Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.700
- Πόντοι
- 28.246
Καλώς τον και τον άλλο το ΠΟΥΣΤΗ.Φαντάζομαι ο χαμηλότερος τι θα είναι! χαχαχα
Είδες σκατό και μπήκες. Κόπιασε.
Καλώς τον και τον άλλο το ΠΟΥΣΤΗ.Φαντάζομαι ο χαμηλότερος τι θα είναι! χαχαχα
Πουστράκι και χαπάκιαΚαλώς τον και τον άλλο το ΠΟΥΣΤΗ.

Ζαν. Δεν παίρνουμε Αντίκουα κώλους για να μας γαμησεις με τον κωλο μας και ένας μας αρέσουν οι γυναίκες.Με 13 κριτικές και επίσημα δηλωμένα από μένα όλοι ξέρουν τι είμαι
Άλλοι γράφουν ψεύτικες κριτικές για κάποια οφέλη άλλοι γράφουν λογοτεχνιες στις κριτικές και άλλοι γαμιαδες της υφηλίου δεν έχουν καμία κριτική
Πως σας γαμαω έτσι όλα της κλικας
Σε 10 λεπτά σε κόβω να εξαφανιζεσαι πάλι όπως χθεςΚαλώς τον και τον άλλο το ΠΟΥΣΤΗ.
Δεν μας είπες όμως την άποψη σου για τον DATING COACH Ζανκλωντ;Φαντάζομαι ο χαμηλότερος τι θα είναι! χαχαχα

Δεν κάνω πλάκα ισχύουν ότι παίρνει χάπια το έχει δηλώσει.Πουστράκι και χαπάκια
Ολα τα κακά έχεις.
Παίρνεις και τσιμπούκια στο γέρο!
Τον Ζαν τον έκανε υποτακτικο ο Λάκης. Εσένα σε έκανε ο Ζαν;Πουστράκι και χαπάκια
Ολα τα κακά έχεις.
Παίρνεις και τσιμπούκια στο γέρο!
Και όχι μόνο εσύ...όλες σας οι ταπεινομένες! χαχαχα
Υποτακτική είσαι εσύ... όλοι το ξέρουν αυτό πουστρέτα!Τον Ζαν τον έκανε υποτακτικο ο Λάκης. Εσένα σε έκανε ο Ζαν;

Βρες μια από τις κριτικές που έχω ότι είναι αυταρχικοΖαν. Δεν παίρνουμε Αντίκουα κώλους για να μας γαμησεις με τον κωλο μας και ένας μας αρέσουν οι γυναίκες.
Οι κριτικές σου είναι από αυταρχικά αλλά δεν τα έγραψες σωστά.
Εσένα είδα να σπας σαν κλαδάκι και να μας παραθέτεις για ρατσιστές χτες.Σε 10 λεπτά σε κόβω να εξαφανιζεσαι πάλι όπως χθες
Για κάτσε αν είναι κάνα 2 από την κλίκα θα κάτσεις αν είσαι μόνος σου μπουχος
Εσένα σε έκανε ο προμοτορας??Τον Ζαν τον έκανε υποτακτικο ο Λάκης. Εσένα σε έκανε ο Ζαν;
Βρες μια από τις κριτικές που έχω ότι είναι αυταρχικο
Η άποψη μου είναι ότι είσαι προδότης... και άτιμος!Δεν μας είπες όμως την άποψη σου για τον DATING COACH Ζανκλωντ;![]()
Μεγάλοβδομαδο νηστεύει μόνο φυτικά προϊόντα,βέργες κτλ, μετά την Ανάσταση θα αρχίσει τις ψωλες

Ποιος σε έκανε υποτακτικο πουστράκι ρε λέγε. Φοβάσαι μην μάθουμε τον εκπόρνευτη σου;Εσένα σε έκανε ο προμοτορας??
Για πες μου μήπως είσαι ο προμοτορας τελικά?
Ακόμα δεν έχεις δει τίποταΕσένα είδα να σπας σαν κλαδάκι και να μας παραθέτεις για ρατσιστές χτες.
Ζαν. Γιατί έγινες υποτακτικός ΠΟΥΣΤΗΣ. Το σε τράβηξε σε αυτό;
@jean-Claud γιατί κανεις την κότα μωρή μπαλαρίναΠες μας πρώτα γιατί ρώτησες εσύ σχετικά με αυταρχικά.
![]()
Είμαι και αντιπρόσωπος ,για τον Ζανκλω κοκοκο ομωςΗ άποψη μου είναι ότι είσαι προδότης και άτιμος!
Και ως άτιμος δεν έχεις καμία αξιοπρέπεια...
Είσαι ο κατιμάς!

Εσένα ποιος σε έκανε ανίκανο και χαπάκια?Ποιος σε έκανε υποτακτικο πουστράκι ρε λέγε. Φοβάσαι μην μάθουμε τον εκπόρνευση σου;
Πολλά λες και λίγα κάνεις.Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα
Εσένα και του σαιντ σας ετοιμάζω μεγάλο χουνέρι
Θα σας κάνω να ακούτε ζαν κλωντ και τα κακάκια να σας φεύγουν καρά συρροή