς πρώτου βαθμού καυλωνεται;;;;
Έλεος ρε παιδιά!!!!
Καυλώνουμε με όσες μας καυλώνουνε, άσε που το "απαγορευμένο" είναι και διεγερτικό! Βέβαια στην Ελλάδα που θυμήθηκε να περάσει και αυτή "φάση παρατεταμένου μεσαίωνα" το "απαγορευμένο" κατέληξε να είναι παλιές σειρές του mega και τίτλος τραγουδιού του Τσαλίκη.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
613
Like
99.854
Πόντοι
48.067

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.405
Πόντοι
456
Δεν εχει να κανει με τη θρησκεια, ειναι αλλο οι κοινωνικες νορμες και αλλο οι επιταγες της θρησκειας, και στην Ινδονησια ειναι μουσουλμανοι, αλλα δεν υπαρχει αυτη η πρακτικη
Υπαρχουν χωρες, ή καλυτερα γεωργαφικες περιοχες, που η κοινωνιες ηταν πιο μικρες και με μικρες ανταλλαγες και προεκυψε η αναγκη, οποτε και την εχουν σε καποιο βαθμο κρατησει
Σαχλαμάρες φίλε.
Η Ινδονησία ειναι εξαίρεση στον κανόνα.
Οι πρώτες 20 χώρες σε ενδογαμια ειναι συντριπτικά μουσουλμανικες. 20 απο τις 20.
Ακόμη και στην Τουρκία το ποσοστό ειναι 21%.

Και αυτο έχει θρησκευτική βάση:

Κοράνι,
Σούρα An-Nisa 4:23
Εκεί αναφέρονται όλες οι συγγενικές σχέσεις που απαγορεύονται για γάμο (μητέρα, αδελφή, θεία, ανιψιά κ.λπ.)
Τα ξαδέλφια δεν αναφέρονται στη λίστα. Άρα θεωρούνται επιτρεπτά.
Σούρα An-Nisa 4:24
«όλες οι άλλες γυναίκες πέρα από αυτές που αναφέρθηκαν είναι επιτρεπτές»

Σούρα Al-Ahzab 33:50
Αναφέρει ρητά ότι επιτρέπονται: «οι κόρες των θείων σου (από πατέρα και μητέρα)» δηλαδή τα ξαδέλφια

Κι αυτά φυσικά γιατι και κ ο ίδιος ο Μωάμεθ παντρεύτηκε πρώτη ξαδέρφη του. Η Ζαιναμπ μάλιστα ήταν κόρη του θετου γιου του...χώρισαν και την πηρε ο ξάδερφος.
Και μετα αποκάλυψε ο αλλαχ στον Μωάμεθ πως απαγορεύεται η υιοθεσία...

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.261
Πόντοι
3.535
Πάντως στις βασιλικές οικογένειες πριν κάποιους αιώνες το να παντρευτούν πρωτοξαδερφα δεν ήταν και σπάνιο....

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
144
Like
11.689
Πόντοι
25.186
Μπάρμπα, άντε και γαμήσου που θα μας ζαλίσεις τ’ αρχίδια. Ένα χαλαρό θέμα άνοιξα στο bourdela κι εσύ μας λες για παιδεραστίες και για αιμομιξίες. Μάλλον εσύ έχεις κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλο και σε συζήτηση που αναφέρεται σε συναινετικό σεξ μεταξύ ενηλίκων, εσύ φαντασιώνεσαι παιδιά. Πανηβλακα. Εφόσον σου φαίνεται αδιάφορο το θέμα, προσπέρασε το.
Σε πρώτη φάση με δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση σου.... Άντε γαμισου.... Μπάρμπα.... Δεν σου έδωσα αφορμή ούτε δικαίωμα να με προσβάλεις και δεν βλέπω τον λογο.... Άνοιξες ένα νήμα ρώτησες απόψεις και απάντησα... Εκτός και αν απαντήσεις είναι μόνο όσες συμφωνούν μαζί σου.... Όπως και να έχει ο πρώτος που συμφωνεί και θεωρεί την παιδεραστία καύλα έσκασε....διάβασε λίγο πιο πάνω Λέει ο 30αρις γαμουσε 15χρονη και γουσταραν τρέλα... Αλλά σε αυτόν δεν την έπεσε κανείς έκανες επίθεση σε εμένα γιατί διαφωνώ στο να γαμιωνται συγγενείς και είμαι κάθετα αντίθετος με αιμομιξίες και παιδεραστιες....Καλή συνέχεια και καλό θα ηταν να είσαι πιο μαζεμένος όταν απαντάς σε κάποιον που ούτε ξέρεις ούτε σε προσέβαλε εσένα και κανένα άλλο εδώ μέσα

OP
OP
thecleverone

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
516
Πόντοι
21
Σε πρώτη φάση με δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση σου.... Άντε γαμισου.... Μπάρμπα.... Δεν σου έδωσα αφορμή ούτε δικαίωμα να με προσβάλεις και δεν βλέπω τον λογο.... Άνοιξες ένα νήμα ρώτησες απόψεις και απάντησα... Εκτός και αν απαντήσεις είναι μόνο όσες συμφωνούν μαζί σου.... Όπως και να έχει ο πρώτος που συμφωνεί και θεωρεί την παιδεραστία καύλα έσκασε....διάβασε λίγο πιο πάνω Λέει ο 30αρις γαμουσε 15χρονη και γουσταραν τρέλα... Αλλά σε αυτόν δεν την έπεσε κανείς έκανες επίθεση σε εμένα γιατί διαφωνώ στο να γαμιωνται συγγενείς και είμαι κάθετα αντίθετος με αιμομιξίες και παιδεραστιες....Καλή συνέχεια και καλό θα ηταν να είσαι πιο μαζεμένος όταν απαντάς σε κάποιον που ούτε ξέρεις ούτε σε προσέβαλε εσένα και κανένα άλλο εδώ μέσα
Φίλε είσαι καθυστερημένος ή απλά τα γεννητικά σου φταίνε και έχεις χαμηλή νοημοσύνη;

«Θα ήθελα να ακούσω γνώμες και από προσωπικές εμπειρίες από άτομα που το έχουν σκεφτεί έντονα με πρώτη ξαδέρφη.»

Ρώτησα απόψεις από άτομα που τους ενδιαφέρει το θέμα, που ακριβώς είδες ότι ζήτησα debate και αντιπαράθεση; Που κολλάει η παιδεραστία με αυτό που είπα;

Επίσης αν σε πείραξε αυτό που ανέφερε ο άλλος για την δεκαπεντάχρονη κάνε επίθεση προσωπικά σε αυτόν, μην ανακατεύεις όμως το δικό μου θέμα που δεν έχει να κάνει σε τίποτα με κάτι παράνομο, ούτε για αιμομιξία μίλησα – το ξεκαθάρισα κιόλας ότι μιλάμε για κάτι σαρκικό– και κάτι συναινετικό ανάμεσα σε ενηλίκους.

Εντάξει ξέρω που βρίσκομαι αλλά πραγματικά δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις στη ζωή σου από το να μπαίνεις στο μπουρδέλα και να σχολιάζεις σε θέματα που δε σε αφορούν;

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
920
Πόντοι
96
Σαχλαμάρες φίλε.
Η Ινδονησία ειναι εξαίρεση στον κανόνα.
Οι πρώτες 20 χώρες σε ενδογαμια ειναι συντριπτικά μουσουλμανικες. 20 απο τις 20.
Ακόμη και στην Τουρκία το ποσοστό ειναι 21%.

Και αυτο έχει θρησκευτική βάση:

Κοράνι,
Σούρα An-Nisa 4:23
Εκεί αναφέρονται όλες οι συγγενικές σχέσεις που απαγορεύονται για γάμο (μητέρα, αδελφή, θεία, ανιψιά κ.λπ.)
Τα ξαδέλφια δεν αναφέρονται στη λίστα. Άρα θεωρούνται επιτρεπτά.
Σούρα An-Nisa 4:24
«όλες οι άλλες γυναίκες πέρα από αυτές που αναφέρθηκαν είναι επιτρεπτές»

Σούρα Al-Ahzab 33:50
Αναφέρει ρητά ότι επιτρέπονται: «οι κόρες των θείων σου (από πατέρα και μητέρα)» δηλαδή τα ξαδέλφια

Κι αυτά φυσικά γιατι και κ ο ίδιος ο Μωάμεθ παντρεύτηκε πρώτη ξαδέρφη του. Η Ζαιναμπ μάλιστα ήταν κόρη του θετου γιου του...χώρισαν και την πηρε ο ξάδερφος.
Και μετα αποκάλυψε ο αλλαχ στον Μωάμεθ πως απαγορεύεται η υιοθεσία...
ΔΕΝ ειναι το ισλαμ που καλει σε καποια πρακτικη τετοια, απλα η θρησκεια, εκανε προσαρμογη στα τοπικα ηθη και εθιμα, τιποτς περιεργο.
Για να καταλαβεις τι ειναι αυτο που λες, μια θρησκεια που κανονιζει με καθε λεπτομερια, πως θα ντυθεις, πως θα πλυνεις τα χερια σου, πως θα κανεις σωστα την προσευχη σου, ΑΥΤΟ το τοσο μικρο θεμα, το εχει αφησει σε μερικες χωρες οπως ειναι το μπαγκλαντεζ και οι φιλιπινες (το μουσουλμανικο κομματι εννοω) αλλα και κατι αλλα γυρω απο την Τουρκια, τελος παντων, σε τετοιες περιπτωσεις, σαν τη δικια σας, η πρακτικη ειναι μια!

Ναι φιλε μου, οτι πεις!

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.405
Πόντοι
456
ΔΕΝ ειναι το ισλαμ που καλει σε καποια πρακτικη τετοια, απλα η θρησκεια, εκανε προσαρμογη στα τοπικα ηθη και εθιμα, τιποτς περιεργο.
Για να καταλαβεις τι ειναι αυτο που λες, μια θρησκεια που κανονιζει με καθε λεπτομερια, πως θα ντυθεις, πως θα πλυνεις τα χερια σου, πως θα κανεις σωστα την προσευχη σου, ΑΥΤΟ το τοσο μικρο θεμα, το εχει αφησει σε μερικες χωρες οπως ειναι το μπαγκλαντεζ και οι φιλιπινες (το μουσουλμανικο κομματι εννοω) αλλα και κατι αλλα γυρω απο την Τουρκια, τελος παντων, σε τετοιες περιπτωσεις, σαν τη δικια σας, η πρακτικη ειναι μια!

Ναι φιλε μου, οτι πεις!
Σου παρέθεσα πολύ συγκεκριμένα που βασίζεται η ενδογαμια στο κοράνι. Και υπάρχουν και αντίστοιχες χαντιθ.
Εσυ μου λες απλά τι νομίζεις.
Και νομίζεις πως σε μια περιοχή απο τον Ατλαντικό ως το Παντζάμπ , το Σουδάν και την άκρη της Αραβίας (ολος ο γνωστός κόσμος πλην της Ευρώπης δηλαδή) είχαν τα ίδια "τοπικά εθιμα".
Και ο ίδιος αυτοαναιρεισαι οταν λες πως πρόκειται για μια θρησκεία που σου καθορίζει ακόμη και το πως θα πλύνεις τα χέρια σου...πως γίνεται να μην επηρεάζει και αυτο;
Δεν ειπα προφανώς πως το επιβάλει, αλλα το επιτρέπει και μάλιστα με το παράδειγμα του μέγιστου προφήτη, του οποίου η ζωή θεωρείται προτυπο, το ενθαρρύνει. Πολλω δε μάλλον οταν οι γυναίκες είναι περιορισμένες σπιτι και η απόφαση τογ γάμου συμφωνείται μεταξύ των γονιών.

giorgiodelafuentes2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.284
Πόντοι
201
Σου παρέθεσα πολύ συγκεκριμένα που βασίζεται η ενδογαμια στο κοράνι. Και υπάρχουν και αντίστοιχες χαντιθ.
Και νομίζεις πως σε μια περιοχή απο τον Ατλαντικό ως το Παντζάμπ , το Σουδάν και την άκρη της Αραβίας (ολος ο γνωστός κόσμος πλην της Ευρώπης δηλαδή) είχαν τα ίδια "τοπικά εθιμα".
Και ο ίδιος αυτοαναιρεισαι οταν λες πως πρόκειται για μια θρησκεία που σου καθορίζει ακόμη και το πως θα πλύνεις τα χέρια σου...πως γίνεται να μην επηρεάζει και αυτο;
Δεν ειπα προφανώς πως το επιβάλει, αλλα το επιτρέπει και μάλιστα με το παράδειγμα του μέγιστου προφήτη, του οποίου η ζωή θεωρείται προτυπο, το ενθαρρύνει. Πολλω δε μάλλον οταν οι γυναίκες είναι περιορισμένες σπιτι και η απόφαση τογ γάμου συμφωνείται μεταξύ των γονιών.
Νομίζω παίζουν και τα περιουσιακά θέματα. Δίνουν τις κοπέλες σε συγγενείς για να μένει η περιουσία στην ευρύτερη οικογένεια. Αυτή η πρακτική υπήρχε σε πολλές αρχαίες κοινωνίες αλλά σιγά-σιγά εξαλείφθηκε. Εγώ πάντως γύρω στα 22 είχα καβλώσει με 2η ξαδέλφη,20 αυτή, αλλά μόνο τον έπαιζα δεν έκανα τίποτα.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
920
Πόντοι
96
οτι πεις ρε συ!
που να ξερω εγω? λες και εχω παει καθολου προς τα κει?

εσυ φαινεσαι εισαι γνωστης, εχεις συναναστραφει, ξερεις, δε κρυβεται!

Jim2696

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2024
Like
540
Πόντοι
81
εγώ θεωρώ πως τη βλέπεις...Αν με την πρώτη σου ξαδέρφη δεν έχει επαφές και τη βλέπεις μία φορά το χρόνο πιστεύω θα σου βγει. Αλλά αν μεγαλώσατε μαζί δύσκολο. Εγώ να σας πως την δική μου ιστορία. Έχω μία δεύτερη ξαδέρφη η οποία τότε ήταν 32 χρονών. Σε ένα τραπέζι που μείναμε οι δύο μας τη ρώτησα για το αν είχε ποτέ σχέση και μου ειπε ποτέ... επισης την ρώτησα αν έχει πάει ποτέ με άντρα και μου είπε όχι ακομα. Αυτό το σκηνικό ήταν το μοναδικό παιδιά που με καύλωσε πάρα πολύ. Φυσικά και δεν έκανα τίποτα παραπάνω απλά από τότε το σκέφτομαι... Υ.Γ. να σημειωθεί ότι είναι πολύ της εκκλησίας η συγκεκριμένη!

Nemo39

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
57.968
Πόντοι
11.956
Για κάποιο λόγο μου έρχεται να ακούσω το τραγούδι sweet home Alabama (και αποκλείεται να είμαι ο μόνος).Στη ξαδέλφη και στη θεία μπαίνει πάντα στην ευθεία λένε άλλωστε.
Πάντως σχετικά με το ισλάμ για σεξ με τη ξαδέλφη που περιγράφετε συντρόφιμοι ομοϊδεάτες και η εκκλησία μας είναι που δεν απαγορεύει ο γάμος ξαδέλφης δεύτερου βαθμού (διορθώσετε με αν κάνω λάθος).
Θα συμφωνήσω ότι το απαγορευμένο είναι και πιο όμορφο/γλυκό/πικάντικο από το σύνηθες.
Ευχομαι να σας κάτσει η οποια ευκαιρία θέλετε συντρόφιμοι ομοϊδεάτες του ιντερνετικού ιδρύματος και το όνειρο να γίνει πράξη.

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
994
Πόντοι
361
Νομίζω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει στην εφηβεία άντε βαριά στα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης. Αν δεν έχει γίνει μέχρι τότε πολύ δύσκολο μετά. Μπαίνουν άλλου είδους σκέψεις και δεν πρέπει που πιο μικρός πάνω στις ορμόνες δεν τις έχεις

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα αλάνια. Αν και έχω βρει κάποια παρόμοια θέματα που έχουν ανοιχτεί αρκετά χρόνια πριν , είπα να καταθέσω το θέμα για μια φρέσκια συζήτηση. Πόσο ρεαλιστικό είναι το γαμήσι με ξαδέρφη; Δε μιλάω για τρίτη -τέταρτη αλλά για πρώτη. Θέτω το θέμα γιατί εγώ προσωπικά γνωρίζω άτομο που όντως κάρφωσε πρώτη του ξαδέρφη και δεν αμφιβάλλω στο ελάχιστο ότι λέει αλήθεια. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από αυτά τα εχέμυθα σκηνικά τα οποία γίνονται συχνά απλά δεν γίνονται γνωστά. Είναι σχεδόν απίθανο κάποιος να αρχίσει να λέει από δω κι από κει ότι κάρφωσε ξαδέρφη. Εσείς τι πιστεύετε, είναι κάτι το οποίο στην ουσία μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα απλά όπως είναι λογικό οι περισσότεροι κολλάνε στο να κάνουν την κίνηση; Προφανώς μιλάω για συγκεκριμένη κατάσταση και σχέση με ξαδέρφη, να είναι ακομπλεξάριστη η άλλη , να μιλάς χύμα μαζί της και να ξέρεις ότι δε θα γίνει άβολη η σχέση σας μετά το σκηνικό. Επίσης μιλάω καθαρά για κάτι καθαρά σαρκικό προφανώς… όχι για έρωτες με ξαδέρφια κλπ. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες και από προσωπικές εμπειρίες από άτομα που το έχουν σκεφτεί έντονα με πρώτη ξαδέρφη.
Εγω με πρωτο ξαδερφο, ειναι ενας μου χρωσταει κατι λεφτα εδω και καιρο και ολο τον κινεζο κανει..
Ε θα τον τσακωσω καμια μερα και θα τον γαμησω.

Spidy333

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
130
Πόντοι
1
Αφήστε τις πρώτες και πηγαίνετε στις τρίτες... (Τρίτα και τέταρτα πάρτα και πετα τα λένε)
Εμένα μου έτυχε με τεταρτη ξαδέρφη και μετά με ρωταγε αν κάναμε αμαρτία
Όσο διήρκεσε καλό ήταν...

isaak_ll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
1.892
Πόντοι
201
Παντως να πω οτι η πρωτη ξαδερφη δεν ειναι συγγενης πρωτου βαθμου. Πρωτου βαθμου ειναι γοννεις και παιδια. Τα αδερφια ειναι δευτερου βαθμου..
Καλά ρε αδέρφια...
Έλεος ρε παιδιά!!!!

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
30
Πόντοι
1
Έτυχε και πήγα με 2 ξαδέρφες που ήταν και οι 2 δεύτερες. Και στις 2 περιπτώσεις το μάθαμε εκ των υστέρω, αλλά και που το μάθαμε δεν μας χάλασε και χαχανίζαμε και το ξανακάναμε. Και οι δύο καυλιάρες, η μια τέρμα πουτάνα, την πέρνανε και 2 αγόρια μαζί, όλα αυτά ηλικίες 18-22. Για αυτό αυτές είναι οι καλύτερες ηλικίες, γτ οι κοπέλες θέλουν μόνο να γαμιούντε! Κρίμα να μην είχα μια κάμερα....

Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
6.448
Πόντοι
3.810
Έτυχε και πήγα με 2 ξαδέρφες που ήταν και οι 2 δεύτερες. Και στις 2 περιπτώσεις το μάθαμε εκ των υστέρω, αλλά και που το μάθαμε δεν μας χάλασε και χαχανίζαμε και το ξανακάναμε. Και οι δύο καυλιάρες, η μια τέρμα πουτάνα, την πέρνανε και 2 αγόρια μαζί, όλα αυτά ηλικίες 18-22. Για αυτό αυτές είναι οι καλύτερες ηλικίες, γτ οι κοπέλες θέλουν μόνο να γαμιούντε! Κρίμα να μην είχα μια κάμερα....
Οι δεύτερη ξαδέρφη είναι τέταρτος βαθμός συγγένειας.. παντρεύεσαι κάνεις παιδιά κανονικά.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.077
Πόντοι
16.235
Καλά ρε αδέρφια...
Έλεος ρε παιδιά!!!!
Πολλοί δεν έχουν παρέες πέρα από την γειτονιά τους και το χωριό τους και τους φαίνεται ολόκληρος άθλος του Ηρακλή να πάνε μέχρι την πιο κοντινή πόλη για μια βόλτα ...αυτοί μπορεί να νιώσουν έλξη ακόμα και για θηλυκή γάτα ....δεν την παλεύουν με τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom