Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.704
- Πόντοι
- 28.246
Θα πέσει ξύλο από τον Λάκη, να όπως εδώ.Τι λες ρε του έκανες τη μούρη κρέας...
Εδώ ο τελης σε ξεκωλιαζει και έβαλες την άλλη να πει μια κοτσανα
Θα πέσει ξύλο από τον Λάκη, να όπως εδώ.Τι λες ρε του έκανες τη μούρη κρέας...
Εδώ ο τελης σε ξεκωλιαζει και έβαλες την άλλη να πει μια κοτσανα
Περίμενε... θα σε φτιάξω μη βιάζεσαι.
Βιαστική και ανυπόμονη γεροντοπουστρέτα!χαχαχα
Δεν μου απάντησες όμως Πάκηδες η Αράπια ? Κατάλαβα δύσκολο ερώτημα...ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΟΛΑ!![]()

Ζανουλα διάβασε καλά.Άριστο διάβασε καλά.
Την έκανα να τα βγάλει αυτή τα π.μ στη φόρα και τα έβγαλε.
Το θέμα είναι ότι το γαμιολακι των τσοντοσινεμα την έμπλεξε με λάθος άτομο και πάνω στο πανικό με μπλόκαρε στο νήμα της γιατί ήξερε ότι θα γινόταν μπάχαλο εκεί μέσα με την μπαροκα.
Η μπαροκα το παίζει και αντλας στις κοπελες
Ειδικά εσύ ναι καλείς άλλους 5 για να με αντιμετωπίσεις γιατί μόνος σου κλανεις μέντες
Σαιντ έχεις ξεφτυλιστει και ακόμα χαμπάρι δεν έχεις πάρει
Έννοια σου έχεις να φας πολλές πουτσες ακόμα

Κορδελακια ασε τις μαλακιες εσυ το παρηγγειλες να το πει και γιναται και οι δυο ρεζιλι.Ζανουλα διάβασε καλά.
Όταν θα βρεθεί έστω και μια κυρία να γράψει και για σένα "γιατί τον πειράζετε, έχω προσωπική γνώμη και γαμαει πολύ καλά και είναι καλό παλληκάρι" σφύρα μου κλέφτικα.
Μέχρι στιγμής έφαγες τα μούτρα σου και από τα γραφόμενα σου μόνο για στραπον, αφέντρες, κατουρήματα και χεσίματα ξέρουμε.
Πάμε παρακάτω.
Τελικα εισαι προμοτορας η νταβας?Ζανούκω!
Πριν σου βάλουν οι αφέντρες το μπατ πλαγκ με την ουρά αλόγου βαθιά στην κωλοτρυπίδα, σε βάζουν πρώτα να του κάνεις μιζανπλί;![]()
Σου έχω νέα, χάκαρα τους λογαριασμούς του Ζανουλη και βρήκα τι του στέλνει ο τραβελος τουΕπιβεβαιώνω.
Ακόμα και τα φλόκια στο τσιμπούκι τα φτύνει αντί να τα καταπιεί αχόρταγα.![]()
Τελικα εισαι προμοτορας η νταβας?

Ζαν. Σε βάζουν οι αφέντρες να μαζεύεις και με τη χούφτα το κάτουρο και να πλένεις τα μούτρα σου;Κορδελακια ασε τις μαλακιες εσυ το παρηγγειλες να το πει και γιναται και οι δυο ρεζιλι.
Εσυ βεβαια κλαιν αλλα αυτη θα ειχε προβλημα μετα...
Έτσι είναι μετά από το γαμήσι που σου εχει ρίξει εσέναΖαν Κλοντ τώρα. Δείτε πως κατάντησε από όσο ξύλο έφαγε.
Αποκλειστικη φωτό.
![]()
Έτσι είναι μετά από το γαμήσι που σου εχει ρίξει εσένα
Θεωρείς τον εαυτο σου μαγκα έξυπνο γαμια η δεν ξερω εγω τι αλλο??Ζανούκω!
Προτιμάς μαστίγιο πλεκτό από βακέτα ή από βοϊδόπουτσα που είναι και πιο βαρβάτο;![]()
Zαν, ειλικρινά τώρα ρε τρόμπα, γιατί δεν ξελογκαρεις λίγο να πάρεις μια ανάσα; Θα πνιγείς στο τέλος από τόσο σπέρμα, όσο βιρτουόζος κι αν είσαι στην κατάποση. Ο Αρίστος την έκανε για λίγο να κάνει λίγο Listerine.Θεωρείς τον εαυτο σου μαγκα έξυπνο γαμια η δεν ξερω εγω τι αλλο??
Νομίζεις οτι εισαι κάποιος?
Νομίζω πως δεν είσαι τιποτα παραπανω απο ενα γαμιολακι
Ζαν. Σπαθί στο κώλο σου έχει βάλει καμία αφέντρα;Θεωρείς τον εαυτο σου μαγκα έξυπνο γαμια η δεν ξερω εγω τι αλλο??
Νομίζεις οτι εισαι κάποιος?
Νομίζω πως δεν είσαι τιποτα παραπανω απο ενα γαμιολακι
Ποιο σπερμα μωρη τρελοκοτσιδου των τσοντοσινεμα που στα μπουκεικ τα μαζευες ολα σε 2 λιτρη κανατα και τα επινες μονοκοπανια και ξερογλυφοσουν μετα...Zαν, ειλικρινά τώρα ρε τρόμπα, γιατί δεν ξελογκαρεις λίγο να πάρεις μια ανάσα; Θα πνιγείς στο τέλος από τόσο σπέρμα, όσο βιρτουόζος κι αν είσαι στην κατάποση. Ο Αρίστος την έκανε για λίγο να κάνει λίγο Listerine.
Οι φήμες πάντως θέλουν τον Ζαν να έχει ασταμάτητο κωλο. Τα πάντα μπαίνουν μεσαΖανουλα διάβασε καλά.
Όταν θα βρεθεί έστω και μια κυρία να γράψει και για σένα "γιατί τον πειράζετε, έχω προσωπική γνώμη και γαμαει πολύ καλά και είναι καλό παλληκάρι" σφύρα μου κλέφτικα.
Μέχρι στιγμής έφαγες τα μούτρα σου και από τα γραφόμενα σου μόνο για στραπον, αφέντρες, κατουρήματα και χεσίματα ξέρουμε.
Πάμε παρακάτω.
Ο Μπαρόκ έχει το όνομαΠοιο σπερμα μωρη τρελοκοτσιδου των τσοντοσινεμα που στα μπουκεικ τα μαζευες ολα σε 2 λιτρη κανατα και τα επινες μονοκοπανια και ξερογλυφοσουν μετα...
Για βάλε μια πηγουλα γιατί μέχρι στιγμής τα δικά σου τα χουνέρια διαβάζουμε.....Ποιο σπερμα μωρη τρελοκοτσιδου των τσοντοσινεμα που στα μπουκεικ τα μαζευες ολα σε 2 λιτρη κανατα και τα επινες μονοκοπανια και ξερογλυφοσουν μετα...