Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.704
- Πόντοι
- 28.246
Για πες εσύ που το ήξερες στο είπα η βερονικα ότι τον τύπο τον είχε στη μπλακ λιστΖαν. Σε έχουν πελεικιαει δύο αφέντρες μαζί και να σε κατουρανε, να σε φτύνουν και να σου πατάνε το κεφάλι κάτω;
Για πες. Σήμερα έφαγες κανένα ξεφτιλικι από αφέντρα; Ή προτιμήσεις κρεατινο εργαλείο από τραβελι;Για πες εσύ που το ήξερες στο είπα η βερονικα ότι τον τύπο τον είχε στη μπλακ λιστ
Επίσης πως ήσουν τόσο σίγουρος ότι στο βίντεο ήταν η βερονικα?
Για πες μας το άλλο οι κριτικές σου το ξέρουμε είναι ψεύτικες,εσένα δεν σου σηκώνεται ούτε μπορείς να γαμησεις επίσης το ξέρουμε
Από την Μ. Δευτέρα παρακαλώ.Ούτε όλα τα ομοιώματα του Ιούδα ανά την επικράτεια δεν έχουν φάει τόσο ξύλο όσο ο Ζαν σημερα![]()
Ποιον πρόδωσες?Αυτός είμαι,πες μου λίγο ποιον πρόδωσα για να ξερω
Δεν μου απαντάς στις ερωτήσεις άρα είναι όλα αλήθεια αυτά.Για πες. Σήμερα έφαγες κανένα ξεφτιλικι από αφέντρα; Ή προτιμήσεις κρεατινο εργαλείο από τραβελι;
Μεγάλοβδομαδο νηστεύει μόνο φυτικά προϊόντα,βέργες κτλ, μετά την Ανάσταση θα αρχίσει τις ψωλεςΓια πες. Σήμερα έφαγες κανένα ξεφτιλικι από αφέντρα; Ή προτιμήσεις κρεατινο εργαλείο από τραβελι;
Για πες μας. Γιατί έγινες υποτακτικός πουστης;Για πες μας το άλλο οι κριτικές σου το ξέρουμε είναι ψεύτικες,εσένα δεν σου σηκώνεται ούτε μπορείς να γαμησεις επίσης το ξέρουμε
Ποιο το όφελος να γράφεις εδώ μέσα μουσαντενιες κριτικές?
5 και μόνος μου το θεωρείς ξύλο???Ούτε όλα τα ομοιώματα του Ιούδα ανά την επικράτεια δεν έχουν φάει τόσο ξύλο όσο ο Ζαν σημερα![]()
Ούτε εσύ απαντάς στις δικές μου. Άρα όλοι βλέπουν ότι παραδέχεσαι σιωπηλά ότι είσαι ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ.Δεν μου απαντάς στις ερωτήσεις άρα είναι όλα αλήθεια αυτά.
Αυτά να τα βλέπουν τα άλλα μέλη εκτός κλικας και να ξέρουν τη παπαρακι είσαι.
Α για τη κλίκας λες; Εγώ είμαι η κλίκα ρε ,ο ψηλότερος στην ιεραρχία είμαιΠοιον πρόδωσες?
Πρώτα-πρώτα τον ίδιο σου τον εαυτό...
Συμμαχώντας με άνανδρους, ανίκανους και ρουφιάνους, είσαι το ίδιο και χειρότερος!
Αλλά ο χαρακτηρισμός προδότης μη σε ανησυχεί και τόσο... διότι όλοι αυτοί είναι προδότες.
Απλά εσύ είσαι παράλληλα και πισωπλάτης. Δικαιωματικά, λοιπόν, σου αξίζει ο τίτλος!
Να τον χαίρεσαι λοιπόν, προδόταρε!
![]()
Ήρεμα ρε πουτανογαμιολακι θα σου φυγη η θήκη από τα δοντια και θα γίνεις φαφούτηςΓια πες μας. Γιατί έγινες υποτακτικός πουστης;
ΠΟΥΣΤΗΣ ΡΕ. Ενώ σε φωνάζανε λεβεντοπαιδο χωρίς να ξέρουν στο χωριό σου και εσύ έγινες ΠΟΥΣΤΗΣ.
ΠΟΥ. ΣΤΗΣ.
Ζαν. Μέχρι πόσες αφέντρες αντέχεις να σε γαμανε, να σε φτύνουν , να σε κατουράνε και να σε σπανε στο ξύλο;5 και μόνος μου το θεωρείς ξύλο???
Είσαι άλλου νυχτωμένος εσυ
Φαντάζομαι ο χαμηλότερος τι θα είναι! χαχαχαΑ για τη κλίκας λες; Εγώ είμαι η κλίκα ρε ,ο ψηλότερος στην ιεραρχία είμαι
Ήρεμα ρε πουτανογαμιολακι θα σου φυγη η θήκη από τα δοντια και θα γίνεις φαφούτης
Στο βίντεο του νιιι και του λιιι θυμάσαι πως έκανες??
Χαχαχαχαχααχαχ
Ζαν. Μέχρι πόσες αφέντρες αντέχεις να σε γαμανε, να σε φτύνουν , να σε κατουράνε και να σε σπανε στο ξύλο;
Ναι όντως τι είναι 5 μπροστά στις αμέτρητες αφέντρες που έχουν περάσει από τον κωλο σου στις απανωτές διαδικασίες να βρεις τα χρυσά φλουρια5 και μόνος μου το θεωρείς ξύλο???
Είσαι άλλου νυχτωμένος εσυ
Με 13 κριτικές και επίσημα δηλωμένα από μένα όλοι ξέρουν τι είμαιΟύτε εσύ απαντάς στις δικές μου. Άρα όλοι βλέπουν ότι παραδέχεσαι σιωπηλά ότι είσαι ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ.
![]()