Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 513 άτομα (18 μέλη και 495 επισκέπτες)

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.527
Πόντοι
3.656
Φυλ59 κάτω Σάμυ κ άλλη μια
Πάνω φουλ τσοκο μπεκυ- μπιουτι
Φυλ 65 κάτω Κορίνα
Πάνω Χ-τσεχα, αναμαρια
Φυλ 86 πάνω Βανέσα
Φυλ 84 πάνω Νικόλ καυλογυαλια
Φυλ 66δ Άννα κου κ νίκη
Φυλ 66 μια αγελαδιτσα της φάγε με τεράστια μαστοριά
Φωκ13 κάτω 2 λατινακια με απλο, το ένα ήταν αφρός..
Φωκ17 πάνω Μικαέλα κ ντάνα
Φωκ19 Λίζα έχει γίνει μοντέλο, πέρασα πριν φύγω για το κωριό με καλές εντυπώσεις..

Τελευταία τροποποίηση:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.151
Πόντοι
746
Λιοσίων 73α με Λίλιαν και Μισέλ μαζί, αν θυμάμαι καλά τα ονόματα, 30 ευρώ. ΟΚ, δε ξέρω αν έτυχε να έχουν όρεξη, αλλά είχαν πολύ διάθεση, τί μεγάλο πουλί (Μισέλ μιλάει ελληνικά) και πίπα χωρίς, και να τελειώσω στο σώμα και γλώσσες έξω. Μια χαρά. Λατίνες κτλ αλλά αν τις πετύχεις στις καλές τους γίνεται παιχνίδι. Τώρα βέβαια κάτι έλεγαν στα ισπανικά μεταξύ τους και γελάγανε, αν με βρίζανε δε το ξέρω αλλά νομίζω όλοι καλά περάσαμε :cheesy:
Από εμφάνιση τι λένε αδερφέ;

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
9
Like
1.227
Πόντοι
361
Άντρεα - Λιοσίων 73Β μουναρα ςλλα δεν δοκίμασα πήρα προχθές φυ 65 παρτουζα ςμα Μαρία και μια Ρωσίδα αδύνατη πεταμενα λεφτα και οι δυο σκέφτομαι Αντρεα τωρα μηοως δοκιμάσω αλλα εχχω φαει πολυ φολα

antwnakhcc

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2026
Like
98
Πόντοι
0
Μάγκες με χρήση καποτας πάντα στο στοματικο και στο γαμησι και κανοντας μπανιο κατευθειαν σπίτι υπαρχουν κίνδυνοι να κολλήσω γαμιωντας στο μεταξουργειο . Ρωταω γιατί είμαι νέο μέλος εδώ

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.847
Πόντοι
3.236

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
1.817
Πόντοι
486
Μάγκες με χρήση καποτας πάντα στο στοματικο και στο γαμησι και κανοντας μπανιο κατευθειαν σπίτι υπαρχουν κίνδυνοι να κολλήσω γαμιωντας στο μεταξουργειο . Ρωταω γιατί είμαι νέο μέλος εδώ
Μόνο με φάντα μπλε πριν και μετά την πράξη.

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
572
Πόντοι
21

Genghis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2026
Like
98
Πόντοι
0
Ξέρεις κάποιος το πρόγραμμα της Άντρεα στο Φυλής 54; Δεν θυμάμαι αν είναι Α ή Β, στα σκαλάκια. Προσπαθώ να τη πετύχω καιρό, χωρίς επιτυχία.

BadHabitGoodHeart

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Like
410
Πόντοι
20
Από εμφάνιση τι λένε αδερφέ;
Λίλιαν πολύ καλή. Λεπτή, μακρυά, μαύρα μαλλιά με ωραίες καμπύλες και ωραίο χαμόγελο. Μισέλ ίσως λιγότερο εμφανίσιμη - μέτρια προς αδιάφορη αλλά νομίζω μου έκανε ίσως το καλύτερο στοματικό που μου έχουν κάνει σε μαγαζί (αν όχι το καλύτερο, κάπου εκεί). Συν οτι μιλάει ελληνικά, οπότε οτι ζητούσα το έλεγε και στην άλλη :P καλή περίπτωση για μαζί.

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
546
Πόντοι
81
Παρασίου 36 η Μαρία με όλα τα δωμάτια κλεισμένα, ανέβηκα και πήρα τη Νίκη, ομοίως gilf. Υστερεί σε σώμα (γεροντόπαχα) και σε υπηρεσίες (στοματικό με προφυλακτικό ), τουλάχιστον είναι αρκετά καυλιάρα και ευγενική.
Δεν υπάρχει φως αναμμένο απέξω απότι είδα το μεσημέρι που πέρασα. Ξαναπέρασα το βράδυ 8 και η πόρτα ήταν κλειστή. Στο φινιστρίνι δεξιά όμως είχε φως... Ξέρει κανείς τι 'ωρα κλεινει το εν λόγω κατάστημα;

BadHabitGoodHeart

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Like
410
Πόντοι
20
Ετσι,Κλαιν οτι κ αν ελεγαν αν μειναμε ευχαριστημενοι.Μισελ καλο ειναι να παιζει συχνα γτ ειναι καλο χαρτι κ αν δενει με Λιλιαν τοτε εχουμε κ καλη ελπιδα με Λιλιαν.Εγω και τη Μία εχω στοχευεσει,την ειδες?
Δε την είδα, όχι. Σήμερα μετά τα μεσάνυχτα έχει κάποιες καινούργιες: Άντρεα, Λούσυ. Αν περάσει κάποιος ας μας πεί εμφάνιση. Κι αν δεν είναι ωραίες μπείτε με Μπέλλα που θα είναι κι αυτή μετά τα μεσάνυχτα. Ωραία είναι αν και έχει πάρει κιλά τώρα δυστυχώς :(

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
5.360
Πόντοι
7.155
Δεν υπάρχει φως αναμμένο απέξω απότι είδα το μεσημέρι που πέρασα. Ξαναπέρασα το βράδυ 8 και η πόρτα ήταν κλειστή. Στο φινιστρίνι δεξιά όμως είχε φως... Ξέρει κανείς τι 'ωρα κλεινει το εν λόγω κατάστημα;
Το πολυ μεχρι τις 18:00 ειναι ανοικτο. Το φινιστρινι δεξια που ειδες φως ειναι οικια...εχουν βαλει και χαρτακι να μη τους ενοχλουν...Φως απεξω δεν υπαρχει εδω και χρονια, μονο η μισανοικτη πορτα της εισοδου και η σιδερενια καγελοπορτα της σκαλας υποδηλωνουν οτι ειναι ανοικτα...α ρε μαρια εβαλες το ελευθερο στοματικο- τελειωτικο και απογειωθηκαν οι επισκεψεις....

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
3.622
Πόντοι
446
Ξερει κανεις αν η ειρηνη στο Φυλής 72 ειναι τωρα; Και αν ανακοινωνεται κωλος γιατι καπου ειδα οτι το κοψε..

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.568
Πόντοι
2.916
Δε την είδα, όχι. Σήμερα μετά τα μεσάνυχτα έχει κάποιες καινούργιες: Άντρεα, Λούσυ. Αν περάσει κάποιος ας μας πεί εμφάνιση. Κι αν δεν είναι ωραίες μπείτε με Μπέλλα που θα είναι κι αυτή μετά τα μεσάνυχτα. Ωραία είναι αν και έχει πάρει κιλά τώρα δυστυχώς :(
Μπελα με χαλαει καπως αλλα δειχνει δυναμη.Λουση δε ξερω η δε θυμαμαι,Αντρεα γλυκουλα και αδυνατη κι ας μη δοκιμαζω.Τη Μία εγω 3 βαρδια την ειδα.Να κοιτας και Σπυρου Πατση επειδη πανε κι απο κει αυτες απ τα Λιοσιων

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.568
Πόντοι
2.916
Ξερει κανεις αν η ειρηνη στο Φυλής 72 ειναι τωρα; Και αν ανακοινωνεται κωλος γιατι καπου ειδα οτι το κοψε..
Παρα πολυ προσφατα τριτη βαρδια δεν ηταν εκει.Δε ξερω αν αλλαξε σε απογευμα η πρωι,αν δε τη βρεις κωλο κανει η Στελλα φωκαιας 7 πανω παραδιπλα,δε θυμαμαι πολλα γτ δε με νοιαζει

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.568
Πόντοι
2.916
Ξέρεις κάποιος το πρόγραμμα της Άντρεα στο Φυλής 54; Δεν θυμάμαι αν είναι Α ή Β, στα σκαλάκια. Προσπαθώ να τη πετύχω καιρό, χωρίς επιτυχία.
Νομιζω πρωι καθημερινες κ μερες αιχμης καθεται πρωι-απογευμα

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.568
Πόντοι
2.916
Το γαμησ στο μεταξουργείο γνωρίζω κάνει 10. Υπάρχει περίπτωση στη φυλής να γαμησω με 10 ευρώ αντί για 20;
Οχι
Παντα υπαρχουν κινδυνοι αλλα προστατευομαστε για να τους μειωσουμε,εκανες το καλυτερο,το επομενο βημα ειναι να μη πας,να πλενεσαι αμεσα με σαπουνι/υγρο επιτοπου στον οικο κ κανεις κ ενα μπανιο σπιτι,αν θες εξτρα ψεκασου με octenisept αμεσα μετα το πλυσιμο στον οικο κ αστο να στεγνωσει η να ψεκαστεις μετα σπιτι πριν η μετα το μπανιο,ακομη κ εξω απο τον οικο οπου μπορεις ωστε να στεγνωσει τσακ μπαμ,η καποτα πρεπει να παει φουλ κατω αλλα εννοειται δε παιζει παντα οποτε αν ελεγχεις κ το ποσο μπαινεις εχεις κανει πλεον τα παντα.Μη ξεχνας τα μωρομαντηλα οταν υπαρχουν/σου δινουν.Αυτα παντου,οχι μονο στο Μεταξι γιατι κινδυνοι υπαρχουν παντου,αυτο θα πρεπει να το ξανασκεφτεις αν αγχωνεσαι καθε φορα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom