Νέα

Προτεινόμενοι Τιμημένοι από τα μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρίστων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.655
Πόντοι
28.246

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.157
Πόντοι
40.655
Περίμενε... θα σε φτιάξω μη βιάζεσαι.
Βιαστική και ανυπόμονη γεροντοπουστρέτα! :effemine:χαχαχα
Δεν μου απάντησες όμως Πάκηδες η Αράπια ? Κατάλαβα δύσκολο ερώτημα...ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΟΛΑ! :2funny:

Καλά!!!

Βάλε τώρα για 43ή φορά την αφίσα με τον Άγιο Παΐσιο και τράβα να χτενίσεις τα μικρά σου πόνυ. :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.492
Πόντοι
5.506
Άριστο διάβασε καλά.
Την έκανα να τα βγάλει αυτή τα π.μ στη φόρα και τα έβγαλε.
Το θέμα είναι ότι το γαμιολακι των τσοντοσινεμα την έμπλεξε με λάθος άτομο και πάνω στο πανικό με μπλόκαρε στο νήμα της γιατί ήξερε ότι θα γινόταν μπάχαλο εκεί μέσα με την μπαροκα.
Η μπαροκα το παίζει και αντλας στις κοπελες
Ζανουλα διάβασε καλά.
Όταν θα βρεθεί έστω και μια κυρία να γράψει και για σένα "γιατί τον πειράζετε, έχω προσωπική γνώμη και γαμαει πολύ καλά και είναι καλό παλληκάρι" σφύρα μου κλέφτικα.
Μέχρι στιγμής έφαγες τα μούτρα σου και από τα γραφόμενα σου μόνο για στραπον, αφέντρες, κατουρήματα και χεσίματα ξέρουμε.

Πάμε παρακάτω.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.157
Πόντοι
40.655
Ειδικά εσύ ναι καλείς άλλους 5 για να με αντιμετωπίσεις γιατί μόνος σου κλανεις μέντες
Σαιντ έχεις ξεφτυλιστει και ακόμα χαμπάρι δεν έχεις πάρει
Έννοια σου έχεις να φας πολλές πουτσες ακόμα

Ζανούκω!

Πριν σου βάλουν οι αφέντρες το μπατ πλαγκ με την ουρά αλόγου βαθιά στην κωλοτρυπίδα, σε βάζουν πρώτα να του κάνεις μιζανπλί; :coffee:

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.234
Ζανουλα διάβασε καλά.
Όταν θα βρεθεί έστω και μια κυρία να γράψει και για σένα "γιατί τον πειράζετε, έχω προσωπική γνώμη και γαμαει πολύ καλά και είναι καλό παλληκάρι" σφύρα μου κλέφτικα.
Μέχρι στιγμής έφαγες τα μούτρα σου και από τα γραφόμενα σου μόνο για στραπον, αφέντρες, κατουρήματα και χεσίματα ξέρουμε.

Πάμε παρακάτω.
Κορδελακια ασε τις μαλακιες εσυ το παρηγγειλες να το πει και γιναται και οι δυο ρεζιλι.
Εσυ βεβαια κλαιν αλλα αυτη θα ειχε προβλημα μετα...

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.234
Ζανούκω!

Πριν σου βάλουν οι αφέντρες το μπατ πλαγκ με την ουρά αλόγου βαθιά στην κωλοτρυπίδα, σε βάζουν πρώτα να του κάνεις μιζανπλί; :coffee:
Τελικα εισαι προμοτορας η νταβας?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.492
Πόντοι
5.506
Επιβεβαιώνω.

Ακόμα και τα φλόκια στο τσιμπούκι τα φτύνει αντί να τα καταπιεί αχόρταγα. :coffee:
Σου έχω νέα, χάκαρα τους λογαριασμούς του Ζανουλη και βρήκα τι του στέλνει ο τραβελος του

670518744_18571725031065520_3818674656442361608_n.jpg

Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Like
38
Πόντοι
0

@Zebu στο έχει κάνει ο γαμιας σου αυτό?​

Πίσσα σκοτάδι​

Σε αυτήν τη στάση, κάθεσαι σε μία καρέκλα με δεμένα τα μάτια και αφήνεις τη φαντασία σου να καλπάσει. Παράλληλα, αφήνεις τον γαμιάς σου να κάνει ό,τι εκείνος νομίζει. Μπορεί να γδύσει αργά και βασανιστικά, να σου ψιθυρίσει στο αυτί τι πρόκειται να κάνει, πριν σ’ το κάνει. Έπειτα, μπορεί να σε αγγίξει με όποιο σημείο του σώματός της θέλει ή ακόμα καλύτερα με όποιο σημείο του σώματός της ερεθίζεται (για τις ερωτικές ζώνες μιλούμε ντε). Η στάση μπορεί να ολοκληρωθεί με εκείνη να σε «χρησιμοποιεί» ή με εκείνη να αυτοικανοποιείται και εσύ απλώς να ακούς.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.655
Πόντοι
28.246
Ζαν Κλοντ τώρα. Δείτε πως κατάντησε από όσο ξύλο έφαγε.
Αποκλειστικη φωτό.

IMG_20260411_164056.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.655
Πόντοι
28.246
Κορδελακια ασε τις μαλακιες εσυ το παρηγγειλες να το πει και γιναται και οι δυο ρεζιλι.
Εσυ βεβαια κλαιν αλλα αυτη θα ειχε προβλημα μετα...
Ζαν. Σε βάζουν οι αφέντρες να μαζεύεις και με τη χούφτα το κάτουρο και να πλένεις τα μούτρα σου;

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.234
Ζανούκω!

Προτιμάς μαστίγιο πλεκτό από βακέτα ή από βοϊδόπουτσα που είναι και πιο βαρβάτο; :coffee:
Θεωρείς τον εαυτο σου μαγκα έξυπνο γαμια η δεν ξερω εγω τι αλλο??
Νομίζεις οτι εισαι κάποιος?
Νομίζω πως δεν είσαι τιποτα παραπανω απο ενα γαμιολακι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.492
Πόντοι
5.506
Zαν, ειλικρινά τώρα ρε τρόμπα, γιατί δεν ξελογκαρεις λίγο να πάρεις μια ανάσα; Θα πνιγείς στο τέλος από τόσο σπέρμα, όσο βιρτουόζος κι αν είσαι στην κατάποση. Ο Αρίστος την έκανε για λίγο να κάνει λίγο Listerine.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.655
Πόντοι
28.246
Ζαν. Σπαθί στο κώλο σου έχει βάλει καμία αφέντρα;

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.234
Zαν, ειλικρινά τώρα ρε τρόμπα, γιατί δεν ξελογκαρεις λίγο να πάρεις μια ανάσα; Θα πνιγείς στο τέλος από τόσο σπέρμα, όσο βιρτουόζος κι αν είσαι στην κατάποση. Ο Αρίστος την έκανε για λίγο να κάνει λίγο Listerine.
Ποιο σπερμα μωρη τρελοκοτσιδου των τσοντοσινεμα που στα μπουκεικ τα μαζευες ολα σε 2 λιτρη κανατα και τα επινες μονοκοπανια και ξερογλυφοσουν μετα...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.138
Πόντοι
3.556
Ζανουλα διάβασε καλά.

Πάμε παρακάτω.
Οι φήμες πάντως θέλουν τον Ζαν να έχει ασταμάτητο κωλο. Τα πάντα μπαίνουν μεσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιο σπερμα μωρη τρελοκοτσιδου των τσοντοσινεμα που στα μπουκεικ τα μαζευες ολα σε 2 λιτρη κανατα και τα επινες μονοκοπανια και ξερογλυφοσουν μετα...
Ο Μπαρόκ έχει το όνομα

Αλλά ο Ζαν και η κλίκα του μιλάνε συνέχεια για αφέντρες, ή βρίσκουν άμεσα τσοντοφωτογραφιες με στραπον.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.492
Πόντοι
5.506
Για βάλε μια πηγουλα γιατί μέχρι στιγμής τα δικά σου τα χουνέρια διαβάζουμε.....

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom