Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 228 άτομα (14 μέλη και 214 επισκέπτες)

kostaras1312

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2025
Κριτικές
1
Like
2.487
Πόντοι
441
Φιλιππίδου 11β με τα σκαλιά πρώτη βάρδια είχε τρεις κοπέλες καρολίνα μια μεγάλη σε ηλικία με μεγάλα βυζια και μια πιτσιρίκα μοντελε σώμα ξέρουμε πως λέγεται ;;και ανά αξιζει στο δωμάτιο

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.677
Πόντοι
2.046
Έδωσες κάνα τσιμπουκακι καυλιάρη;
Πέρασα από το Φιλιππιδισταν για καφέ...

Σάρα, στις ομορφιές της, μελαχρινή πια...
Βαλέρια, Princessa...
Ζακλίν, όντως έχει Κωλαρα...αφού, για μια στιγμή, ακούμπησα τον καφέ μου επάνω για να δεσω το κορδόνι μου...

Όχι καφέ έπινα...

Πλήρωσα, μπήκα δωμάτιο για κουτσομπολιό και μυστικά...
Να έχω και ένα λόγο ύπαρξης εδώ μέσα :glasses:

Βέβαια, σημασία δεν έχουν αυτά που απάντηθηκαν.
Αλλά αυτά που δεν απαντήθηκαν.
Λόγω της μορφής των ερωτήσεων....

Οπότε, συνοπτικά, θα το εξέφραζα ως...
ΓΑΜΗΣΑ ΛΙΓΟ ΕΦΚΕΦΑΛΟ.

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
811
Πόντοι
81
Οι Μαυρούλας από φυλής 59 αξίζουν ;

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.505
Πόντοι
5.227
Φιλιππίδου 11β με τα σκαλιά πρώτη βάρδια είχε τρεις κοπέλες καρολίνα μια μεγάλη σε ηλικία με μεγάλα βυζια και μια πιτσιρίκα μοντελε σώμα ξέρουμε πως λέγεται ;;και ανά αξιζει στο δωμάτιο
Παρε Καρολινα που ειναι τιμια και δεν κλεβει.Εχει και τελειωμα στα βυζια της.Γλειφομουνια δεν αφηνει αν εισαι αξυριστος.

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.505
Πόντοι
5.227
Βρε και ολγα που δουλεύουν αγκυρας από υπηρεσίες αξίζουν ;;;;
Η Ολγα τελευταιες δυο επισκεψεις ηταν απλα διεκπαιρεωτικη με ταση προς νταουνσαηζινγκ σε θεματα υπηρεσιων.

• Like
Αντιδράσεις: Konig2

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.505
Πόντοι
5.227
Έχετε να μου προτείνετε κάποια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό 1 βάρδια ;
Θειτσες Ελενη και Βερονικα στο Διδυμου 8.
Βικτωρια και Τανια στο Διδυμου 27.Δεν λενε πολλα απο εμφανιση πλεον.Περασανε τα χρονια τους.
Επισης θεια Ολγα στο Χωματιανου 11 ισογ.Βαζει λιγακι χερι παραπανω αλλα τουλαχιστον χυνεις λαρυγγι.

Paliotsarkadoros

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
37
Like
4.800
Πόντοι
13.185
Καλημέρα. Είμαι καινούριος εδώ και θέλω τα φώτα σας .. λοιπόν. Δεν είμαι από Αθήνα οπωτε δεν τα ξέρω τα κόλπα αλλά έρχομαι συχνά για δουλειά .. ψάχνω μεγάλες γυναίκες 60+ παχουλές ( ναι οκ περίεργο αλλά αυτά τα γούστα έχω ) θέλω να μου πείτε πού μπορώ να βρω σίγουρα . Διότι δεν έχω άπειρο χρόνο δυστυχώς να ψάξω .. χρηματικό ποσό αδιάφορο αρκεί να είναι αυτό που ψάχνω .. να κάνει ακαποτη πίπα .
καλύτερα ξαναρώτα σε αυτά τα νήματα, ή διάβασε και λίγο προς τα πίσω θα βρείς, πιστεύω είναι τα ιδανικά για εσένα:

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
811
Πόντοι
81
Θειτσες Ελενη και Βερονικα στο Διδυμου 8.
Βικτωρια και Τανια στο Διδυμου 27.Δεν λενε πολλα απο εμφανιση πλεον.Περασανε τα χρονια τους.
Επισης θεια Ολγα στο Χωματιανου 11 ισογ.Βαζει λιγακι χερι παραπανω αλλα τουλαχιστον χυνεις λαρυγγι.
Ευχαριστώ για την απάντηση μυστη αλλά αυτές τις έχω δοκιμάσει πολλές φορές. Κάποια άλλη

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.677
Πόντοι
2.046
Καλημέρα. Είμαι καινούριος εδώ και θέλω τα φώτα σας .. λοιπόν. Δεν είμαι από Αθήνα οπωτε δεν τα ξέρω τα κόλπα αλλά έρχομαι συχνά για δουλειά .. ψάχνω μεγάλες γυναίκες 60+ παχουλές ( ναι οκ περίεργο αλλά αυτά τα γούστα έχω ) θέλω να μου πείτε πού μπορώ να βρω σίγουρα . Διότι δεν έχω άπειρο χρόνο δυστυχώς να ψάξω .. χρηματικό ποσό αδιάφορο αρκεί να είναι αυτό που ψάχνω .. να κάνει ακαποτη πίπα .
Κλεοπάτρα, Ιάσωνος 1β, 18:00 - 00:00! Δαγκωτο!

...Αλλά, δυστυχώς, είναι 59 από ότι μου ελεγε...

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
676
Πόντοι
81
...ποια κοριτσια....???
Οι θειτσες Ελενη και Βερονικα παντα στο ποστο τους Διδυμου 8 και το μονο μετα ανοικτο ειναι το Διδυμου 27 με Τανια και Βικα το πρωι αν εισαι τυχερος.Απογευμα δεν παιζει προς το παρων...
Αν εννοεις την γραια Αλιονα απο το 18,ψαξε Μεγ.Αλεξανδρου 28 στο ρομαντικο Μεταξι.
Σε ευχαριστώ συναγωνιστη, για τις άλλες ρωτάω που δουλεύανε στο 18,20,22 κτλ

kostaras1312

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2025
Κριτικές
1
Like
2.487
Πόντοι
441
Παρε Καρολινα που ειναι τιμια και δεν κλεβει.Εχει και τελειωμα στα βυζια της.Γλειφομουνια δεν αφηνει αν εισαι αξυριστος.
Καρολίνα έχω δοκιμάσει όντως αξίζει αλλά είδα και αυτό το πιτσιρίκι και εμφανισιακά ήταν τοπ τώρα στο δωμάτιο δεν ξέρω

• Like
Αντιδράσεις: Konig2
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.677
Πόντοι
2.046

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81
Ξεκίνημα με play off σούπερ λίγκας και εννοείται κάθε φορά που τρώει πουτσα ο Ολυμπιακός κατεβαίνουμε φυλής να το γιορτάσουμε. Έτσι κι έγινε και πέτυχα αρκετούς πιτσιρικάδες αεκτζηδες να μπουκαρουν στα τσαρδια. Αυτήν την φορά μ ενόχλησαν λίγο λιγότερο γιατί είχα καβλωσει κι εγώ με αυτά που είδα στο παιχνίδι :rockon::rockon:
Από κοπέλες τα γνωστά χωρίς καμία αλλαγή στην βραδινή βάρδια :confused:,στο Φώκαιας 19 πέρασα 2 φορές για να τσεκαρω την Ρωσίδα Εύα η οποία και τις 2 φορές ήταν μέσα στο δωμάτιο :rockon:. Το τσαρδι βρωμαγε όπως βρωμάνε οι διάδρομοι της φρεγάτας :confused::rockon: αλλά η Εύα σαν γυναίκα με είχε καβλωσει για τα καλά. Έχει αυτό το αγριο στυλ Ρωσίδας αλλά με μεσογειακές αναλογίες, 2,5αρι στήθος και πεσμένο κωλο. Με κοίταζε λάγνα και ήμουν έτοιμος να περάσω στο δωμάτιο όμως με απέτρεψαν το απλό πρόγραμμα που ανακοίνωσε η χοντρή πολυλογού τσατσά και οι διάφοροι σκουρόχρωμοι που περίμεναν σε ουρά να γαμησουν :confused::rockon::jerking:. Τελικά βγήκα από την ουρά και συνέχισα την τσάρκα.
Γελάω μαζί σου ,ήμουν εκεί !! Έχεις άρρωστη φαντασία να το κοιτάξεις!! Έλληνες και Αλβανοί ήμασταν που τους είδες τους μαύρους? Μήπως έφαγες πόρτα από την Εύα κ πληγώθηκε ?

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81
Εσείς να τις βλέπετε αυτές ως θύματα τραφικινγκ, άλλα τις είπαν ότι θα βγάζουν από λεφτά και άλλα βγάζουν γιατί χρειάζεται απόδοση μέσα στο δωμάτιο. Νόμιζαν ότι έφυγαν από τον Μαδουρο και θα κάθονταν σαν αγάλματα στην Ελλάδα και εμείς θα τους ρίχναμε 20€ευρα ή κάτι τέτοιο μόνο επειδη υπήρχαν, θα τους είπαν. Το 99% δεν θέλει/ έχει όρεξη να δουλέψει.
Κόψτε τις λατινες θα κάνετε καλό σε όλους μας.
Έχεις δίκιο!!!

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
3.622
Πόντοι
446
Καποια αξιολογξ για πρωκτικο τωρα τριτη βαρδια;

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81
Βέργας 7 Σαμπινα, η πόρτα ανοίγει μετά απο face control, για αλλη μια φορά την πέτυχα μεσα στα νευρα. Γεμάτο πιτσιρίκια μεσα κυρίως ρομά. Την έκανα με ελαφρά...
Είναι καυλα !! Αξιζει να περιμένεις, τα πιτσιρίκια δεν γαμανε .

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81
3 βάρδια με πάρκινγκ φίσκα αλλά αρκετά άδεια δωμάτια:
Φιλιππίδου όροφος μια λατίνα τσουπωτη μια καινούργια κατινα με τατου νορμαλ σωμα .Η ΛΙΑ ΛΕΙΠΕΙ ΓΥΧΜ

Φιλιππίδου ισόγειο ροξη,σοφία ψιλή με νορμαλ σώμα λατίνα και μια άλλη δεν την είδα

Φ59 όροφος Κατερίνα λατίνα νορμαλ με μπουταρες και μπιουτη

84 κορίνα
84 πάνω Νικόλ γυαλάκια
65 ισόγειο μια αδυνατούλα ξανθιά είπε
71 ισόγειο τζεσικα λατίνα με γυαλάκια πεταχτό κωλι από Φωκαιας
71 όροφος Σανέλ ωραίο βυζομπαλο με μεγάλες ρώγες

Φωκαίας 17 όροφος Άντζελα Ρωσίδα με νορμαλ προγραμα ωραίο ξανθό ξεκωλο φάνηκε
19 Εβελίνα τσουποτο ξανθό ωραίο φάνηκε
Ντιάνα χοντρή άτσαλη
13 εισογειο Εύα αδύνατη αδιάφορη και μάλλον εμμα την είδα μέσα από το κουρτινάκι τσουπωνε σάντουιτς

Γενικά ησυχία παίδες οποίος θέλει μια καταδρομική είναι ωραία αν σας άρεσε κάποια
Αντζελα είναι καλή?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom