Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 816 άτομα (33 μέλη και 783 επισκέπτες)

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.462
Πόντοι
7.621
3 βάρδια με πάρκινγκ φίσκα αλλά αρκετά άδεια δωμάτια:
Φιλιππίδου όροφος μια λατίνα τσουπωτη μια καινούργια κατινα με τατου νορμαλ σωμα .Η ΛΙΑ ΛΕΙΠΕΙ ΓΥΧΜ

Φιλιππίδου ισόγειο ροξη,σοφία ψιλή με νορμαλ σώμα λατίνα και μια άλλη δεν την είδα

Φ59 όροφος Κατερίνα λατίνα νορμαλ με μπουταρες και μπιουτη

84 κορίνα
84 πάνω Νικόλ γυαλάκια
65 ισόγειο μια αδυνατούλα ξανθιά είπε
71 ισόγειο τζεσικα λατίνα με γυαλάκια πεταχτό κωλι από Φωκαιας
71 όροφος Σανέλ ωραίο βυζομπαλο με μεγάλες ρώγες

Φωκαίας 17 όροφος Άντζελα Ρωσίδα με νορμαλ προγραμα ωραίο ξανθό ξεκωλο φάνηκε
19 Εβελίνα τσουποτο ξανθό ωραίο φάνηκε
Ντιάνα χοντρή άτσαλη
13 εισογειο Εύα αδύνατη αδιάφορη και μάλλον εμμα την είδα μέσα από το κουρτινάκι τσουπωνε σάντουιτς

Γενικά ησυχία παίδες οποίος θέλει μια καταδρομική είναι ωραία αν σας άρεσε κάποια

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
3.622
Πόντοι
446
Παρα πολυ προσφατα τριτη βαρδια δεν ηταν εκει.Δε ξερω αν αλλαξε σε απογευμα η πρωι,αν δε τη βρεις κωλο κανει η Στελλα φωκαιας 7 πανω παραδιπλα,δε θυμαμαι πολλα γτ δε με νοιαζει
Αφηνει κωλο η στελλα η κλεβει ομως;

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
1.003
Πόντοι
81

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
676
Πόντοι
81
Όλα τα κορίτσια από Διδύμου που τα βρίσκουμε?

antwnakhcc

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2026
Like
98
Πόντοι
0
Οχι

Παντα υπαρχουν κινδυνοι αλλα προστατευομαστε για να τους μειωσουμε,εκανες το καλυτερο,το επομενο βημα ειναι να μη πας,να πλενεσαι αμεσα με σαπουνι/υγρο επιτοπου στον οικο κ κανεις κ ενα μπανιο σπιτι,αν θες εξτρα ψεκασου με octenisept αμεσα μετα το πλυσιμο στον οικο κ αστο να στεγνωσει η να ψεκαστεις μετα σπιτι πριν η μετα το μπανιο,ακομη κ εξω απο τον οικο οπου μπορεις ωστε να στεγνωσει τσακ μπαμ,η καποτα πρεπει να παει φουλ κατω αλλα εννοειται δε παιζει παντα οποτε αν ελεγχεις κ το ποσο μπαινεις εχεις κανει πλεον τα παντα.Μη ξεχνας τα μωρομαντηλα οταν υπαρχουν/σου δινουν.Αυτα παντου,οχι μονο στο Μεταξι γιατι κινδυνοι υπαρχουν παντου,αυτο θα πρεπει να το ξανασκεφτεις αν αγχωνεσαι καθε φορα
Σε ευχαριστώ πολύ αδελφε

antwnakhcc

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2026
Like
98
Πόντοι
0
Οχι

Παντα υπαρχουν κινδυνοι αλλα προστατευομαστε για να τους μειωσουμε,εκανες το καλυτερο,το επομενο βημα ειναι να μη πας,να πλενεσαι αμεσα με σαπουνι/υγρο επιτοπου στον οικο κ κανεις κ ενα μπανιο σπιτι,αν θες εξτρα ψεκασου με octenisept αμεσα μετα το πλυσιμο στον οικο κ αστο να στεγνωσει η να ψεκαστεις μετα σπιτι πριν η μετα το μπανιο,ακομη κ εξω απο τον οικο οπου μπορεις ωστε να στεγνωσει τσακ μπαμ,η καποτα πρεπει να παει φουλ κατω αλλα εννοειται δε παιζει παντα οποτε αν ελεγχεις κ το ποσο μπαινεις εχεις κανει πλεον τα παντα.Μη ξεχνας τα μωρομαντηλα οταν υπαρχουν/σου δινουν.Αυτα παντου,οχι μονο στο Μεταξι γιατι κινδυνοι υπαρχουν παντου,αυτο θα πρεπει να το ξανασκεφτεις αν αγχωνεσαι καθε φορα
ΑΡΑ με λίγα λόγια μετα το γαμησι στον οίκο βγαζω πετάω την καπότα πάω μετά στην βρύση τους πλένω τα χέρια μ με σαπουνι που έχουν και μετά ξεπλένω και λίγο το καυλι μ με σαπούνι εκεί . Έπειτα σκουπιζομε με μωρομαντηλα στην περιοχη παντού και στα χέρια και μετά πάω σπίτι για ντουζ;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.673
Πόντοι
2.046
ΑΡΑ με λίγα λόγια μετα το γαμησι στον οίκο βγαζω πετάω την καπότα πάω μετά στην βρύση τους πλένω τα χέρια μ με σαπουνι που έχουν και μετά ξεπλένω και λίγο το καυλι μ με σαπούνι εκεί . Έπειτα σκουπιζομε με μωρομαντηλα στην περιοχη παντού και στα χέρια και μετά πάω σπίτι για ντουζ;
Μύστη,
Μη πιάνεις βρύσες, σαπουνια και τα υπόλοιπα εκεί μέσα, εκεί είναι τα μικρόβια! Στα υγρά στοιχεία!!!

Καθαρό οινόπνευμα στα χέρια και στην περιγεννητικη ζώνη εκεί, και βουρ στο σπίτι για ντουζ!

Για καποιες περιπτώσεις Σεξεργατριων,
Θα έβαζα και Canesten μετά... Κρέμα που θα βρεις σε κάθε τσάντα πουτανας!!!
5€ έχει...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.584
Πόντοι
8.865
Πριν λίγο
Φυλής 71 κάτω η λατίνα Αντρέα
71 πάνω η λατίνα Μία
69 όροφος η Νικόλ
67 η Σάρα η κωλαρα
61 η Άντζελα Ελληνίδα και η Αλεξάνδρα

Φωκαίας 19 κλασσικά η Καιτη με φουλ δωμάτια
17 πάνω η Ρίτα και η Αλεξάνδρα

Βέργας 3. Εμφανίστηκαν 3 κοπέλες. Μια από δεξιά και 2 από αριστερά. Ξεχώρισα την Νίνα. Γύρω στα 30 καστανή με ωραίο σώμα σχετικά γυμνασμένη. Έντονα χείλη. Δεν την είχα ξαναδεί ποτέ. Δεν μου θύμισε κάποια. Για να μην ψάχνω άλλο την δοκίμασα. Εξεπλάγην ευχάριστα. Πολύ καλή στο δωμάτιο. Απλό πρόγραμμα με συμμετοχή και καλά στησίματα. Δεν μιλάει ούτε καν Αγγλικά. Μόνο ρώσικα. Προσοχή. Στο τέλος ζητά έξτρα χρήματα. Δεν μου έχει τύχει ξανά αυτό. Πάντως για 20αρικο είναι τίμια

dimi7064i

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
20
Like
5.297
Πόντοι
2.021

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
1.817
Πόντοι
486
Πέρασμα το μεσημεράκι από Μαρία, Παρασίου 36. Η καριόλα είναι τρομερή. Δυνατό σώμα για την ηλικία της, απίστευτη πίπα, να της γαμάω το στόμα με μανία, να την μπουκώνω και να μου τον γεμίζει με σάλια. Την περιποιούμαι κι εγώ ωραία στο μουνάκι της και γουστάρει. Αντέχει και δυνατό σφυροκόπημα. Είναι η τρίτη φορά που περνάω και θα υπάρξουν κι άλλες με τη έκφυλη.

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.656
Πόντοι
1.446
Έλεγα να πάω καμιά Φυλής, ύστερα πετάγομαι σούπερ μάρκετ κάτι ψηλολόγια καφέδες, νερά 6αδα, μπανάνες, κάνα τόνο κτλπ φτάσαμε στα 17€, οπότε λέω γαματο, θα χρησιμοποιήσω την φαντασία μου ή θα μπω κάνα hub.
ΥΓ. Άρχισε να βρέχει κιόλας και μου την βαράει...

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.865
Πόντοι
201
Χαιρετώ άπαντες.
Πάνω που είχα αρχίσει να αποκτώ επιλογές στην απογευματινή βάρδια, δεν τις βρίσκω πλέον και ήθελα να σας ρωτήσω.

Οι αντελινα από φυλής 86 ισόγειο και η μιχαελα από Φώκαιας 25 ισόγειο, έχουν μετακομίσει σε άλλη βάρδια;

Έχω διαβάσει σε πρόσφατη αναφορά ρεπόρτερ ότι τις είχαν πετύχει πρωί.

By the way, βλέπω η πιπαρες μάλλον έκανε μόνιμη μετάβαση στα στούντιο πλέον..

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
2.060
Πόντοι
441
περασμα απο βεργας 3,να δω την ρωσιδα Νινα κανονικο σωμα κοκκινομαλλα ,μετριο προσωπο,μαζι της μια μιλφ και μια Σουζανα μετρια Επισης 4η κοπελα μια κολομβιανη Σοφια με την οποια μπηκα ,ξανθια,ομορφη ,μικρη,με προσφατη σιλικονη στα βυζα !!! (μην αγγιζετε) δεν αφηνει αγγιγμα χαμηλα,αποστειρομενο προγραμμα ,καλη συμμετοχη

Lykos_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Κριτικές
5
Like
205
Πόντοι
280
ζωντανά

Χωματιανού
Λιοσίων
  • 73α: Λιλιάν, Μισέλ
Η συνέχεια στο ΠΡΙΒΕ discord μόνο για ενημερωτές[/ISPOI

ζωντανά

Χωματιανού
Λιοσίων
  • 73α: Λιλιάν, Μισέλ
Η συνέχεια στο ΠΡΙΒΕ discord μόνο για ενημερωτές
Έχω στείλειπροσωπικο μύνημα σχετικά με την ενημέρωση για τις βαρδιες, πλέον γίνεται στο discord; Ποιο είναι το λινκ;

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.412
Πόντοι
31.618
Να με συγχωρείς φίλε μου ,αλλά αφού φοβάστε τόσο τα μικρόβια τι τα θες τα μπουρδέλα;βρες μια κοπελίτσα και κάνε σχέση.30 χρόνια πουτανοβιος και δεν έπαθα τίποτα,κι αν έχω γλύψει μούμια και κολους και ακαποτά τσιμπούκια,και έχω ξαπλώσει σε όλα τα μπουρδέλα σε όλα τα δωμάτια

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.656
Πόντοι
1.446

Έχω στείλειπροσωπικο μύνημα σχετικά με την ενημέρωση για τις βαρδιες, πλέον γίνεται στο discord; Ποιο είναι το λινκ;
Σε λίγο καιρό θα πληρώνουμε και subscribes για να μάθουμε ποιες δουλεύουν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom