Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 785 άτομα (29 μέλη και 756 επισκέπτες)

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.656
Πόντοι
1.446
Να με συγχωρείς φίλε μου ,αλλά αφού φοβάστε τόσο τα μικρόβια τι τα θες τα μπουρδέλα;βρες μια κοπελίτσα και κάνε σχέση.30 χρόνια πουτανοβιος και δεν έπαθα τίποτα,κι αν έχω γλύψει μούμια και κολους και ακαποτά τσιμπούκια,και έχω ξαπλώσει σε όλα τα μπουρδέλα σε όλα τα δωμάτια
Είχες γράψει όμως παλιότερα ότι πάσχεις από ηπατίτιδα Α; Κάτι θυμάμαι, αν δεν κάνω λάθος.

sportsaddict3

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Χαιρετώ άπαντες.
Πάνω που είχα αρχίσει να αποκτώ επιλογές στην απογευματινή βάρδια, δεν τις βρίσκω πλέον και ήθελα να σας ρωτήσω.

Οι αντελινα από φυλής 86 ισόγειο και η μιχαελα από Φώκαιας 25 ισόγειο, έχουν μετακομίσει σε άλλη βάρδια;

Έχω διαβάσει σε πρόσφατη αναφορά ρεπόρτερ ότι τις είχαν πετύχει πρωί.

By the way, βλέπω η πιπαρες μάλλον έκανε μόνιμη μετάβαση στα στούντιο πλέον..

Ισχύει για την πιπάρες. Νικναμε Αφροδίτη.

Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
536
Πόντοι
81
Σε λίγο καιρό θα πληρώνουμε και subscribes για να μάθουμε ποιες δουλεύουν.
Στον συγκεκριμένο μόνο αλληγορικά μυθιστορήματα για το πια τον έχεσε ή τον κατούρησε θα μάθεις ,μπορεί να βρεις και κάνα δυο νοματαίους από δίπλα (guino) κλπ που τους αρέσει να τρώνε το 25ποντο φορητό μαραφέτι μέσα εκεί :boff:
Και φυσικά τον βασιλιά των αλληγορικών μυθιστορημάτων που χύνουν μαζί του όλες οι κοπέλες στα ροζ σπιτάκια

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
405
Πόντοι
21
Στον συγκεκριμένο μόνο αλληγορικά μυθιστορήματα για το πια τον έχεσε ή τον κατούρησε θα μάθεις ,μπορεί να βρεις και κάνα δυο νοματαίους από δίπλα (guino) κλπ που τους αρέσει να τρώνε το 25ποντο φορητό μαραφέτι μέσα εκεί :boff:
Και φυσικά τον βασιλιά των αλληγορικών μυθιστορημάτων που χύνουν μαζί του όλες οι κοπέλες στα ροζ σπιτάκια
Αμα ξερεις να κανεις πεντε πραγματα σωστα μυστη και εισαι εμφανισιμος, καθαρός, με δυνατη τσεπη και αυτοπεποιθηση μια χαρα χυνουν… τωρα για το αν σε θελει για αλλες καταστασεις κατα 90 % δεν σε θελει αλλα ειναι αλλο κεφαλαιο αυτο. Ομως μεσα στην ανοργασμικοτητα τους με προσπαθεια μπορει να χυσουν και πολυ μαλιστα…

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.832
Πόντοι
3.236
πλέον γίνεται στο discord;
Όχι. Εγώ έφτιαξα έναν server για όποιον άλλον συμφωνεί με το σκεπτικό αυτό αλλά και ενημερώνει

1000031461.jpg

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.462
Πόντοι
7.621
Αμα ξερεις να κανεις πεντε πραγματα σωστα μυστη και εισαι εμφανισιμος, καθαρός, με δυνατη τσεπη και αυτοπεποιθηση μια χαρα χυνουν… τωρα για το αν σε θελει για αλλες καταστασεις κατα 90 % δεν σε θελει αλλα ειναι αλλο κεφαλαιο αυτο. Ομως μεσα στην ανοργασμικοτητα τους με προσπαθεια μπορει να χυσουν και πολυ μαλιστα…
Εντάξει τώρα ας μιλήσουμε λίγο αληθινά ! Όλα είναι θέμα λεγην... Έχω δει άσχημους να γαμανε μουνια μουνιιιαα όμως ! Και όλο αυτό γιατί υπάρχει το λεγιν το οποίο δουλεύει στο ριάλ λαιφ. Τώρα στο πουτανοβιο κομμάτι αυτές κοιτάνε την τσέπη σου και άμα τύχει και να είσαι ομιλητικός χαβαλετζης και δάσκαλος χημείας θα περάσει η πουτανα καλά μαζί σου θα βγάλει και ένα "χαβαλετζιδικο - ωραίο μεροκάματο" και θα γουστάρει να σε ξαναδεί ! Δεν το λέω αρνητικά για τα παιδιά που έχουν τέτοιου είδους σκιλς αλλά στην συγκεκριμένη πιστα οι κοπέλες δεν ευχαριστούντε το σεξ του 10λεπτου η του μισαωρου. Τώρα αν εσύ περνάς καλά και σου περισσεύουν και τα φράγκα κανείς και τον χαβαλε σου μαγκιά σου γιατί είστε πατσοι και οι 2

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.462
Πόντοι
7.621
Να με συγχωρείς φίλε μου ,αλλά αφού φοβάστε τόσο τα μικρόβια τι τα θες τα μπουρδέλα;βρες μια κοπελίτσα και κάνε σχέση.30 χρόνια πουτανοβιος και δεν έπαθα τίποτα,κι αν έχω γλύψει μούμια και κολους και ακαποτά τσιμπούκια,και έχω ξαπλώσει σε όλα τα μπουρδέλα σε όλα τα δωμάτια
Είναι θέμα τύχης αδελφέ καλό είναι να μην παθαίνει κανείς τίποτα και να συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε και να περνάμε καλά

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
624
Like
101.120
Πόντοι
48.067
Ιάσωνος 37 ισόγειο Αννα και Βανέσσα. Σκιννυ μωρα στα 15ε.
Φουλ κόσμος στο σαλόνι.

Ιασωνος 32 Αλίσια., αδύνατο άβυζο με ψιλοακυρο πρόσωπο
χαμός απο κόσμο στο σαλόνι και συνεχόμενα δωμάτια.

Αλίσια...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
624
Like
101.120
Πόντοι
48.067
Βέργας 7 Σαμπινα, η πόρτα ανοίγει μετά απο face control, για αλλη μια φορά την πέτυχα μεσα στα νευρα. Γεμάτο πιτσιρίκια μεσα κυρίως ρομά. Την έκανα με ελαφρά...

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.832
Πόντοι
3.236
Τελευταία τροποποίηση:

donp4679

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
40
Like
1.560
Πόντοι
2.411
εκατσα 1 ωρα στο εμετουργειο 00:00 - μεχρι τις 1 μαζι με αραβες, πακιστανους και ινδους μαζι, να μπαινουμε στα σπιτακια - εγω για ενημερωση και αυτοι να βρουν να γαμησουν. Δεν μπηκα σε πολλα, οποτε θα γραψω τις κοπελες που ειδα.

Ιασωνος 1Α - Αλεξανδρα η bbw
Ιασωνος 1Β - Κλεοπατρα
Ιασωνος 1Γ - Κλειστο
Ιασωνος 20Α - Βανεσσα νορμαλ προγραμμα και Σοφια ακαποτο
Ιασωνος 20Β - Καρολινα ακαποτο και Γιουλι
Ιασωνος 37Α - Αννα πετιτ στα 15 ευρω
Μεγ. Αλεξανδρου 23 - Πατριτσια curvy/chubby ακαποτο και Ρεμπεκα (νομιζω και αυτη ακαποτο)
Μεγ. Αλεξανδρου 17 - Κρισταλ ξανθια με bbl και γυαλια - και Μαρσελα κοντη με μεγαλο κωλο
Μεγ. Αλεξανδρου 28 δεξια σκαλια μεσα στο βαθος - Μπιανκα
Ιασωνος 44 σκαλια δεξια - Βαλεντινα
Ιασωνος 44 ισογειο - Λορι (λεπτη με μακρι μαυρο μαλλι) και Κατριν ψηλη με μεγαλο κωλο, απο κολομβια και οι δυο

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.396
Πόντοι
446
Μύστη,
Μη πιάνεις βρύσες, σαπουνια και τα υπόλοιπα εκεί μέσα, εκεί είναι τα μικρόβια! Στα υγρά στοιχεία!!!

Τα μικρόβια αναπτύσονται στα υγρά στοιχεία του σώματος (χύσια, σάλια κ.α) και στα πόμολα, και όχι στα σαπούνια (τα οποία είναι μικροβιοκτόνα).

Lykos_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Κριτικές
5
Like
205
Πόντοι
280
Όχι. Εγώ έφτιαξα έναν server για όποιον άλλον συμφωνεί με το σκεπτικό αυτό αλλά και ενημερώνει

1000031461.jpg
Κατάλαβα οκ αν μπορείς να με προσθέσεις, στείλε μου μύνημα για λινκ προσκλησης

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.230
Πόντοι
441
Πριν λίγο
Φυλής 71 κάτω η λατίνα Αντρέα
71 πάνω η λατίνα Μία
69 όροφος η Νικόλ
67 η Σάρα η κωλαρα
61 η Άντζελα Ελληνίδα και η Αλεξάνδρα

Φωκαίας 19 κλασσικά η Καιτη με φουλ δωμάτια
17 πάνω η Ρίτα και η Αλεξάνδρα

Βέργας 3. Εμφανίστηκαν 3 κοπέλες. Μια από δεξιά και 2 από αριστερά. Ξεχώρισα την Νίνα. Γύρω στα 30 καστανή με ωραίο σώμα σχετικά γυμνασμένη. Έντονα χείλη. Δεν την είχα ξαναδεί ποτέ. Δεν μου θύμισε κάποια. Για να μην ψάχνω άλλο την δοκίμασα. Εξεπλάγην ευχάριστα. Πολύ καλή στο δωμάτιο. Απλό πρόγραμμα με συμμετοχή και καλά στησίματα. Δεν μιλάει ούτε καν Αγγλικά. Μόνο ρώσικα. Προσοχή. Στο τέλος ζητά έξτρα χρήματα. Δεν μου έχει τύχει ξανά αυτό. Πάντως για 20αρικο είναι τίμια
Αυτή η Αλεξάνδρα στο 17 , είναι η ίδια που δούλευε στο 19 σαν Όλγα παλαιότερα ;

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
3.417
Πόντοι
731
Ελα ντε.... Λογικα ολοι οσοι εχουμε τετοια "διαδρομη", θα επρεπε να ειχαμε
παει στο οστεοφυλακιο τωρα... :grin::2funny:
Και επειδη στα 25 χρονια μια φορα μονο εμπλεξα με μυκητες, και ξεμπερδεψα τσακ - μπαμ,
σκεφτομουν να του γραψω να φοραει ολοσωμο προφυλακτικο... :grin::2funny: :2funny: :springsmile:
(Εκλαψα λεμε) :2funny:

Συνημμένα

• ΟΛΟΣΩΜΟ 2.png
    ΟΛΟΣΩΜΟ 2.png
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 28
  • ΟΛΟΣΩΜΟ.png
    ΟΛΟΣΩΜΟ.png
    1.024 KB · Εμφανίσεις: 37
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
536
Πόντοι
81
Καλά εντάξει δε θα καθίσω τώρα να ασχοληθώ και να αναλύσω για το αν είναι ή δεν είναι εμφανίσιμος καθαρός και αν έχει ή δεν έχει δυνατή τσέπη ο βασιλιάς της σαχλαμαρας και της ασυλίας

• Like
Αντιδράσεις: Konig2
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.673
Πόντοι
2.046
Τα μικρόβια αναπτύσονται στα υγρά στοιχεία του σώματος (χύσια, σάλια κ.α) και στα πόμολα, και όχι στα σαπούνια (τα οποία είναι μικροβιοκτόνα).
Ἀντιλογία ὑπὲρ τῆς ἀντιλογίας!

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
5.360
Πόντοι
7.155
Πέρασμα το μεσημεράκι από Μαρία, Παρασίου 36. Η καριόλα είναι τρομερή. Δυνατό σώμα για την ηλικία της, απίστευτη πίπα, να της γαμάω το στόμα με μανία, να την μπουκώνω και να μου τον γεμίζει με σάλια. Την περιποιούμαι κι εγώ ωραία στο μουνάκι της και γουστάρει. Αντέχει και δυνατό σφυροκόπημα. Είναι η τρίτη φορά που περνάω και θα υπάρξουν κι άλλες με τη έκφυλη.
σου ζητησε και εσενα δωρακι για ¨ρομαντικη αγαπη?¨

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
624
Like
101.120
Πόντοι
48.067
Κατάθεση στη σεξυ Ειρήνη/Ιρινα στη Φυλης.
Μικρή αναμονή. Τελικά ειναι καλο να σε αναγνωρίζει ως πελατη της καθως έχει διαφορετική συμπεριφορά.Η τσατσά δεν την φώναξε στο 7 λεπτο οπως έχω διαβάσει ενω η Ειρηνη στο δωμάτιο εδωσε και κατι παραπανω απο απλό πρόγραμμα. Υπηρξε βιντεοσκόπηση της συνουσίας.
Ίσως ανεβασω κάποιο κλιπ εδω.
Χυσαμε μαζι και το ευχαριστήθηκαμε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom