Bull_for_cuckold
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2018
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
Βάλτε καμιά φωτό αν έχετε από το στούντιο
Το studio69 speakingΤι εννοείς Αδερφέε μου? Ποιο Studio?
Στείλε τίποτα μανεχω εγω ολο το υλικο
Δεν εχει επιστρεψει και δυστηχως δεν θα επιστρεψει
Μωρέ καλά τους κάνει και τα ζητάει και τους τα παίρνει.Μαγκες το να ζητατε λεφτα για να στειλετε υλικο...ειδικα απο καποια που τα περησοτερα τα εδηνε τζαμπα....ειναι το λιγοτερο αστειο....και για να προλαβω το ..."εγω πληρωσα το onlyfans" συνδρομη ειχε αντε 15 ευρω να πουμε ....αμα ενας εδωσε λεφτα για να τα παρει τα εβγαλες τα λεφτα απο το only.....καλυτερα μην λετε τπτ.....και πηστευω καταλαβε ο κυριος που αναφερομαι

Δεν συμφονω..αλλα δεν πηραζη χαχαχχαΜωρέ καλά τους κάνει και τα ζητάει και τους τα παίρνει.
Αφού τους έχει βρει μαλακες και το δίνουν,όχι μόνο εδώ, παντού,καλά τους κάνει.
Η μαλακία έχει βαρέσει κόκκινο εδώ μέσα για κάτι τέτοια.
Όλοι ζητουλες είναι.![]()
Καλά δεν είναι κι απαραίτητο να συμφωνείς.Δεν συμφονω..αλλα δεν πηραζη χαχαχχα
Ενταξει κοληματα ειναι αυτα αμα εχεις κολησει με μια τυπησα ζητας....και δυστηχως δεν εχει ποια ουτε onlyfans πχ να μπεις να τη βλεπεις εκει....anyway ...ο καθενας οτι θελει κ οπως τη βρησκει...απλλα εμενα δεν μ φενεται σωστο κ ειπα να το πωΚαλά δεν είναι κι απαραίτητο να συμφωνείς.
Πάντως το ότι όλο το ίντερνετ βρωμάει από τζάμπα φωτογραφίες και βίντεο , για να τον παίξουν όλοι αυτοί οι ζητουλες και αυτοί επιμένουν να ζητάνε και να πληρώνουν κιόλας,αυτό ξεπερνά κάθε μαλακία που μπορεί να κάνει κάποιος.
Άρα καλά κάνει και τα παίρνει.
Τι φήμες ακούς τύπε ;;Ρε μαγκες ξερει κανεις αμα στο of η απο ερασιτεχνικα ειχε βιντεο η φοτος με μαυρο? ...(τυπο ενοω οχι dildo) ακουω φημες αλλα ειμουν για κανα μηνα στο of και δεν ειχα δει τπτ
κι εγω το θελω μαγκεςεχω εγω ολο το υλικο
κι εγω το θελω μαγκεςαυτο το κοριτσι ειναι ο λογος που εκανα λογαριασμο εδω. αν εχεις υλικο <3
Καλή του ώρα στο κορίτσι όπου και είναι. Αδερφέ αν δε σου κάνει κόπο στείλε κι από δω να θυμόμαστε τα περασμένα μεγαλεία. Μεγάλη πλανεύτρα το Αφροδιτάκικι εγω το θελω μαγκες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κι εγω το θελω μαγκες
Πηγάδι![]()
afroditaki97 greek onlyfans(2)
Visit the page to see this album : afroditaki97 greek onlyfans(2)www.erome.com
![]()
![]()