Σε εμφανιση η σε αποδοση?Περδικκας 1 κρυσταλ μπορείτε να μου πείτε άμα αξίζει ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απογευμα μου φαινεται ειναι αυτεςΗ αλιονα
Σε εμφανιση η σε αποδοση?Περδικκας 1 κρυσταλ μπορείτε να μου πείτε άμα αξίζει ;
Απογευμα μου φαινεται ειναι αυτεςΗ αλιονα
Πιστευω οτι ειναι δυσκολο να προσδιοριστει γιατι βαζουν τζελ κτλ κ δεν εχουμε πληρη αισθηση για να σου πουμε με ακριβεια.Μερικες οντως ειναι στενοτερες παρα το τζελ αλλα κ παλι δεν ειναι 100% σε καμια περιπτωση η οποια γνωμη.Καλυτερα πηγαινε κ δοκιμαζε γιατι με τετοια επαγγελματα αν δε κοψουν δε κλεινουν.Πιο πολυ σαν αισθηση θα βρεις αυτο που λεμε ''νορμαλ'' ειτε με τζελ ειτε χωρις ειτε με λιγο τζελ.Πες και εσκορτ άμα ξέρεις δεν υπάρχει θέμα
1ηΠαιδιά καλησπέρα αν έχει την καλοσύνη κάποιος μπορεί να πει σε ποια βάρδια δουλεύει η άλλο α από μα28
Καλησπέρα.Θελω να μου πει αν ξέρει κάποιος το ποιο στενό μουνι που υπάρχει στη φυλής.ευχαριστώ
Χωρίς παρεξήγηση. Αλλά μιλάμε για επαγγελματίες ή για γυναίκες που έχουν ζήσει απολαύσει έντονα την ζωή τους. Ακόμα και μερικές που ξεγέλασαν κάποιους με τεχνητούς τρόπους ότι έχουν στενό, προκαλώντας εξαιρετική ξηρότητα, βάζοντας σφουγγάρια και κάνοντας τις λεγόμενες κινήσεις kegel. Ένα είδος σφιξίματος των γλουτών, που πιέζει όλη την περιοχή. Πολλές φορές μπορεί ενσυναισθητα ή ασυναίσθητα να το κάνουμε κι εμείς είτε σε προσπάθεια να κρατηθούμε ή όταν νιώθουμε την ανάγκη να πάμε ακόμα πιο πέρα να σπάσουμε κάποιο φράγμα/όριο. Η μόνη περίπτωση που μπορεί να αισθανθείς φυσική στενότητα σε διείσδυσή είναι οι λεγόμενες κοπέλες "εξ αλλαγής φύλλου" οι οποίες λόγο ανατομίας έχουν επιπλέον μάζα. Αν λοιπόν δεν έχεις θέμα με αυτές (μερικοί από εμάς δεν μπορούμε) θα βρείς την στενότητα που αναζητάς.Πες και εσκορτ άμα ξέρεις δεν υπάρχει θέμα
Είναι κ σήμερα οι ίδιες; λούνα με ενδιαφέρει. Το απόλυτο μιλφοψωλοδοχειοLive φυλής 71 αριστερά δεξιά
Άντρεα
Λούνα
Μία
3 Χ Λατίνες παύλα Κολομβιανές
Που θυμήθηκες Μαριάννα σκιννυ...Συναγωνιστή, 2 στενά μουνια είχαμε και σταμάτησαν και τα 2.
Όλγα μιλφ, Φυλής 109 και
Μαριάννα σκινυ, Διδύμου 22.
Γιαυτό το λένε μπουρδελοΚαλησπέρα σας
Εγώ είμαι από επαρχία είμαι λίγες μέρες Αθήνα είπα σήμερα να κάνω βόλτα στο Μεταξουργείο τα σπίτια φαίνονται πολύ παλιά και ετοιμόρροπα ιδίως στην Ιάσωνος και μεγάλου Αλεξάνδρου και σε 3 οίκους που μπήκα μέσα είχε Πακιστανούς ινδούς και δεν ξέρω τί άλλες φυλές με μια μποχα απροσδιόριστη.Πως αντέχετε; Είσαστε ήρωες αρχίζω και σας θαυμάζω.Πως μπορείτε να λειτουργήσετε με αυτές τις συνθήκες;
Σε εμας τους Αθηνεζους καταδρομεις μας αρεσει βρωμικοΚαλησπέρα σας
Εγώ είμαι από επαρχία είμαι λίγες μέρες Αθήνα είπα σήμερα να κάνω βόλτα στο Μεταξουργείο τα σπίτια φαίνονται πολύ παλιά και ετοιμόρροπα ιδίως στην Ιάσωνος και μεγάλου Αλεξάνδρου και σε 3 οίκους που μπήκα μέσα είχε Πακιστανούς ινδούς και δεν ξέρω τί άλλες φυλές με μια μποχα απροσδιόριστη.Πως αντέχετε; Είσαστε ήρωες αρχίζω και σας θαυμάζω.Πως μπορείτε να λειτουργήσετε με αυτές τις συνθήκες;
Και ολα στραβα να μας πηγαινουν, το καβλι μας ειναι παντα ετοιμοπολεμο. Δεν ειμαστε ηρωες, ειμαστε αντρακια.
Ελπίζω να ήταν όλες ΛατίνεςΔώδεκα συλλήψεις σε οίκους ανοχής στην Αθήνα
Συνελήφθησαν 11 γυναίκες και ένας άνδρας
Από την Υποδιεύθυνση Καταπολέμησης Διακίνησης και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2026, έλεγχοι σε οίκους ανοχής σε περιοχές της Αττικής, για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων και γενετήσιας εκμετάλλευσης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Διακίνησης και Εμπορίας Ανθρώπων διενήργησαν ελέγχους σε 6 οίκους ανοχής στην περιοχή της Αθήνας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα (11 γυναίκες και ένας άνδρας), κατηγορούμενοι για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή, ενώ σε 4 από τις συλληφθείσες διαπιστώθηκε επιπλέον ότι στερούνται έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Και στα δυο πως ειναι ;Σε εμφανιση η σε αποδοση?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απογευμα μου φαινεται ειναι αυτες
Αποδοση δε ξερω,ισως δοκιμασω.Εμφανιση ειναι ομορφουλα και νεα με κωλο παραπανισιο.Δε μου φαινεται για πλαστικη κ δε με χαλαει.Αν πχ σου αρεσε της Λουανας η της Σαρας της λατινας,τοτε δε θα χαλαστεις.Και στα δυο πως ειναι ;
Φοραει γυαλια?Αν ναι τοτε δεν ειναι η πρωην Καμι αλλα η Αννα που ειχε ξαναεμφανιστει πριν λιγο διαστημα κ ειναι ομορφη στη φατσα με ωραιο σωμα.Ταιριαζουν αυτα?Άννα(πρώην καμη?
Περιμενω κι εγωΜαριάννα σκιννυ