Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 974 άτομα (40 μέλη και 934 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
342.555
Πόντοι
49.090
συνέχεια live επιγραμματικα

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 2 λατίνες,η Νικόλ με το ωραίο κορμί και η Μπέλα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο η Ελένη (που έχει και φωτογραφία της στον τοίχο)απλό πρόγραμμα στα 10ευρω,με ελεύθερο στοματικό στα 15 ευρώ.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος Γιάννα, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο 3 λατίνες,Μιχαέλα και Παμέλα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα και Σοφία,με ελεύθερο στοματικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος 2 λατίνες,Μόνικα και Αμι,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 23 Λορι,απλό πρόγραμμα και Πατρίτσια,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 κλειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α Αναστασία και Άλινα,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικκα 3α)Μπιανκα,με ελεύθερο στοματικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Χριστίνα και Νάταλι,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα Μιλανα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου & Περδικκα όροφος 3 λατίνες,Σολ ,Κρυσταλ και Κατερίνα,όλες σε απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3α (πού έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά)Μπιανκα,με ελεύθερο στοματικό.

Περδικκα 3β 3 λατίνες,Σάρα,Μαρτσελα και Μεγκαν ,όλες σε απλό πρόγραμμα.

dimi7064i

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
20
Like
5.297
Πόντοι
2.021
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ. Λίλιαν στο Λ73, ότι χειρότερο μύστες. Μπαίνει μέσα και περνάει καπότα σε έτοιμο πέος, είναι αυτό κακό; Όχι απαραίτητα. Αλλά άγαρμπο πέρασμα καποτας και ξεκινάει τη χειρότερο πίπα που μ έχουν πάρει ποτέ, πίεζε τον πουτσο και στην κυριολεξία τον δάγκωνε, άγαρμπη με πολύ δόντι και καμία ηδονηκοτητα. Στην κυριολεξία μου έπεσε και δεν μπορούσα να γαμησω μετά. Την έδιωξα αρον αρον. Μου αρέσει που προμοταρεται ως καλή. …ΜΑΚΡΙΑ. Εφυγα με νεύρα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
342.555
Πόντοι
49.090
πορνοmall live επιγραμματικα

39(1) Ιζα,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ και Ιωάννα,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ .

39(2) 2 λατίνες,Μία και Βαλεντινα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

39(3) Μπέλα,απλό πρόγραμμα.

39(4) Ντιάνα,απλό πρόγραμμα.

39(5) Χριστίνα,απλό πρόγραμμα.

39(6) κλειστό.

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.656
Πόντοι
1.446
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ. Λίλιαν στο Λ73, ότι χειρότερο μύστες. Μπαίνει μέσα και περνάει καπότα σε έτοιμο πέος, είναι αυτό κακό; Όχι απαραίτητα. Αλλά άγαρμπο πέρασμα καποτας και ξεκινάει τη χειρότερο πίπα που μ έχουν πάρει ποτέ, πίεζε τον πουτσο και στην κυριολεξία τον δάγκωνε, άγαρμπη με πολύ δόντι και καμία ηδονηκοτητα. Στην κυριολεξία μου έπεσε και δεν μπορούσα να γαμησω μετά. Την έδιωξα αρον αρον. Μου αρέσει που προμοταρεται ως καλή. …ΜΑΚΡΙΑ. Εφυγα με νεύρα
Εσείς να τις βλέπετε αυτές ως θύματα τραφικινγκ, άλλα τις είπαν ότι θα βγάζουν από λεφτά και άλλα βγάζουν γιατί χρειάζεται απόδοση μέσα στο δωμάτιο. Νόμιζαν ότι έφυγαν από τον Μαδουρο και θα κάθονταν σαν αγάλματα στην Ελλάδα και εμείς θα τους ρίχναμε 20€ευρα ή κάτι τέτοιο μόνο επειδη υπήρχαν, θα τους είπαν. Το 99% δεν θέλει/ έχει όρεξη να δουλέψει.
Κόψτε τις λατινες θα κάνετε καλό σε όλους μας.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
342.555
Πόντοι
49.090
μικροmall live επιγραμματικα

32 όροφος αριστερά κλειστό.

32 όροφος δεξιά Μαρία και Στεφανια,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα,κάνουν και παρτούζα.

32 διάδρομος δεξιά Αλισια,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

32 διάδρομος ευθεία Ιζαμπελα λατίνα,απλο πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.677
Πόντοι
7.446
Έπρεπε να στάξεις εξτραδακι, παίχτη. Και να γλύψεις μουνί για να καβλώσει. :kiss-mark:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
342.555
Πόντοι
49.090
Οπότε υπάρχει και άλλη Ιζαμπέλα εκεί πέρα από την Αλβανέζα;
δε γνωρίζω δεν έχω πετύχει εκεί Ιζαμπελα Αλβανεζα,σχεδόν μόνιμα τα 2 τελευταία χρόνια πάντα στη 2 βάρδια πετυχαίνω τη λατίνα τη μελαχρινή με τα τατουάζ ,έχω και κριτική
που κάποιοι την έχουν γράψει και για Ρομα.

dimi7064i

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
20
Like
5.297
Πόντοι
2.021
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.894
Πόντοι
8.296
τώρα live επιγραμματικα

Κολωνού 53 η λατίνα Σάρα με τα γυαλάκια,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 48 νέο Εύα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Ελένη,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 48 Βίκυ και Νικόλ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 47 ισόγειο Ζάνα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .

Κολωνού 47 όροφος Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .

Κολωνού 45 δεξιά κλειστο.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξια Καμιλα λατίνα,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 διάδρομος ευθεία 2 λατίνες με τεράστιους κωλους,Ντανιελα και Ιζαμπελα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Ρόζα,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ κλειστό.

Κολωνού 32β 2 λατίνες Μαρία και Ντιαννα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β ανοιχτή η κάτω πόρτα κλειστό το φως.

Κολωνού 30α κλειστό.

Κολωνού 27α
20260405_190600.jpg

ανοιχτό μετά από καιρό,δούλευαν 2 λατίνες η Σάρα και η Νικόλ ,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11β Μαργαρίτα,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α κλειστά.
κολωνού 27 τεράστια έκπληξη νόμιζα οτι θα το έκαναν Airbnb! :O

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
207
Πόντοι
21
Η Μαρία από Κολωνού 47 οροφος ξέρει κανείς αν είναι στο πόστο της?

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.822
Πόντοι
3.236
δε γνωρίζω δεν έχω πετύχει εκεί Ιζαμπελα Αλβανεζα,σχεδόν μόνιμα τα 2 τελευταία χρόνια πάντα στη 2 βάρδια πετυχαίνω τη λατίνα τη μελαχρινή με τα τατουάζ ,έχω και κριτική
Λογικά λέμε την ίδια, μια σκουρόχρωμη με κενό στα δόντια που μιλάει καλά ελληνικά, και τελευταία είναι μαζί με τη λατίνα Μία. Σε ερώτηση που της έκανα μου είπε ότι είναι από την Αλβανία. Πέρα από κάποια χαρακτηριστικά της που αλβανοφέρνουν, μιλάει με αλβανέζικη προφορά και βάζει αλβανέζικα τραγούδια στο μπουρδέλο

κάποιοι την έχουν γράψει και για Ρομα.
Θα την χαρακτήριζα ως Ρομά Αλβανέζα

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
45
Like
11.439
Πόντοι
6.246
Η τυπισσα δεν ήξερε να παίρνει πίπα. Ποιο έξτρα μου λες.
Με τις λατίνες υπάρχει πάντα η πιθανότητα να γίνουν σωστές πόρνες όταν λαδωθούν, δουλεύουν σαν το ελληνικό δημόσιο.. :cool2:
Δηλαδή υπολειτουργούν εκτός αν τους δώσεις "κρασί"..
Φυσικά διαφωνώ κάθετα με αυτήν την τακτική, και λέω μακριά από λατίνες, εκτός αν τις "ξέρουμε"

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
164
Πόντοι
1
Με τις λατίνες υπάρχει πάντα η πιθανότητα να γίνουν σωστές πόρνες όταν λαδωθούν, δουλεύουν σαν το ελληνικό δημόσιο.. :cool2:
Δηλαδή υπολειτουργούν εκτός αν τους δώσεις "κρασί"..
Φυσικά διαφωνώ κάθετα με αυτήν την τακτική, και λέω μακριά από λατίνες, εκτός αν τις "ξέρουμε"
Οι περισσότερες είναι κυκλοθυμικες. Ελάχιστες αξιζουν

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.390
Πόντοι
31.618
Πέρασα το απόγευμα με Άννα
Χωματιανου 11 αναμονή ένα δωμάτιο
Επιβεβαίωση για το τσιροτο στο κολομερι
Απέφυγε ευγενικά το 69 που τις προτινα αλλά ούτος η άλλος είναι μουναρα και καυλιάρα οπότε no problem.
Αργότερα πέρασα με Μηχαελα
Φωκαίας 17 πάνω όπου δουλεύει μαζί με Ντάνα
Την πέτυχα σε παρτουζα ,στο μαγαζί πολύς κόσμος
Η απόδοση της εξερετικη οπός πάντα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
342.555
Πόντοι
49.090

Petrouilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
1.730
Πόντοι
206
Κατάθεση στη σεξυ Ειρήνη/Ιρινα στη Φυλης.
Μικρή αναμονή. Τελικά ειναι καλο να σε αναγνωρίζει ως πελατη της καθως έχει διαφορετική συμπεριφορά.Η τσατσά δεν την φώναξε στο 7 λεπτο οπως έχω διαβάσει ενω η Ειρηνη στο δωμάτιο εδωσε και κατι παραπανω απο απλό πρόγραμμα. Υπηρξε βιντεοσκόπηση της συνουσίας.
Ίσως ανεβασω κάποιο κλιπ εδω.
Χυσαμε μαζι και το ευχαριστήθηκαμε.
Aνεβασετο

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
811
Πόντοι
81
Φυλής 59 ισόγειο είναι η Αλεξάνδρα . Εχει ένα μεγάλο Τατου στο δεξί ποδι . Έχουμε καμία πληροφορία;;;;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.801
Πόντοι
11.915
Ξεκίνημα με play off σούπερ λίγκας και εννοείται κάθε φορά που τρώει πουτσα ο Ολυμπιακός κατεβαίνουμε φυλής να το γιορτάσουμε. Έτσι κι έγινε και πέτυχα αρκετούς πιτσιρικάδες αεκτζηδες να μπουκαρουν στα τσαρδια. Αυτήν την φορά μ ενόχλησαν λίγο λιγότερο γιατί είχα καβλωσει κι εγώ με αυτά που είδα στο παιχνίδι :rockon::rockon:
Από κοπέλες τα γνωστά χωρίς καμία αλλαγή στην βραδινή βάρδια :confused:,στο Φώκαιας 19 πέρασα 2 φορές για να τσεκαρω την Ρωσίδα Εύα η οποία και τις 2 φορές ήταν μέσα στο δωμάτιο :rockon:. Το τσαρδι βρωμαγε όπως βρωμάνε οι διάδρομοι της φρεγάτας :confused::rockon: αλλά η Εύα σαν γυναίκα με είχε καβλωσει για τα καλά. Έχει αυτό το αγριο στυλ Ρωσίδας αλλά με μεσογειακές αναλογίες, 2,5αρι στήθος και πεσμένο κωλο. Με κοίταζε λάγνα και ήμουν έτοιμος να περάσω στο δωμάτιο όμως με απέτρεψαν το απλό πρόγραμμα που ανακοίνωσε η χοντρή πολυλογού τσατσά και οι διάφοροι σκουρόχρωμοι που περίμεναν σε ουρά να γαμησουν :confused::rockon::jerking:. Τελικά βγήκα από την ουρά και συνέχισα την τσάρκα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom