iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.622
- Πόντοι
- 446
Η σονια στο φωκαιας 13 ισογειο κανει οντως πρωκτικο ρε παιδες η αρχιδια το αποφευγει;
Φόλα είναι μακριάΗ σονια στο φωκαιας 13 ισογειο κανει οντως πρωκτικο ρε παιδες η αρχιδια το αποφευγει;
Εγώ ΡουμάνεςΕλπίζω να ήταν όλες Λατίνες
Τσακώθηκαν ποιος θα τη παντρευτεί την Βανέσσα; Ελπίζω να την πρόλαβαν παρθένα.Βράδυ Σαββάτου, ξημερώματα Κυριακής, καθώς τριγυρνούσα μεθυσμένος στην Ιάσωνος είδα από μακριά μια ομάδα νεαρων αλαχουακμπαριδων να τσακώνονται βγαίνοντας από το σπιτάκι της πετιτ Βανέσσας. Έπεσαν γερά μπουνιδια, ακουστηκε και κάτι σαν να ηλεκτρίζεται κάποιος. Ένας χεσμενος μεσήλικας που έφυγε τρέχοντας από το σημείο προς το μέρος μου, είπε ότι όχι μόνο έπεσε ηλεκτροσόκ στον έναν αλλά ένας άλλος έβγαλε και πιστόλι
Η Εβάνια δουλεύει σε μασατζίδικο, στην Λ. Συγγρού 108.κωλαρα καρμπον σαν της Εβανια (που εχει εξαφανιστει) αλλα απο φατσα αστα...
Παραβατικοί επενδυτές;Βράδυ Σαββάτου, ξημερώματα Κυριακής, καθώς τριγυρνούσα μεθυσμένος στην Ιάσωνος είδα από μακριά μια ομάδα νεαρων αλαχουακμπαριδων να τσακώνονται βγαίνοντας από το σπιτάκι της πετιτ Βανέσσας. Έπεσαν γερά μπουνιδια, ακουστηκε και κάτι σαν να ηλεκτρίζεται κάποιος. Ένας χεσμενος μεσήλικας που έφυγε τρέχοντας από το σημείο προς το μέρος μου, είπε ότι όχι μόνο έπεσε ηλεκτροσόκ στον έναν αλλά ένας άλλος έβγαλε και πιστόλι
Στο ισόγειο;Δεν είναι στον πρώτο η Μαρία;Καλησπέρα,
Παρασιου 36 όροφος, μιλφ ξανθό καρέ, με 3αρια βυζια, λίγο κοιλίτσα η οποία έχει και πρόγραμμα με μασάζ, ξέρει κάποιος ποια είναι?
Παρεμπιπτόντως στο ισόγειο η γνωστή gilf Μαρία...
ΝίκηΚαλησπέρα,
Παρασιου 36 όροφος, μιλφ ξανθό καρέ, με 3αρια βυζια, λίγο κοιλίτσα η οποία έχει και πρόγραμμα με μασάζ, ξέρει κάποιος ποια είναι?
Παρεμπιπτόντως στο ισόγειο η γνωστή gilf Μαρία...
Η Λανα Φ109 πρωι, στο κατω.Καλησπέρα.Θελω να μου πει αν ξέρει κάποιος το ποιο στενό μουνι που υπάρχει στη φυλής.ευχαριστώ
Γενικά δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο που να δίνει κωλοΦόλα είναι μακριά
Χωνα τον εχει κανει...πως δε κανει!! Το στομα ειναι πολυ πιο στενοΗ σονια στο φωκαιας 13 ισογειο κανει οντως πρωκτικο ρε παιδες η αρχιδια το αποφευγει;