Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 575 άτομα (20 μέλη και 555 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.819
Πόντοι
11.915
Ρε Κωστάκη δεν γαμας που δεν γαμας δεν γαμ....σαι να γαμησουμε και εμείς.....
Τύπε τα γκει θρεντ που σου αρεσουν είναι σε άλλη κατηγορία :jerking::jerking: τράβα εκεί να σου απαντησω :birdman::birdman:

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
532
Πόντοι
301
Τύπε τα γκει θρεντ που σου αρεσουν είναι σε άλλη κατηγορία :jerking::jerking: τράβα εκεί να σου απαντησω :birdman::birdman:
Όχι ρε τυπε κάνεις λάθος.... απλά μας ζάλισε με το μπες βγες , ρίξε έναν πουτσο να πάει να γαμη....θει δεν θα πας για παντρειά!!!

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
811
Πόντοι
81
Όχι ρε τυπε κάνεις λάθος.... απλά μας ζάλισε με το μπες βγες , ρίξε έναν πουτσο να πάει να γαμη....θει δεν θα πας για παντρειά!!!
Δίκιο έχεις μύστη . Μας ζάλισε τα παπαρια

• Like
Αντιδράσεις: xk1182
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.675
Πόντοι
2.046
Γιαυτό υπαρχει η αναφορά
Δίκιο έχεις μύστη . Μας ζάλισε τα παπαρια
Βγαίνοντας για δεύτερη φορά από το Φώκαιας 19, η ώρα ήταν περίπου 03:45 και στην γωνία Φώκαιας και Αχαρνών ένα αγροτικό ΟΠΚΕ είχε σταματήσει λευκή γυφτοbmw κι έκαναν έλεγχο σε 2 άτομα (μάλλον γυφταριο) στα οποία εντέλει πέρασαν χειροπέδες :confused::rockon:. Συνέχισα για λίγο ακόμα και ανέβηκα στο Φυλής 69β όπου η ευγενική τσατσά μου παρουσίασε την Ντόρα η οποία αυτήν την φορά εμφανίστηκε ξωβυζη και με τα 2 μαστάρια και μια μαύρη ρόμπα. Με αγκάλιασε και με παρότρυνε να περάσω όμως δεν την είχα καμία ανάγκη :rockon::confused:. Στο Φυλής 65 η γνωστή αλβανίδα αλινα είχε αναδουλειες και όλα τα δωμάτια ήταν άδεια. Σκέφτηκα να περασω αλλά είχε τόσο πολύ ζέστη το τσαρδι που αυτομάτως μου έπεσε. Βγήκα έξω στον βρώμικο αέρα της Φυλής και αφού έριξα ένα κατούρημα αποχώρησα χαλαρός :rockon:

Εεε όχι αναφορές, αστυνομίες και τέτοια ρε Μύστες...
Δεν έκανε κάτι το παιδί...
Τι να κάνει και αυτός;
Προσπαθει...
Αφού είναι άσχημες!!!

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
811
Πόντοι
81
Εεε όχι αναφορές, αστυνομίες και τέτοια ρε Μύστες...
Δεν έκανε κάτι το παιδί...
Τι να κάνει και αυτός;
Προσπαθει...
Αφού είναι άσχημες!!!
Υπάρχουν και καλές περιπτώσεις στα μπουρδελα μην τα ισοπεδώνουμε

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.819
Πόντοι
11.915
Έχεις δίκιο τύπε, για αυτό συνέχισα Μαραθώνος αποφασισμένος να γαμησω :confused::rockon:. Στο γωνιακό η ωραία τσατσά μου παρουσίασε ένα μικροκαμωμένο μικρό που δεν Μ αρέσε,στο διπλανό βγήκε μια Τίνα η οποία μου άρεσε αλλά είχε πολύ ύφος και μου την έσπασε και στο παραδίπλα η γνωστή Χριστίνα η οποία μου φάνηκε πολύ σπασμένη και δεν με καβλωσε καθόλου :confused::rockon:. Έτσι έφυγα και από εκεί και πέρασα από Βέργας όπου υπήρχαν μαύρα σκοτάδια και μόνο 2 τσαρδια ανοιχτά :confused:. Στο 2 βγήκε η Βάσια ξανά τέρμα ξενερωτη και με υπεραπλο πρόγραμμα. Περίμενα απ έξω κάνοντας ένα στριφτό ώσπου να βγει ένας κοντόχοντρος αλλοδαπός που γάμησε την Βάσια κι έβριζε στην γλώσσα του :2funny::2funny:

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
532
Πόντοι
301
Έχεις δίκιο τύπε, για αυτό συνέχισα Μαραθώνος αποφασισμένος να γαμησω :confused::rockon:. Στο γωνιακό η ωραία τσατσά μου παρουσίασε ένα μικροκαμωμένο μικρό που δεν Μ αρέσε,στο διπλανό βγήκε μια Τίνα η οποία μου άρεσε αλλά είχε πολύ ύφος και μου την έσπασε και στο παραδίπλα η γνωστή Χριστίνα η οποία μου φάνηκε πολύ σπασμένη και δεν με καβλωσε καθόλου :confused::rockon:. Έτσι έφυγα και από εκεί και πέρασα από Βέργας όπου υπήρχαν μαύρα σκοτάδια και μόνο 2 τσαρδια ανοιχτά :confused:. Στο 2 βγήκε η Βάσια ξανά τέρμα ξενερωτη και με υπεραπλο πρόγραμμα. Περίμενα απ έξω κάνοντας ένα στριφτό ώσπου να βγει ένας κοντόχοντρος αλλοδαπός που γάμησε την Βάσια κι έβριζε στην γλώσσα του :2funny::2funny:
Κουραστικός είσαι ρε τυπε .....

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
3.154
Πόντοι
441
Τα κατάφερες; Εμένα εδώ και 2 ώρες μου βγάζει error λόγω των πολλών αιτήσεων. :2funny:
Παπαρια κατάφερε.. Δεν δουλεύει το σύστημα, από αύριο πάλι ανά ΑΦΜ..
Και το ποσό είναι 50 ευρώ αν επιλέξεις προπληρωμένη κάρτα, αν επιλέξεις τραπεζικό λογαριασμό είναι 40 ευρώ .. Μιλάμε για αυτοκίνητο γιατί μοτοσυκλέτα είναι λιγότερα..:hi:

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.650
Πόντοι
34.948
Παπαρια κατάφερε.. Δεν δουλεύει το σύστημα, από αύριο πάλι ανά ΑΦΜ..
Και το ποσό είναι 50 ευρώ αν επιλέξεις προπληρωμένη κάρτα, αν επιλέξεις τραπεζικό λογαριασμό είναι 40 ευρώ .. Μιλάμε για αυτοκίνητο γιατί μοτοσυκλέτα είναι λιγότερα..:hi:
40 ευρω, 4 γαμησια Μεταξουργειο ή 2 Φυλης.....απο το τιποτα....

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.143
Πόντοι
3.246
Ρε μάγκες αυτή η Λία από Φιλιππίδου όροφο που είναι 3 βάρδια είναι ακόμα εκεί τη έχει πετύχει κανείς; (Μελαχρινή προς ψιλή λατίνα και φοράει καλσόν)
Οχι.Αλλαζουν στις 12 κ αν ειναι εκει γινεται επειδη καθονται σερι αλλη μια βαρδια.Η Λια παντως ερχοταν 3 βαρδια,την εβλεπα που εμπαινε.Δεν επαιζε νωριτερα.Αν πας γραψε μας να μαθουμε,χαιρετω
'Εχω γράψει πως την έχω πετύχει και 2η και 3η βάρδια, πριν ~15 μέρες, κάτι έχει κάνει και μου φάνηκε ακόμα ποιο όμορφη.

Παρα πολυ προσφατα τριτη βαρδια δεν ηταν εκει.Δε ξερω αν αλλαξε σε απογευμα η πρωι,αν δε τη βρεις κωλο κανει η Στελλα φωκαιας 7 πανω παραδιπλα,δε θυμαμαι πολλα γτ δε με νοιαζει
Στέλλα και Σόνια πλέον σου ζαλίζουν τ'αρχίδια, άμα τον βάλεις κώλο δεν θα κάτσουν ούτε 2' και θα γκρινιάζουν όλη την ώρα, οι μόνες που δεν γκρινιάζουν είναι Η ίζαμπέλα Φιλλ.11 και η Κατερίνα Φωκ.9

Αμα ξερεις να κανεις πεντε πραγματα σωστα μυστη και εισαι εμφανισιμος, καθαρός, με δυνατη τσεπη και αυτοπεποιθηση μια χαρα χυνουν… τωρα για το αν σε θελει για αλλες καταστασεις κατα 90 % δεν σε θελει αλλα ειναι αλλο κεφαλαιο αυτο. Ομως μεσα στην ανοργασμικοτητα τους με προσπαθεια μπορει να χυσουν και πολυ μαλιστα…
Βεβαίως και μπορεί να συμβεί, μετρημένες οι φορές στα δάχτυλα που το έχω πετύχει αλλά ναι, συμβαίνει, τελευταία φορά μου έτυχε με Λατίνα απο τις νέες αφίξεις την 1η μέρα της στην δουλειά, όταν κατάλαβα πώς βρήκα το σημείο/ρυθμό έμεινα εκεί και μάλλον ήταν φρέσκια και της βγήκε έυκολα :cheesy: σε άλλους ρίχνει φόλες απότι διαβάζω, δεν ξέρω ... είναι εντελώς τυχαία κάποια πράγματα.

@paparotriftoulas τελικα το erotic prison εξακολουθει να ειναι κλειδαμπαρομενο και μου κανει εντυπωση...τελος παντων....
Σήμερα έκλεισε 5 μπάμ, απέξω περίμενε ταξί μία μελαχρινή με τατού κάτι αστέρια στον σβέρκο.
Απέναντι στο Κ27Α που ήταν κλειστό, μάλλον επειδή έχει βαφτεί ρόζ με πράσινη πόρτα δλδ είναι χρωματιστό, είχε στηθεί μία τουρίστρια και την έβγαζε φώτο ο δικός της με φόντο την πόρτα του οίκου.... που και να'ξερε ... αχαχαχα

Εγώ βόλταρα γιατί πήγα να πάρω συγγενή μου απο τα ΚΤΕΛ, αλλά κρατήθηκα και δεν μπήκα γιατί θέλω να είμαι κύριος, αλλα δεν βλέπω να αντέχω ή να το αξίζει η τύπισσα που βγαίνω οπότε ...

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
811
Πόντοι
81
Έχετε να μου προτείνετε κάποια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό 1 βάρδια ;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.675
Πόντοι
2.046
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.675
Πόντοι
2.046
Πέρασα από το Φιλιππιδισταν για καφέ...

Σάρα, στις ομορφιές της, μελαχρινή πια...
Βαλέρια, Princessa...
Ζακλίν, όντως έχει Κωλαρα...αφού, για μια στιγμή, ακούμπησα τον καφέ μου επάνω για να δεσω το κορδόνι μου...

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
550
Πόντοι
81
Το γαμησ στο μεταξουργείο γνωρίζω κάνει 10. Υπάρχει περίπτωση στη φυλής να γαμησω με 10 ευρώ αντί για 20;
Αν σιχαίνεσαι όπως κι εγώ στα δελα υπάρχουν και τα μασαζ που αρχίζουν με 60Ε τα 30', σφραγισμένες πετσέτες, παντόφλες, ντουζάκι.. διαβασε μια καλη κριτική και πήγαινε....

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
802
Πόντοι
96
Πέρασα από το Φιλιππιδισταν για καφέ...

Σάρα, στις ομορφιές της, μελαχρινή πια...
Βαλέρια, Princessa...
Ζακλίν, όντως έχει Κωλαρα...αφού, για μια στιγμή, ακούμπησα τον καφέ μου επάνω για να δεσω το κορδόνι μου...
Έδωσες κάνα τσιμπουκακι καυλιάρη;

Biold

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2019
Like
25
Πόντοι
0
Καλημέρα. Είμαι καινούριος εδώ και θέλω τα φώτα σας .. λοιπόν. Δεν είμαι από Αθήνα οπωτε δεν τα ξέρω τα κόλπα αλλά έρχομαι συχνά για δουλειά .. ψάχνω μεγάλες γυναίκες 60+ παχουλές ( ναι οκ περίεργο αλλά αυτά τα γούστα έχω ) θέλω να μου πείτε πού μπορώ να βρω σίγουρα . Διότι δεν έχω άπειρο χρόνο δυστυχώς να ψάξω .. χρηματικό ποσό αδιάφορο αρκεί να είναι αυτό που ψάχνω .. να κάνει ακαποτη πίπα .

• Like
Αντιδράσεις: Konig2

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
811
Πόντοι
81
Καλημέρα. Είμαι καινούριος εδώ και θέλω τα φώτα σας .. λοιπόν. Δεν είμαι από Αθήνα οπωτε δεν τα ξέρω τα κόλπα αλλά έρχομαι συχνά για δουλειά .. ψάχνω μεγάλες γυναίκες 60+ παχουλές ( ναι οκ περίεργο αλλά αυτά τα γούστα έχω ) θέλω να μου πείτε πού μπορώ να βρω σίγουρα . Διότι δεν έχω άπειρο χρόνο δυστυχώς να ψάξω .. χρηματικό ποσό αδιάφορο αρκεί να είναι αυτό που ψάχνω .. να κάνει ακαποτη πίπα .
Υπάρχει η πωλινου από καλυμνου 48 είναι μεγάλης ηλικίας αλλά όχι χοντρή . Χοντρή είναι μια Κωνσταντίνα από βέργας 3 νομίζω

Biold

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2019
Like
25
Πόντοι
0
Υπάρχει η πωλινου από καλυμνου 48 είναι μεγάλης ηλικίας αλλά όχι χοντρή . Χοντρή είναι μια Κωνσταντίνα από βέργας 3 νομίζω
Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες σε παρακαλώ. Πολύ ..πχ τι ώρες τις βρησκω και αν έχουν στάνταρ μέρος ;

• Like
Αντιδράσεις: Konig2

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
811
Πόντοι
81
Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες σε παρακαλώ. Πολύ ..πχ τι ώρες τις βρησκω και αν έχουν στάνταρ μέρος ;
Πωλίνα πάντα πρωί εδώ Όλες οι κριτικές για την Πωλίνα - Καλύμνου 48Β (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας

Κωνσταντίνα εδώ Όλες οι κριτικές για την Κωνσταντίνα - Βέργας 7 (Μπουρδέλα) Λιοσίων

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom