Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1102 άτομα (24 μέλη και 1078 επισκέπτες)

Paliotsarkadoros

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
37
Like
4.800
Πόντοι
13.185
κατι άλλο το έχω δοκιμάσει αυτό
Πήγαινε με κάποιον φίλο σου 40+ να το παίξει πατέρας σου και ότι σε έφερε να σε ξεπαρθενέψουν . Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να το παίξεις βλάκας και ότι πει ο μπαμπάς αλλά ναι θέλεις κι εσύ γιατί είναι ωραίες γυναίκες.

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
405
Πόντοι
21
Πήγαινε με κάποιον φίλο σου 40+ να το παίξει πατέρας σου και ότι σε έφερε να σε ξεπαρθενέψουν . Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να το παίξεις βλάκας και ότι πει ο μπαμπάς αλλά ναι θέλεις κι εσύ γιατί είναι ωραίες γυναίκες.
Πολυ καλη ιδεα μυστη εγω προτεινω να παει και με την δηθεν συζηγο του η το δηθεν παιδι :happy:

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.955
Πόντοι
8.296
Μάγκες είμαι 19 ετών αλλά μοιαζω με μικροτερος στην Φάτσα . Είμαι ψηλος απλά το θέμα είναι έχω πάει σε 2 οίκουσ στο μεταξουργείο που μ αρέσουν οι πουτανες εκεί μέσα και δεν με δέχονται . Έχετε να μου πείτε καμιά σκληροπυρινκη δικαιολογία ώστε να μη τρώω ποτέ πόρτα στους Συγκεκριμένους οίκους και να με δεχτουν ; Καμια γαματη δικαιολογία . (Όχι δεν τους δείχνω ταυτότητα )
βρες έναν τυχαίο μπάρμπα απ έξω συνεννοήσου μαζί του και πες τους οτι είναι θείος σου που σε έφερε επειδή είσαι παρθένος… μετά κέρνα τον και μια amstel

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.684
Πόντοι
10.656
Μάγκες είμαι 19 ετών αλλά μοιαζω με μικροτερος στην Φάτσα . Είμαι ψηλος απλά το θέμα είναι έχω πάει σε 2 οίκουσ στο μεταξουργείο που μ αρέσουν οι πουτανες εκεί μέσα και δεν με δέχονται . Έχετε να μου πείτε καμιά σκληροπυρινκη δικαιολογία ώστε να μη τρώω ποτέ πόρτα στους Συγκεκριμένους οίκους και να με δεχτουν ; Καμια γαματη δικαιολογία . (Όχι δεν τους δείχνω ταυτότητα )
βαλε ψευτικο μουστακι τυπε να τις ξεγελασεις
1774953262641.png

AngelicaBella

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
381
Πόντοι
280
Μάγκες είμαι 19 ετών αλλά μοιαζω με μικροτερος στην Φάτσα . Είμαι ψηλος απλά το θέμα είναι έχω πάει σε 2 οίκουσ στο μεταξουργείο που μ αρέσουν οι πουτανες εκεί μέσα και δεν με δέχονται . Έχετε να μου πείτε καμιά σκληροπυρινκη δικαιολογία ώστε να μη τρώω ποτέ πόρτα στους Συγκεκριμένους οίκους και να με δεχτουν ; Καμια γαματη δικαιολογία . (Όχι δεν τους δείχνω ταυτότητα) .... ρε συ τι θα παθεις αμα δειξεις μονο φατσα και ηλικία; Στην Φυλής 71 πάλι, είχε έρθει ένας σαν εσένα, η τσατσά τον επεξεργαζόταν και ρωτούσε και αυτός έβγαλε ταυτότητα και του λεει ενταξει δεν θελω να δω και τον αφησε.
.... ρε συ τι θα παθεις αμα δειξεις μονο φατσα και ηλικία; Στην Φυλής 71 πάλι, είχε έρθει ένας σαν εσένα, η τσατσά τον επεξεργαζόταν και ρωτούσε και αυτός έβγαλε ταυτότητα και του λεει ενταξει δεν θελω να δω και τον αφησε.

Εμένα το 2006 με είχαν αφήσει κανονικότατα 17 χρονών χωρίς γένια :buck2: κάπου Φυλής 86 ...

Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
120.324
Πόντοι
97.923
O Μπαμπολας τι έγινε παιδιά; Γιατί διαγράφηκε; Που εξαφανίστηκε; Τα έβαλε με λάθος ανθρώπους;
Όλο περίεργα συμβαίνουν τώρα τελευταία.

Ώπα τι έγινε ;

Πάει και ο Μπάμπολας ο κολλητός του Έλγκα - Έλμουφαδόρ ;;;

Episode 4 Swimming GIF by Heels

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.650
Πόντοι
2.916
Πηγαινε με καποιο απο τα μελη που παμε συχνα κ μας ξερουν κ τις ξερουμε.Οπου διατηρουμε αριστη σχεση εχεις ελπιδες

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.650
Πόντοι
2.916
Παιδια να ενημερωσω πως στις κριτικες μου δεν εχω δει,ουτε απαντησει ολα τα σχολια.Οτι θελετε απο ερωτησεις να μου στελνετε μηνυματα για πιο αμεσα.

AngelicaBella

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
381
Πόντοι
280
Ώπα τι έγινε ;

μήπως ήταν παπάτζας; πάντα μου φαινόντουσαν υπερβολικές οι κριτικές του αλλά ταυτόχρονα και ρεαλιστικές...

noblue

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
39
Like
11.934
Πόντοι
17.595
Ειναι και προικησμενη με ομορφο κωλο και πολυ μεγαλες ρωγες, πιο μεγαλες και απο της Ναταλιτσας (Ι27)...θα κανω μια δευτερη προσπαθεια για 15λεπτο, θα φερω και σαπουνι να πλυνω και μπροστα της τα χερια μου στο νηπτιρα και αν δεν της ειναι αρκετο αυτο, τοτε ας κανει εκεινη κουμαντο με τα δικα της χερια χαχαχα
Διαφορετικά υπάρχει και αυτή η λύση για να μην έρθει σε επαφή.

Συνημμένα

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 10

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
34
Like
21.777
Πόντοι
7.446
Ώπα τι έγινε ;

Ο Τρόμπολας ήταν καλός ενημερωτής. Όμως, διαγράφηκε από τη διοίκηση του σάη μια για πάντα γιατί κάποια πράγματα είναι πάνω από την ενημέρωση. Πάνω από το ίντερνετ γενικότερα. :coffee:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.985
Πόντοι
6.765
Ο Τρόμπολας ήταν καλός ενημερωτής. Όμως, διαγράφηκε από τη διοίκηση του σάη μια για πάντα γιατί κάποια πράγματα είναι πάνω από την ενημέρωση. Πάνω από το ίντερνετ γενικότερα. :coffee:
Κάτι μου θυμίζει αυτή η φράση. Υπονοούμενο ή καθαρή σύμπτωση;

Declan_Rice

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
11
Like
2.050
Πόντοι
491
Μόνος ένας τρόπος υπάρχει , στείλε μήνυμα στον @DmtrsxXx και θα σε καθοδηγήσει

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.592
Πόντοι
26.435
1) "τόσους πελάτες έχετε που μου ρίχνετε και πόρτα?"
2) πες τους ότι θα τους πας και άλλους ως πελάτες.

κάποιες από τις πουτάνες στο Μετάξι δουλεύουν και σε άλλους οίκους, δες αν αυτές που θες το κάνουν αυτό!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom