You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απεβίωσε η Μαρινέλλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 111
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.324
- Πόντοι
- 28.246
Ήταν. Από τις λίγες που το δικαιούταν να είναι.Όντως από τις πιο χαρακτηριστικες φωνες, έχει πει τραγούδια που έμειναν. Πρέπει να ήταν και λίγο ντιβα, πιστεύω έφαγε καλά στη ζωη τής.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 10.820
- Πόντοι
- 17.085
Ούτε μισό ωραίο τραγούδι δεν είχε πει. Ας είναι ελαφρύ.
SilkenFlame
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 496
Σήμερα το λαϊκό τραγούδι μένει «ορφανό», χωρίς την εργοδηγό του, βαλτε σε κάθε γειτονιά, τα πικάπ θα παίζουν στο τέρμα για χάρη της. Γιατί τέτοιες κυρίες δεν "φεύγουν" ποτέ, απλώς αλλάζουν πίστα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.779
- Πόντοι
- 40.655
Τα λόγια είναι περιττά...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.324
- Πόντοι
- 28.246
Και εμένα δύο τρία τραγούδια της μου άρεσαν.Ούτε μισό ωραίο τραγούδι δεν είχε πει. Ας είναι ελαφρύ.
Αλλά η φωνή της και η ερμηνεία της ήτανε μοναδική. Αυτό ήτανε που την έκανε τόσο αγαπητή.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.323
- Πόντοι
- 46.423
Θυμάμαι την δεκαετία του '70 τα καλοκαίρια στις καμπάνες στα αστέρια της Γλυφάδας που ήταν πολύ της μόδας τότε περνάγαμε μπροστά απο τη καμπάνα της και σχεδόν μας έβριζε μη πω τώρα καμιά κακή κουβέντα βραδυάτικα γιατί λέει της χαλάγαμε την ησυχία.
Απο τότε τη σιχαινόμουν.
Ενώ ο Φίλιππος Νικολάου ήταν πάντα χαμογελαστός και συμπαθέστατος.
Απο τότε τη σιχαινόμουν.
Ενώ ο Φίλιππος Νικολάου ήταν πάντα χαμογελαστός και συμπαθέστατος.
Mystery X
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10.516
- Πόντοι
- 3.506
Ειχε φωναρα. Τα τραγούδια τα εγραφαν αλλοι, οπότε λογικό να εγραφαν και φόλες.Ούτε μισό ωραίο τραγούδι δεν είχε πει. Ας είναι ελαφρύ.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.063
- Πόντοι
- 16.235
Mαγκια της...άνοιξε δρόμους για όσες ακολούθησαν.Όντως από τις πιο χαρακτηριστικες φωνες, έχει πει τραγούδια που έμειναν. Πρέπει να ήταν και λίγο ντιβα, πιστεύω έφαγε καλά στη ζωη τής.
Βέβαια επειδή έζησε σε δύσκολες εποχές έδειχνε σεβασμό στους μεγαλύτερους και παράλληλα δεν το έπαιζε " ιστορία" στους νεότερους καλλιτέχνες .
Τώρα το κάθε φρικιό που δεν ξέρει να φερθεί και να εκφρασθει το παίζει ότι είναι κάτι...με το μυαλό του.Δειγμα της σαπιλας της κενωνιας μας που είναι γεμάτη κενό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 8.832
- Πόντοι
- 4.986
Ακριβώς μόνο το τραγούδι που είχε πάει στην Eurovision και κέρδισαν οι ABBA. .. και το Ανοιξε πέτρα από την ταινία του Δαλιανίδη... Μετά τι άλλο έχει αφήσει πίσω? Τα ντουέτα με τον Καζαντζίδη...Ούτε μισό ωραίο τραγούδι δεν είχε πει. Ας είναι ελαφρύ.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.364
- Πόντοι
- 10.656
τωρα λες βλακειες. Δεκτο να μην σου αρεσει, ουτε εγω ημουν φαν, κυριως γιατι η μανδαμ μεγαλουργησε μεταξυ '70-'90 που ο ηχος της ελληνικης μουσικης ηταν πιο ιδιαιτερος. Οπως επισης δεκτο το οτι απο τα εκατονταδες κομματια που ερμηνευσε συνολο, κυριαρχουσε η επιδειξη της φωνης της αυτης καθεαυτης ενω στιχουργικα-μουσικα ηταν ας πουμε αδιαφορα ή εστω οχι μοναδικα. Καψουρα πουλαγε οπως το 99% των εμπορικων κομματιων της εποχης.Ούτε μισό ωραίο τραγούδι δεν είχε πει. Ας είναι ελαφρύ.
Αλλα ουτε μισο ωραιο τραγουδι; Υβρις
Εφυγε πληρης ημερων και εμπειριων, ελαφρυ το χωμα
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.274
- Πόντοι
- 24.596
Δεν είναι η ώρα αλλά γαμουσε τον Τόλη,σκληρό στραπον

- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 10.820
- Πόντοι
- 17.085
Δεν έχεις κι άδικο. Της χάρισα μισό ωραίο τραγούδι παραπάνω απ’ όσο άξιζε.Αλλα ουτε μισο ωραιο τραγουδι; Υβρις
Τον Χατζή για καλό τον έβαλες; Άλλος άθλιος από εκεί...
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.364
- Πόντοι
- 10.656
ριπορτΔεν έχεις κι άδικο. Της χάρισα μισό ωραίο τραγούδι παραπάνω απ’ όσο άξιζε.
Τον Χατζή για καλό τον έβαλες; Άλλος άθλιος από εκεί...

SilkenFlame
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 496
Δεν ήταν μόνο η φωνή της και η ερμηνεία ήταν γυναίκα που μας έμαθε ότι το αληθινό λαϊκό θέλει τσαμπουκά στο λαιμό και μπέσα στην ψυχή. Αν δε κάνω λάθος, το περιβόητο τρανζιστορ το είχαν προτείνει στην βουγιουκλάκη να το ερμηνεύσει και εκείνη το χλεύασε το θεώρησε «παιδικό», «γελοίο» και «φτηνό». Η ατάκα που έχει μείνει στην ιστορία είναι ότι το σνόμπαρε λέγοντας: «Τι είναι αυτά; Θα τραγουδάω εγώ για τρανζίστορ;». Νόμιζε ότι ήταν ένα gadget-άκι της σειράς που θα ξεχνιόταν σε τρεις μήνες.Και εμένα δύο τρία τραγούδια της μου άρεσαν.
Αλλά η φωνή της και η ερμηνεία της ήτανε μοναδική. Αυτό ήτανε που την έκανε τόσο αγαπητή.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.324
- Πόντοι
- 28.246
Ήμαρτον. Που έλεγε και ο Γεωργίου.Δεν έχεις κι άδικο. Της χάρισα μισό ωραίο τραγούδι παραπάνω απ’ όσο άξιζε.![]()
Ούτε και μένα μου άρεσε…καθώς την είχα σχολιάσει άσχημα πρόπερσι που έπεσε στην σκηνή!
Οφείλω όμως να παραδεχτώ πως ζηλεύω αυτούς που πεθαίνουν όπως αγαπούν,αυτή πέθανε τραγουδώντας
Εχω απο την άλλη τρελό ρισπεκτ στην Χαρις Αλεξιου
Οφείλω όμως να παραδεχτώ πως ζηλεύω αυτούς που πεθαίνουν όπως αγαπούν,αυτή πέθανε τραγουδώντας
Εχω απο την άλλη τρελό ρισπεκτ στην Χαρις Αλεξιου
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 177
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 154