Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 357 άτομα (6 μέλη και 351 επισκέπτες)

Paliotsarkadoros

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
37
Like
4.800
Πόντοι
13.185
@Dsar263

οταν η κοπελα δεν δεχεται δαχτυλα, ειναι λογικο να μην θελει να πιανεις την καποτα με το χερι γιατι ειναι λιγο-πολυ το ιδιο. Ξερω ειναι σπαστικο οταν στην φορανε στραβα, αλλα αν η αλλη εχει αρπαξει μικροβια με τετοιο τροπο, ή ακομα χειροτερα αν καποιοι γαμιοληδες τρυπανε την καποτα με τα νυχια, τοτε καταλαβαινεις οτι εχει τους λογους της να κανει ετσι... Και εσυ, αφου εφαγες το πρωτο κρυο λουσιμο με την αλλαγη καποτας, πας και την ξαναπιανεις; :2funny: Επρεπε να της πεις να την φτιαξει εκεινη, να της δειξεις, συννενοησιμη φουλ ειναι η συγκεκριμενη. Στο λεω γιατι αν δεν κανω λαθος, εχεις ξαναπετυχει τετοια σκηνικα στο παρελθον απο αλλες κριτικες που θυμαμαι. Η εναλλακτικη ειναι να ξεκινησεις να παιρνεις δικες σου καποτες γιατι αυτες των μπουρδελων ειναι οντως στενες (η χειροτερη ποιοτητα καποτας στην αγορα), και οπως και να τις φορεσεις σε κοβουν.

Κανω τον δικηγορο του διαβολου γιατι περασα με την κοπελα και ηταν υπερβολικα καλη μεσα στο δωματιο. Στα τεσσερα ειδικα ο κωλαρος της στρωνει και ειναι οαση. Η βαλεντινα θα μεινει αφραγκη για οσες μερες θα την εχει ως συνεργατη :coffee:
δεν ξεμένει με τίποτα η Βαλεντίνα , υπόσχεται άκα-μπούκι και ¨γλώσσο"φιλα, τσιμπάει αγαπούλιδες και αμούστακα και αν δεί ότι τα τσιμπάει καλ,ά τους πετάει και μια έκπτωση στο ωριαίο, να στραγγιξει πορτοφόλι καλά. (για αυτό δουλεύει με 2η να μην ξεμένει ο οίκος) Δεν ξέρω αν αυτή, έμαθε από τα μαραθώνος ή το αντίστροφο.

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.730
Πόντοι
34.948
@Dsar263

οταν η κοπελα δεν δεχεται δαχτυλα, ειναι λογικο να μην θελει να πιανεις την καποτα με το χερι γιατι ειναι λιγο-πολυ το ιδιο. Ξερω ειναι σπαστικο οταν στην φορανε στραβα, αλλα αν η αλλη εχει αρπαξει μικροβια με τετοιο τροπο, ή ακομα χειροτερα αν καποιοι γαμιοληδες τρυπανε την καποτα με τα νυχια, τοτε καταλαβαινεις οτι εχει τους λογους της να κανει ετσι... Και εσυ, αφου εφαγες το πρωτο κρυο λουσιμο με την αλλαγη καποτας, πας και την ξαναπιανεις; :2funny: Επρεπε να της πεις να την φτιαξει εκεινη, να της δειξεις, συννενοησιμη φουλ ειναι η συγκεκριμενη. Στο λεω γιατι αν δεν κανω λαθος, εχεις ξαναπετυχει τετοια σκηνικα στο παρελθον απο αλλες κριτικες που θυμαμαι. Η εναλλακτικη ειναι να ξεκινησεις να παιρνεις δικες σου καποτες γιατι αυτες των μπουρδελων ειναι οντως στενες (η χειροτερη ποιοτητα καποτας στην αγορα), και οπως και να τις φορεσεις σε κοβουν.

Κανω τον δικηγορο του διαβολου γιατι περασα με την κοπελα και ηταν υπερβολικα καλη μεσα στο δωματιο. Στα τεσσερα ειδικα ο κωλαρος της στρωνει και ειναι οαση. Η βαλεντινα θα μεινει αφραγκη για οσες μερες θα την εχει ως συνεργατη :coffee:
Ναι δεν αντιλεγω ωραιο κοριτσι η συγκεκριμενη....δεν μου εκοψε και μενα να της πω εκεινη την στιγμη να φτιαξει την καποτα μονη της.....τελος παντων οτι εγινε εγινε....προχωρουμε...

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
627
Like
101.793
Πόντοι
125.067
Ναι δεν αντιλεγω ωραιο κοριτσι η συγκεκριμενη....δεν μου εκοψε και μενα να της πω εκεινη την στιγμη να φτιαξει την καποτα μονη της.....τελος παντων οτι εγινε εγινε....προχωρουμε...

Δεν ειναι φολα η Βανέσσα, πήγαινε ζητά της μια συγνώμη και παρακάλεσε τη να σε πάρει δωμάτιο. Δωσε και 20 ευρω για 15 λεπτά, θα το εκτιμήσει και θα περάσεις καλα.

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.730
Πόντοι
34.948
Δεν ειναι φολα η Βανέσσα, πήγαινε ζητά της μια συγνώμη και παρακάλεσε τη να σε πάρει δωμάτιο. Δωσε και 20 ευρω για 15 λεπτά, θα το εκτιμήσει και θα περάσεις καλα.
Ειναι και προικησμενη με ομορφο κωλο και πολυ μεγαλες ρωγες, πιο μεγαλες και απο της Ναταλιτσας (Ι27)...θα κανω μια δευτερη προσπαθεια για 15λεπτο, θα φερω και σαπουνι να πλυνω και μπροστα της τα χερια μου στο νηπτιρα και αν δεν της ειναι αρκετο αυτο, τοτε ας κανει εκεινη κουμαντο με τα δικα της χερια χαχαχα

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.730
Πόντοι
34.948
Συγνωμη παντως δεν θα της ζητησω ουτε θα παρακαλεσω να με ξαναπαρει δωματιο....αμα θελει με ξαναπερνει αλλιως παμε αλλου... μην τρελαθουμε κιολας χαχαχα

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
34
Like
21.780
Πόντοι
7.446
Καλησπέρα,
Παρασιου 36 όροφος, μιλφ ξανθό καρέ, με 3αρια βυζια, λίγο κοιλίτσα η οποία έχει και πρόγραμμα με μασάζ, ξέρει κάποιος ποια είναι?
Παρεμπιπτόντως στο ισόγειο η γνωστή gilf Μαρία...
Φάνη, μιας που πέρασες από Παρασίου, μήπως είδες κάτι ενδιαφέρον στην κολώνα έξωθεν του οίκου? :sunglasses:

Makis11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Like
349
Πόντοι
20
Καλησπέρες!!

Η Ναταλι από Φωκαίας 27Β ξέρετε εάν έχει πάει κάπου άλλου όσο είναι κλειστό το συγκεκριμένο?

• Like
Αντιδράσεις: Konig2

boomix

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2026
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Η σονια στο φωκαιας 13 ισογειο κανει οντως πρωκτικο ρε παιδες η αρχιδια το αποφευγει;
Εμένα μια φορά που πήγα τυχαία χωρίς να ξέρω.Μου ανακοίνωσε μόνη το πρόγραμμα ότι κάνει και πρωκτικό και όταν πήγα στα του αγώνα μου είπε ότι είναι πολύ μεγάλος και χοντρός.... Και το απέφυγε.αλλα οκ από τσιμπούκι απίστευτη

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.730
Πόντοι
34.948
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:30

Παρα πολλα κλειστα, ακομα και το μικρομολ Ι32 αλλα και το πορνομολ Ι39 και τα δυο ερμητικα κλειστα και θεοσκοτεινα...οπως και το Ι37 ισογειο κλειστο

Παρολαυτα ειδα φωτακι αναμενο στο Ιασωνος 46 οροφος...ανεβαινω βγαινει η τσατσα και λεει οτι ειναι η Κατερινα...προς στιγμην νομιζα οτι επεστρεψε η γνωστη λευκορωσιδα Κατερινα που τωρα τελευταια ειναι Βεργας 6 απογευματα...οχι ομως..σαλονι βγηκε ενα σκουροχρωμο σουπερ-θωρηκτο με μελαχρινο μαλλι και κωλο αεροδρομιο...εθνικοτητα δεν ρωτησα...πιθανον Λατινα ή Γυφτισα...δεν περασα...αυριο/μεθαυριο ομως ισως ξαναπαω εκει στοχευμενα για δοκιμη...

Ιασωνος 44(2) διαδρομος σκαλακια, δυο λατινες Αννα και Καρλα...δοκιμαστηκε με καλες εντυπωσεις η Καρλα..ανεβαινει κριτικη

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Julio José Iglesias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
11
Like
2.367
Πόντοι
736
Άγκυρας 12β έφυγε η Αντριάννα? Έχουν έρθει νέα κομμάτια?

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
66
Like
6.810
Πόντοι
7.621
Επίσκεψη σήμερα στα γνωστά μέρη,μετα απο κανα 20ημερο με φίλο ναυτικό,Βικτώρια τελειώματα 2ης βάρδιας και αρχές 3ης...είδαμε κάποια σπιτάκια που δούλευαν αρκετές γνώριμες μου ,οπως οι καυλιάρες μιλφ Νικόλ και Μαρίνα... εντέλει έδωσα το εισητήριο στην Γίαννα στο Φυλης 86β που απο εμφάνιση δε έλεγε πολλά ,αλλά μέσα ήταν ευγενική και πρόθυμη να εξυπηρετήσει...Καλο σας βράδυ!

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
66
Like
6.810
Πόντοι
7.621
Συνοπτικά τελειώματα 2ης βάρδιας
Βικτώρια
Φωκάιας 13 ισόγειο:Κατερίνα(λατίνα που έπαιζε και το καλοκαίρι εκει),Καμίλα
Φυλής 72 υπόγειο:Βίκυ
Φυλής 74 αριστερά:Έμμυ
Φυλής 69α:Μαρίνα
Φυλής 69β:Παολίνα με κωλάρα
Φυλής 84β:Νικόλ
Φυλής 86α:Βανέσσα &Ναταλί(πρέπει να επιασε σαν 3η βάρδια ,μας ειπε οτι μόλις ήρθε)
Φυλής 86β:Έμμυ&Γίαννα
Φιλιππίδου11α:Ιζαμπέλλα&Μαρία
Φιλιππίδου 11β:Ντανίελα,Τζούλια και άλλη μια στο δωμάτιο είπε ο γνωστος τσατσος οτι είναι μια μικρή ,αλλα φύγαμε

Paliotsarkadoros

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
37
Like
4.800
Πόντοι
13.185
Αν καταφέρετε και χωρέσετε και τριτο δάχτυλο μέσα της, παίρνετε μετάλλιό...
Ti υπονοείς ? ότι τον είχε τεράστιο πριν την αλλαγή ?
Ότι όσοι πάνε μαζί της, την γουστάρουν, γιατί τον έχουν μικρότερο από 3 δάχτυλα(σε πάχος) ?

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.677
Πόντοι
2.046
Ti υπονοείς ? ότι τον είχε τεράστιο πριν την αλλαγή ?
Ότι όσοι πάνε μαζί της, την γουστάρουν, γιατί τον έχουν μικρότερο από 3 δάχτυλα(σε πάχος) ?
:2funny::2funny::2funny:
Δάχτυλα χεριού...κατά μήκος...
IMG_20260331_065657.jpg

Υποτίθεται, ότι θα τα κατάφερνε να βγει μωρό από μέσα της;
...μόνο θεια...

antwnakhcc

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2026
Like
98
Πόντοι
0
Μάγκες είμαι 19 ετών αλλά μοιαζω με μικροτερος στην Φάτσα . Είμαι ψηλος απλά το θέμα είναι έχω πάει σε 2 οίκουσ στο μεταξουργείο που μ αρέσουν οι πουτανες εκεί μέσα και δεν με δέχονται . Έχετε να μου πείτε καμιά σκληροπυρινκη δικαιολογία ώστε να μη τρώω ποτέ πόρτα στους Συγκεκριμένους οίκους και να με δεχτουν ; Καμια γαματη δικαιολογία . (Όχι δεν τους δείχνω ταυτότητα )

Paliotsarkadoros

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
37
Like
4.800
Πόντοι
13.185
Μάγκες είμαι 19 ετών αλλά μοιαζω με μικροτερος στην Φάτσα . Είμαι ψηλος απλά το θέμα είναι έχω πάει σε 2 οίκουσ στο μεταξουργείο που μ αρέσουν οι πουτανες εκεί μέσα και δεν με δέχονται . Έχετε να μου πείτε καμιά σκληροπυρινκη δικαιολογία ώστε να μη τρώω ποτέ πόρτα στους Συγκεκριμένους οίκους και να με δεχτουν ; Καμια γαματη δικαιολογία . (Όχι δεν τους δείχνω ταυτότητα )
μείνε αξύριστος μερικές μέρες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom