antwnakhcc
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2026
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
κατι άλλο το έχω δοκιμάσει αυτόμείνε αξύριστος μερικές μέρες
κατι άλλο το έχω δοκιμάσει αυτόμείνε αξύριστος μερικές μέρες
Δες πμκατι άλλο το έχω δοκιμάσει αυτό
Πήγαινε με κάποιον φίλο σου 40+ να το παίξει πατέρας σου και ότι σε έφερε να σε ξεπαρθενέψουν . Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να το παίξεις βλάκας και ότι πει ο μπαμπάς αλλά ναι θέλεις κι εσύ γιατί είναι ωραίες γυναίκες.κατι άλλο το έχω δοκιμάσει αυτό
Πολυ καλη ιδεα μυστη εγω προτεινω να παει και με την δηθεν συζηγο του η το δηθεν παιδιΠήγαινε με κάποιον φίλο σου 40+ να το παίξει πατέρας σου και ότι σε έφερε να σε ξεπαρθενέψουν . Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να το παίξεις βλάκας και ότι πει ο μπαμπάς αλλά ναι θέλεις κι εσύ γιατί είναι ωραίες γυναίκες.

Ταυτότητα;κατι άλλο το έχω δοκιμάσει αυτό
βρες έναν τυχαίο μπάρμπα απ έξω συνεννοήσου μαζί του και πες τους οτι είναι θείος σου που σε έφερε επειδή είσαι παρθένος… μετά κέρνα τον και μια amstelΜάγκες είμαι 19 ετών αλλά μοιαζω με μικροτερος στην Φάτσα . Είμαι ψηλος απλά το θέμα είναι έχω πάει σε 2 οίκουσ στο μεταξουργείο που μ αρέσουν οι πουτανες εκεί μέσα και δεν με δέχονται . Έχετε να μου πείτε καμιά σκληροπυρινκη δικαιολογία ώστε να μη τρώω ποτέ πόρτα στους Συγκεκριμένους οίκους και να με δεχτουν ; Καμια γαματη δικαιολογία . (Όχι δεν τους δείχνω ταυτότητα )
βαλε ψευτικο μουστακι τυπε να τις ξεγελασειςΜάγκες είμαι 19 ετών αλλά μοιαζω με μικροτερος στην Φάτσα . Είμαι ψηλος απλά το θέμα είναι έχω πάει σε 2 οίκουσ στο μεταξουργείο που μ αρέσουν οι πουτανες εκεί μέσα και δεν με δέχονται . Έχετε να μου πείτε καμιά σκληροπυρινκη δικαιολογία ώστε να μη τρώω ποτέ πόρτα στους Συγκεκριμένους οίκους και να με δεχτουν ; Καμια γαματη δικαιολογία . (Όχι δεν τους δείχνω ταυτότητα )
.... ρε συ τι θα παθεις αμα δειξεις μονο φατσα και ηλικία; Στην Φυλής 71 πάλι, είχε έρθει ένας σαν εσένα, η τσατσά τον επεξεργαζόταν και ρωτούσε και αυτός έβγαλε ταυτότητα και του λεει ενταξει δεν θελω να δω και τον αφησε.Μάγκες είμαι 19 ετών αλλά μοιαζω με μικροτερος στην Φάτσα . Είμαι ψηλος απλά το θέμα είναι έχω πάει σε 2 οίκουσ στο μεταξουργείο που μ αρέσουν οι πουτανες εκεί μέσα και δεν με δέχονται . Έχετε να μου πείτε καμιά σκληροπυρινκη δικαιολογία ώστε να μη τρώω ποτέ πόρτα στους Συγκεκριμένους οίκους και να με δεχτουν ; Καμια γαματη δικαιολογία . (Όχι δεν τους δείχνω ταυτότητα) .... ρε συ τι θα παθεις αμα δειξεις μονο φατσα και ηλικία; Στην Φυλής 71 πάλι, είχε έρθει ένας σαν εσένα, η τσατσά τον επεξεργαζόταν και ρωτούσε και αυτός έβγαλε ταυτότητα και του λεει ενταξει δεν θελω να δω και τον αφησε.
O Μπαμπολας τι έγινε παιδιά; Γιατί διαγράφηκε; Που εξαφανίστηκε; Τα έβαλε με λάθος ανθρώπους;
Όλο περίεργα συμβαίνουν τώρα τελευταία.
Πήγαινε με στρατιωτικά και πες μπαίνω φαντάρος, θα τον παίζω 12 μήνεςκατι άλλο το έχω δοκιμάσει αυτό
Πηγαινε με καποιο απο τα μελη που παμε συχνα κ μας ξερουν κ τις ξερουμε.Οπου διατηρουμε αριστη σχεση εχεις ελπιδεςΜάγκες είμαι 19 ετών αλλά μοιαζω με μικροτερος στην Φάτσα . Είμαι ψηλος απλά το θέμα είναι έχω πάει σε 2 οίκουσ στο μεταξουργείο που μ αρέσουν οι πουτανες εκεί μέσα και δεν με δέχονται . Έχετε να μου πείτε καμιά σκληροπυρινκη δικαιολογία ώστε να μη τρώω ποτέ πόρτα στους Συγκεκριμένους οίκους και να με δεχτουν ; Καμια γαματη δικαιολογία . (Όχι δεν τους δείχνω ταυτότητα )
μήπως ήταν παπάτζας; πάντα μου φαινόντουσαν υπερβολικές οι κριτικές του αλλά ταυτόχρονα και ρεαλιστικές...Ώπα τι έγινε ;
Πάει και ο Μπάμπολας ο κολλητός του Έλγκα - Έλμουφαδόρ ;;;
![]()
Διαφορετικά υπάρχει και αυτή η λύση για να μην έρθει σε επαφή.Ειναι και προικησμενη με ομορφο κωλο και πολυ μεγαλες ρωγες, πιο μεγαλες και απο της Ναταλιτσας (Ι27)...θα κανω μια δευτερη προσπαθεια για 15λεπτο, θα φερω και σαπουνι να πλυνω και μπροστα της τα χερια μου στο νηπτιρα και αν δεν της ειναι αρκετο αυτο, τοτε ας κανει εκεινη κουμαντο με τα δικα της χερια χαχαχα
Ο Τρόμπολας ήταν καλός ενημερωτής. Όμως, διαγράφηκε από τη διοίκηση του σάη μια για πάντα γιατί κάποια πράγματα είναι πάνω από την ενημέρωση. Πάνω από το ίντερνετ γενικότερα.Ώπα τι έγινε ;
Πάει και ο Μπάμπολας ο κολλητός του Έλγκα - Έλμουφαδόρ ;;;
![]()

Κάτι μου θυμίζει αυτή η φράση. Υπονοούμενο ή καθαρή σύμπτωση;Ο Τρόμπολας ήταν καλός ενημερωτής. Όμως, διαγράφηκε από τη διοίκηση του σάη μια για πάντα γιατί κάποια πράγματα είναι πάνω από την ενημέρωση. Πάνω από το ίντερνετ γενικότερα.![]()
Όντως πάει επαρχία;; Και που ; Ξέρουμε;Η Βικτώρια είναι αυτή την περίοδο στο Διδυμου 27 η έφυγε πάλι επαρχία;
Μόνος ένας τρόπος υπάρχει , στείλε μήνυμα στον @DmtrsxXx και θα σε καθοδηγήσειΜάγκες είμαι 19 ετών αλλά μοιαζω με μικροτερος στην Φάτσα . Είμαι ψηλος απλά το θέμα είναι έχω πάει σε 2 οίκουσ στο μεταξουργείο που μ αρέσουν οι πουτανες εκεί μέσα και δεν με δέχονται . Έχετε να μου πείτε καμιά σκληροπυρινκη δικαιολογία ώστε να μη τρώω ποτέ πόρτα στους Συγκεκριμένους οίκους και να με δεχτουν ; Καμια γαματη δικαιολογία . (Όχι δεν τους δείχνω ταυτότητα )
1) "τόσους πελάτες έχετε που μου ρίχνετε και πόρτα?"Μάγκες είμαι 19 ετών αλλά μοιαζω με μικροτερος στην Φάτσα . Είμαι ψηλος απλά το θέμα είναι έχω πάει σε 2 οίκουσ στο μεταξουργείο που μ αρέσουν οι πουτανες εκεί μέσα και δεν με δέχονται . Έχετε να μου πείτε καμιά σκληροπυρινκη δικαιολογία ώστε να μη τρώω ποτέ πόρτα στους Συγκεκριμένους οίκους και να με δεχτουν ; Καμια γαματη δικαιολογία . (Όχι δεν τους δείχνω ταυτότητα )