Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1050 άτομα (18 μέλη και 1032 επισκέπτες)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.646
Πόντοι
2.916

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.646
Πόντοι
2.916
Πες και εσκορτ άμα ξέρεις δεν υπάρχει θέμα
Πιστευω οτι ειναι δυσκολο να προσδιοριστει γιατι βαζουν τζελ κτλ κ δεν εχουμε πληρη αισθηση για να σου πουμε με ακριβεια.Μερικες οντως ειναι στενοτερες παρα το τζελ αλλα κ παλι δεν ειναι 100% σε καμια περιπτωση η οποια γνωμη.Καλυτερα πηγαινε κ δοκιμαζε γιατι με τετοια επαγγελματα αν δε κοψουν δε κλεινουν.Πιο πολυ σαν αισθηση θα βρεις αυτο που λεμε ''νορμαλ'' ειτε με τζελ ειτε χωρις ειτε με λιγο τζελ.

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
14.757
Πόντοι
2.536
Καλησπέρα.Θελω να μου πει αν ξέρει κάποιος το ποιο στενό μουνι που υπάρχει στη φυλής.ευχαριστώ

Συναγωνιστή, 2 στενά μουνια είχαμε και σταμάτησαν και τα 2.
Όλγα μιλφ, Φυλής 109 και
Μαριάννα σκινυ, Διδύμου 22.

Paliotsarkadoros

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
37
Like
4.800
Πόντοι
13.185
Πες και εσκορτ άμα ξέρεις δεν υπάρχει θέμα
Χωρίς παρεξήγηση. Αλλά μιλάμε για επαγγελματίες ή για γυναίκες που έχουν ζήσει απολαύσει έντονα την ζωή τους. Ακόμα και μερικές που ξεγέλασαν κάποιους με τεχνητούς τρόπους ότι έχουν στενό, προκαλώντας εξαιρετική ξηρότητα, βάζοντας σφουγγάρια και κάνοντας τις λεγόμενες κινήσεις kegel. Ένα είδος σφιξίματος των γλουτών, που πιέζει όλη την περιοχή. Πολλές φορές μπορεί ενσυναισθητα ή ασυναίσθητα να το κάνουμε κι εμείς είτε σε προσπάθεια να κρατηθούμε ή όταν νιώθουμε την ανάγκη να πάμε ακόμα πιο πέρα να σπάσουμε κάποιο φράγμα/όριο. Η μόνη περίπτωση που μπορεί να αισθανθείς φυσική στενότητα σε διείσδυσή είναι οι λεγόμενες κοπέλες "εξ αλλαγής φύλλου" οι οποίες λόγο ανατομίας έχουν επιπλέον μάζα. Αν λοιπόν δεν έχεις θέμα με αυτές (μερικοί από εμάς δεν μπορούμε) θα βρείς την στενότητα που αναζητάς.

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
626
Like
101.577
Πόντοι
125.067
Κατάθεση στη Βανέσα στο Λεωνιδου 28 ισόγειο.
Μπάνικο κορμί, αλεπουδόφατσα.
Τωρα ειμαι φούρνο και αναπληρωνω γλυκοζη σπερματος .

Λεπτομέρειες στην κριτική.

20260327_191044.jpg

grover inspector

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
1.196
Πόντοι
201
Prison κλειστό.
Ι.37 Βανέσα και Άννα(πρώην καμη?)μοκροκαμομενα τσιγκανορουμανακια.
Ι 44 παλιό σκαλακια κλειστό.
Διάδρομος 3 κοπέλες.
Αννα ,και άλλες δυο λατινες
Ι 36 μια γεμάτη με καζακστανικοασιατικα χαρακτηριστικά γενατουλα.
Λεωνιδίου ισόγειο το κορμί Βανέσα που είπε ο Δημήτρης ρουμανικό μιλφκαι μια αρκετά γεματουλα μαζι της.

Κολωνού τριλογία διαδρομος πρώτο δεξιά μιλφογκιλφ αλινα
Δεύτερο δεξιά μια γεματουλα μέτρια.
Προιν πορνοκαφενιο δύο λατινες μέτριες.
Ιάσονος 44 νέο όροφος αριστερά δύο τσιγγανορουμανες καυλαντιζαν στο σαλόνι.
44 Νέο ισόγειο ντιανα εμφανισισμη αλλα μικρό καλάθι
Μ.αλεκου 21 ισόγειο 2 λατινες
Σαρα με λιποπλαστικη φαίνονται κοιλιακοί αλλα κωλαρα υδρόγειος και μια άλλη μιλφ της διπλανής πόρτας λατινα

Malaperds

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
5.050
Πόντοι
8.495
Συναγωνιστή, 2 στενά μουνια είχαμε και σταμάτησαν και τα 2.
Όλγα μιλφ, Φυλής 109 και
Μαριάννα σκινυ, Διδύμου 22.
Που θυμήθηκες Μαριάννα σκιννυ...
Έχουμε νεώτερα?

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.211
Πόντοι
496
Καλησπέρα σας
Εγώ είμαι από επαρχία είμαι λίγες μέρες Αθήνα είπα σήμερα να κάνω βόλτα στο Μεταξουργείο τα σπίτια φαίνονται πολύ παλιά και ετοιμόρροπα ιδίως στην Ιάσωνος και μεγάλου Αλεξάνδρου και σε 3 οίκους που μπήκα μέσα είχε Πακιστανούς ινδούς και δεν ξέρω τί άλλες φυλές με μια μποχα απροσδιόριστη.Πως αντέχετε; Είσαστε ήρωες αρχίζω και σας θαυμάζω.Πως μπορείτε να λειτουργήσετε με αυτές τις συνθήκες;
Γιαυτό το λένε μπουρδελο

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.158
Πόντοι
206
Ξέρει κανείς αν δουλεύει η Λάνα στο φδ71?

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.637
Πόντοι
9.195

Δώδεκα συλλήψεις σε οίκους ανοχής στην Αθήνα​

Συνελήφθησαν 11 γυναίκες και ένας άνδρας

Από την Υποδιεύθυνση Καταπολέμησης Διακίνησης και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2026, έλεγχοι σε οίκους ανοχής σε περιοχές της Αττικής, για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων και γενετήσιας εκμετάλλευσης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Διακίνησης και Εμπορίας Ανθρώπων διενήργησαν ελέγχους σε 6 οίκους ανοχής στην περιοχή της Αθήνας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα (11 γυναίκες και ένας άνδρας), κατηγορούμενοι για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή, ενώ σε 4 από τις συλληφθείσες διαπιστώθηκε επιπλέον ότι στερούνται έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.671
Πόντοι
10.656
Καλησπέρα σας
Εγώ είμαι από επαρχία είμαι λίγες μέρες Αθήνα είπα σήμερα να κάνω βόλτα στο Μεταξουργείο τα σπίτια φαίνονται πολύ παλιά και ετοιμόρροπα ιδίως στην Ιάσωνος και μεγάλου Αλεξάνδρου και σε 3 οίκους που μπήκα μέσα είχε Πακιστανούς ινδούς και δεν ξέρω τί άλλες φυλές με μια μποχα απροσδιόριστη.Πως αντέχετε; Είσαστε ήρωες αρχίζω και σας θαυμάζω.Πως μπορείτε να λειτουργήσετε με αυτές τις συνθήκες;
Σε εμας τους Αθηνεζους καταδρομεις μας αρεσει βρωμικο :coffee: Και ολα στραβα να μας πηγαινουν, το καβλι μας ειναι παντα ετοιμοπολεμο. Δεν ειμαστε ηρωες, ειμαστε αντρακια.
Τις αδερφες τις στελνουμε για καφεδακι στο Γκαζι και για ποτακι στο Κολωνακι, ενω πεντε στενα παραπερα εμεις γαμαμε με μανια τα βρωμοπουτανα :coffee:

Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.705
Πόντοι
78.608

Δώδεκα συλλήψεις σε οίκους ανοχής στην Αθήνα​

Συνελήφθησαν 11 γυναίκες και ένας άνδρας

Από την Υποδιεύθυνση Καταπολέμησης Διακίνησης και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2026, έλεγχοι σε οίκους ανοχής σε περιοχές της Αττικής, για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων και γενετήσιας εκμετάλλευσης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Διακίνησης και Εμπορίας Ανθρώπων διενήργησαν ελέγχους σε 6 οίκους ανοχής στην περιοχή της Αθήνας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα (11 γυναίκες και ένας άνδρας), κατηγορούμενοι για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή, ενώ σε 4 από τις συλληφθείσες διαπιστώθηκε επιπλέον ότι στερούνται έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Ελπίζω να ήταν όλες Λατίνες

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.646
Πόντοι
2.916
Και στα δυο πως ειναι ;
Αποδοση δε ξερω,ισως δοκιμασω.Εμφανιση ειναι ομορφουλα και νεα με κωλο παραπανισιο.Δε μου φαινεται για πλαστικη κ δε με χαλαει.Αν πχ σου αρεσε της Λουανας η της Σαρας της λατινας,τοτε δε θα χαλαστεις.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.646
Πόντοι
2.916
Φοραει γυαλια?Αν ναι τοτε δεν ειναι η πρωην Καμι αλλα η Αννα που ειχε ξαναεμφανιστει πριν λιγο διαστημα κ ειναι ομορφη στη φατσα με ωραιο σωμα.Ταιριαζουν αυτα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom