Μια μπλε πριν κ μια μετά. Χα χαΜόνο με φάντα μπλε πριν και μετά την πράξη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nyxtovios7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 1.011
- Πόντοι
- 206
Φίλε εάν είσαι εδώ μέσα εσύ που έριχνες πριν κανένα 20 λεπτό τις σφαλιάρες στην Έμμυ στ Λιοσίων 73β θέλω να μας πεις μέχρι πόσες άντεξε και εάν έφαγες βρισιδι μέσα στο δωμάτιο την σακατεψε ο τύπος...
Τελευταία τροποποίηση:
Daxtilakia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 12
- Like
- 768
- Πόντοι
- 311
Σόνια Φωκαίας 13 πρωινή βάρδιαΈχετε να μου προτείνετε κάποια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό 1 βάρδια ;
apostiz30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.608
- Πόντοι
- 2.026
Ότι θα περνουσαμε από face control για να γαμησουμε πουτανα με ξεπερνάει...Βέργας 7 Σαμπινα, η πόρτα ανοίγει μετά απο face control, για αλλη μια φορά την πέτυχα μεσα στα νευρα. Γεμάτο πιτσιρίκια μεσα κυρίως ρομά. Την έκανα με ελαφρά...
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.823
- Πόντοι
- 11.915
Μας έχει πρήξει τα αρχ....... ο Κωστάκης όλο μαλακιες γραφει !!!
Ο τύπος είναι άρρωστος!!!
Σ έχει φάει η μαλακια τύπε και ούτε βλέπεις μπροστά σουΓελάω μαζί σου ,ήμουν εκεί !! Έχεις άρρωστη φαντασία να το κοιτάξεις!! Έλληνες και Αλβανοί ήμασταν που τους είδες τους μαύρους? Μήπως έφαγες πόρτα από την Εύα κ πληγώθηκε ?

. Άδειασε δωμάτιο που γαμιοταν η Εύα βγήκε μελαμψόςτυπος (Ινδία Πακιστάν Μπαγκλαντές κάτι τέτοιο). Καπάκι μπαίνει ο φίλος του ενώ την ίδια ώρα είναι έτοιμος να περάσει χοντρός Μαύρος που περίμενε στο σαλόνι με τσιγάρο. Α ξέχασα και 2 πιτσιρικάδες (μάλλον Αλβανοί) που μπήκαν στο τέλος 

Biold
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2019
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Κλεοπάτρα, Ιάσωνος 1β, 18:00 - 00:00! Δαγκωτο!
...Αλλά, δυστυχώς, είναι 59 από ότι μου ελεγε.για δώσε
Για δώσε παραπάνω πληροφορίες αδελφέ ;; Έχεις προσωπική εμπειρία;Κλεοπάτρα, Ιάσωνος 1β, 18:00 - 00:00! Δαγκωτο!
...Αλλά, δυστυχώς, είναι 59 από ότι μου ελεγε...
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.677
- Πόντοι
- 2.046
Η πρώτη μας συνάντηση...Για δώσε παραπάνω πληροφορίες αδελφέ ;; Έχεις προσωπική εμπειρία;
ΚλεοΔυναμίτιδα!!! (5.8) | Ιάσονος 1Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Από εκεί και πέρα, και εφόσων τα χρήματα δεν είναι θέμα...
Δουλεύει μόνη της.
Θα μπεις μέσα θα πληρώσεις 50 για μισή ώρα - θα κλειδώσει την πόρτα του Μπου, θα γαμηθειτε στα δυο δωμάτια, σαλονι, κουζίνακι, πάνω στην πορτα του Μπου. Παντού.
Έχω κάνει μόνο Τσιμπουκοδρομιες μαζι της.
Ξέρω όμως ότι ειναι Πολυοργασμικη!!!
Αν γουστάρεις να γαμησεις δηλαδη....
....
Εγώ κατούρησα αίμα την επόμενη μέρα μαζί της από τα άγρια Τσιμπούκια μια φορά.
Ιδανικά. Πήγαινε στις 5:45, την ώρα που αλλάζει σεντόνια, πριν ανοιξει. Χτύπα πόρτα. Ανοίγει. Πες, το και το. Πλερω. Μπαίνεις. Κλειδώνει πίσω σου και πάμε. Άν είσαι σωστός, θα σε αφήσει να κάνεις και ντουζακι στο τελος.
Από έξω υπάρχουν Zombies της Ντρογκας. Αγνόησε τους, προσπέρασε τους...
Αυτά!
Ε ναι παλιά μας είχε ζαλίσει τα αρχιδ.....α με τα ακα γαμησ....ια του και τώρα φοβάται να γαμησει μπαίνει- βγαίνει, ξανά μπαίνει-ξαναβγαίνει, χαχα κάτι δεν πάει καλά με αυτόν το τύπο!!!Μας έχει πρήξει τα αρχ....... ο Κωστάκης όλο μαλακιες γραφει !!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 345.505
- Πόντοι
- 164.590
Η Μικαελα που δούλευε για καιρό στο 17α ,έχει πάει στο 17β.Μόλις διάβασα κριτική για διπλό Μιχαέλα και Ντάνα.
Η Μιχαέλα είναι η Όλγα Χριστίνα?
Γιατί και οι δύο έχουν γυαλιά και τατού.
Μάλλον όχι...
Ναι να γίνεις μπαμπαςΜάγκες θέλω την άποψη σας … χθες ενώ γαμουσα πουτανα στα τέσσερα , βγήκα για να αλλάξουμε στάση και παρατήρησα ότι η καπότα είχε μείνει μέσα στο μουνι της … υπάρχει κάποιος κίνδυνος ;;;
Dsar263
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 150
- Like
- 27.790
- Πόντοι
- 34.948
εαν την βρισκεις με μιλφ-γκιλφ σοβιετικιες θειτσες που ειναι και λιγο γεματουλες, με την Κλεοπατρα θα κανεις την τυχη σου ...οπως τα εγραψε και ο @MALA BARISTA θα κλειδωσει πορτα και θα νομιζεις οτι εισαι με την γκομενα σου...Για δώσε παραπάνω πληροφορίες αδελφέ ;; Έχεις προσωπική εμπειρία;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 345.505
- Πόντοι
- 164.590
Δε ξέρω ποιος το έλεγε...πάντως τα πρωινά είναι σχεδόν πάντα ανοιχτό δουλεύοντας κλασσικά η Ειρήνη και κάποιες φορές μαζί με τη Βερόνικα,ίσως να λένε για τη 2η βάρδια που εδώ και καιρό δεν υπάρχει κοπέλα.Έλλης 3 ανοιχτό. Γιατί έλεγαν ότι έκλεισε
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 26.014
- Πόντοι
- 8.296
ναι να σε πουν μικροψώληΜάγκες θέλω την άποψη σας … χθες ενώ γαμουσα πουτανα στα τέσσερα , βγήκα για να αλλάξουμε στάση και παρατήρησα ότι η καπότα είχε μείνει μέσα στο μουνι της … υπάρχει κάποιος κίνδυνος ;;;
Ποιες είναι εκεί διδημουΦώκαιας 17α Σύλβια
13 Σόνια όπως πάντα.
Διδύμου ανοικτά το 27 και το 8α
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις